Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2014 — Університет «КРОК»

Новини та події

29 жовтня 2014 Новини та події

28 та 29 жовтня 2014 року відбулися офіційні зустрічі адміністрації Університету «КРОК» та Університету Донг До (Ханой, В’єтнам).

На зустрічах були присутні поважні особи: Чан Хак Хунг, голова правління Університету Донг До, Ле Тхань Чунг, заступник голови правління, Хоанг Дінь Чай, Перший секретар Посольства СРВ, Фан Тхань Хай, підприємець, Нгуен Ань Туан, особистий перекладач.

Делегацію партнерів приймали: Лаптєв С.М., ректор Університету «КРОК», Шаров О.І., перший проректор Університету «КРОК», Рач В.А., директор Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій, Філатов С.А., к. т. н., доцент, консультант Українсько-в'єтнамської міжурядової комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва.

Результатом дводенних переговорів стало підписання Меморандуму про взаєморозуміння для  співробітництва у сфері освіти, що стало першим кроком до подальшої плідної співпраці між навчальними закладами.

29 жовтня 2014 Новини та події

28 жовтня відбулася звітно-виборна конференція Студентської ради «КРОКу», в якій взяли участь делегати від кожного факультету, коледжу, а також від Інституту інформаційних та комунікаційних технологій.

Учасники конференції прослухали річний звіт Студентської ради та обрали її новий склад.

Вітаємо Анастасію Войтенко з переобранням на посаду голови, а також членів новообраної команди Студради:

  • Мельник Ірину, заступника голови Студради із зовнішніх питань
  • Ковальчук Вікторію, заступника голови Студради із внутрішніх питань
  • Кисіль Анну, секретаря
  • Савича Ярослава, голову науково-освітнього комітету
  • Онопрієнко Жанну, голову інформаційного комітету
  • Євтушенко Валерію, заступника голови інформаційного комітету
  • Векуа Отарі, голову культурно-розважального комітету
  • Вачилю Девіда, заступника голови культурно-розважального комітету
  • Січевлюка Антона, голову спортивного комітету

Бажаємо новій Студентській раді креативних ідей, їхньої якісної реалізації і прекрасної атмосфери всередині колективу!

29 жовтня 2014 Новини та події

В Університеті пройшли вибори нових членів студентських рад.

Так, 23 жовтня свій вибір робив факультет економіки та підприємництва.

Вітаємо новообрану голову Студради ФЕПу Марченко Вікторію, а також інших членів команди:

  • Сидорову Вероніку, заступника голови Студентської ради
  • Бордюженко Марину, секретаря
  • Харчук Валентину, голову науково-освітнього комітету
  • Гузій Наталію, голову інформаційного комітету
  • Костенка Владислава, голову культурно-розважального комітету

24 жовтня студенти Київського коледжу нерухомості обирали новий склад Студентської ради.

За результатами виборів очолюватиме Студраду Анна Шупило. До її команди увійшли:

  • Андрієнко Леся, заступник голови Студентської ради
  • Євдокименко Еліна, секретар
  • Кияшко Даниїл, голова інформаційного комітету
  • Щека Олександра, голова культурно-розважального комітету

Тиждень виборів студрад Університету завершився конференцією студентів факультету міжнародних відносин.

Вітаємо Ольгу Гараніну та інших членів нової Студради факультету:

  • Строк Ксенію, заступника голови Студентської ради
  • Головатюка Василя, секретаря
  • Єловську Євгенію, голову науково-освітнього комітету
  • Євтушенко Валерію, голову інформаційного комітету
  • Тартака Костянтина, голову культурно-розважального комітету

Бажаємо новим студрадам творчих злетів та вагомих результатів!

29 жовтня 2014 Новини та події

Проект «Future PROFESSIONALS» («Майбутні професіонали») – програма профорієнтації для молоді. Це можливість для студентів зробити впевнений крок у доросле життя, у великий світ професій та бізнесу.

Проект реалізується у форматі занять-консультацій, тренінгів, майстер-класів і включає:

  • знайомство з професіями, компаніями, сучасними технологіями
  • зустріч та спілкування з ТОП-менеджерами
  • практичну участь у роботі компанії (тренінги, майстер-класи)

24 жовтня 2014 року в рамках проекту на фірмі «ADIDAS» відбувся тренінг та майстер-клас, ініціатором якого стало відділення економіки Малої академії наук учнівської молоді. Організувала зустріч із представниками фірми завідувач відділення Аліна Миколаївна Піліна.

Від Коледжу економіки, права та інформаційних технологій на майстер-класі були присутні студенти ІІ курсу спеціальності «Фінанси і кредит» (спеціалізована програма «КЕПІТ-Ексклюзив»), завідувач економічного відділення Коледжу Новіцька Наталія Костянтинівна, завідувач юридичного відділення та відділення ІТ Головко Світлана Анатоліївна, провідний методист Гурінова Леся Олександрівна.

Проект «ТЕО-ПРАКТ: від теорії до практичного застосування»  надав можливість студентам ознайомитися зі специфікою роботи та технологіями на підприємстві, набути практичних навичок і професійних знань, взявши участь у майстер-класі та отримавши символічні подарунки від «ADIDAS Group» (брелоки).

Ми вдячні менеджерам  проекту, які поділилися своїм досвідом зі студентами,  і бажаємо їм успіхів та процвітання. Також висловлюємо вдячність А. М. Піліній, завідувачу відділення економіки МАН, за запрошення відвідати «ADIDAS Group».

28 жовтня 2014 Оголошення

15 листопада 2014 року вп’яте в Університеті «КРОК» відбудеться профорієнтаційний фестиваль «ПРОФ Fest». Учасники заходу – учні 9–11 класів та їхні батьки.

27 жовтня 2014 Новини та події

Принципи української дипломатії: професіоналізм, патріотизм, порядність, послідовність, працьовитість.

Цього тижня за ініціативи факультету міжнародних відносин, кафедри міжнародних відносин, інформації та бізнесу і за підтримки корпоративного управління в Університеті «КРОК» відбулися дві зустрічі з першопрохідцями у формуванні міжнародних відносин незалежної України – Тарасюком Борисом Івановичем, українським політиком і дипломатом, депутатом Верховної Ради України, колишнім міністром закордонних справ України, Надзвичайним і Повноважним Послом України, та Огризком Володимиром Станіславовичем, українським дипломатом, колишнім міністром закордонних справ України, Надзвичайним і Повноважним Послом України, кандидатом історичних наук.

Зустрічі з непересічними особистостями викликали неабияку зацікавленість як із боку студентів, так і з боку співробітників «КРОКу».

Тарасюк Б.І. розповідав про перспективи європейської інтеграції України, а Огризко В.С. – про зовнішню політику України на сучасному етапі. Тепла та невимушена атмосфера спілкування спонукала до відкритого діалогу і великої кількості запитань від студентів.

Є впевненість щодо корисності такого спілкування, запозичення досвіду для майбутніх фахівців із міжнародних відносин, яких готують в Університеті «КРОК» вже понад 15 років.

Дякуємо за організацію зустрічей відомому українському дипломату, Надзвичайному і Повноважному Послу України в Угорщині, проректору з міжнародних зв’язків Університету «КРОК», доктору політичних наук, професору Дмитру Івановичу Ткачу.

25 жовтня 2014 Оголошення

Запрошуємо взяти участь у роботі VІII Всеукраїнської екологічної конференції  «Ековідповідальність: складні питання – прості рішення»!

Конференція відбудеться 2 грудня 2014 року за адресою: Україна, м. Київ, вул. Лагерна, 30–32

Організатори: Коледж економіки, права та інформаційних технологій ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», Екологічний Клуб Однодумців «ЛОТОС»

Співорганізатори: Департамент освіти і науки, молоді та спорту м. Києва, Комунальний позашкільний навчальний заклад «Київська Мала академія наук учнівської молоді», Координаційна рада ПАШ ЮНЕСКО в Україні, Національний природний парк «Голосіївський»

У рамках Конференції працюватимуть сім секцій

За матеріалами доповідей буде видано збірник тез. Збірник можна отримати в день проведення Конференції (1 екземпляр для 1 навчального закладу). Публікація безкоштовна

24 жовтня 2014 Оголошення

Компанія нового покоління Newbreed Young Talents, що вже довгий час реалізує інноваційні проекти для відомих міжнародних компаній у сфері комунікації зі студентами, випускниками, молодими спеціалістами, у партнерстві з лідером ринку онлайн-рекрутменту в Україні – порталом rabota.ua та Центром розвитку кар'єри Університету «КРОК» розпочинають освітній проект «Візьміть мене на роботу!». Учасники наших проектів вже стали успішними співробітниками таких відомих компаній, як «Mars Україна», «Carlsberg Україна», «Monsanto Україна», «Nestle Україна», «Philips Україна» та ін.

22 жовтня 2014 Новини та події

Олексій Васильович розповів про результати благодійної акції:

«Красно дякую, знімаю капелюха і вклоняюся всім, хто знайшов можливість підтримати мене не лише морально, а й фінансово під час проведення благодійної акції до Дня вчителя (перша половина жовтня 2014 р.).

На 15 жовтня 2014 р. ВАШИМИ спільними зусиллями було зібрано 9 472 грн, зокрема:

  • перераховано на картку – 4 366 грн;
  • передано на кафедру суспільних наук та в інші підрозділи Університету – 3 841 грн;
  • вкинуто до благодійних скриньок – 1 265 грн.

Ці гроші додані до моєї власної пенсії, заробітної платні та інших моїх заощаджень і використовуються для придбання такого життєво важливого для мене хіміопрепарату.

І знов тут є дві новини.

Перша новина: вживаний мною таргентний хіміопрепарат почав працювати. Як показали дані УЗІ та КТ, припинилося зростання пухлини та поширення метастаз. За висновком лікарів (які до того вже було «махнули на мене рукою»), «намітилася позитивна динаміка». Та і я сам «складати крила» не збираюся… Отже, завдяки і ВАШІЙ щирій та безкорисній допомозі я знову в строю. Попри значні негативні побічні ефекти хіміопрепарату, я приступив до роботи і продовжую працювати. Радію кожному новому дню, кожному променю сонечка і золотавому листочку, зустрічі зі своїми пошанованими колегами, а особливо зі своїми улюбленими студентами!!!

Друга новина не дуже приємна. Ціни на потрібні мені хіміопрепарати шалено підскочили. А за висновками лікарів мені доведеться їх вживати впродовж щонайменше 3-х наступних років, тобто до повної або часткової ремісії. Втім, будемо сподіватися, що з допомогою ГОСПОДА БОГА, за підтримки РІДНИХ та всіх ВАС нам вдасться подолати і ці проблеми…

З повагою, вдячністю і любов’ю до всіх ВАС
проф. Олексій Васильович Картунов»

 


Уся університетська громада щиро рада бачити Олексія Васильовича, як завжди, в гарному настрої, попри всі негаразди. Нагадуємо, що благодійна акція триває і потреба у Вашій матеріальній підтримці є життєво важливою!!!

Кошти можна переказувати на ім’я Картунова Олексія Васильовича на картку Приватбанку

4149 4978 0831 8507

або на ім’я дружини Маруховської-Картунової Ольги Олександрівни на картку Приватбанку

5168 7572 5548 4505

Можна також особисто занести в Університеті «КРОК» до каб. 234-4.

Якщо хтось із Вас має інформацію про вітчизняні та міжнародні благодійні фонди допомоги онкохворим або небайдужі компанії, фірми, банки чи бізнесменів, які можуть стати тимчасовими спонсорами лікування, просимо передавати інформацію до каб. 234-4.

ПОДАРУЙ НАДІЮ НА ЖИТТЯ О.В. КАРТУНОВУ,
БО ДОБРО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ!

22 жовтня 2014 Новини та події

«Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в руках молоді: знати, зберігати, діяти»

9 жовтня 2014 року в приміщенні корпусу № 25 (Лекторій) Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника відбулися круглий стіл і презентація Національного проекту «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в руках молоді: знати, зберігати, діяти».

Ініціаторами цього проекту виступили Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Київська Мала академія наук учнівської молоді і Університет економіки та права «КРОК».

Розпочав круглий стіл вітальним словом генеральний директор заповідника Любомир Михайлина. Потім слово було надане головному архітектору заповідника Олександру Романченку. Тема його виступу – «НКПІКЗ як складова частина об’єкту Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО».

Проректор із науко-педагогічної роботи Університету «КРОК» Наталія Наконечна присвятила свій виступ темі взаємодії вищої та середньої школи як складовій успішної реалізації проекту. Завідувач кафедри туризму Університету «КРОК» Людмила Мелько розповіла про досвід Університету у вивченні Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО засобами проектної діяльності.

Завідувач відділу навчальної роботи Київської Малої академії наук учнівської молоді Лариса Карчина говорила про роль проекту в контексті співпраці Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника та Академії.

У зустрічі взяли участь начальник управління міжнародного співробітництва Міністерства культури України Євген Лавро, начальник відділу взаємодії з міжнародними організаціями Міністерства Ірина Страшненко, другий секретар Секретаріату Національної комісії України у справах ЮНЕСКО Антон Барабуля, представники Університету економіки та права «КРОК», Національного центру МАН.

Зокрема, від Університету «КРОК» на заході також були присутні Людмила Сумбаєва, директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, і Андрій Власенко, директор департаменту довузівської підготовки.

Почесні гості заходу відзначили важливість проведення подібних круглих столів для ознайомлення з об’єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО в Україні і світі, а також збереження української спадщини для прийдешніх поколінь.

22 жовтня 2014 Новини та події

21 жовтня можна вважати історичною датою для Студентської ради Університету, адже до її складу ввійшла команда Інституту інформаційних і комунікаційних технологій.

Вітаємо новообраного голову Студради Інституту Биколенка Юрія, а також:

  • Святненка Євгена, заступника голови Студради;
  • Бойка Богдана, голову науково-освітнього комітету;
  • Супруна Юрія, голову інформаційного комітету;
  • Поботина Романа, голову культурно-розважального комітету.

Сподіваємося, що нова команда увіллється в дружний колектив Студентської ради Університету і буде по-справжньому корисною студентам своїми інноваційними ідеями та пропозиціями.

21 жовтня 2014 Оголошення

Як під час кризи почувати себе впевнено?
У BSK існують перевірені практики. Однією з них є програма Міні-МВА «PPD» – «Персональний та професійний розвиток»!

29 жовтня, у середу, з 18:30 до 20:30 дізнайтеся про нові можливості для підвищення особистої ефективності на презентації програми Міні-МВА «PPD».

Програму закінчили вже 6 груп, понад 136 випускників успішно підвищили свою ефективність як менеджерів і займають керівні позиції у відомих вітчизняних та зарубіжних компаніях, серед яких Банк «ПУМБ», «Дельта-банк», «МТС», «Лайф», «Київстар», «Carlsberg Україна», «Сандора», Fozzy Group, «IBM Україна» та інші

Час і місце проведення:

29 жовтня, середа, 18:30–20:30

BSK

Київ, вул. Лагерна, 30–32 (7 хв. від станції метро «Берестейська»), 2 поверх, ауд. 245

Для кого?

Захід для керівників, власників бізнесу, менеджерів, які прагнуть отримати максимум у стислі терміни

Учасники зможуть:

  • Дізнатися про програму Міні-МВА «PPD» і переваги навчання на ній
  • Познайомитися із сертифікованими бізнес-тренерами та експертами-практиками, які зможуть відповісти на всі запитання щодо програми
  • Взяти участь у майстер-класі «Як конструювати ефективні бізнес-моделі» Валеріана Макацарії
  • Виграти цінні призи

Програма:

  • Реєстрація учасників, кава, чай, знайомство
  • Вітальне слово. Презентація програми Міні-МВА «PPD» – декан BSK Віктор Морозов
  • Майстер-клас «Як конструювати ефективні бізнес-моделі» Валеріана Макацарії
 

З вами працюватимуть:

Валеріан Макацарія

  • Ступінь МВА (Москва – Лондон)
  • Засновник і керуючий мережі магазинів для школярів і дошкільнят «Клякса», Москва
  • З 2000 по 2008 рік був постійним офіційним представником Торгово-промислової палати Грузії в Російській Федерації

Детальніше про спікера

 

 

Віктор Морозов

  • Професійний сертифікований менеджер проектів (IPMA)
  • Має більш ніж 20-річний досвід з управління підприємствами
  • Брав участь у керівництві понад 30 міжнародними і національними проектами

Детальніше про спікера

Для участі в презентації програми та розіграші призів прохання зареєструватися

 

Контактна особа – Наталія Тарасенко

тел./факс: (+38 044) 455-69-81

Е-mail: [email protected]

21 жовтня 2014 Оголошення

Шановні студенти!

Якщо Ви бажаєте БЕЗКОШТОВНО провести навчальний семестр у європейському виші, то 31 жовтня 2014 р. візьміть участь у КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ на програми обміну з вищими навчальними закладами Європи (початок о 14.30, ауд. 132).

За детальною інформацією звертайтеся до управління міжнародного співробітництва – каб. 418, контактна особа: Анна Дробина, моб.: 093-508-74-17.

21 жовтня 2014 Новини та події

20 жовтня відбулося офіційне відкриття освітнього проекту «Піраньї КРОКу – студенти-підприємці». Цей проект покликаний створити умови для отримання практичних навиків студентами 3–5 курсів Університету та коледжів й розвинути в них підприємницький потенціал.

«Піраньї КРОКу» було засновано ще в 2010 році як проект неформальної освіти для студентів старших курсів. Він залишив значний слід в історії «КРОКу» та в серцях учасників. Кожного року «Піраньї» несуть свою унікальну цінність. Цього сезону проект орієнтований на студентів 3–5 курсів Університету та коледжу, які прагнуть отримати навички з підприємництва.

Під час проекту студенти відвідають тренінги від професіоналів із різних сфер бізнесу (маркетинг, фінансове планування, менеджмент, юридичні аспекти створення підприємства тощо), які навчать їх крок за кроком розробляти бізнес-план підприємства.

Також студенти братимуть участь у тренінгах з особистісного розвитку (цілепокладання, time-management, ораторське мистецтво тощо), що допоможуть їм стати більш ефективними та організованими.

Паралельно, об’єднавшись у команди, учасники будуть розробляти бізнес-плани 3-х підприємств: школа англійської мови, студентська туристична фірма, центр профорієнтації.

Навчання триватиме з 20 жовтня по 6 грудня 2014 р. Завершиться проект захистом бізнес-планів, а кращих учасників залучать до втілення розроблених проектів у життя на базі Університету.

Бажаємо «Піранькам» «нового запливу» розробити якісні бізнес-плани та отримати максимум ефективних знань від проекту!

21 жовтня 2014 Новини та події

20 жовтня 2014 року в Університеті «КРОК» пройшла звітно-виборча конференція студентів юридичного факультету, на якій Студентська рада факультету звітувала про результати своєї діяльності протягом 2013–2014 навчального року.

Учасники конференції оцінили роботу Студради на відмінно. Дякуємо Студентській раді й особисто її голові Лавренюк Лілії за плідну працю та якісний звіт.

Під час конференції було обрано новий склад Студради.

До новообраної Студентської ради юридичного факультету ввійшли:

  • Голова – Степанченко Ігор, 2 курс
  • Заступник голови – Коцур Марина, 1 курс
  • Секретар – Колодяжний Владислав, 1 курс
  • Голова інформаційного комітету – Рачинський Дмитро, 1 курс
  • Голова освітньо-наукового комітету – Численко Дарина, 1 курс
  • Голова культурно-розважального комітету – Бабат Альона, 1 курс

Вітаємо нових членів Студради та бажаємо їм творчих успіхів у реалізації найрізноманітніших проектів!

21 жовтня 2014 Новини та події

16 жовтня 2014 року в Університеті «КРОК» відбулася презентація студентів першого курсу.

Студенти всіх факультетів Університету та Київського коледжу нерухомості ретельно готувалися до довгоочікуваного заходу. Адже презентація перших курсів є важливою подією в житті кожного нового студента «КРОКу». Це чудова нагода показати себе з найліпшої сторони перед однокурсниками, студентами старших курсів, викладачами.

Презентація перших курсів є давньою традицією «КРОКу». Щороку студенти і викладачі Університету з нетерпінням чекають на концерт, щоб познайомитися з новими «КРОКівцями». Мета цього заходу – об’єднати і подружити першокурсників, дати їм можливість представити себе всьому Університету, сприяти розвитку командного духу. Це фінальний етап посвяти в студенти.

Під час концерту студенти виявляли свої таланти, танцювали, співали, демонстрували відеопрезентації. На урочистому закритті заходу їх нагородили грамотами, а куратори перших курсів отримали заохочувальні цінні подарунки від адміністрації «КРОКу».

За рішенням журі перше місце поділили між собою дві команди: студенти юридичного факультету (напрям «Правознавство»), які також отримали приз глядацьких симпатій, і студенти факультету економіки та підприємництва (напрям «Туризм»). Нагородою за перше місце став командний похід на боулінг.

Друге місце посіли студенти факультету економіки та підприємництва (напрями «Облік і аудит», «Економіка підприємства», програма «КРОК-Лідер»).

Трете почесне місце зайняли студенти факультету міжнародних відносин (напрями «Міжнародна економіка», «Логістика», Україно-австрійська програма, програма «КРОК-Ексклюзив»).

Подяки за кращу жіночу та чоловічу роль отримали Дарина Численко (студентка юридичного факультету, «Правознавство») та Наум Анабтаві (студент факультету економіки та підприємництва, «Туризм»).

Грамоти «Зірки сцени» за версією глядачів вручили студентам факультету міжнародних відносин (Україно-австрійська програма, «Логістика», 1 курс): Христенку Сергію та Сарафінасу Костянтину.

Дякуємо організаторам – департаменту зі студентських питань, Культурному центру, Студентській раді Університету, а також кураторам – наставникам груп: Степанченку Ігорю, Грохольському Олександру, Годун Аліні, Дворській Світлані, Назаренку В’ячеславу, Гараніній Ользі, Лукасевич Юлії, Войтенко Анастасії, Чарупі Ларисі, Ковальчук Вікторії, Кисіль Анні, Марченко Вікторії та Мельник Ірині.

Бажаємо всім наснаги до подальших звершень!


20 жовтня 2014 Оголошення

Університет «КРОК» запрошує студентів та співробітників відвідати зустрічі з видатними особистостями в галузі міжнародних відносин, що проводяться за ініціативи факультету міжнародних відносин, кафедри міжнародних відносин, інформації та бізнесу і за підтримки корпоративного управління.

21 жовтня о 14:30 розпочнеться зустріч із Тарасюком Б.І. на тему: «Перспективи європейської інтеграції України»

Тарасюк Борис Іванович – український політик і дипломат, депутат Верховної Ради України, Міністр закордонних справ України (1998–2000, 2005–2006, в. о. 2006–2007), Надзвичайний і Повноважний Посол України.

23 жовтня о 13:00 розпочнеться зустріч з Огризком В.С. на тему: «Зовнішня політика України на сучасному етапі»

Огризко Володимир Станіславович – видатний український дипломат, Міністр закордонних справ України з грудня 2007 року до березня 2009 року, Надзвичайний і Повноважний Посол України, кандидат історичних наук.

Запрошуємо на зустрічі усіх бажаючих!

18 жовтня 2014 Новини та події

18 жовтня в Університеті «КРОК», Коледжі економіки, права та інформаційних технологій і Київському коледжі нерухомості пройшов перший у новому навчальному році День відкритих дверей.

Майбутнім студентам розповіли про напрями підготовки в Університеті та спеціальності в коледжах і про особливості вступної кампанії в 2015 році, дали відповіді на питання, що турбують абітурієнтів та їхніх батьків.

Особливо наголосили, що для якісної підготовки до вступу потрібно вже зараз визначатися із майбутньою професією. З цією метою протягом жовтня – листопада ми пропонуємо школярам взяти участь у профорієнтаційному таборі «PROF CAMP» чи в п’ятому профорієнтаційному фестивалі «ПРОФ Fest». Тренінги, майстер-класи, розповіді про професії «з перших вуст» та екскурсії на підприємства – все це чекає на учасників табору і фестивалю та, сподіваємося, допоможе кожному з них визначитися з майбутнім фахом.

Якісно підготуватися до вступних іспитів у коледжі допоможуть додаткові заняття на підготовчих курсах для учнів 9-х класів. А тим, хто планує вступати цього року до Університету, стануть у нагоді підготовчі курси до ЗНО. Також для користувачів мобільних телефонів на платформі Android Університет пропонує безкоштовний мобільний додаток «ЗНО-супергерой» із тестами минулих років.

Вступ до вищого навчального закладу та обрання майбутньої професії може відбутися легко завдяки допомозі персональних менеджерів зі вступу Університету «КРОК». Команда професіоналів забезпечить Вам інформаційну підтримку протягом усієї вступної кампанії, враховуючи Ваші індивідуальні особливості. Ми допоможемо Вам успішно пройти етап від абітурієнта до студента. 

«КРОК» є потужною освітньою корпорацією і, окрім академічного навчання, пропонує цілу низку можливостей для особистісного розвитку та набуття додаткових знань і компетенцій вже в процесі здобуття освіти в Університеті або Коледжі. Це й освітній проект «Піраньї КРОКу», і програми академічних обмінів, і цікаве дозвілля.

Університет має потужну сучасну матеріально-технічну базу та гуртожиток для іногородніх студентів. 

Наступний День відкритих дверей відбудеться 22 листопада. Детальна інформація за тел.: (044) 455-57-57.

17 жовтня 2014 Новини та події

15 жовтня 2014 року відбувся перший етап спортивних змагань «Осінній марафон». Спортсмени Коледжу економіки, права та інформаційних технологій змогли проявити себе в стрибках у довжину, підтягуванні, віджиманні, вправах на турніках та іншому. Групи підтримки активно підбадьорювали свої команди, вигукуючи запальні гасла  під час переклички.

За результатами змагань визначено переможців: І місце – РПЗ-1, ІІ місце – ОПСІК, П, ІІІ місце – МД/ФіК, ІV місце – РПЗ-2, V місце – ФіК екс., VI місце – ЕП/КД.

Нагадуємо, що в команд ще є можливість виправити ситуацію. Другий етап «Осіннього марафону» відбудеться 20 жовтня. Бажаємо успіху!


17 жовтня 2014 Новини та події

10–12 жовтня студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій під керівництвом викладача Карпенко Марини Олександрівни та разом із представниками київської спеціалізованої школи № 61 із поглибленим вивченням інформаційних технологій у рамках проекту «Волонтер – це звучить круто!» здійснили подорож до Прилук та Прилуцького району.

16 жовтня 2014 Новини та події

За ініціативи Коледжу економіки, права та інформаційних технологій та підтримки Корпоративного управління 15 жовтня в Університеті «КРОК» відбулася презентація методики «Філософія для дітей» професора Кйонсанського національного університету Джінвана Парка (Південна Корея).

16 жовтня 2014 Новини та події

Минулий тиждень в Університеті економіки та права «КРОК» був присвячений юридичному факультету. 8 жовтня до Дня юриста та з нагоди святкування 20-річчя юридичного факультету департамент зі студентських питань і Студентська рада юридичного факультету організували та провели святкову акцію в холі Університету з вікторинами й конкурсами. Пізніше в актовій залі адміністрація юридичного факультету приймала вітання та нагороджувала кращих студентів факультету. Чудовим продовженням свята стала вечірка для всіх студентів Університету в одному зі столичних клубів.

Дякуємо студентам – першокурсникам юридичного факультету та акторам Культурного центру за активну участь в організації привітання: Даниленку Владу, Маврину Нікіті, Коцур Марині, Колодяжному Владу, Бабат Альоні, Численко Даші, Березку Івану, Степанченку Ігорю, Лавренюк Лілі, Марченко Вікторії, Гараніній Олі, Векуа Отарі, Вачилі Девіду, Гомонаю Саші, Шевченко Каті, Шмаковій Ліані, Мінінберг Даші, Малайку Саші.

Колектив, студенти та випускники щиро вітають проректора, декана юридичного факультету Володимира Казіміровича Гіжевського та весь колектив підрозділу з 20-річчям факультету і бажають наснаги, невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі – підготовці майбутнього покоління юристів.

Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід та знання будуть і надалі сприяти підвищенню рівня правової свідомості в нашому суспільстві!


16 жовтня 2014 Новини та події

3 жовтня в Університеті «КРОК» відбулося святкування Дня працівників освіти, організоване корпоративним управлінням спільно зі Студентською радою Університету та департаментом зі студентських питань.

Протягом дня співробітники «КРОКу» брали участь у святковій лотереї та отримували приємні подарунки.

У холі Університету студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій проводили виставку ікебани і благодійний розпродаж солодощів власного виробництва.

До Дня працівників освіти Студентська рада розпочала акцію на підтримку професора Університету Олексія Васильовича Картунова. Вона триватиме до кінця року і має на меті збір коштів на оплату наступних курсів хіміотерапії для Олексія Васильовича.

Ще раз вітаємо всіх освітян зі святом та дякуємо корпоративному управлінню – проректору Наконечній Н.В., Титаренко Н.В., Чепізі А.П., директору департаменту зі студентських питань Ковальчук Н.О. та активним студентам, котрі допомагали в проведенні святкових заходів: Ковальчук Вікторії, Мельник Ірині, Георгієвій Вікторії, Святненко Лілії, Малайку Олександру, Батуріній Ользі, Шупило Анні, Ігнатовій Валерії, Гусаковій Марині.


15 жовтня 2014 Оголошення

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Науково-практичної конференції молодих учених «Актуальні проблеми сучасної наукової думки», яка відбудеться в Університеті 14 листопада 2014 року

У рамках Конференції буде організована робота дев’яти секцій, на яких будуть обговорюватися актуальні питання сучасної наукової думки (економічні, правові, психологічні, управлінські, історичні та інші)

За результатами Конференції буде оприлюднений електронний збірник тез. Кожний учасник одержить іменний сертифікат

Граничний термін подання заявки для участі – 3 листопада 2014 року

Для співробітників, аспірантів, здобувачів та студентів Університету участь є безкоштовною!

14 жовтня 2014 Новини та події

Університет «КРОК» має багаторічний досвід співпраці з навчальними закладами Європи. Партнерство на різних рівнях започатковував ще на посаді першого проректора та проректора з міжнародних зв’язків один із засновників Університету – кандидат історичних наук, професор Фініков Тарас Володимирович. Він брав участь у розробці та реалізації низки міжнародних освітніх і наукових проектів, організації спільних освітніх програм, на зразок програми «Подвійний диплом», з університетами Нідерландів, Австрії, Польщі, Німеччини.

У 2009–2010 роках обіймав посаду заступника міністра освіти і науки України.

З 2001 року на посаді президента Міжнародного фонду досліджень освітньої політики сприяє створенню нової моделі організації вищої освіти, адекватної вимогам та викликам глобалізованого світу, шляхом проведення аналітичних досліджень, експертиз, надання консультаційних послуг, розробки рекомендацій та прогнозів у сфері освітньої політики в регіонах Центральної та Східної Європи.

Минулого тижня в Польщі Тарас Володимирович Фініков був удостоєний звання «Почесний професор» (tytuł Profesora Honorowego). 7 жовтня 2014 року під час урочистостей із нагоди початку нового навчального року одноголосним рішенням Сенату йому присуджено цей високий титул у найбільшому недержавному (в Малопольському воєводстві) та другому в Польщі (за кількістю студентів) вищому навчальному закладі – Краківській академії ім. Анджея Фрича Моджевського (Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego).

Колектив, студенти та випускники Університету «КРОК» щиро вітають Тараса Володимировича Фінікова з високою відзнакою його праці та бажають нових звершень на освітянській ниві!

14 жовтня 2014 Новини та події

Які виші отримають гроші від держави, вирішать... самі студенти

«Комсомольська правда в Україні» з’ясовувала, що зміниться відповідно до нового Закону «Про вищу освіту», коли приватні вузи зможуть отримувати держзамовлення, фінансування від держави.

Купити диплом законно

Як ще цього літа обирали вуз у типовій українській родині? Спочатку вивчали, де поблизу можна опанувати бажану спеціальність безкоштовно. Отже, виші, в яких навчання платне, ігнорували. Навіщо, якщо є шанс не витрачати кошти? Якщо потрапити не вдавалося, включався інтерес до комерційного відділення: у тому ж державному ВНЗ, але за гроші. Чому не приватні вузи? Існує міф, що там освіта дорожча, хоча в реальності ціни в деяких комерційних навчальних закладах у 7 разів нижчі, ніж у державних.

Хто в Україні до нинішнього моменту йшов у приватний вуз? До речі, їх в Україні 96, і там навчається близько півмільйона студентів. Забезпечені люди, які хотіли вивчити дітей в елітних «вишах», де немає «чужинців». Але частіше ситуація інша. Результати ЗНО настільки плачевні, що такого абітурієнта візьмуться вчити лише за хороші гроші. Та ще й сама молода людина сподівається займатися, не напружуючись, і фактично «купити корочку».

Другий варіант: спеціальність, яка цікавить абітурієнта, майже не зустрічається в державних ВНЗ. Наприклад, в галузі біомедичної техніки.

Найрідше вступають до конкретного вузу, що зміг зацікавити сучасним обладнанням або зв'язками, допомогою в працевлаштуванні саме в ті фірми, куди націлився абітурієнт.

Гроші прийдуть за «розумниками»

Тепер же приватні виші вперше опиняться в рівних умовах із державними. На думку міністра освіти Сергія Квіта, з часом вони зможуть скласти конкуренцію державним університетам. Їм не доведеться більше вибирати тільки з тих абітурієнтів, які можуть заплатити.

Вирішувати, в яких ВНЗ можна вчитися безкоштовно, будуть... самі студенти. Але не всі, а «відмінники», які отримають за результатами ЗНО максимально високі бали. Якщо серед них буде попит на певний приватний навчальний заклад, він отримає гроші з бюджету на навчання «розумників і розумниць». Визначити вподобання буде легко. Хоча подавати документи абітурієнт зможе до будь-якої кількості вузів, а не в п'ять, як раніше, але ж сам він з 2016 р. буде ранжувати їх за ступенем бажаності. Тих, у кого кращі показники за результатами ЗНО, першими розподілять до вузів, які вони обрали, потім тих, у кого бали нижче, і так далі. Найсильніші абітурієнти навчатимуться безкоштовно, «під них» і виділять бюджетні місця. Тобто гроші будуть «ходити» за студентами. А вже в приватному виші вони чи державному, значення не має.

Як розібратися, куди податися

Вперше вузам доведеться не зосереджуватися на «вибиванні» бюджетних грошей, а насправді «спокушати» абітурієнтів, адже від їхнього вибору залежить і майбутнє навчального закладу.

–  Правда, є ризик, що модні виші й ті, які вміють себе вигідно подати, обійдуть більш маститих і серйозних конкурентів, – вважає освітній консультант Вікторія Романь.  –  Але це закони ринку. Гірше, якщо непопулярні, але потрібні державі спеціальності пропонуватимуть дуже обмежено. До речі, в приватних вишах не пропонують фізико-математичний напрям і майже не представлений технічний. Також було б добре, щоб програми навчання на такі спеціальності, як педагог і медик, були під особливим контролем держави і дозвіл на підготовку таких професіоналів давали лише найвідомішим університетам. Зараз в Україні можна вивчитися на вчителя, сімейного лікаря, стоматолога в крихітному провінційному приватному ВНЗ із сумнівним рівнем навчання.

Абітурієнтам радять, обираючи виш, орієнтуватися не на знайому назву і навіть не на матеріально-технічну базу, а на попит на диплом у роботодавців, на відгуки випускників, їхній рівень доходів, і так звану «збереженість у професії» (який відсоток тих, хто завершив даний університет і протягом 10 років продовжує працювати за фахом).

До речі

«Антиконкурс»: місць багато – зарахованих мало

Якщо проект правил вступу на 2015 рік схвалять і прохідний бал скасують, вступити до ВНЗ зможуть навіть ті, хто про це раніше не мріяв. Аби були гроші. Як зізнаються «приватники», оплата за навчання повинна бути не менше 1,5 тис. на місяць, щоб просто покривати витрати на навчання. Деякі приватні виші в регіонах в останні роки готові з відкритими обіймами взяти абітурієнта з мінімальним рівнем знань, оскільки в них серйозний недобір. Скажімо, в Університет сучасних знань на спеціальність «Облік і аудит» подався один студент, хоча передбачено 30 місць. Галицька академія прийняла всього 2 заяви на навчання маркетингу при 40 місцях, а на «Екологію» взяли одного замість 30. Бердянський інститут державного та муніципального управління на «Право» зарахував 3 з 30.

Дніпропетровський Міжнародний гуманітарно-педагогічний інститут «Бейт-Хана» (для єврейської молоді) на дошкільну освіту взяв одну людину з 20 місць, а на початкову освіту та економіку підприємства заявок не було взагалі, хоч передбачено 25 і 15 місць. В Художньому інституті художнього моделювання та дизайну ім. С. Далі замість 100 студентів на живописі вчать 9 осіб.

Книгознавство та бібліотекознавство, міжнародна економіка та інформація, соціологія, яким можуть навчити в Київському університеті культури, не зацікавили жодного абітурієнта.

Саме приватні виші просили скасувати нижній бар'єр в 124 бали і 140 для профільних предметів: якщо абітурієнт набрав на тестуванні менше, він вже не міг стати студентом, скільки б не платив. Незабаром тільки виші зможуть вирішувати, кого приймати. Так зможуть «вижити» всі: невибагливим дістануться найбільш неграмотні студенти. Чи зможуть вони отримати «корочки»? Якщо так, це не дуже узгоджується з європейським підходом: людей із вищою освітою там менше, ніж у нас, проте дипломи – гарантія працевлаштування і вищої зарплати.

Правда, в самих вишах подейкують, що врятує таке нововведення ненадовго. ВНЗ, яких обиратимуть «двієчники», першими потраплять під загрозу закриття.

Компетентно

«Комерційні і державні – відтепер у рівних умовах»

Заступник директора департаменту вищої освіти МОН України Сергій Бондаренко:

–  Приватні вузи тепер опиняться в рівних умовах із державними. Крім держзамовлення, важливий ще один момент: не буде відмінностей в тому, що некомерційні вищі навчальні заклади працевлаштовують своїх випускників, а комерційні – ні. Відтепер не потрібно буде ні вишам підшукувати роботу колишнім студентам, ні випускникам відпрацьовувати бюджетне навчання. Примусова праця в Україні заборонена, тому не потрібно нічого ускладнювати.

До 1 листопада 2014 р. ми плануємо визначити граничну вартість навчання, вище за яку ВНЗ не повинні піднімати оплату. У грудні цього року має бути затверджений статут Національного агентства щодо забезпечення та контролю якості освіти, до складу якого увійдуть представники трьох приватних вишів. Усього ж обиратимуть 25 осіб: від Національної та галузевих академій наук, від організації роботодавців, від органів студентського самоврядування, але максимальна кількість – від вищих навчальних закладів. Проте ректорів ВНЗ не стануть висувати в Агентство для уникнення конфлікту інтересів. Буде організована міжнародна експертиза для відбору учасників. Національне агентство почне працювати в червні 2015-го. Саме воно видаватиме вишам ліцензії та проводитиме акредитацію освітніх програм: як у державних вищих закладах, так і в приватних.

На тему

Де можуть з'явитися безкоштовні місця

Кращі приватні виші за результатами рейтингу вищих навчальних закладів України 2014 року:

  1. Університет економіки та права «КРОК»
  2. Національна академія управління
  3. Дніпропетровський університет імені Альфреда Нобеля
  4. Львівська комерційна академія
  5. Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»
  6. Київський міжнародний університет
  7. Київська школа економіки
  8. Європейський університет
  9. Український Католицький Університет
  10. Київська гуманітарна академія

Оригінал статті – «Комсомольская правда в Украине»: «В частных вузах будут учить бесплатно», Алина МИРОШНИКОВА (2 октября, 2014), http://kp.ua/life/472504-v-chastnykh-vuzakh-budut-uchyt-besplatno

13 жовтня 2014 Новини та події

9 жовтня відбувся форум активної молоді Шевченківського району м. Києва під назвою «Що нас об’єднує», організований відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Серед учасників були представники таких вищих навчальних закладів, як НАУ, КНЕУ, НПУ імені М.П. Драгоманова, Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, Київський національний університет імені Т.Г. Шевченка, Академія адвокатури України. Студентки Університету «КРОК» Войтенко Анастасія (голова Студентської ради Університету) та Гусакова Марина (заступник голови Студентської ради Університету) також взяли участь у заході.

Зустріч мала дуже незвичний характер, адже лідери органів студентського самоврядування та студентських профспілок вищих навчальних закладів, розташованих на території Шевченківського району, зібралися не в стінах кабінету адміністрації, як це було раніше, а в антикафе «БеседниZzа».

Спочатку учасники знайомилися між собою та обмінювалися контактами, а потім мали змогу прослухати презентацію міжнародної громадської організації «Компанія А21 – відміна несправедливості у 21 сторіччі». Наприкінці зустрічі надходили пропозиції від представників студентської молоді, відбувалося планування наступної діяльності та неформальне спілкування.

13 жовтня 2014 Оголошення

Управління міжнародного співробітництва запрошує студентів економічних та суміжних галузей БЕЗКОШТОВНО провести навчальний семестр у партнерському навчальному закладі:

  • Вищій школі бізнесу при Національному університеті Льюїса (Новий Сонч, Польща)
  • Академії підприємництва та менеджменту ім. Леона Козмінського (Варшава, Польща)
  • Університеті прикладних наук ім. Яноша Кодолані (Секешфехервар, Угорщина)
  • Університеті ім. М. Ромеріса (Вільнюс, Литва)

Детальну інформацію можна отримати в управлінні міжнародного співробітництва (каб. 418) або за тел.: 093 508 74 17, контактна особа: Анна Дробина.

10 жовтня 2014 Оголошення

15 жовтня 2014 року о 16:30 BSK запрошує власників компаній, керівників, топ-менеджерів, HR-директорів, СЕО, осіб, які приймають рішення в організаціях та компаніях.

Засідання дискусійного бізнес-клубу ми вирішили приурочити до 40-річчя публікації знаменитої статті Вільяма Онкена-молодшого і Доналда Уоссо «Менеджер і його час, або Кому дістанеться мавпа?», що стала найпопулярнішим матеріалом Harvard Business Review за всю її історію.

Теми, запрошені експерти та спікери:

  • «Дзен-підхід до тайм-менеджменту» – Олексій Мась, керівник Української банерної мережі, координатор Форуму інтернет-діячів www.iforum.ua, найбільшого форуму в Східній Європі
  • «Технологія прицільного тайм-менеджменту» – Олена Александрова, виконавчий директор бізнес-студії BogushTime
  • «Business & Life Balance Storytelling» від Андрія Закревського, директор, Нафтогазовий консультаційний центр ТОВ «Ньюфолк»
  • «Як помиритися з часом і збалансувати своє життя» – Анастасія Спіцина, експерт зі створення, формування і розвитку бізнес-команд, директор КК «Ключ»
  • «Якщо хочеш керувати часом – просто зміряй його» – Олексій Олейнік, керівник, компанія Yaware

Реєстрація обов'язкова.

Детальніше про захід та реєстрація

09 жовтня 2014 Новини та події

7 жовтня пройшов семінар компанії «CyberBionicSystematics» на тему «Комерційне застосування Web-технологій». Семінар організовано науковим гуртком «КЕПІТ-IT-CLUB» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Тематика семінару була спрямована на висвітлення застосування web-технологій у комерційній діяльності в цілому та у сфері мобільних технологій зокрема.

Під час семінару було акцентовано увагу на необхідності вивчення фундаментальних дисциплін для можливості розвитку фахівців у галузі розробки web-додатків.


09 жовтня 2014 Новини та події

6 жовтня відбулася спільна екскурсія студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій і Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій до центрального офісу «Microsoft» в Україні.

Під час екскурсії студенти мали змогу дізнатися про структуру «Microsoft Україна», побачити на власні очі робочі місця інтернаціональної компанії і спробувати найновіші пристрої «Microsoft» та її партнерів.

Студентам було запропоновано взяти участь у заходах, що організовує компанія, а також спробувати свої сили в конкурсі на отримання практики в «Microsoft».


09 жовтня 2014 Оголошення

З 27 жовтня до 1 листопада 2014 року в Університеті «КРОК» працюватиме профорієнтаційний табір «PROF CAMP». Він розрахований на учнів 9–11 класів, а також на студентів 1 курсу коледжу.

Мета проекту – допомогти учаснику обрати фах, зрозуміти, яка професія найкраще йому підійде.

У програмі «PROF CAMP» – презентації професій від фахівців, які представляють провідні компанії, екскурсії на підприємства, ділові ігри, профорієнтаційне тестування, тренінги з особистісного зростання, психологічний тренінг із підготовки до складання ЗНО та ДПА.

Завершать роботу табору презентації майбутніх професій від учасників проекту, які вони проведуть для своїх батьків.

Отримати детальнішу інформацію про «PROF CAMP» та умови участі в ньому, а також зареєструватися можна на сторінці проекту.

08 жовтня 2014 Новини та події

3 жовтня заступник голови Студентської ради Університету «КРОК», головний редактор онлайн-газети «KROK Times» Марина Гусакова зустрілася зі студентами першого курсу Україно-австрійської програми.

Серед учасників зустрічі були Строк Ксенія, Євтушенко Валерія, Боднар Владислав.

Метою зустрічі стало знайомство активістів, обговорення подальших дій щодо випуску студентської газети та планування нових проектів.

Як виявилося, першокурсники прийшли з неабиякими амбіціями і активно висловлювали свої ідеї та побажання з приводу функціонування газети.

Тож сподіваємося, що лави журналістів поповняться такими жвавими та допитливими студентами.

08 жовтня 2014 Оголошення

9 жовтня 2014 року о 15:00 у приміщенні корпусу № 25 (Лекторій) Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника відбудеться круглий стіл і презентація Національного проекту «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в руках молоді: знати, зберігати, діяти».

Ініціаторами проекту виступили Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Київська Мала академія наук учнівської молоді і Університет економіки та права «КРОК».

Ідея проекту полягає в тому, аби познайомити молодь з об’єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО в Україні та світі, перлинами української культури, підтримати традиції українського народу, популяризувати матеріальний і нематеріальний культурний спадок країни та ознайомити з ним широкий загал.

Акція також має на меті надихнути, розкрити творчі здібності та надати духовну й культурну підтримку молодим науковцям шляхом знайомства з об’єктами ЮНЕСКО, скарбами української культури та мистецтва, залучення їх до творчого самовираження.

Очікується, що результати наукових досліджень учнівської молоді та студентів можна буде впровадити в навчально-виховний  процес загальноосвітніх і вищих навчальних закладів України.

Передбачається, що реалізація проекту відбуватиметься в декілька етапів, зокрема:

  • початковий етап (презентація проекту і круглий стіл) також включатиме в себе організаційну та тематичну складову, під час якої учні МАН, студенти, учні шкіл – партнерів Університету «КРОК», загальноосвітніх навчальних закладів, Асоційованих шкіл ЮНЕСКО визначаться з темами наукових досліджень;
  • другий етап передбачає реалізацію проекту «на місцях»: збір, обробку, аналіз матеріалів, включаючи практичну складову, та написання наукових статей (жовтень – березень); 
  • заключний етап буде представлений науковою конференцією, яка відбудеться 30 березня 2014 р. на базі Університету «КРОК».

У процесі підготовки учнями та студентами наукових досліджень передбачається консультація провідних наукових спеціалістів Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Учасники:

  • Міністерство культури України
  • Міністерство освіти і науки України
  • Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник
  • Національна комісія України у справах ЮНЕСКО
  • Департамент освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації
  • Комунальний позашкільний навчальний заклад  «Київська Мала академія наук учнівської молоді»
  • ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК»
  • Національний центр МАН України
07 жовтня 2014 Новини та події

27 вересня 2014 року в парку «Нивки» пройшло щорічне змагання серед студентів перших курсів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій «Green Park of Kepit».

Вже вкотре проект дарує учасникам і вболівальникам вир емоцій, і цей рік не став винятком.

GPK-2014 запам'ятається всім яскравими костюмами, веселими девізами та запальними танцями і піснями конкурсантів. Першокурсники пробігли квест, відповіли на питання в конкурсі «Ерудит», продемонстрували смішні сценки в КВК та намалювали плакати для підтримки своєї команди.

За підсумками всіх конкурсів:

  • перше місце посіли студенти групи «ФіК-Ексклюзив», які підкорили всіх своїм патріотизмом
  • на другій позиції – спортивні та розумні «Юристи»
  • почесне третє місце – у різнокольорових «ЕП/ФіК»

Проте слід відзначити й інші команди, які були гідними конкурентами переможцям.

07 жовтня 2014 Новини та події

Я – Осінь. Пора надзвичайно чарівна.
У барвах казкових ліси і поля.
Я тут господиня, я Осінь-царівна.
В моїм володінні земля.

3 жовтня 2014 року родина КЕПІТу організувала свято осені, приурочене до Дня працівників освіти. На розгляд «КРОКівської» громади були представлені ікебани та святкові газети-привітання.

Також цього дня у рамках проекту «З Україною в серці – єдині назавжди!» першокурсники КЕПіту під керівництвом Студради Коледжу та заступника директора з виховної роботи Чепіги Л.М. провели благодійну акцію «Cаndy Step», під час якої продавали кондитерські вироби, виготовлені власноруч. Виручені кошти – 1890 гривень і ще 810 гривень, зібраних на попередній акції, підуть на підтримку випускників КЕПІТу, які зараз перебувають у зоні АТО.

Дякуємо студентам, викладачам Університету, працівникам, які долучилися до акції! Зараз всім нам так важливо відчувати родинну підтримку!

Особлива подяка кураторам груп та студентам-кураторам, які допомогли першокурсникам влаштувати справжнє свято. Хочеться відзначити підтримку акції куратором групи «ОПСіК» Українцем Ігорем Валентиновичем, який власними руками виготовив майже 100 сердечок, розфарбувавши їх у національні кольори. Надзвичайний приклад для всіх нас!

Вітаємо «КРОКівську» родину з Днем працівників освіти. Сьогодні, як ніколи, працівники освіти відповідальні за виховання високих моральних якостей молоді, плекання патріотів Вітчизни. Здоров'я, родинного затишку і миру всім нам!

07 жовтня 2014 Новини та події

Студенти І курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій долучилися до акції «Юний посол миру»  асоційованих шкіл ЮНЕСКО, організованої київською спеціалізованою школою І–ІІІ ступенів із поглибленим вивченням англійської мови № 85.

Першокурсники перейнялись актуальними проблемами сучасності, яким був присвячений захід, та виявили бажання продовжувати активну участь у подальших кроках із реалізації акції.

Дякуємо нашому партнеру – спеціалізованій школі № 85 за запрошення до участі в проекті.

07 жовтня 2014 Оголошення

Університет економіки та права «КРОК», департамент довузівської підготовки, середня загальноосвітня школа № 99 запрошують 15 жовтня заступників директора з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів початкових класів до участі у семінарі «Інноваційні форми та методи навчання в системі додаткової освіти загальноосвітніх навчальних закладів у співпраці з Університетом економіки та права «КРОК» (дошкільна підготовка).

Мета семінару – надати інформацію, ознайомити керівників та провідних вчителів загальноосвітніх навчальних закладів з методикою підготовки, розвитку та адаптації дітей дошкільного віку до вступу в перший клас.

У програмі:

  • Дошкільна підготовка. Напрями розвитку. Рушева Надія Федорівна, вчитель НВК № 176.
  • Форми і методи роботи з майбутніми першокласниками. Ілляшенко Юлія Михайлівна, вчитель СЗШ № 126.
  • Авторська програма – «Підготовка дітей до школи». Захарченко Марина Михайлівна, вчитель СЗШ № 126.
  • Розвиток соціальних і навчальних компетентностей шляхом впровадження гри в процесі підготовки дитини до школи. Гринь Любов Іванівна, заступник директора, вчитель початкових класів СЗШ № 99.
  • Розвиток розумових здібностей та психологічних особливостей у дошкільнят в процесі впровадження курсу ейдетики «Розвиваючі ігри». Деджираламо Наталія Миколаївна, вчитель СШ № 165.

Місце проведення: середня загальноосвітня школа № 99, м. Київ, Дніпровський р-н, вул. Червоноткацька, 12 (М «Дарниця»)

Реєстрація за телефонами:

  • (044) 455-57-11, 067-402-57-11, 063-042-08-66 – Андрій Олексійович Власенко, заступник директора департаменту довузівської підготовки Університету «КРОК»
  •  (044) 559-27-18 – СЗШ № 99
07 жовтня 2014 Оголошення

Кожний прожитий нами рік у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» не тільки згуртовує і дає можливість збагатитися новими друзями, проектами і досвідом, а й наближує до творчих успіхів, наукових вершин і педагогічних знахідок.

Київське комунальне відділення економіки Малої академії наук України є надійним партнером економічного відділення Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК». Відділення залучає студентство Коледжу до проведення науково-економічних досліджень, до участі у конкурсах, конференціях, сприяє економічній освіті та вихованню патріотів України.

У 2014–2015 навчальному році студенти економічного відділення МАН КЕПІТу обрали такі теми для науково-дослідної роботи:

  • секція макроекономіки та мікроекономіки
    студентка ІІІ курсу спеціальності «Маркетингова діяльність» Радун Рада-Софія
    тема: «Суть інфляції та її види»
  • секція фінансів, грошового обігу та кредиту
    студентка ІІ курсу спеціальності «Фінанси і кредит», програма «КЕПІТ-Ексклюзив», Шерстюк Світлана
    тема: «Суть та функції грошей»

Шановні студенти!
До 15 жовтня Ви маєте змогу приєднатися до роботи відділення економіки МАН.
Звертайтеся в каб. 102 до завідувача відділення Новіцької Наталії Костянтинівни.

Приєднуйтеся до глибокої самоосвіти у сфері науково-дослідницької та економічної спеціалізації.

07 жовтня 2014 Оголошення

15 жовтня 2014 року в Університеті «КРОК» відбудеться презентація методики «Філософія для дітей» професора Кьонсанського національного університету Джінвана Парка (Південна Корея). Початок заходу об 11.00.

Професор Дж. Парк всесвітньо відомий практик та теоретик методики «Філософія для дітей», президент МО «Філософія для дітей країн Азії та Океанії», віце-президент Міжнародної ради з «Філософії для дітей» (2009–2011), президент Корейської академії навчання філософії в школі (2005), член Міжнародного товариства «Філософська освіта країн Азії та Океанії у розвитку демократії» (ЮНЕСКО).

Методика «Філософія для дітей» була створена в 1970-х роках професором університету Монклер Метью Ліпманом (США). Основний шлях впровадження методики – сократівський діалог, де усі учасники є рівноправними партнерами. Діти навчаються аргументувати думки, висувати гіпотези, розвивати поняття, виявляти різні можливості й альтернативи, формулювати запитання, приймати рішення, визнавати різні точки зору. Дана методика формує в дітей навики самостійного мислення, вміння цілісного осягнення проблеми, здатність активації різних інтелектуальних засобів при вирішенні поставленого завдання, сміливість до створення нових теоретичних рішень,  віру в свої інтелектуальні можливості, вміння розуміти текст і бачити в ньому глибші смисли, вправність у вираженні власної думки та аргументації, культуру спілкування.

Презентація відбувається в рамках робочого візиту професора Джінвана Парка, організованого Національним педагогічним університетом імені Михайла Драгоманова, Київським національним університетом імені Тараса  Шевченка, Інститутом педагогіки НАПН України і Університетом економіки та права «КРОК».

Захід відкритий для всіх бажаючих. Бажана попередня реєстрація за тел.: (044) 455-57-11 (Анастасія).

06 жовтня 2014 Новини та події

2 жовтня 2014 року студенти і викладачі Коломийського коледжу та Інституту управління природними ресурсами Університету «КРОК», а також учні Княждвірського НВК та священник УПАЦ здійснили спортивно-оздоровчий і виховний туристичний похід у Тисовий заповідник.

Учасники походу побували на могилі станичного УПА Повха (псевдонім Ворон), де  відбулась панахида, оглянули соляні джерела та солеварні і відвідали музей Тисового заповідника. 

03 жовтня 2014 Новини та події

29 вересня 2014 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся черговий етап регіонального проекту «Крок назустріч – 2», учасники якого відвідували майстер-класи, тренінги та координаційні зустрічі з фахівцями, ознайомлювалися з новими пропозиціями до співпраці. У заході взяли участь близько 160 учнів зі шкіл Києва та Київської області.

03 жовтня 2014 Оголошення

Вельмишановні колеги!

Університет «КРОК» вітає всіх працівників освіти зі святом!

Щасливого та мирного майбутнього, успіхів та процвітання!

І мрій, і бажань, і наснаги творити, щоб серцю хотілося жити й любити!

Студенти шанують, повагу дарують, 

Злагода й мир у житті хай панують!

02 жовтня 2014 Новини та події

18 вересня 2014 року департамент зі студентських питань організував адаптаційний тренінг для першокурсників. Його провела наша студентка Коноваленко Єлизавета (2 курс магістратури, спеціальність «Психологія»).

Метою тренінгу було обговорення можливих труднощів, пов’язаних із новим життєвим етапом. Також акцентувалася увага на комунікативному аспекті: учасникам пропонувалися різні вправи і завдання, в яких вони могли себе проявити, спробувати розкритися і дізнатися більше один про одного.

Важливою частиною тренінгу можна назвати ту, де студенти вибирали собі ролі, які потім аналізувалися з точки зору їхньої життєвої позиції, рішень і стратегій поведінки. Першокурсники проявили себе як активні, думаючі, креативні і досить дорослі молоді люди.

Завершували тренінг веселі вправи про серйозне і важливе (резюмування, долоньки з відгуками та ін.).

02 жовтня 2014 Новини та події

1 жовтня 2014 року Студентська рада Університету спільно з департаментом із побутового обслуговування провели акцію «Зроби свій гуртожиток кращим».

Висловлюємо вдячність усім, хто дбав про благоустрій гуртожитку,  допомагав зробити студентську оселю чистішою, більш затишною і комфортною.

Особлива подяка Клочко Зінаїді Володимирівні та студентам: Дерябкіну Андрію, Безсмертному Богдану, Радчуку  Олександру.

02 жовтня 2014 Новини та події

1 та 2 жовтня Студентська рада Університету провела благодійні акції. Кошти збирали на лікування для співробітника «КРОКу» Картунова Олексія Васильовича, доктора політичних наук, професора, академіка Української академії політичних наук, заслуженого діяча науки і техніки України, відмінника освіти України.

Детальніше про стан О.В. Картунова

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2014