Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2016 — Університет «КРОК»

Новини та події

29 квітня 2016 Новини та події

26 квітня 2016 року в Коломийському коледжі Інституту управління природними ресурсами ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» відбувся другий тур обласної олімпіади з англійської мови серед студентів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації. Також цього дня пройшло засідання методичного об’єднання викладачів англійської мови.

Ці заходи відбулися відповідно до плану роботи методичного об’єднання викладачів англійської мови та на виконання Указу Президента України № 641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні». В олімпіаді взяли участь викладачі та студенти 24 навчальних закладів Івано-Франківської області.

Засідання урочисто розпочали вітальними словами директор Інституту управління природними ресурсами Університету «КРОК» кандидат історичних наук, доцент Футулуйчук Василь Миколайович та голова методичного об’єднання викладачів англійської мови Плаксій Галина Дмитрівна.

Студенти продемонстрували свій рівень володіння англійською мовою відповідно до програми олімпіади: читання тексту, творча письмова робота, бесіда на визначену тему.

Оцінювання рівня знань провела комісія у складі п’яти викладачів. Перемогу в конкурсі здобули: Литвинська Каріна – ДВНЗ «Калуський політехнічний коледж», Крив’юк Дмитро – Коломийський політехнічний коледж НУ «Львівська політехніка»,  Дребот Степан – Надвірнянський коледж Національного транспортного університету. Переможці олімпіади візьмуть участь у третьому всеукраїнському турі.

29 квітня 2016 Новини та події

На Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу, що відбувся 23 квітня, перше місце в трьох номінаціях зайняв студент другого курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Стонога Андрій.

Це вже третя його перемога у 2016 році. Цього разу в Чемпіонаті брали участь 115 учасників. Наш студент став найкращим у категоріях: «Жим лежачи», «Станова тяга» та «Пауерліфтинг».

Вітаємо Андрія з перемогою та бажаємо не зупинятися на досягнутому і впевнено крокувати до нових вершин!

29 квітня 2016 Новини та події

11 квітня 2016 року в Університеті «КРОК» стартував двотижневий проект від Центру розвитку кар’єри«КРОК Career Camp», який має на меті підготувати студентів до їхнього першого працевлаштування. У проекті взяли участь 42 студенти 1–5 курсів, що прагнуть розширити свої знання із пошуку роботи, а також отримати перше робоче місце.

На початковому етапі проекту учасники зустрічали ранок бізнес-сніданком та приємним спілкуванням з успішними випускниками Університету «КРОК» – фахівцями-практиками, керівниками компаній та підприємцями, слухали історії їхнього успіху про старт та побудову кар’єри. Відвідавши коуч-сесію із побудови майбутньої кар’єри студенти сформували професійні цілі на найближчі півроку та створили карту візуалізації своєї кар’єри.

Завдяки проведеним майстер-класам із написання резюме та проходженню співбесід учасники змогли створити привабливе для роботодавця резюме, отримати цінні поради щодо ефективної самопрезентації. Кожен мав змогу пройти пробну співбесіду з реальними менеджерами з персоналу, які допомогли розібратися в помилках при проходженні співбесіди та надали рекомендації для їх усунення.

Для того щоб надихнути учасників на досягнення цілей, було організовано перегляд мотивуючого фільму «У гонитві за щастям» з попкорном та колою. Приємний перегляд закінчився аналізом та обговорення життєвих ситуацій, у яких опинявся головний герой, та того, яким чином він знаходив у собі сили протистояти труднощам. На основі аналізу фільму учасники змогли виділити свої стратегії успіху та способи вирішення проблемних ситуацій, які вони зможуть застосовувати у власному житті.

Насичений приємними емоціями перший етап завершився діловою командною бізнес-грою, метою якої була побудова успішної компанії. Гра дала можливість учасникам спробувати вирішити реальні бізнес-завдання. При цьому команди змагалися між собою, намагаючись отримати найбільшу кількість балів. У процесі гри студенти навчилися вести переговори, домовлятися між собою, приймати стратегічні рішення,  планувати та розставляти пріоритети в завданнях.

Другий етап проекту розпочався не менш насичено. Учасники побували на екскурсіях у Головному територіальному управлінні юстиції в Київській області та логістичній компанії Wingo. Під час екскурсій були організовані зустрічі із HR-менеджерами, які ознайомили студентів з діяльністю організацій та специфікою роботи відділів. Учасники мали змогу пройти співбесіди з рекрутерами, отримати зворотній зв'язок щодо сильних сторін та зон розвитку. Найбільш успішні студенти матимуть можливість отримати пропозиції щодо працевлаштування.

Центр розвитку кар’єри висловлює велику подяку спікерам проекту, що є випускниками Університету «КРОК», за проведення цікавих та корисних тренінгів і майстер-класів: Сбродовій Марині, Романцовій Олександрі, Полатайку Микиті, Сперчун Надії, Меленівській Ярославі, Нестеренко Світлані, Солоїд Анні, Сафарову Руслану, Закарчевній Вікторії, Поліщук Тамарі, а також спікерам-партнерам Фоміній Ірині та Тустову Михайлу.

Окрему подяку хочемо висловити нашому партнеру та співорганізатору Асоціації випускників «КРОКу», партнерам-учасникам мережі центрів інновацій IHUB та Програмі розвитку жіночого підприємництва, рекрутинговій компанії «Агенція Кар’єра», компанії Drobak, компанії Start2Go за підтримку, активну участь та допомогу в організації і проведенні проекту «КРОК Career Camp».

29 квітня 2016 Новини та події

28 квітня 2016 року відбувся конкурсний відбір на програми обміну з вищими навчальними закладами країн Європи. До складу відбіркової комісії входили: Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва, Момот Н.М., заступник декана факультету міжнародних відносин, Кудак В.М., заступник декана факультету економіки та підприємництва, Богаченко Г.К. та Дробина А.О., керівники проектів та програм, і представники Студентської ради Університету.

Студенти Університету «КРОК» мали змогу обирати партнерські університети з Польщі, Нідерландів, Угорщини, Литви, Латвії та Італії. Бажаємо успіху всім учасникам, які продемонстрували свою вмотивованість та високий рівень володіння англійською мовою!

Результати відбору студентів, які безкоштовно проведуть навчальний семестр у європейському виші, та тих, кого буде номіновано на стипендію у рамках програми мобільності Erasmus+, буде оголошено 11 травня 2016 року.

28 квітня 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету К 26.130.04 подано кандидатську дисертацію Захарової Ксенії Федорівни

Тема дисертації:

  • «Державне регулювання картелізації національної економіки»
28 квітня 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету К 26.130.04 подано кандидатську дисертацію Корецького Антона Ігоровича

Тема дисертації:

  • «Наукометричні засоби у визначенні пріоритетів інноваційного розвитку національної економіки»
28 квітня 2016 Архів оголошень

Шановні студенти!

Якщо Ви бажаєте БЕЗКОШТОВНО провести навчальний семестр у європейському виші, то візьміть участь у КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ на програми обміну з вищими навчальними закладами країн Європи, серед яких Польща, Нідерланди, Угорщина, Литва, Латвія та Італія.

Дата проведення: 28 квітня 2016 р., початок о 14.30

Місце проведення: ауд. 305

За детальною інформацією звертайтеся до Управління міжнародного співробітництва – каб. 418, контактна особа: Анна Дробина, моб.: 093-508-74-17

27 квітня 2016 Новини та події

21 квітня в Університеті відбувся традиційний щорічний конкурс «Міс та Містер КРОКу», організований департаментом зі студентських питань спільно з Культурним центром.

У актовій залі Університету «КРОК» проходило не просто свято, а справжнє вручення Оскару. Адже саме такий формат якнайкраще відповідає найемоційнішому та найочікуванішому університетському шоу!

Цей конкурс уже багато років дозволяє розкривати творчі здібності студентів, вчить їх працювати в команді, допомагає знаходити нових друзів.

Щороку ми обираємо найяскравіших студента та студентку, які гордо носять звання Міс та Містера «КРОКу». Цього року радість глядачам дарували 10 учасників: 4 хлопці та 6 дівчат.

Учасники змагалися в різноманітних конкурсах (портфоліо, дефіле, візитка, талант та дефіле в стилі). Протягом усіх етапів вони вміло демонстрували свої найкращі якості та таланти. Після виступу останньої конкурсантки, коли члени журі вийшли на нараду, глядачів тішили виступами інші талановиті студенти та співробітники.

До журі конкурсу цього року увійшли:

  • Катерина Кольцова, директор модельної школи KModels;
  • Олена Тартасюк, директор компанії Silver home – мережі магазинів прикрас, подарунків та аксесуарів;
  • Тетяна Гойко, голова молодіжної громадської організації «Україна, Молодість, Надія», директор дитячого клубу «Розумник», засновник організації «Волонтерський рух за життя», продюсер конкурсу «Молоді таланти»;
  • Михайло Василенко, провідний український фотограф.

Отже, за рішенням журі номінації розподілилися таким чином:
Містер дівочих мрій – Дмитро Корсунівський
Міс Елегантність – Анна Кисіль
Містер Мужність – Борис Крамаренко
Міс Шарм – Вікторія Вовчок
Містер Стиль – Ярослав Мизюк
Міс Конгеніальність – Анастасія Клименко
Міс Чарівність – Гюнель Сулейман
Міс Фото – Альона Бабат
Міс Талант – Марина Коцур
Містер Талант – Олександр Горкушин

Друга віце-міс – Гюнель Сулейман
Другий віце-містер – Ярослав Мизюк
Перша віце-міс – Марина Коцур
Перший віце-містер – Борис Крамаренко

До останньої хвилини ніхто з присутніх не здогадувався, хто все-таки здобуде найпочесніші титули конкурсу.

Та нарешті імена переможців було оголошено. Тож у 2016 році Міс Університету «КРОК» стала Альона Бабат, а Містером Університету «КРОК» – Дмитро Корсунівський! І саме Дмитро та Альона представлятимуть Університет протягом наступного року на різних заходах.

Крім того, Дмитра разом з Гюнель Сулейман визнано фаворитами глядацьких симпатій.

Дякуємо всім, хто був причетний до створення цього неймовірного свята: Денису Мігалю, Отарі Векуа, Альоні Карпенко, Ігорю Степанченку, Вадиму Донцову, В’ячеславу Назаренку, режисеру Роману Дубенському, звукорежисеру Георгію Атрощенку, керівнику Театру танцю «КРОК» Інні Бєлозор, керівнику вокальної студії Сергію Дудку, заступнику директора Культурного центру Олександру Карапетяну, Ліані Шмаковій, Поліні Костирі, Андрію Дерябкіну, Павлу Табачеку, Анастасії Дубініній, Анастасії Магдік, Михайлу Романову, Анастасії Коцюбі, Миколі Пефтієву, Віктору Книшу, Дмитру Громею, Владу Колодяжному. Марині Паламарчук, Олександрі Капшук, Адаму Голоті, Івану Березко, Стефані Хамад, Олександру Андрієтті, Вікторії Ковальчук, Христині Луцюк, Ірині Мельник, Анні Шупило, Валерії Євтушенко, Роману Полозюку, Анастасії Кисіль, Тетяні Ільчук, Юрію Грубі, Ользі Мироновій, Катерині Клименко, Владу Штаку, Костянтину Тартаку, Вікторії Кіряхно, Наталії Василівні Наконечній, Наталії Титаренко, Катерині Чабалі, Наталії Ковальчук та всім, хто підтримував наших учасників.

Також дякуємо Микиті Шарапову, випускнику Університету «КРОК», за сприяння якого конкурс здобув спонсорську підтримку від компанії-партнера 2GIS.

Особливу подяку висловлюємо ректору Університету Лаптєву С.М. та адміністрації.

«Il n'y a pas de perdants mais uniquement des gagnants»
Переможених немає, є лише переможці! Тож ми щиро вітаємо всіх учасників, зичимо їм подальших успіхів і чекаємо нових конкурсантів наступного року!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Міс та Містер КРОКу – 2016 / 22.04.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

27 квітня 2016 Новини та події

Сьогодні, 27 квітня 2016 року, за результатами зустрічі у м. Дніпропетровську керівниками 4 провідних недержавних ВНЗ України – Університету ім. Альфреда Нобеля, Університету «КРОК», Народної української академії, Українського католицького університету –  було підписано Декларацію про наміри зі створення консорціуму вищих навчальних закладів, що має на меті консолідувати зусилля та впроваджувати кращі практики провідних навчальних закладів, освітніх, дослідницьких установ і громадських організацій щодо створення успішних партнерських проектів, наукових та освітніх програм, інноваційних розробок і технологій, а також консолідованого представлення інтересів учасників на вітчизняному та міжнародному рівнях.

Сподіваємося, що «Науково-освітній консорціум ВНЗ» сприятиме створенню моделей спільної реалізації освітніх програм, розробці і реалізації науково-дослідних проектів, започаткуванню міждисциплінарних підходів до освітньої та наукової діяльності, а також обміну інноваційним досвідом, кращими освітніми і управлінськими практиками та напрацюваннями студентського самоврядування.


Декларація про наміри зі створення
консорціуму вищих навчальних закладів

Ця декларація базується на принципах Magna Charta Universitatum (1988), Лімської декларації «Про академічну свободу і автономію вищих навчальних закладів» (1988), Ерфуртської декларації «До відповідального університету двадцять першого століття» (1996), Болонської декларації (1999), Комюніке Лувенської наради міністрів освіти і науки Європейського регіону (2009), Стандартів і рекомендацій щодо забезпечення якості в Європейському просторі вищої освіти (2015) та інших визначальних документах міжнародної освітньої спільноти на сучасному етапі, а також положеннях Закону України «Про вищу освіту».

Ми, керівники вищих навчальних закладів, ініціюємо створення нового незалежного об’єднання – Науково-освітнього консорціуму ВНЗ.

Науково-освітній консорціум

Покликаний об’єднати навчальні заклади, освітні, наукові установи і громадські організації України та інших країн з метою створення сприятливого академічного середовища для перетворення наших інституцій на лідерів інновацій та трансформації суспільного життя.

Наша мета

Консолідувати зусилля та впроваджувати кращі практики провідних навчальних закладів, освітніх, дослідницьких установ і громадських організацій щодо створення успішних партнерських проектів, наукових та освітніх програм, інноваційних розробок і технологій, а також консолідованого представлення інтересів учасників на вітчизняному та міжнародному рівнях.

Напрями реалізації

Співробітництво у науково-освітньому консорціумі реалізується за такими напрямами:

  1. Створення моделей спільної реалізації освітніх програм
  2. Розробка і реалізація науково-дослідних проектів
  3. Започаткування міждисциплінарних підходів до освітньої та наукової діяльності
  4. Обмін інноваційним досвідом, кращими освітніми і управлінськими практиками, напрацюваннями студентського самоврядування

Разом ми досконаліші!

Борис Холод, ректор Університету ім. Альфреда Нобеля
Сергій Лаптєв, ректор Університету «КРОК»
Катерина Астахова, ректор Народної української академії
Тарас Добко, перший проректор Українського католицького університету


26 квітня 2016 Архів оголошень

26 квітня 2016 року запрошуємо відвідати Інститут управління природними ресурсами та Коломийський коледж щоб дізнатися про Правила прийому у 2016 році, перелік спеціальностей та сертифікатів ЗНО, необхідних для вступу цього року, а також отримати інформацію про нові програми і додаткові можливості, що пропонуються вступникам.

Детальна інформація за тел.: (+38 03433) 7-07-18 

Адреса: вул. Тютюнника, 11-А, м. Коломия

26 квітня 2016 Новини та події

22 квітня 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулася ІХ Всеукраїнська екологічна конференція «Енергетика: уроки минулого – альтернативи майбутнього», приурочена до 30-х роковин Чорнобильської трагедії.

Конференцію відкрили пленарним засіданням, на якому зі своїми доповідями виступили Дрюченко Юрій Петрович – художник, голова Асоціації членів Національної спілки художників України – учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, один із 16-ти художників, що поїхали до Чорнобиля одразу після того, як трапилася аварія на ЧАЕС; Лисенко Катерина Григорівна – кандидат біологічних наук, доцент, викладач кафедри психології Університету економіки та права «КРОК»; Хрутьба Вікторія Олександрівна – доктор технічних наук, доцент, завідувачкафедри  «Екологія та безпека життєдіяльності» Національного транспортного університету, академікМіжнародної академії культури безпеки, екології та здоров’я, член Української асоціації управління проектами (UPМА); Наталія Веселицька–директор Центру духовного розвитку та творчої ініціативи «Гармонія» і видавничо-інформаційного центру «Майстер-десант», педагог-організатор школи № 138 м. Києва; Ізотов Костянтин – співорганізатор громадської організації  Let’s do it Ukraine.  Висловлюємо велику подяку учасникам за підтримку нашої конференції та допомогу в її організації.

Далі  робота продовжилася у секціях, де студенти та учні виступили з презентаціями досліджень на обрану тематику. У рамках конференції працювало сім секцій: Атомна енергетика та її вплив на навколишнє середовище; Гідроенергетика: негативні та позитивні наслідки; Основні види палива та їхнє значення в енергетиці країн; Екологічні аспекти енергетичного використання відновлюваних ресурсів; Небезпечні енергетичні споруди світу; Міжнародне енергетичне право (секція англійською мовою); Проект  «Креативні клумби».

У кінці кожної секції модератори разом з волонтерами провели «Творчу майстерню» зі створення книги під назвою «Молодь обирає зелене майбутнє», під час якої учасники створили власні сторінки цієї книги.

Висловлюємо подяку навчальним закладам, які підтримали нас у проведенні конференції: гімназії «Діалог», гімназії міжнародних відносин № 323, гуманітарній гімназії «Гармонія», загальноосвітньому навчальному закладу ІІ–ІІІ ступенів  «Фінансовий ліцей» Подільського району м. Києва,  ліцею № 38 м. Києва ім. В.М. Молчанова, навчально-виховному комплексу «Домінанта», Національному транспортному університету, Прилуцькому гуманітарно-педагогічному коледжу ім. І.Я. Франка, Рокитнянському районному ліцею Київської області, середній загальноосвітній школі № 11 І–ІІІ ступенів Дніпровського району міста Києва, середній загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів № 66 м. Києва, середній загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів № 103 м. Києва, спеціалізованій школі І–ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 165 м. Києва, спеціалізованій школі І–ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 м. Києва, спеціалізованій школі № 82 ім. Т.Г. Шевченка, спеціалізованій школі І–ІІІ ступенів № 125 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови, спеціалізованій школі І–ІІІ ступенів № 65 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов, Технічному ліцею Шевченківського району м. Києва, середній загальноосвітній школіІ–ІІІ ступенів № 119  міста Києва.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

ІХ Всеукраїнська екологічна конференція / 22.04.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

25 квітня 2016 Новини та події

Управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК» пропонує низку освітніх програм для іноземних студентів. Наразі в нас навчаються студенти з Грузії, Ірану, Лівії, Азербайджану, Чехії, Іспанії, Туркменістану, Туреччини, Росії, країн Африки.

У середині квітня розпочалась навчально-екзаменаційна сесія в студентів з Грузії та Азербайджану, які вчаться на першому курсі за напрямами підготовки «Менеджмент», «Фінанси та кредит» і «Правознавство».

Бажаємо їм успішного складання іспитів до 19 травня та сподіваємося, що українська гостинність, весняний Київ і атмосфера Університету «КРОК» справлять на них приємне враження.

25 квітня 2016 Новини та події

25 квітня в Університет «КРОК» завітала гостя VI міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» – найбільшої події в Україні, що об’єднує літературу та мистецтво – вірменська поетеса Сона Ван, яка з 1978 року живе в Каліфорнії.

Сона Ван є авторкою шести поетичних збірок. Її твори перекладено більш ніж десятьма мовами. Під час зустрічі вона представила студентам та співробітникам Університету нову збірку своїх віршів «Лібрето для пустелі», що завдяки «Видавництву Старого Лева» тепер доступна й українською.

Зустріч була неймовірною, а книги віршів Сони Ван у перекладі українською та англійською можна тепер знайти і в бібліотеці Університету.

Дякуємо Марії Соломіній та Асоціації випускників Університету «КРОК» за те, що така зустріч стала можливою!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Вірменська поезія в Університеті «КРОК» / 25.04.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

23 квітня 2016 Архів оголошень

23 квітня Департамент довузівської підготовки запрошує батьків та слухачів підготовчих курсів до складання ЗНО взяти участь у батьківських зборах.

Початок о 15:00 в актовій залі (ауд. 322)

У програмі: інформація щодо особливостей вступної кампанії, особисті консультації з питань вступу до ВНЗ та складання ЗНО, а також урочисте вручення свідоцтв про закінчення навчання слухачам підготовчих курсів Університету

23 квітня 2016 Архів оголошень

23 квітня 2016 року запрошуємо відвідати Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій, щоб дізнатися про Правила прийому у 2016 році, перелік спеціальностей та сертифікатів ЗНО, необхідних для вступу наступного року, а також отримати інформацію про нові програми і додаткові можливості, що пропонуються вступникам. Також програмою Дня відкритих дверей передбачена екскурсія навчальним закладом.

Початок об 11:00. Реєстрація з 10:30 в холі Університету. Детальніше – за посиланням.

22 квітня 2016 Архів оголошень

22 квітня Коледж економіки, права та інформаційних технологій, Університет «КРОК» та Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС» запрошують учнів шкіл, ліцеїв і гімназій, студентів ВНЗ, представників екоклубів та природоохоронних громадських організацій, а також експертів у сфері охорони природного навколишнього середовища до участі у IX Всеукраїнській екологічній конференції «Енергетика: уроки минулого – альтернативи майбутнього», приуроченій до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи

Співорганізатори Конференції: Департамент освіти і науки, молоді та спорту м. Києва, КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», Координаційна рада ПАШ ЮНЕСКО в Україні і Національний природний парк «Голосіївський»

Заплановані секційні засідання:

  1. Атомна енергетика та її вплив на навколишнє середовище
  2. Гідроенергетика: негативні та позитивні наслідки
  3. Основні види палива та їхнє значення в енергетиці країн
  4. Екологічні аспекти енергетичного використання відновлюваних ресурсів
  5. Небезпечні енергетичні споруди світу
  6. Міжнародне енергетичне право (секція англійською мовою)

За додатковою інформацією звертайтеся за тел.: (044) 450-14-54

21 квітня 2016 Кроківські будні

Юридична клініка Університету «КРОК»

Сучасні українські роботодавці прискіпливі до випускників ВНЗ та вимагають від молодих фахівців не лише теоретичних знань, а й навичок їх практичного застосування. Одним із способів напрацювання необхідних для подальшого працевлаштування навичок з оперативної роботи з нормативною базою, вміння застосовувати законодавство України в реальних справах, спілкуватися з людьми, яким необхідна правова допомога, є участь у роботі юридичної клініки.

Діяльність юридичної клініки спрямована на вирішення загальносоціальної проблеми – усунення правового нігілізму серед населення, надання громадянам соціально-вразливих категорій безоплатної юридичної допомоги, підвищення професійного рівня випускників юридичного факультету, сприяння запровадженню сучасних методів освіти з поєднанням теоретичних напрацювань та практичних навичок з конкретних питань.

21 квітня 2016 Архів оголошень

21 квітня КРОКівці визначатимуть Міс та Містера Університету – 2016!

Як завжди неупереджене журі обиратиме найяскравіших особистостей з числа студентства. Цього року за звання Міс та Містер КРОК – 2016 змагатимуться: Тетяна Донченко, Музаффар Аббасов, Вікторія Вовчок, Гюнель Сулейман, Борис Крамаренко, Альона Бабат, Анастасія Клименко, Олександр Горкушин, Анна Кисіль, Ярослав Мизюк, Марина Коцур та Дмитро Корсунівський

Бажаємо успіху всім учасникам та запрошуємо підтримати своїх друзів о 13:00 в актовій залі!

20 квітня 2016 Новини та події

11–15 квітня 2016 року Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, Анна Дробина, керівник проектів та програм, Людмила Мелько, завідувач кафедри туризму, взяли участь у 6-му Міжнародному тижні, що був організований та проходив в Університеті прикладних наук ім. Яноша Кодолані (KJU), Угорщина.

Комплексний міжнародний захід був спрямований на забезпечення політики інтернаціоналізації, надаючи можливість як студентам KJU, так і іноземним студентам отримати міжкультурний досвід. Крім того, метою заходу було зібрати разом представників партнерських ВНЗ. На заході були присутні учасники конференції, викладачі, які читали лекції, та адміністративний персонал, що брав участь у тренінгах.

У рамках 6-го Міжнародного тижня було проведено міжнародну конференцію на тему: «Проблеми відповідального мислення», лекції від міжнародних викладачів та навчальні семінари. Також під час заходу обговорили можливість реалізації програми Подвійного диплома між Університетом «КРОК» та Університетом прикладних наук ім. Яноша Кодолані.

20 квітня 2016 Новини та події

15 квітня 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся ІІІ етап Інтелектуального конкурсу-гри Effective Communication Intellectual Games: Tolerant Conflict Resolution in the Youth Environment. Нагадаємо, що ініціаторами та організаторами довгострокового проекту стали Департамент довузівської підготовки Університету «КРОК», КЕПІТ, Українське відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної.

Важко сказати, чого було більше в настроях учасників: хвилювань щодо останніх конкурсів чи відчуття присмаку перемог.

Представники 15 навчальних закладів на початку лютого розпочинали боротьбу в різних номінаціях. Для когось впоратися з усіма завданнями було надто складно, але більшість зуміли продемонструвати і високий рівень володіння англійською, і вміння долати проблемні ситуації, і здатність працювати в команді. Серед тих, хто не злякався випробувань, були гімназія № 191 ім. П. Тичини, Український гуманітарний ліцей КНУ ім. Т. Шевченка, спеціалізована школа № 165, Фінансовий ліцей, спеціалізована школа № 82, спеціалізована школа № 61, гімназія ім. В. Мельника м. Обухова, середня загальноосвітня школа № 180, Київський ліцей бізнесу, колегіум «Олімп», спеціалізована школа № 125, гімназія міжнародних відносин № 323, середня загальноосвітня школа № 4 м. Бучі.

15 квітня актова зала Університету вибухала від позитивних емоцій під час оголошення переможців. Час і нам приєднатись до привітань. Перше місце посів Фінансовий ліцей, друге місце – спеціалізована школа № 125, третє місце отримали учні Обухівської гімназії! Неперевершеними у флешмобі були учні Бучанської школи № 4, найкращу презентацію показали вихованці спеціалізованої школи № 125, а найкращу відеодраму – учні Обухівської гімназії. Нагороду за кращий відеоролик отримали учні спеціалізованої школи № 61, а в номінації «Таємне завдання» не було рівних Українському гуманітарному ліцею та колегіуму «Олімп». За оперативність та найкращу організованість була відзначена команда спеціалізованої школи №165.

Висловлюємо особливу подяку за підтримку проекту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва, Департаменту довузівської підготовки Університету «КРОК», деканату Коледжу, Українському відділенню Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної, видавництву Кембриджського університету, Міжнародному лінгвістичному центру, Лінгвістичному центру «Англійська для бізнесу» та особисто Лаптєву Сергію Михайловичу, Наконечній Наталії Василівні, Сумбаєвій Людмилі Петрівні, Прохоренко Вікторії Олександрівні, Чуйко Ганні Едуардівні, Сороці Ірині Анатоліївні, Маринович Вікторії Володимирівні, Анні Шовкалюк, Йєну Бартону, Найджелу Мактіеру.

До зустрічі на нових конкурсах у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Effective Communication Intellectual Games / 2016-04-15

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

19 квітня 2016 Архів оголошень

19 квітня запрошуємо на зустріч Клубу успішних викладачів TeachWell.

У якості спікера ми запросили яскраву особистість – професора кафедри психології Інституту підготовки кадрів державного центру зайнятості України, невтомного науковця, на рахунку якого більш ніж 40 наукових робіт, серед яких 5 монографій, та разом з тим практикуючого бізнес-тренера, психотерапевта та завзятого мандрівника – Дорожкіна Валерія Романовича!

У березні вийшла нова книга Валерія «Грані альтруїзму», тому і виступ спікера буде присвячений дослідженню альтруїзму і мотивації, що лежить в його основі. Повідомлення будується з опорою на психологічний, психоаналітичний і етнографічний аналіз поняття. Будуть детально розглянуті різні види альтруїстичної поведінки, розкрито її зв'язок з егоїзмом, агресією, потягом до смерті і любовними переживаннями. У результаті альтруїзм постане у всій багатогранності явища, що просуне нас на шляху до його розуміння і зробить ближчими до усвідомлення самих себе.

Початок о 18:30 в ауд. 245 (вул. Лагерна, 30–32 – переглянути на мапі)

Для співробітників та випускників Університету «КРОК» вхід вільний. Для викладачів з інших ВНЗ – 50 грн.

Обов'язкова попередня реєстрація

За додатковою інформацією звертайтеся до Ірини Валентинівни Сингаївської, тел.: 067 978 97 98, 063 694 84 42, skype: irina_singaevskaya

18 квітня 2016 Архів оголошень

Правління Асоціації випускників Університету «КРОК» оголошує Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2016!

Конкурс стипендій традиційно орієнтований на кращих студентів нашої alma-mater і проводиться до дня народження Університету, який ми будемо святкувати 15 травня.

Метою Конкурсу є визнання, заохочення та нагородження студентів Університету, які мають високий інтелектуальний рівень, значні особисті досягнення і демонструють потенціал розвивати спільноту випускників та підтримувати Університет у майбутньому.

За результатами Конкурсу може бути надано не менше двох стипендій студентам Університету (починаючи з третього курсу) та/або студентам випускних курсів Коледжу денної форми навчання, що мають значні особисті досягнення в науці, культурному житті, спорті або розвитку студентства.

Однією з умов участі у Конкурсі цього року є подання проектної ідеї, яка могла би бути реалізована Асоціацією випускників у таких сферах: соціальна, освітня, бізнес, екологія.

Звертаємо увагу, що окремі члени та партнери АВУ «КРОК» також можуть присудити учасникам додаткові чи заохочувальні нагороди, які можуть полягати як у матеріальному, так і в моральному заохоченні. Зокрема, цього року ми знову будемо готові вручити «Зелену премію» за практичний внесок у розвиток «зелених» ідей.

Прийом заявок триває до 18:00 18 квітня 2016 року!

Положення про Конкурс-2016, заявка на участь, резюме особистих досягнень, форма рекомендаційного листа та форма для подання проектної ідеї розміщені на сайті АВУ «КРОК»

Матеріали також необхідно попередньо вислати на [email protected]

Запрошуємо випускників «КРОКу» та партнерів нашої Асоціації долучатися до формування призового фонду Конкурсу!

16 квітня 2016 Архів оголошень

16 квітня наші студенти офіційно відкривають сезон велопрогулянок у 2016 році.

VeloKROK – це яскраві прогулянки на велосипедах в компанії друзів та знайомих!

Збір об 11:00 на Поштовій площі біля фонтану.

Маршрут: Поштова площа – Вишгород – Поштова площа

За додатковою інформацією телефонуйте: 063-687-31-56, 099-903-51-31 – Олександра Щека

15 квітня 2016 Архів оголошень

15 квітня 2016 року Коледж економіки, права та інформаційних технологій спільно з Українським відділенням Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної проводитиме ІІІ етап Інтелектуального конкурсу-гри «Effective Communication Intellectual Games: Tolerant Conflict Resolution in the Youth Environment».

Початок о 12:00 в актовій залі Університету «КРОК» (вул. Лагерна, 30–32, ауд. 322 – переглянути на мапі)

Під час наради журі щодо визначення переможців Конкурсу, для учасників заспівають молоді зірки українського шоу-бізнесу. Чудовим вокалом дивуватимуть глядачів:лауреат численних міжнародних конкурсів – DARinA, артистична та наполеглива співачка – Liya, співачка, автор і композитор – Тетяна Четвертак. Родзинкою концертної програми стане виступ Дмитра Єременка – фіналіста проекту «Голос Країни» та суперфіналіста проекту «Співай як Зірка».

За додатковою інформацією звертайтеся в деканат Коледжу – ауд. 102, тел.: (044) 450-14-54

14 квітня 2016 Архів оголошень

14–16 квітня 2016 року в Києві в приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2) представники Університету «КРОК» візьмуть участь у щорічній міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2016»

На сьогодні виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном і надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ

Запрошуємо старшокласників, студентів і батьків відвідати виставку:
14–15 квітня 2016 року з 11:00 до 18:00
та 16 квітня 2016 року з 11:00 до 17:00

Вхід вільний

Виставка «Освіта та Кар'єра - 2016»

14 квітня 2016 Новини та події

4–5 квітня 2016 року в м. Кишиневі, Молдова, проходила чергова робоча зустріч оргкомітету університетів-партнерів проекту «Темпус» «Мережа випускників-підприємців» (EANET), в якому беруть участь провідні ВНЗ Німеччини, Нідерландів, Грузії, Молдови, Румунії та України.

На зустрічі були обговорені питання оформлення проектної документації, розміщення новин проекту на веб-сайті та в інформаційних бюлетенях, контроль якості реалізації проекту, управління фінансами проекту, підготовки міжнародного заходу, який відбудеться в Кишиневі в червні. Університети-партнери також представили свій досвід у створенні асоціацій випускників-підприємців. Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, презентував здобутки Університету «КРОК» у реалізації проекту.

13 квітня 2016 Новини та події

Ти лише мрієш побудувати власний бізнес? А «КРОКівці» вже роблять до цього перші кроки!

6 квітня 2016 року в стінах Університету «КРОК» відбулася бізнес-гра Start Up IT для студентів, що бажають у майбутньому побудувати власний бізнес. Гра проводилася за підтримки партнерів – мережі центрів інновацій IHUB в рамках Програми розвитку жіночого підприємництва. У заході взяли участь 20 студентів 3–5 курсів різних спеціальностей. Автор, модератор гри й головний суддя – Михайло Тустов, сертифікований бізнес-тренер із 13-річним досвідом, що провів більш ніж 1000 навчальних заходів, є автором 8 бізнес-ігор, ігротехнологом, експертом зі створення та розвитку бізнесу в Інтернеті.

Усі учасники мали можливість примірити на себе ролі топ-менеджерів компаній, які пройшли всі етапи побудови, управління та розвитку власного бізнесу. Гравці ділилися на команди та розподіляли між собою ролі стратегів і тактиків. У кожного гравця була своя зона відповідальності: одні приймали глобальні рішення та визначали напрямок руху компанії, а інші більш детально продумували концепцію та кожен наступний крок для розвитку бізнесу. Перед командами стояло завдання вивести на ринок IT-послуг нові продукти, привабити клієнтів, найняти працівників, сплачувати податки та оцінювати вигоди й ризики від кожного нового кроку. Метою гри була побудова успішної компанії. При цьому команди змагалися між собою, намагаючись отримати найбільшу кількість балів.

Майбутнім підприємцям довелося зазнавати труднощів і знаходити шляхи виходу із складних ситуацій. У процесі гри учасники вчилися стратегічному мисленню, а також отримували безмежну кількість позитиву й задоволення, цінних порад з розвитку навичок планування та прийняття рішень від модератора. Дві команди-переможниці отримали в подарунок сертифікати на безкоштовне проходження одного з тренінгів Михайла Тустова.

Подібні бізнес-ігри й надалі будуть проходити в Університеті, тому слідкуйте за новинами на сайті «КРОКу», а також у групах в соціальних мережах. Усі бажаючі розвинути в себе підприємницькі здібності зможуть взяти участь у наступних іграх.

11 квітня 2016 Архів оголошень

 Із 11 по 22 квітня в Університеті за ініціативи Центру розвитку кар'єри відбудеться перший KROK Career Camp – двотижневий табір для студентів старших курсів, які готуються до свого першого працевлаштування!

Участь для студентів Університету «КРОК» безкоштовна. Обов’язкова попередня реєстрація.  Кількість місць обмежена!

Кожен учасник матиме змогу:

  •  Визначити цілі свого кар’єрного зростання на найближчі 5 років та розробити план їх досягнення.
  •  Підібрати для себе найбільш відповідні вакансії та підготуватися до співбесід.
  •  Створити резюме, цікаве для роботодавця, та активувати свої профілі на найбільш популярних сайтах із працевлаштування.
  •  Навчитися презентувати себе на співбесіді із роботодавцем, долати стрес та пройти реальні співбесіди в компаніях.
  •  Зустрітися за чашкою кави із успішними практиками своєї професії та підприємцями, почути мотивуючі історії успіху та поради, як стати професіоналом своєї справи.
  •  Дізнатися про реалії ринку праці, умови роботи для молодих фахівців, рівні заробітних плат та перспективи кар’єрного зростання у своїй галузі.
  •  Отримати досвід вирішення реальних бізнес-задач відомих компаній.
  •  Значно підвищити шанси на отримання роботи своєї мрії.
  •  Отримати сертифікат від Центру розвитку кар’єри.

Переглянути програму табору

За додатковою інформацією звертайтеся до Центру розвитку кар'єри – каб. 109-1

09 квітня 2016 Архів оголошень

9 квітня 2016 року в приміщенні Університету відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО).

У зв’язку з цим, будь ласка, зверніть увагу, що вільний допуск на 2 поверх та частину першого поверху (від аудиторії 115 до аудиторії 132-1) буде здійснюватися після завершення пробного ЗНО – з 14:30

За додатковою інформацією звертайтеся до Іщенко Людмили Володимирівни – каб. 315, тел.: (044) 455-57-12 (внутр. 114)

09 квітня 2016 Архів оголошень

9 квітня студенти «КРОКу» відвідають вихованців Цюрупинського дитячого будинку-інтернату.

Завдяки небайдужості студентів та співробітників Університету вже понад 10 років «КРОКівці» роблять благодійність частиною свого життя

Студентське благодійне товариство Університету «КРОК» «Серце в долоньках» запрошує Вас долучитися до акцій та поділитися коштами й речами для передачі в дитячі будинки (каб. 144 та каб. 421). Отримані кошти витрачаються студентами на закупівлю необхідних товарів для дітей, які потребують особливого піклування

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до голови студентського благодійного товариства Вікторії Ковальчук: 063-712-38-29, каб. 144

08 квітня 2016 Архів оголошень

8 квітня запрошуємо на чергову зустріч KROK Mafia Club, що діє в Університеті вже більш ніж 2 роки і дає можливість усім бажаючим зіграти в найбільш студентську гру – «Мафію»

Початок о 17:00 в Студентському центрі Університету – аудиторія 144

Чекаємо на Вас! Приєднуйтеся!

08 квітня 2016 Архів оголошень

8 квітня Студентська рада запрошує всіх бажаючих на святковий концерт з нагоди
Дня народження факультету економіки та підприємництва!

Початок о 14:30 в актовій залі

Чекаємо на зустріч!

07 квітня 2016 Архів оголошень

7 квітня факультет економіки та підприємництва запрошує на вечірку з нагоди Дня народження в столичний клуб FORSAGE!

Початок о 22:00

Щодо запрошень телефонуйте: 093-978-80-11 – Ігор, 093-655-03-13 – Вадим

07 квітня 2016 Архів оголошень

7 квітня в Університеті «КРОК» відбудеться Форум молодіжних ініціатив лідерів учнівського самоврядування м. Києва.

Організатор Форуму – Рада старшокласників «Шевченківська Активна Районна Молодь» за підтримки Управління освіти Шевченківської районної в м. Києві державної адміністрації, Київського ліцею бізнесу і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК»

Мета Форуму:

  • зміцнювати діалог учнівської молоді з владою, інституціями громадського суспільства та навчальними закладами;
  • налагоджувати мережу співпраці між молодіжними лідерами;
  • презентувати ініціативи, проекти, спрямовані на розвиток свого навчального закладу, району, міста, країни;
  • сприяти обміну ідеями та пропозиціями між лідерами учнівського й студентського  самоврядування міста Києва, навчальними закладами, благодійними та громадськими організаціями, активістами та волонтерами.
06 квітня 2016 Архів оголошень

6 квітня – День живої музики з нагоди святкування Дня народження факультету економіки та підприємництва!

Студентська рада запрошує всіх бажаючих протягом дня на перервах у холі Університету вітати зі святом улюблений ФЕП!

05 квітня 2016 Архів оголошень

5 квітня з нагоди святкування Дня народження ФЕП відбудеться Брейн-ринг «Ерудит КРОКу»

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у інтелектуальній битві студентів – представників різних факультетів, інститутів та коледжу.

Початок о 14:30 в аудиторії 312

05 квітня 2016 Новини та події

З 21 по 26 березня 2016 року в Університеті «КРОК» панувала весела атмосфера профорієнтаційного табору PROF Camp. Тиждень був насичений цікавими зустрічами та новими знайомствами, свіжими враженнями та позитивними емоціями. Час швидко пролетів, і ось ми вже на завершальній солодкій вечірці  PROF Camp. За цей тиждень відбулося немало: було представлено більш ніж 10 професій, проведено 5 екскурсій до компаній та 4 тренінги. Шостий профорієнтаційний табір набрав рекордну кількість учасників – 50 школярів.

Організатори табору висловлюють вдячність партнерам та компаніям, які підтримали проект і долучилися до його реалізації. Щира подяка висловлюється міжнародній аудиторській компанії KPMG, Київському адміністративному апеляційному суду, JuniorБанку, ІТ-компанії GreenWeb, квест-кімнаті ZiGRAYMO, туроператору ANGA TRAVEL.

26 березня школярі зібралися в актовому залі, щоб розкрити батькам  власні професійні мрії. Презентації випускників табору були змістовними та свідчили про щире бажання кожного учасника стати найкращим в обраній галузі.

Журі було не просто визначитися із переможцями й власниками чудових призів: сумки для подорожей JuniorБанку та подарункового сертифіката на відвідання квест-кімнати ZiGRAYMO для компанії до 5 осіб.

Вітаємо переможців конкурсу презентацій «КРОК до професійної мрії»:

І місце – Науменко Олександр з презентацією професії «Аудитор»;

ІІ місце – Мироненко Богдан, який підкорив глядачів мрією стати дипломатом;

ІІІ місце – майбутній маркетолог Хижняк Світлана.

Усі учасники, які виступили із презентаціями, отримали подарунки від компаній-партнерів: знижку від 150 до 200 гривень для відвідування квест-кімнати ZiGRAYMO, чашки від IT-компанії GreenWeb, блокноти від міжнародної компанії KPMG та фрізбі від JuniorБанку.

Від Університету «КРОК» школярі отримали сертифікати на знижку розміром 10% на оплату першого навчального півріччя.

Вітаємо випускників PROF Camp та бажаємо професійного розвитку! 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

PROF camp VI / 03-2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

04 квітня 2016 Новини та події

Студентська рада та адміністрація Інституту управління природними ресурсами Університету «КРОК» щиро вітає Чередарика Нестора Романовича, студента групи К-21, з черговими перемогами в спорті.

Нестор професійно займається пауерліфтингом і виступає наразі у ваговій категорії понад 120 кг. Цього року він вже виборов I місце у чемпіонаті Івано-Франківської області з класичного пауерліфтингу, присвяченому пам’яті П.І. Федоровича, II місце у чемпіонаті України з жиму лежачи серед юніорів із результатом 170 кг та II місце у чемпіонаті Івано-Франківської області з класичного жиму лежачи серед чоловіків з результатом 135 кг.

Також вітаємо тренерів – Василя Дмитровича та Інну Петрівну Оробець, завдяки яким Нестор з року в рік прогресує та покращує свій результат.

Зичимо натхнення та нових здобутків!

04 квітня 2016 Новини та події

2 квітня біля Арки дружби народів у центрі Києва відбувся Відкритий фестиваль гумору та сміху Kyiv Open Smile.

Підтримати команду улюбленого Університету «КРОК» на першому весняному святі – території свободи гумору, добрих жартів та веселих усмішок, місці зустрічі добрих традицій, дотепних людей та неперевершеного відпочинку, безлічі фан-зон та різних цікавинок – завітали кияни та гості столиці.

На борту нашого грандіозного та величного піратського корабля «Перлина КРОКу» знайшлося місце усім бажаючим. Команда відважних піратів проводила цікаві конкурси, розваги, майстер-класи, флешмоби, танцювальні батли та квести – все це та набагато більше відбувалося на хвилях «КРОКу».

Море позитивних та незабутніх вражень всі присутні отримали завдяки студентам Унівеситету: Ігорю Степанченку, Борису Крамаренку, Ніні Заярній, Дмитру Корсунівському, Тетяні Донченко, Олександрі Капшук, Михайлу Романову, Марині Коцур, Валентині Харчук, Ірині Чернишенко, Христині Луцюк, Анастасії Коцюбі, Вікторії Вовчок, Вадиму Донцову, Олександру Горкушину, Анні Кисіль, Вікторії Ковальчук, Костянтину Тартаку, Ірині Мельник, Анні Шупило, Андрію Дерябкіну, Миколі Пефтієву, Юлії Штуль, Олександру Андрієті, Дмитру Рачинському, Дмитру Громею, Анастасії Магдік, Віктору Книшу, Науму Анабтаві, Анні Деректоренко, Музаффару Аббасову, Ларисі Чарупі, Альоні Бабат, Лілії Лавренюк, Поліні Костирі, Юрію Грубі, Ліані Шмаковій та студентам Коледжу: Альоні Поварчук, Леонтію Вішталу, Джонатану Телі, Аліні Гольцевій, Павлу Табачеку, Катерині Клименко, Олександрі Янченко, Андрію Стеценку, Олександру Лівіу, Яні Сидоренко, Віталію Ганзевичу, Тимуру Озманову, Анастасії Дубініній, Юрію Петричку, Владиславі Коваль, Юлії Бабенко, Івану Леськіву, Аміні Гамзаєвій, Ользі Пеньковській, Дмитру Окунському, Анні Горбач, Анні Дьяковій.

Окрема подяка за надану підтримку Крамаренку Сергію Борисовичу та адміністрації Університету «КРОК» і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Kiev Open Smile / 2.04.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

04 квітня 2016 Архів оголошень

4 квітня з нагоди Дня народження факультету економіки та підприємництва Студентська рада запрошує всіх бажаючих взяти участь у фотоконкурсі «Я ♥ ФЕП»

Протягом дня на перервах фотографуйтеся в холі Університету та вітайте зі святом улюблений ФЕП!

02 квітня 2016 Архів оголошень

2 квітня 2016 року в приміщенні Університету відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО).

У зв’язку з цим, будь ласка, зверніть увагу, що вільний допуск на 2 поверх та частину першого поверху (від аудиторії 115 до аудиторії 132-1) буде здійснюватися після завершення пробного ЗНО – з 14:30

За додатковою інформацією звертайтеся до Іщенко Людмили Володимирівни – каб. 315, тел.: (044) 455-57-12 (внутр. 114)

Пробне ЗНО в Університеті «КРОК»

02 квітня 2016 Архів оголошень

2 квітня з 10 години ранку біля Арки дружби народів у центрі Києва розпочнеться Відкритий фестиваль гумору та сміху Kyiv Open Smile.

Запрошуємо підтримати команду улюбленого Університету «КРОК» на першому весняному святі – території свободи гумору, добрих жартів та веселих усмішок, місці зустрічі добрих традицій, дотепних людей та неперевершеного відпочинку, безлічі фан-зон та різних цікавинок для гостей.

Чекаємо на Вас з друзями та родиною на борту нашого грандіозного та величного піратського корабля «Перлина КРОКу» :)

Команда відважних піратів підготувала цікаві конкурси, розваги, майстер-класи, флешмоби, танцювальні батли, квести та захоплюючі пригоди – все це та набагато більше чекає Вас на хвилі КРОКу.

Для відвідувачів знайдуться веселощі на будь-який смак: саме тут можна розіграти друзів і знайомих, жартувати над ними і дарувати кумедні подарунки.

Приходьте підтриматидрузів та найкращий Університет «КРОК»!
Отримай
те море позитивних та незабутніх вражень!

За додатковою інформацією звертайтеся до координаторів 
за тел.: 099-265-62-54 – Борис Крамаренко та 093-978-80-11 Ігор Степанченко

01 квітня 2016 Новини та події

Щороку Коледж економіки, права та інформаційних технологій бере активну участь у Всеукраїнській конференції учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО.

29–30 березня 2016 року студенти першого курсу Сидоренко Яна та Семерников Ніколай взяли участь у XVIІ конференції «Українсько-європейські ініціативи в освітньому просторі: ціннісна парадигма», яка відбулася в Гуманітарній гімназії «Гармонія» на базі навчально-виховного комплексу № 141 «ОРТ».

Протягом 2-х днів у секціях та підсекціях конференції обговорювалися питання ціннісної парадигми в освітньому просторі школи: форми, методи, технології, моделі сучасної школи та принципи «STEM Learning is Everywhere», діалогу і взаємодії європейських та українських духовних цінностей – основоположних принципів європейської інтеграції, цінності свободи як вияв національної ідентичності та право на свободу вибору в освіті: світовий досвід та українські реалії.

Студенти Коледжу працювали в секція «А» та «С». Сидоренко Яна захищала свою розробку на тему: «Формування політичної культури молоді засобами неформальної освіти в процесі реалізації проекту «U-18», практичною ж частиною була «Зміна парадигми освіти. Ефект синергії».

Семерников Ніколай під керівництвом Степаненко Наталії В’ячеславівни представляв каліграму «Я – українець, я – європеєць» та виступив з доповіддю на тему: «Аналіз розвитку поняття свободи та право на свободу вибору в освіті».

Під час практичної частини розроблялися конкретні рішення реалізації європейської інтеграції у школах, пропонувалися шляхи впровадження неформальної освіти в освітній простір школи, була розроблена особистісно-зорієнтована модель поліцентричної інтеграції знань, що відповідає ідеям відкритої освіти у відкритому суспільстві.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2016