Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2012 — Університет «КРОК»

Новини та події

25 грудня 2012 Новини та події

Новорічна КРОКівська зустріч25 грудня 2012 року відбувся новорічний концерт для співробітників Університету. В святково прикрашеному залі на екрані пройшла демонстрація новорічних фотографій «Дорослі з Удавом» та «Дитяча казка».

На концерті виступали вихованці Київського державного хореографічного училища Микита Година та Дарина Голубовська, солістка театру естради «Фабрика зірочок» Бучанської школи мистецтв ім. Левка Ревуцького Анастасія Товстенко, яка заспівала українські народні пісні «Семечки» та «Садочок». Із бальними танцями виступали маленькі лауреати Дмитро Лукьянець та його партнерка, а вокальна студія «КРОК» представила свою новорічну програму.

23 грудня 2012 Новини та події

Новий рік для дітей «КРОКу»23 грудня 2012 року в актовій залі Університету відбулася новорічна феєрія для дітей працівників Університету. На свято завітало близько 200 діточок з батьками. Всі малята відвідали казку «Острів новорічних скарбів», а також завітали на солодкий стіл в новорічному кафе. Опісля вистави працювали «Новорічні студії» під час яких можна було навчитися майструвати власноруч вітальні листівки та новорічні орігамі. Діти співали пісеньки та водили веселі хороводи. Для всіх працювало музичне карооке та фотостудія, де можна було зробити родинне фото.

19 грудня 2012 Новини та події

Піраньї «КРОКу» відсвяткували День Святого Миколая разом!19 грудня 2012 року відзначається улюблене свято солодощів - День святого Миколая. І в цей казковий вечір відбулася довгоочікувана зустріч всіх випускників освітнього проекту «Піраньї КРОКу» 2010 та 2011 років.

Святкування Миколайчика проходило в смарт-кафе «Bibliotech», зустріч почалася о 19:00. На всіх чекали приємні подарунки та найголовніше - це зустріч дружнього колективу.

17 грудня 2012 Новини та події

Відбувся фінансовий футбол!17 грудня 2012 року в Університеті «КРОК» відбулася інтерактивна гра «Фінансовий футбол», для учнів шкіл-партнерів. Організатором події виступив Prof Club, захід відбувся за підтримки Київської Малої академії наук учнівської молоді за ініціативи завідуючої кабінетом відділу економіки, керівника секції мікро-, та макроекономіки Кагляк Олени. У грі змагалися 2 команди по 4 учні, які представляли збірну України (Ліцей №144) та збірну Таджикистану (Ліцей політики, економіки, права та іноземних мов).

16 грудня 2012 Новини та події

Благодійна новорічна ялинкаСтудентська рада Університету «КРОК» продовжує допомагати хворим дітям. 16 грудня 2012 року студентська рада Університету «КРОК» взяла участь в організації новорічної ялинки разом з благодійним фондом телеканалу ІНТЕР - «Інтер-дітям». Пишна новорічна ялинка чекала важкохворих діточок та дітей із малозабезпечених сімей в фойє готелю «Прем’єр Палац».

15 грудня 2012 Новини та події

День відкритих дверей в Університеті «КРОК»15 грудня 2012 року відбувся День відкритих дверей в Університеті «КРОК».

Знайомство з навчальним закладом відбулося цієї суботи, на захід завітали майбутні абітурієнти та їхні батьки. День відкритих дверей став чудовою нагодою познайомитися з вузом, дізнатися про особливості вступу, поспілкуватися з представниками адміністрації та побувати на захоплюючій екскурсії Університетом.

15 грудня 2012 Новини та події

Новорічне свято для слухачів підготовчих курсів15 грудня 2012 року для слухачів підготовчого відділення 9-х та 11-х класів відбувся новорічний концерт.

Зі святом, слухачів ПК, офіційно привітала проректор з науково-педагогічної роботи Наконечна Н.В. В концертній програмі співали вокалісти вокальної студії «КРОК», виступали переможці в конкурсі «Презентації першого курсу» група «КЕПІТ-Ексклюзив» із казкою «Бременські музиканти».

15 грудня 2012 Новини та події

Новорічна «KROK MAFIA»15 грудня 2012 року відбулася костюмована новорічна «KROK-MAFIA». Студенти були вдягнені у яскраві та веселі новорічні костюми, що надало грі новорічного настрою та зимової атмосфери.

Найактивніші гравці мафії були нагороджені дипломами «За активну участь в студентській грі «МАФІЯ».

Після гри студенти спілкувалися, куштували солодкий тортик та побажали один одному нових неповторних ігор в наступному році.

14 грудня 2012 Новини та події

Кращим викладачам присуджено Ректорську премію!З метою мотивації викладачів до творчого педагогічного пошуку, формування партнерських відносин зі студентами та підвищення зацікавленості у вивченні навчальних дисциплін з 1995 року в Університеті «КРОК» проводиться анонімне соціологічне опитування – «Ставлення студентів до дисциплін та викладачів Університету». Зміст показників оцінювання студентами викладачів постійно вдосконалюється з урахуванням пропозицій органів студентського самоврядування. Середній бал цього оцінювання вважається студентською оцінкою роботи викладача.

14 грудня 2012 Новини та події

Круглий стіл «Загальна декларація прав людини: досягнення, проблеми, перспективи»14 грудня 2012 року, в рамках Всеукраїнського тижню, в Університеті «КРОК» відбувся круглий стіл присвячений 64 річниці прийняття загальної декларації прав людини. Організатором заходу виступила Координаційна рада молодих юристів м. Києва при Головному управлінні юстиції у м. Києві Захід відвідали доктори та кандидати наук, аспіранти, викладачі та студенти, що навчаються в Університеті «КРОК» за юридичним спрямуванням.

За підсумками круглого столу планується видання збірника тез доповідей.

Управління міжнародного співробітництва13 грудня 2012 року відбулася зустріч з координатором програми EMP-AIM Ругілією Язбутите. Захід відвідали студенти Університету «КРОК», які бажають взяти участь у програмі Erasmus Mundus. Згідно проекту «Партнерство Erasmus Mundus для Білорусі, України, Молдови», студенти бакалаврату, магістратури, докторантури Університету «КРОК» мають змогу безкоштовно навчатися в 17 провідних європейських ВНЗ, отримуючи стипендію у розмірі 1000 євро на місяць.

13 грудня 2012 Новини та події

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу на кращу розробку КСВ-політики!13 грудня 2012 року команда студентів Університету «КРОК» зайняла I місце на Всеукраїнському конкурсі на кращу розробку стратегії корпоративної соціальної відповідальності для компанії-партнера «Амріта».

У заході взяло участь 9 студентських команд із різних ВНЗ Києва та України. Команду від «КРОКу» представили учасники проектної групи «SPG»: Янішевська Альона (5 курс, УП), Лопатко Ольга (4 курс, ФК), Романець Сергій (4 курс, ЕП), Ястребов Олексій (4 курс, Психологія) та студенти 4 курсу спеціальності «Фінанси та кредит»: Андрій Валігура та Кравчук Олексій. Наставником команди виступила доцент кафедри суспільних наук Запорожець Тетяна Василівна.

13 грудня 2012 Новини та події

PROF CLUB провів профорієнтаційну зустріч13 грудня 2012 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася профорієнтаційна зустріч для школярів.

На захід завітали учні зі шкіл Солом’янського району. Програма заходу передбачала 2 історії успіху від професіоналів бізнес-сектору.

12 грудня 2012 Новини та події

Святкові вечорниці в КЕПІТіСтуденти Коледжу економіки та права «КРОК» дотримуються українських традицій. 12 грудня відбулося передноворічне свято «Андріївські вечорниці». В цей день споконвіку в українських оселях проходило веселе дійство, хлопці танцювали, співали, а дівчата в цей час могли прясти, вишивати, співати українські мелодійні пісні, та поєднували забави із роботою.

Найцікавіше відбувалося в ніч з 12 на 13, коли дівчата могли ворожити щоб побачити свого нареченого.

11 грудня 2012 Новини та події

Дніпро єднає!11 грудня 2012 року відбулася виставка CSR Marketplace, в якій взяли участь представники Департаменту з розвитку та члени проектної групи «SPG» Університету «КРОК».

CSR Marketplace - унікальна подія, яка щороку проходить в Україні і збирає близько тисячі відвідувачів. Виставка соціальних та екологічних проектів спрямована на налагодження партнерства між урядовими інституціями, бізнесом, неурядовими організаціями та університетами.

10 грудня 2012 Новини та події

Круглий стіл до Дня прав людини10 грудня у світі відзначається День прав людини. Напередодні цієї дати, 7 грудня 2012 року, в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся круглий стіл «День прав людини» в рамках Загальної декларації прав людини.

У засіданні взяли участь студенти І–ІІІ курсів спеціальності «Правознавство». На захід були запрошені науково-педагогічні працівники Університету та фахівці у сфері юриспруденції, зокрема Дікарєв Олександр Іванович, професор Міжнародної кадрової академії, учасник гуманітарних операцій ООН.

10 грудня 2012 Новини та події

Профорієнтаційна робота Університету «КРОК»У жовтні та листопаді 2012 року співробітники регіональних центрів навчання Університету «КРОК» продовжили проведення інформаційно-профорієнтаційних зустрічей зі старшокласниками в м. Вишгороді та у Вишгородському районі.

Презентації Університету і коледжів були проведені для школярів загальноосвітньої школи №1 м. Вишгорода, Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я», Вишгородської районної гімназії «Інтелект», в школах смт. Димер, с. Димидів, Лютіж, Нові Петрівці, Старі Петрівці та Гаврилівка.

Всі учні отримали запрошення на Дні відкритих дверей в Університеті «КРОК»: 8 грудня - для 9-класників та 15 грудня - для 11-класників.

09 грудня 2012 Новини та події

Університет «КРОК» відсвяткував День народження ФМВУніверситет «КРОК» відсвяткував тиждень факультету міжнародних відносин. У цьому році факультету виповнилося 13 років.

Студентська рада організувала насичену програму святкування. Протягом всього тижня в холі Університету проводилися веселі акції та конкурси, активні учасники яких вигравали солодкі призи. Енергійні студенти веселилися під час танцювального флеш-мобу. Тривала благодійна акція, до якої долучилося ще більше студентів та працівників Університету.

08 грудня 2012 Новини та події

День відкритих дверей в ККН та КЕПІТі8 грудня учні 9 класів знайомилися з коледжами Університету «КРОК». Продовжити навчання в школі чи розпочати здобувати професію після закінчення 9 класу – відповідь на це питання щороку шукають тисячі українських школярів. Тих, хто все ж схиляється до здобуття спеціальності на основі базової середньої освіти, 8 грудня приймали Коледж економіки, права та інформаційних технологій і Київський коледж нерухомості.

07 грудня 2012 Новини та події

Вітаємо з нагородою!Постановою Правління Національного банку України за вагомий особистий внесок в якісну підготовку висококваліфікованих фахівців із дилінгових операцій на валютних ринках, високий професіоналізм Світлана Максимівна Піддубна, директор Навчально-наукового інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК», нагороджена Почесною грамотою.

Національного банку України з нагрудним знаком, а також цінним подарунком – пам’ятною срібною монетою «Гутник».

Ректорат, колектив та студенти щиро вітають Світлану Максимівну зі знаковою нагородою та зичать нових звершень!

03 грудня 2012 Новини та події

Подяка від Університету «КРОК»До організації фестивалю «Діалог культур: країни Європи», що відбувся в Університеті, були залучені студенти бакалаврату, коледжів Університету, викладачі та співробітники, а саме: департамент довузівської підготовки, молодіжний освітній центр, департамент регіональних центрів навчання, кафедра туризму, кафедра спеціальної мовної підготовки, Коледж економіки, права та інформаційних технологій, факультет міжнародних відносин, кафедра міжнародних відносин та інформації, факультет економіки та підприємництва, Київський коледж нерухомості, Київський ліцей бізнесу, департамент зв’язків з громадськістю та реклами, департамент зі студентських питань, Культурний центр, студентська медіа-група «KMG Production».

Університет «КРОК» висловлює подяку усім організаторам та учасникам фестивалю за творчий підхід та якісну організацію заходу.

03 грудня 2012 Новини та події

«Від діалогу до взаємозбагачення культур!»3 грудня 2012 року в Університеті «КРОК» відбувся країнознавчий просвітницький фестиваль «Діалог культур: країни Європи». На фестиваль завітало понад 300 учасників та гостей: учні 9-11-х класів шкіл-партнерів Університету, Асоційованих шкіл ЮНЕСКО, студенти бакалаврату та коледжів Університету, представники посольств, партнери, співробітники.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2012