Фільтрувати матеріали за датою: травня 2014 — Університет «КРОК»

Новини та події

31 травня 2014 Новини та події

Урочиста церемонія вручення дипломів випускникам підготовчих курсів31 травня 2014 року в Університеті «КРОК» відбулося вручення свідоцтв випускникам підготовчих курсів до вступу в коледжі. Особливу подяку за відмінну організацію роботи підготовчих курсів висловлюємо заступнику директора департаменту довузівської підготовки Довжук Вірі Василівні та методисту Хворостяній Інні Сергіївні.

30 травня 2014 Новини та події

Президія Національної академії наук України і Президія Київської Малої академії наук учнівської молоді нагородили колектив Університету економіки та права «КРОК» грамотою за багаторічну плідну співпрацю у справі виховання майбутньої наукової зміни.

29 травня 2014 Новини та події

З 30 травня по 2 червня 2014 року відбудеться екскурсійна поїздка до м. Львова для переможців проекту «Краща група І курсу» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

28 травня 2014 Новини та події

Конференція «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПРИВАТНОГО ПРАВА»28 травня 2014 року в структурному підрозділі Університету економіки та права «КРОК» - Коледжі економіки права та інформаційних технологій відбулася міжвузівська студентська конференція «Актуальні проблеми приватного права». Широку проблематику конференції було розподілено на дві секції: «Цивільне та трудове право» і «Господарське право», у рамках яких було заслухано 17 наукових доповідей. Учасники продемонстрували високий рівень підготовки до конференції, проявили жагу до знань та творчий підхід до вирішення важливих проблем.

26 травня 2014 Оголошення

Запрошуємо відвідати виставку освітніх можливостей для дорослих, що відбудеться 29 травня 2014 року. Початок о 19:00.

24 травня 2014 Новини та події

Творчий вечір Віри Мандич24 квітня 2014 року в Інституті управління природними ресурсами м. Коломиї відбулася зустріч із Мандич Вірою. Віра Володимирівна, викладач економічних дисциплін, відкрила студентам свій поетичний талант. Вона презентувала збірку поезії під назвою «Мої вірші».

23 травня 2014 Оголошення

Управління міжнародного співробітництва запрошує студентів економічних та управлінських напрямів або суміжних галузей БЕЗКОШТОВНО провести навчальний семестр 2014-2015 року в партнерських навчальних закладах Європи.

Набір триває до 30 травня 2014 року.

На навчання запрошують:

Детальну інформацію дізнавайтеся за номером (044) 455 57 12 (вн. 118) - Анна Дробина, або в каб. 418.

22 травня 2014 Оголошення

Управління міжнародного співробітництва запрошує долучитися до навчально-екскурсійного туру до Королівства Нідерландів з 12 по 24 липня 2014 року. Набір триває до 10 червня.

    Основні переваги туру:
  • Стажування в іноземному ВНЗ
  • Вдосконалення бізнес-англійської
  • Майстер-класи у провідних нідерландських компаніях
21 травня 2014 Новини та події

Щоб мати можливість знайти своє місце в житті, сучасний учень (студент) повинен володіти певними знаннями й уміннями; бути здатним генерувати нові ідеї, приймати нестандартні рішення, творчо мислити, вміти здобувати, переробляти інформацію, отриману з різних джерел, застосовувати її для індивідуального розвитку та самовдосконалення. Участь у роботі Малої академії наук (МАН) – це реальний шанс для формування зазначених навичок у сучасної молоді. Саме тому Коледж економіки, права та інформаційних технологій так зацікавлений у співпраці з МАН м. Києва.

20 травня 2014 Новини та події

15 травня 2014 року на Урочистих зборах трудового колективу відбулося нагородження співробітників Університету.

20 травня 2014 Новини та події

15 травня 2014 року в актовій залі відбулося велике зібрання «КРОКівської» родини з нагоди Дня народження Університету.

20 травня 2014 Новини та події

Минулого тижня Київський коледж нерухомості відсвяткував своє 16-річчя. У цьому році концертно-вітальне дійство відбувалося під гаслом «Повноліття — ще не півстоліття!»

20 травня 2014 Новини та події

В Університеті «КРОК» відбулися Урочисті збори трудового колективу з нагоди 22-ї річниці заснування навчального закладу.

19 травня 2014 Новини та події

Завершився вікенд сімейного фестивалю «КРОК до родини єднає Україну»

16 травня 2014 Новини та події

17 квітня в Університеті відбувся щорічний конкурс «Міс та Містер КРОКу», організований департаментом зі студентських питань спільно з Культурним центром

14 травня 2014 Новини та події

12 травня  2014 року в Університеті «КРОК» відзначили День Перемоги над фашистськими загарбниками у Великій Вітчизняній війні.

Ректор Університету Сергій Михайлович Лаптєв привітав усіх присутніх із річницею Великої Перемоги. Актова зала «КРОКу» була вщент заповнена студентами та співробітниками. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто, на жаль, не дожив до цього дня, але своїм подвигом наблизив День Перемоги.

14 травня 2014 Оголошення

Запрошуємо 21 травня взяти участь у роботі IV Міжвузівської науково-практичної конференції «Сучасні проблеми прав інтелектуальної власності та інноваційної діяльності в господарській сфері», яка відбудеться в Університеті «КРОК» за двома тематичними напрямами:

СЕКЦІЯ 1: Інтелектуальна власність
Керівник – к.ю.н., доц. Корольова В.В.
Секретар – Сіренко І.О.

СЕКЦІЯ 2: Господарське право
Керівник – к.ю.н., проф. Коваленко О.І. 
Секретар – старший методист Слобошевська А.В.

11 травня 2014 Оголошення

Запрошуємо 28 травня взяти участь у роботі Міжвузівської студентської конференції «Актуальні проблеми приватного права», яка відбудеться в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК» за двома тематичними напрямами:

Секція 1: Цивільне та трудове право
Секція 2: Господарське право

06 травня 2014 Оголошення

«КРОК» вирішив допомогти абітурієнтам підготуватися до складання зовнішнього незалежного оцінювання і створив мобільний додаток «ЗНО – Супергерой».

Власникам мобільних пристроїв під управлінням операційної системи Android він доступний для безкоштовного завантаження в Play Маркет (Google Play). 

06 травня 2014 Оголошення

Запрошуємо студентів Університету провести літо з користю.
З  1 по 19 липня в Університеті Удіне (Італія) організовується літня школа італійської мови.

05 травня 2014 Оголошення

Із 5 по 9 травня найактивніші студенти «КРОКу» перебуватимуть на екскурсії, що є традиційним щорічним подарунком до Дня народження Університету за сумлінне навчання та активну діяльність від ректора Лаптєва Сергія Михайловича.

05 травня 2014 Оголошення

12 травня в Університеті «КРОК» відзначатимуть День Перемоги над фашистськими загарбниками у Великій Вітчизняній війні.

05 травня 2014 Оголошення

14 травня о 13:30 запрошуємо відсвяткувати разом День народження Київського коледжу нерухомості.

05 травня 2014 Оголошення

15 травня Університету «КРОК» виповнюється 22 роки!

05 травня 2014 Оголошення

31 травня в департаменті довузівської підготовки відбудеться випуск слухачів підготовчих курсів – учнів 9-х класів. З вересня вони готувалися до складання державної підсумкової атестації і вступу до коледжів Університету «КРОК» за трьома напрямами: економічним, юридичним та комп’ютерним.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2014