Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2013 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 листопада 2013 Новини та події

Маршрут розвитку успішної особистості30 листопада 2013 року в Університеті «КРОК» відбувся освітній проект «Маршрут розвитку успішної особистості». Захід реалізовувався в рамках проекту «Kyiv Study Exchange» під патронатом громадської платформи «МоKoLaD» та за підтримки Університету «КРОК» і, зокрема, студентської проектної групи. Організатором проекту виступила Солом’янська районна рада старшокласників «Лідер».

30 листопада 2013 Новини та події

«ПРОФ Fest IV»30 листопада на базі Університету «КРОК» пройшов четвертий профорієнтаційний фестиваль «ПРОФ Fest», який відвідали понад 300 школярів 9–11 класів і їхніх батьків.

До фестивалю приєдналися 26 спікерів-практиків із відомих українських компаній, які провели для старшокласників майстер-класи про професії. Школярі та їхні батьки мали змогу поспілкуватися з представниками різних професій, послухати історії успіху від успішних ТОП-менеджерів і отримати безліч приємних подарунків.

28 листопада 2013 Новини та події

Майстер-клас на тему «ІСТОРІЯ ПРОФЕСІЙНОГО УСПІХУ»28 листопада 2013 року в Центрі дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ) Солом’янського району м. Києва відбувся майстер-клас на тему «ІСТОРІЯ ПРОФЕСІЙНОГО УСПІХУ», мета якого полягала в тому, щоб успішні особистості розповіли старшокласникам про свій професійний шлях та власним прикладом спонукали їх до саморозвитку і свідомого вибору професійного майбутнього.

27 листопада 2013 Новини та події

«КРОКівці» взяли участь у Національному форумі «Бізнес і університети»

Участь у Національному форумі «Бізнес і університети»27 листопада 2013 року в Києві відбувся І Національний форум «Бізнес і університети», метою якого було сприяння розвитку вищої освіти в Україні та зміна підходів до партнерства між бізнесом і університетами. Форум зібрав разом провідні університети, проактивні бізнес-компанії, профільні органи влади та експертів.

27 листопада 2013 Новини та події

Студенти КЕПІТу відвідали наукову конференцію «Репресії в сім'ї Грушевських»

Конференція «Репресії в сім'ї Грушевських»27 листопада 2013 року в рамках проекту «СОЦІОТЕРРА – МАЙБУТНЄ СВІТУ» відбулася наукова конференція «Репресії в родині Грушевських».

23 листопада 2013 Новини та події

Студент 4 курсу юридичного факультету Університету «КРОК» нагороджений дипломом переможця23-24 листопада 2013 року в м. Тернополі проходив Міжнародний турнір з кіокушин-кан карате-доренмей пам’яті Кушірика В.Б. серед дітей 6-9 років, чоловіків і жінок у розділі куміте і ката.

Змагалися між собою каратисти з усіх куточків України, а також з Білорусі та Німеччини.

20 листопада 2013 Новини та події

Закінчила роботу експертна комісія МОН України

Експертна комісія МОН УкраїниУпродовж 20-22 листопада 2013 року в Університеті проводила чергову акредитаційну експертизу представницька експертна комісія МОН України.

20 листопада 2013 Новини та події

Екологічний клуб однодумцівЕкологічна культура студентів Університету «КРОК» підтримується певними традиціями та інтенсивно розвивається завдяки активній роботі представників студентського самоврядування – Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС».

19 листопада 2013 Новини та події

Університет економіки і права «КРОК»19 листопада 2013 року були оприлюднені результати відбору студентів для участі в програмах студентського обміну з країнами Європи.
Вітаємо Клекту Михайла (3 курс, «Економіка підприємства»), Задорожну Наталію (2 курс, «Міжнародна інформація»), Лаптєва Сергія (1 курс, «Міжнародний бізнес»), які протягом наступного півріччя безкоштовно навчатимуться в вузах Польщі та Угорщини.

19 листопада 2013 Новини та події

Екологічні майстер-класиЯк відомо, 2013/2014 навчальний рік в нашому Університеті проголошено роком розвитку екологічної свідомості та формування екологічної культури в середовищі корпорації «КРОК».

І саме цього навчального року Університет спільно з комунальним підприємством виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Київкомунсервіс», Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київради та Національним транспортним університетом виступили організаторами лекторію та серії майстер-класів «Друге життя відходам».

17 листопада 2013 Новини та події

Міжнародний день студента17 листопада 2013 року у студентства всього світу «професійне» свято – Міжнародний день студента.

«КРОКівці» почали відзначати його раніше за інших, організувавши Студентський тиждень. Проте Студентський тиждень – це не лише святкування. Це ще й гаряча пора звітно-виборчих конференцій студентів коледжів і факультетів Університету.

16 листопада 2013 Новини та події

Нагородження Дубенського Романа ІгоровичаЗ нагоди святкування Міжнародного дня студентів за сумлінну працю, активну громадську діяльність та вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування в Університеті економіки та права «КРОК» подякою голови Шевченківської районної у м. Києві державної адміністрації було нагороджено Дубенського Романа Ігоровича, студента магістратури факультету міжнародних відносин. Вітаємо з нагородою!

Управління міжнародного співробітництваВ Університеті «КРОК» розпочалася навчально-екзаменаційна сесія в іноземних студентів. З Грузії та Азербайджану на місячну сесію до Університету приїхали студенти першого курсу заочної форми навчання за напрямом підготовки «Фінанси і кредит» та «Менеджмент». Студентам «КРОКу» необхідно скласти екзамени та заліки з частини предметів, серед яких: «Безпека життєдіяльності», «Інформатика», «Історія України» «Економічна історія» та «Російська мова». Університет «КРОК» бажає вдалої сесії!

Управління міжнародного співробітництваСтартувала Україно-нідерландська програма «Подвійний диплом» для першого року навчання. По завершенню чотирьох років навчання слухачі програми отримають диплом бакалавра з бізнес-адміністрування нідерландського університету, який визнається в країнах Європи та Америки. Набір на програму триває! Детальну інформацію можна отримати в Управлінні міжнародного співробітництва, каб. 418 або за тел.: +380935087417, контактна особа: Анна Дробина.

08 листопада 2013 Новини та події

Учбові заняття з ейдетикиУніверситет економіки та права «КРОК» і департамент довузівської підготовки проводять учбові заняття з ейдетики для вчителів початкових класів шкіл-партнерів за програмою «Розвиток образного мислення та уяви». Заняття відбуватимуться на базі Університету «КРОК» 9, 16 та 23 листопада 2013 року з 10-00м в аудиторії 304.

30 листопада на базі Університету «КРОК» проходитиме навчально-науковий семінар із підвищення кваліфікації з ейдетики для вчителів, які вже мають досвід роботи і певні напрацювання.

06 листопада 2013 Новини та події

Святкування 70-ї річниці визволення Києва6 листопада 2013 року студенти Університету «КРОК» долучилися до святкування 70-річчя визволення Києва від німецько-фашистських загарбників. Департамент зі студентських питань спільно з органами студентського самоврядування Університету «КРОК» взяли участь у покладанні квітів до могили Невідомого солдата. Особлива подяка висловлюється студентам: Філімоновій Ярославі (ФМВ, 3 курс), Чиж Марині (ЮФ, 3 курс), Чарупі Ларисі, Войтенко Анастасії (ФЕП, 3 курс), Шелаєву Дмитру (КЕПІТ, 4 курс).

05 листопада 2013 Новини та події

Маршрут розвитку успішної особистості5, 7, 12 та 13 листопада 2013 року в Університеті «КРОК» відбувалися звітно-виборчі конференції студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, Київського коледжу нерухомості, факультету міжнародних відносин, факультету економіки та підприємництва, юридичного факультету.

На конференціях студентські ради коледжів і факультетів звітували про виконану протягом 2012-2013 навчального року роботу. Також під час заходів було обрано новий склад студрад.

Вітаємо новообрані студентські ради! Бажаємо творчих успіхів у реалізації різноманітних проектів.

03 листопада 2013 Новини та події

Соціальний благодійний проект «Я за чисте місто!»Група ініціативної молоді впроваджує соціальний благодійний проект «Я за чисте місто!». Завдяки їх наполегливості вже на першому етапі реалізації проекту в парку «Нивки» з’явилися нові лавки, урни, а також сучасний тренувальний майданчик. Його відкриття, що відбулося 3 листопада 2013 року, проходило у святковій атмосфері і супроводжувалося спортивними змаганнями, конкурсами та врученням подарунків.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2013