Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2014 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 грудня 2014 Новини та події

Фонд державного майна України 24 грудня провів круглий стіл на тему «Вдосконалення системи професійної підготовки оцінювачів в Україні». До участі в його роботі було запрошено представників Фонду, громадських та професійних організацій, досвідчених оцінювачів, керівників навчальних закладів, що уклали угоду про співробітництво з Фондом у галузі професійної підготовки оцінювачів.

Учасником цього форуму став директор Київського коледжу нерухомості Університету «КРОК» В.В. Дзюбко. Віктор Васильович виступив із повідомленням «Правове поле системи професійної підготовки та перепідготовки оцінювачів в Україні: якість професії оцінювача, необхідні зміни». Також в обговоренні питань порядку денного взяли участь викладачі Університету та Коледжу С.Й. Максимов, О.І. Драпіковський, І.Б. Іванова.

Учасники заходу запропонували ряд рекомендацій, спрямованих на вдосконалення системи навчання оцінювачів, у тому числі на базі вищого навчального закладу.

29 грудня 2014 Новини та події

15 і 16 грудня 2014 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відтворювали українські традиції під час дегустації страв традиційної української кухні в рамках «Смачної країни».

Так, група «ЕП/КД» відтворила перед глядачами традицію сватання дівчини. Їхній яскравий народний танок у супроводі пісні «Одна родина за столом...» підкорив усю аудиторію. Група «ОПСІК», де навчаються практично самі хлопці, перенесла нас на весілля. Та зробила це так майстерно, що всі присутні взяли участь у викупі нареченої. Завдяки групі «ФК/МД» глядачі змогли відчути чарівну атмосферу Великодня. А студенти «ФіК-ексклюзив» нагадали присутнім, що відбувається у ніч перед Різдвом. І звичайно, їхня «розповідь» не обійшлася без чортика та Солохи. Група «РПЗ-2» перенесла всіх у квітуче літо на святкування Івана Купали, нагадавши про його незмінні атрибути: русалок, водяників, стрибки через вогнище. Засіяли аудиторію житом-пшеницею та побажали добра студенти групи «Правознавство», які відтворили свято Василя. Завершувало постановку свято Андрія від групи «РПЗ-1»: майбутні програмісти показали «КРОКівцям», як треба ворожити.

Отже, виставка та дегустація української традиційної кухні пройшли на славу – весело та пізнавально. Щиро дякуємо студентам-кураторам, які не шкодували свого часу, допомагаючи готувати номери. Також висловлюємо подяку членам журі: заступнику директора КЕПІТу, викладачу української мови Прохоренко В.О., завідувачу економічним відділенням КЕПІТу, викладачу світової літератури Новіцькій Н.К., викладачу української літератури Степаненко Н.В., викладачу історії Іщенко Л.В., Студентській раді Коледжу та заступнику директора з виховної роботи Чепізі Л.М. за організацію, підтримку,  відновлення та збереження традицій і виховання патріотизму в підростаючого покоління.


29 грудня 2014 Новини та події

26 грудня 2014 року здобувач кафедри психології Університету «КРОК» Шулдик Анатолій Володимирович захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата психологічних наук за спеціальністю 19.00.10 – організаційна психологія; економічна психологія на тему «Психологічні особливості розвитку професіоналізму керівників загальноосвітніх навчальних закладів». Науковий керівник – кандидат психологічних наук, доцент Ірина Валентинівна Сингаївська.

Вітаємо здобувача та наукового керівника з успішним захистом!

25 грудня 2014 Новини та події

21 грудня на «КРОКівську» малечу, дітей співробітників Університету, чекала новорічна казка «Дюймовочка та чарівний ліхтарик».

Святкова історія розпочиналася одразу за дверима Університету, де дітей зустрічали герої різних казок і мультфільмів. Перед актовою залою лунали композиції гурту саксофоністів, а кожен бажаючий міг сфотографуватися на пам’ять.

Малята із задоволенням та великим зацікавленням стежили за перебігом вистави. На сцені свою майстерність їм демонстрували студенти та випускники «КРОКу». За талант і щирість маленькі глядачі щедро винагороджували акторів своїми оплесками.

Крім вистави, на дітей чекало багато приємних сюрпризів. Додому вони поверталися переповнені радістю і приємними емоціями, з гарним передноворічним настроєм.

Та не лише в малечі залишаться хороші спогади про «казковий» день. Своїми враженнями про нього поділилася цьогорічна «КРОКівська» Снігуронька, студентка факультету міжнародних відносин Марина Гусакова:

«Мабуть, найбільш довгоочікуваною подією зими в Університеті «КРОК» можна вважати новорічну казку. І це не дивно, адже до створення чарівної атмосфери залучено стільки людей, що навряд чи можна їх вмістити в нашому КЦ, зібравши всіх разом одночасно. До того ж, погодьтеся, не кожного дня в стінах «КРОКу» можна побачити Діда Мороза, мавпочок, жаб, тигрів, папуг, жуків, дюймовочок, кротів і багатьох інших персонажів, які безупинно звеселяють маленьких дітлахів.

Мені цього року випала особлива честь – я була Снігуронькою. Напевно, кращої ролі я б і не змогла вигадати для себе. Протягом двох днів мене всюди оточували дітлахи, які розповідали віршики Діду Морозу і співали пісні про Святого Миколая. Найцікавіше те, що більшість малюків дійсно вірять в існування казкових героїв і просять у них дуже багато подарунків. Я так розчулилася, коли малюк запитав у Діда Мороза, чому його можна побачити лише сьогодні. Ми, звичайно ж, щоб не руйнувати казку, стали розповідати про свій щільний графік протягом року.

Також казкову атмосферу підтримували й інші учасники нашого свята: поруч із нами розташувалися загальні улюбленці – талановиті юні музиканти, які дарували новорічний настрій, граючи відомі композиції на саксофонах.

На щастя, мені вдалося проскочити до зали і подивитися саму постановку «Дюймовочка», яку студенти і випускники нашого Університету так старанно готували для дітлахів протягом місяця. Відчуття, які отримуєш під час перегляду казки, неможливо передати! Особливо в той момент, коли розумієш, що не лише діти сміються над витівками героїв, а й дорослі тішаться, дивлячись на прекрасну гру акторів.

Від усієї душі дякую всім, хто був причетний до того, щоб чудове свято зими відбулося. Особливу вдячність хочу висловити режисеру-постановнику казки «Дюймовочка» Роману Дубенському. Упевнена, що жоден глядач не залишився байдужим до побаченого, а це головне!»


25 грудня 2014 Новини та події

Оплотом волі, сили і добра
Стоїш велично, арміє, однині
Ти по обидві сторони Дніпра
І вірно служиш неньці-Україні!

19 грудня 2014 року, на день Святого Миколая, студенти коледжів «КРОКу» провели благодійну акцію на підтримку захисників України, які перебувають на Сході нашої держави. Студенти ІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальностей «Комерційна діяльність» і «Маркетингова діяльність», а також студенти Київського коледжу нерухомості спеціальностей «Маркетингова діяльність» та «Оціночна діяльність» на чолі з головою циклової комісії з комерційної та маркетингової діяльності Пазєєвою Ганною Михайлівною підготували новорічні подарунки для учасників АТО, щоб підбадьорити та зігріти теплом свого серця тих, хто цього дуже потребує.

Серед новорічних подарунків були сувеніри, листівки, листи, композиції з національною атрибутикою – усе зроблене своїми руками.

О 10.00 в холі Університету розпочалася виставка сувенірів. Оглянувши її, відвідувачі мали проголосувати за сувенір, що найбільше їм сподобався.

Результати голосування виявилися такими:

  • І місце – сувенір «Солодка новорічна ялинка» студентки ІІ курсу КЕПІТу спеціальності «Маркетингова діяльність» Науменко Вікторії
  • ІІ місце – сувенір студентки ІІ курсу КЕПІТу спеціальності «Маркетингова діяльність» Парубець Олени
  • ІІІ місце – сувенір «Чарівний сніговик» студентки ІІ курсу КЕПІТу спеціальності «Маркетингова діяльність» Казімко Світлани

Вітаємо переможців і висловлюємо подяку за небайдужість та активність студентам коледжів: Волошиній Анні, Галісевич Любові, Гричик Тетяні, Дубініній Анастасії, Коростельовій Світлані, Костяній Крістіні, Кругляк Яні, Кузьміщенко Олесі, Куклі Юлії, Мазур Дарії, Макаревській Аліні, Мінінберг Дарині, Омельчуку Вадиму, Руліковській Наталії, Чебан Анні, Юзькову Владиславу, Яровій Ользі, Бондаренку В'ячеславу, Галві Максиму, Іщуку Станіславу, Кошевенко Анні, Кулеші Денису, Лебедєву Богдану, Погребному Анатолію, Пяткевичу Андрію, Смєтовій Юліанні, Андрійчук Лідії, Левчук Єлизаветі, Рябову Максиму, Сухій Аліні, Трахтенберг Юлії, Черкас Мілі.

Особлива вдячність за організацію й проведення заходу, за сприяння популяризації патріотичного виховання молоді голові циклової комісії з комерційної та маркетингової діяльності Ганні Михайлівні Пазєєвій.

23 грудня 2014 Оголошення

Вітаємо студентів, викладачів, співробітників та випускників із 15-річчям факультету міжнародних відносин Університету «КРОК» і бажаємо творчого та професійного розвитку, успіхів і процвітання, благополуччя і якомога більше креативних ідей на майбутні роки!

Студентська рада ФМВ запрошує всіх бажаючих протягом тижня, присвяченого дню народження факультету, брати участь у захоплюючих, корисних та цікавих заходах:
22 грудня – музичні вітання
23 грудня – вікторина
24 грудня – благодійний ярмарок

24 грудня о 14:30 в актовій залі відбудеться святковий концерт.

Давайте разом привітаємо всіх, хто безпосередньо пов'язаний із факультетом міжнародних відносин, творить його сьогодення, і порадіємо їхнім досягненням та перемогам!

23 грудня 2014 Новини та події

20 грудня 2014 року пройшла виїзна сесія стратегічного планування проектної групи «SPG» та медіа-групи «KMG».

Даний захід дозволяє підбити підсумки роботи студентських команд і спланувати їхню діяльність на наступний рік.

Цього року сесія проводилася на платформі «FreeGenSpace», атмосфера якої сприяла креативності та плідній роботі.

Програма заходу була насиченою. Він розпочався зі знайомства між представниками «SPG» та «KMG». У жовтні ці студентські групи поповнилися новими учасниками, які ще не мали змоги багато дізнатися один про одного.

Після активного та веселого знайомства координатори студентських команд поділилися результатами й досягненнями за півріччя роботи. Потім проектна група обговорила, а медіа-група сформувала цінності, якими керуватимуться ці організації у своїй діяльності.

На захід завітали випускники «SPG» та «KMG». Вони розповіли новим учасникам студентських організацій про власні здобутки, про навики та безцінний досвід, що отримали під час активної діяльності в медіа- та проектній групах.

Важливою складовою стратегічної сесії став розподіл ролей та призначення керівників студентських організацій, а також тренінг «Цілепокладання», на якому студенти змогли визначити свої професійні та особистісні цілі на 2015 рік.

Завершилася виїзна сесія врученням подарунків тим членам команд, які були найактивнішими і продемонстрували найбільший професіоналізм.

Додому учасники заходу поверталися з новими ідеями та готові до нових досягнень у наступному році.

19 грудня 2014 Новини та події

15 грудня 2014 року в Гімназії НПУ імені М.П. Драгоманова відбулася наукова конференція «Суспільство і право – мораль і духовність», в якій взяли участь студенти й викладачі Коледжу економіки, права та інформаційних технологій і Київського коледжу нерухомості.

Зокрема, до складу викладацької делегації «КРОКу» входили к. п. н., доцент кафедри менеджменту та маркетингу, голова циклової комісії з гуманітарно-соціальної підготовки Хорошенюк Андрій Павлович і старший викладач кафедри суспільних наук, викладач КЕПІТу Рибак Ірина Вікторівна.

«КРОКівське» студентство на конференції представляли першокурсники Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Бабенко Анна, Данилова Маріанна, Бабенко Юлія, Рудковська Анастасія, першокурсники Київського коледжу нерухомості Дикун Дмитро і Шмакова Ліана, а також студент 4-го курсу КЕПІТу Пижов Олександр. За активну участь у конференції всім студентам було вручено подяки.

18 грудня 2014 Новини та події

17 грудня 2014 року в Університеті «КРОК» відбувся майстер-клас для медіа-групи на тему «Як заробляти на фотографії – можливості для фотолюбителів». Його провів Олександр Ляпін, відомий український фотограф, художник та головний редактор фотоспільноти «Foto.ua». Захід, ініціатором якого виступила компанія «Canon», організовувався з метою популяризації фотомистецтва.

Студенти мали можливість дізнатися історію виникнення фотографії, почути про найуспішніших фотографів та найдорожчі фото у світі. Ведучий майстер-класу на власному прикладі продемонстрував слухачам, як важливо мати глибоку філософську душу, щоб стати справжнім митцем та відомим фотографом.

Адміністрація Університету, медіа-група «KMG» та учасники майстер-класу висловлюють щиру подяку компанії «Canon» і Олександру Ляпіну за цікавий просвітницький захід.

 

17 грудня 2014 Оголошення

Шановні колеги!

19 грудня о 16:00 на 2 поверсі Університету «КРОК» відбудеться відкриття фотовиставки Миколи Черепа «Любов роду – Сила нації». Тема виставки відображає практичне життя фотохудожника та його родини, яка слідує законам роду.

Колекція якісних світлин, тематично пов’язаних із реконструкцією козацької доби двох періодів – Запорізької Січі та Кубанського війська, поєднує тендітну красу природи, любов до рідної землі, побут українського села та збереження традицій, силою духу успадкованих від численних козацьких поколінь.

Микола Череп – отаман козацької організації, голова Петрушівського осередку сільського зеленого туризму «Соколиний хутір», що є перлиною українського зеленого туризму, член Спілки краєзнавців України, член Гільдії ландшафтних архітекторів України.

Запрошуємо вас переглянути фотовиставку, а також відвідати Петрушівський осередок сільського зеленого туризму «Соколиний хутір» (Чернігівська область, Ічнянський район, с. Петрушівка, вул. Набережна, 68).

15 грудня 2014 Новини та події

10 грудня 2014 року у приміщенні Коломийського коледжу Інституту управління природними ресурсами, що входить до складу Університету «КРОК», відбувся семінар вчителів географії загальноосвітніх шкіл І–ІІ ступенів Коломийського району. Особливістю заходу стало те, що на ньому порушувались питання правонаступності шкільної географічної освіти в професійній самореалізації учнів та вибору навчання у вищих навчальних закладах. Темою засідання було обрано «Використання мотиваційних засобів на уроках географії для вибору учнями майбутньої професії».

Семінар розпочався з виступу директора Коломийського коледжу к. і. н., доцента Футулуйчука Василя Миколайовича, який підтримав ідею поглиблення взаємозв’язків між школою та ВНЗ, зокрема на регіональному рівні. Також учасників дійства прийшов привітати відомий гуморист, краєзнавець та громадський діяч Микола Савчук, який презентував черговий випуск «Енциклопедії Коломийщини». До привітань приєднався голова Коломийського осередку товариства «Просвіта» к. і. н., доцент Коломийського коледжу Василь Глаголюк.

У своїх виступах провідні викладачі Коледжу розкрили важливість вивчення шкільної географії для здобуття таких професій, як «Туристичне обслуговування», «Землевпорядкування» та «Оціночна діяльність».  Слід відзначити, що ці професії є затребуваними на ринку праці регіону і країни в цілому, що зумовлює вигідні перспективи для випускників Коледжу, зокрема в разі їхньої самореалізації шляхом створення власного бізнесу. Також учасники семінару наголосили на значній ролі вивчення природничих дисциплін в школі з метою здобуття професій, які є пріоритетними та відкривають значні перспективи в майбутньому. Вчителі звернули увагу на високий рівень і якість надання вищої освіти в Коломийському коледжі та професіоналізм випускників закладу.

Варто відзначити виступ запрошеного гостя, практичного географа-мандрівника Володимира Пернеровського, який ознайомив присутніх з особливостями туристичних мандрівок країнами світу.

Інформацію надала вчитель географії Кийданецької ЗОШ І–ІІ ст. Сметанюк Оксана Степанівна

11 грудня 2014 Новини та події

Те, що в Університеті «КРОК» насичене студентське життя, вже нікого не дивує (ну хіба що друзів «КРОКівців» з інших вишів). При цьому воно дуже різноманітне й часто направлене на розвиток особистості та отримання нових знань.

Хочеш навчитися бути лідером і брати активну участь у самоврядуванні? Не втрачай можливостей, що надає «КРОК»! Так, 12 листопада розпочала роботу школа лідерів студентського самоврядування. Навчання проводить корпоративне управління та департамент зі студентських питань. На першій великій зустрічі всі учасники  представляли свої студради, вчилися працювати в команді, планували роботу, пропонували  проекти за різними напрямками: освітні, лідерські, розвиваючі, просвітницькі, патріотичні, пізнавальні, екологічні, спортивні, творчі, інформаційні, волонтерські та благодійні.

 

Сьогодні пам’ять про більшість подій у житті ми намагаємося зберегти за допомогою фото. А щоб наші витвори фотомистецтва були гарними і якісними, потрібно добре володіти камерою. 25 листопада в студентів «КРОКу» була нагода покращити свої навички та дізнатися багато нового. Адже для них департамент зі студентських питань організував майстер-клас із фотографії від провідного фотографа України Дмитра Коренєва.

 

26 листопада відбувся майстер-клас «Як збирати кубик Рубіка?» –  механічну головоломку, яку винайшов 1974 року угорський скульптор, винахідник Ерньо Рубік. На сьогодні кубик Рубіка є лідером за кількістю проданих екземплярів – понад 350 млн. Незважаючи на величезну кількість комбінацій, з будь-яким кубиком Рубіка можна впоратися приблизно за 20 рухів. Зараз офіційний світовий рекорд складання кубика за першою спробою становить 5,66 секунди, середній час – 7,64 секунди.

Майстер-клас для «КРОКівців» проводили представники Студради Інституту інформаційних та комунікаційних технологій. Студенти з азартом вчилися розв’язувати стару логічну задачу.

 

Дякуємо всім, хто користується можливостями для особистісного розвитку, які надає Університет «КРОК», і бере активну участь у його заходах!


11 грудня 2014 Новини та події

9 грудня 2014 року за підтримки Швейцарського національного наукового фонду та Університету прикладних наук (м. Цюрих, Швейцарія) в Університеті «КРОК» відбувся Міжнародний семінар «Клієнтоорієнтовані інноваційні технології у сучасній вищій освіті». Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти виступила інформаційно-організаційним партнером заходу.

Учасники обговорили проблеми розвитку інтерактивних методів навчання на основі інформаційних технологій, інтегрування принципів сталого розвитку в зміст підготовки фахівця та екологізації навчання, розвитку контекстуальних навичок студентів для подальшої роботи у сфері управління проектами, IT та консалтингу, майбутнього вищої освіти і технологій, що змінюють та визначають методику навчання, імплементації віртуального навчально-тренінгового підприємства у навчальний процес, інноваційних технологій реалізації компонентів навчального процесу, цінносноорієнтованих на студента як головного суб’єкта отримання навчальних послуг, результати дослідження «Бізнес та університети: взаємні очікування та реалії».

У семінарі взяли участь близько 60 представників 23 навчальних закладів України та Туреччини, Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», Інституту Академії педагогічних наук України, Інституту Державної служби зайнятості України з Києва, Харкова, Житомира, Павлограда, Дніпропетровська, Миколаєва, Львова, Луганська, Анкари.

11 грудня 2014 Новини та події

8 грудня 2014 року відбулося закриття проекту неформальної освіти «Піраньї КРОКу – студенти-підприємці», спрямованого на розвиток підприємницьких навичок у молоді.

18 учасників проекту – студентів 3–5 курсів Університету та коледжів, які пройшли попередній відбір, були розподілені на 3 команди. Кожна з команд отримала завдання розробити бізнес-план одного з підприємств (центр профорієнтації, школа англійської мови, студентська туристична фірма).

Протягом 1,5 місяця, крім роботи над бізнес-планами, студенти відвідали 11 тренінгів із професійного та 6 тренінгів з особистісного розвитку, а також 4 історії успіху. Тренерами та спікерами проекту виступили спеціалісти компаній-партнерів, успішні бізнесмени та бізнес-тренери.

Завершився проект захистом студентських розробок перед членами журі та гостями проекту. Найкращою визнана команда «Студентська туристична фірма».  Вітаємо переможців та бажаємо всім іншим учасникам реалізувати свої бізнес-плани!

Для «Піраньок» був організований справжній випуск. Їм вручили сертифікати й подарунки на згадку про проект.

Четвертий заплив щойно завершився, проте ми з нетерпінням очікуємо на наступний, ювілейний. Упевнені, що він принесе не менше користі для студентів, які прагнуть здобути практичні навички! 

11 грудня 2014 Новини та події

Уже доброю традицією стало урочисте вручення залікових книжок студентам-першокурсникам КЕПІТу напередодні першої в їхньому житті заліково-екзаменаційної сесії. І це цілком доречно, тому що тримаючи в руках такий важливий документ, студент першого курсу серйозно замислюється над тією відповідальністю, з якою він стикається під час складання своїх перших заліків.

Цього року церемонія вручення заліковок проходила 25 та 26 листопада в актовій залі. На свято прийшли дати свої настанови голови циклових комісій. Поздоровили й підтримали першокурсників адміністрація та студенти старших курсів Коледжу.

Я, завідувач відділення загальноосвітньої підготовки, сподіваюся, що вислів «Від сесії до сесії живуть студенти весело» стане лише позитивним лозунгом на старті цього не дуже легкого, але такого захоплюючого марафону. Адже всі веселощі позаду, а попереду серйозна напружена робота.

Бажаємо першокурсникам наснаги, успіхів та тільки гарних оцінок!

Кудряшова Світлана Вікторівна


06 грудня 2014 Новини та події

19 листопада 2014 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій пройшла звітно-виборча конференція Студентської ради. Відповідально, з великим ентузіазмом та фантазією підійшли до підготовки своїх промов студенти, які балотувалися на посади голів комітетів Студради. Першокурсники йшли на вибори на рівні зі старшокурсниками. Конкуренція була дуже високою. У залі вирували пристрасті, та зрештою перемогли молодість і завзятість. Склад Студентської ради майже повністю оновився.

Тож вітаємо переможців:

  • Голова  Студентської ради Коледжу – студент ІІ курсу спеціальності «Фінанси і кредит» (спеціалізована програма «КЕПІТ-Ексклюзив») Тела Джонатан
  • Заступник голови – студент ІІІ курсу спеціальності «Фінанси і кредит» (спеціалізована програма «КЕПІТ-Ексклюзив») Корженко Олексій
  • Голова комітету зі студентських питань – студент І курсу спеціальності «Правознавство» Воробйов Олександр
  • Голова інформаційного комітету – студент І курсу спеціальності «Розробка програмного забезпечення» Мельниковський Алекс
  • Голова розважального комітету – студентка ІV курсу спеціальності «Правознавство» Овсієнко Вероніка
  • Голова наукового комітету – студент І курсу спеціальності «Розробка програмного забезпечення» Олійник Марк
  • Голова спортивного комітету – студент І курсу спеціальності «Правознавство» Табачек Павло
  • Редактор газети – студент ІІІ курсу спеціальності «Маркетингова діяльність» Чаюн Дмитро
  • Секретар – студентка ІІ курсу спеціальності «Розробка програмного забезпечення» Поварчук Альона

06 грудня 2014 Новини та події

28 листопада 2014 року в Київському технічному ліцеї відбулася XVI Всеукраїнська конференція учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО «Модель ідеального суспільства за Шевченком: освітні ініціативи ЮНЕСКО задля гармонізації відносин у полікультурному світі відповідно до принципів «Нового гуманізму». КЕПІТ є членом «Асоційованих шкіл ЮНЕСКО», тому його студенти також взяли участь у цій конференції. Так, Коледж на заході представляли студенти 1 та 2 курсу програми «КЕПІТ-Ексклюзив» Анастасія Василевська, Анна Бабенко, Анастасія Наконечна та Маріанна Данілова під керівництвом директора Коледжу Сумбаєвої Людмили Петрівни і викладача української мови та літератури Степаненко Наталії В’ячеславівни.

На конференції можна було дізнатися багато цікавих фактів про життя та творчість Т.Г. Шевченка і ЮНЕСКО. Учні з різних міст України, які представляли свої навчальні заклади, мали можливість знайти нових друзів, відчути себе справжніми лідерами, а головне – поспілкуватися з багатьма цікавими людьми, почути їхню думку щодо тематики конференції та пізнати щось нове.

Конференція тривала два дні, протягом яких наші студенти змогли проявити свою кмітливість. Варто зазначити, що КЕПІТ на заході презентував себе надзвичайно успішно. Синквейн студентів «КРОК» увійшов до десятки найкращих синквейнів конференції. А відео про толерантні міжнародні відносини, яке студенти КЕПІТу підготували разом з учасниками медіа-групи «KMG», майже одноголосно було визнане найкращим.

Тож міжнародна конференція подарувала нашим студентам не лише море позитивних емоцій, а й низку важливих перемог!


06 грудня 2014 Новини та події

Презентація студентських груп І курсу КЕПІТу, що відбулася 7 листопада 2014 року, була феєричною. Ще ніколи в актовій залі Університету не було стільки глядачів. Усі хотіли побачити, що ж для нас підготували першокурсники. І недарма! Цьогорічна презентація запам'ятається найсмішнішими ведучими, найкреативнішими виступами студентів та неймовірною підтримкою залу.

Учасники подарували глядачам масу позитивних емоцій. Усі групи були на висоті. Чого лише вартий Доктор Хаус із Нікі Мінаж у МД/ФК, красуня Катя Пушкарьова у РПЗ-2 або крутий фізрук ОПСІКів! Серед такої кількості талантів членам журі було надзвичайно важко визначити переможців.

Та все ж перше місце здобули студенти ФіК-екскюзив і їхня знаменита Ханна Монтана. Загадкова пліткарка від РПЗ-1 отримала друге місце. Третє місце вибороли яскраві та рок-н-рольні Ранетки юристів.

Інші групи були відзначені журі за такими позиціями: найкраще відео – ЕП/КД, найкращий вокальний виступ – РПЗ-2, найкраща жіноча роль – МД/ФК, приз глядацьких симпатій – ОПСІК.

Адміністрація Коледжу вітає всіх учасників і висловлює щиру подяку батькам, які знайшли час підтримати це яскраве свято!


05 грудня 2014 Новини та події

28 листопада 2014 року студенти економічних спеціальностей I курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відвідали Музей Великої Вітчизняної війни в рамках проведення тематичної лекції-екскурсії з історії України. Діти отримали можливість почути про події тієї війни, про трагедію нашої землі і водночас про героїзм, мужність, відданість та нескореність мільйонів людей.

Щиро дякуємо співробітникам Музею за чудову екскурсію, а також за їхню щоденну працю заради збереження пам’яті про Великий Подвиг усіх учасників війни, які вибороли для нас Перемогу!

Також висловлюємо подяку за організацію екскурсії директору Коледжу Л.П. Сумбаєвій, завідувачу відділення загальноосвітньої підготовки С.В. Кудряшовій, викладачу історії України І.В. Рибак та викладачу зарубіжної літератури Д.В. Гритчиній.


05 грудня 2014 Новини та події

У 2014 році Київська МАН відзначає своє 65-річчя. З нагоди свята Академія вручила подяку ректору Університету «КРОК» Лаптєву Сергію Михайловичу за вагомий особистий внесок у розвиток її освітньої та дослідницької діяльності, високий професіоналізм і творчий підхід до виховання майбутньої наукової еліти України. Також подяка була вручена колективу Університету за плідну співпрацю та значний внесок у забезпечення високого науково-інноваційного рівня організації освітньої та дослідницької діяльності Київської Малої академії наук учнівської молоді.

Дякуємо Академії за важливу для нас відзнаку, а також за багаторічну підтримку освітніх і соціальних проектів «КРОКу», за залучення студентів Університету і коледжів до наукової діяльності, за вкрай важливу співпрацю заради підростаючих поколінь. Щиро вітаємо колектив Київської МАН і бажаємо великих успіхів і відкриттів, нових перемог і приводів пишатися своїми учнями. Завжди залишайтеся цікавими і потрібними молоді!

05 грудня 2014 Новини та події

26 листопада 2014 року в Університеті «КРОК» відкрилася фотовиставка сучасних художніх фотографій «Києво-Печерська лавра – святиня України» в рамках договору про партнерство та співпрацю Університету і Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

 До учасників заходу з вітальним словом звернулася проректор з навчально-педагогічної роботи Університету Наконечна Наталія Василівна. Заступник генерального директора Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника Пивоваров Сергій Володимирович зробив пізнавальний екскурс в історію становлення заповідника, окреслив основні напрямки його діяльності.

За старою доброю традицією була перерізана стрічка як символ започаткування дійства.

Завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна акцентувала увагу на тому, що Національний Києво-Печерський заповідник є об’єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, а Недзельська Дарина Юріївна, провідний науковий співробітник наукового відділу міжнародного співробітництва та протоколу заповідника, прочитала присутнім лекцію на тему «Міжнародні організації у сфері охорони Всесвітньої культурної та природної спадщини».

Серед почесних гостей Університету, організаторів виставки були Єгорова Катерина Володимирівна, начальник наукового відділу міжнародного співробітництва та протоколу Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, та Федорова Владислава Валентинівна, провідний науковий співробітник цього ж відділу.

Захід відвідали працівники і студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, факультетів економіки та підприємництва, міжнародних відносин, юридичного факультету, зокрема представники Студентської ради Університету та майбутні фахівці туристичної сфери.

На виставці представлено понад 20 фотографій, на яких зображена Києво-Печерська лавра в різні історичні часи, унікальні архітектурні об’єкти, фрагменти стародавніх розписів і внутрішнього оздоблення храмів.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати фотовиставку, що розмістилася в читальній залі навчально-наукової бібліотеки Університету «КРОК».  

05 грудня 2014 Новини та події

26 листопада 2014 року в Університеті «КРОК» відкрилася фотовиставка сучасних художніх фотографій «Києво-Печерська лавра – святиня України» в рамках договору про партнерство та співпрацю Університету і Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

 До учасників заходу з вітальним словом звернулася проректор з навчально-педагогічної роботи Університету Наконечна Наталія Василівна. Заступник генерального директора Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника Пивоваров Сергій Володимирович зробив пізнавальний екскурс в історію становлення заповідника, окреслив основні напрямки його діяльності.

За старою доброю традицією була перерізана стрічка як символ започаткування дійства.

Завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна акцентувала увагу на тому, що Національний Києво-Печерський заповідник є об’єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, а Недзельська Дарина Юріївна, провідний науковий співробітник наукового відділу міжнародного співробітництва та протоколу заповідника, прочитала присутнім лекцію на тему «Міжнародні організації у сфері охорони Всесвітньої культурної та природної спадщини».

Серед почесних гостей Університету, організаторів виставки були Єгорова Катерина Володимирівна, начальник наукового відділу міжнародного співробітництва та протоколу Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, та Федорова Владислава Валентинівна, провідний науковий співробітник цього ж відділу.

Захід відвідали працівники і студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, факультетів економіки та підприємництва, міжнародних відносин, юридичного факультету, зокрема представники Студентської ради Університету та майбутні фахівці туристичної сфери.

На виставці представлено понад 20 фотографій, на яких зображена Києво-Печерська лавра в різні історичні часи, унікальні архітектурні об’єкти, фрагменти стародавніх розписів і внутрішнього оздоблення храмів.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати фотовиставку, що розмістилася в читальній залі навчально-наукової бібліотеки Університету «КРОК».  

05 грудня 2014 Новини та події

17 листопада весь світ відзначав Міжнародний день студентів.

А в Університеті «КРОК» святкування тривали цілий тиждень :)

Кожного ранку, починаючи з понеділка, Студентська рада, незважаючи на похмуру осінню погоду, дарувала всім, хто приходив до «КРОКу», святковий настрій. Переглянути фото

Уже 2 роки в Університеті діє «KROK Mafia Club», що дає можливість усім бажаючим зіграти в «Мафію», найбільш студентську гру. У вівторок, 18 листопада, досвідчені гравці ділилися своїм досвідом із новими учасниками. Швидше за все, на клуб очікує значне поповнення за рахунок першокурсників. Приєднуйтеся і Ви! Переглянути фото

Вівторок довів, що ми шануємо країну, в якій живемо, та знаємо її історію! Брейн-ринг «Я люблю Україну», організований Студентською радою юридичного факультету, пройшов з успіхом. У битві ерудитів взяли участь представники різних навчальних підрозділів «КРОКу». У запеклій боротьбі перемогу здобули студенти юридичного факультету, друге місце за факультетом міжнародних відносин, третє виборов Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, четверте в Київського коледжу нерухомості. Переглянути фото

Крім того, у вівторок Студентська рада юридичного факультету провела акцію проти паління та на підтримку здорового способу життя – студенти обмінювали цигарки на цукерки. Переглянути фото

У середу, 19 листопада, святкувала Студентська рада Київського коледжу нерухомості. Було організовано конкурси, вікторини, поздоровлення.

Також цього дня на «КРОКівців» чекав перегляд студентських короткометражних фільмів. У кіноконкурсі взяли участь 5 робіт. Перше місце посіла робота Київського коледжу нерухомості. Друге місце поділили між собою фільми студентів юридичного факультету та Марченко Вікторії. Третє місце зайняла робота факультету міжнародних відносин. А в номінації «Найоригінальніший задум» переміг фільм факультету економіки та підприємництва. Поза конкурсом з успіхом була представлена робота Студентської ради Університету, що заслужила овації глядачів. Усі автори отримали подарунки. Було внесено пропозицію знімати короткометражні фільми на різну тематику кожного місяця.

20 листопада відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню студентів. Концерт проходив у вигляді трансляції університетського телеканалу «КРОК-ТВ». Глядачів вітали команда КВК «Голый завтрак», Театр танцю «КРОК», Вокальна студія «КРОК», студенти-активісти та адміністрація навчального закладу. Голова Студентської ради Університету Анастасія Войтенко вручила всім факультетам, коледжам і Інституту інформаційних та комунікаційних технологій подяки за виховання розумних, успішних і талановитих студентів, які блискуче представляють «КРОК».

Вечір четверга «КРОКівці» провели на яскравій вечірці в клубі «Форсаж».

21 листопада святкову естафету підхопив факультет міжнародних відносин. А Студентська рада Університету провела набір до команди КВК «КРОК».

Завершив студентський тиждень 22 листопада проект Студради юридичного факультету «КіноКРОК».

Дякуємо всім студентам, які брали активну участь у заходах під час святкового тижня!

Студентство Університету економіки та права «КРОК» висловлює подяку ректору Лаптєву Сергію Михайловичу, адміністрації, усім підрозділам за підтримку студентських ініціатив та проектів.

05 грудня 2014 Новини та події

17 листопада весь світ відзначав Міжнародний день студентів.

А в Університеті «КРОК» святкування тривали цілий тиждень :)

Кожного ранку починаючи з понеділка, незважаючи на похмуру осінню погоду, Студентська рада дарувала всім, хто приходив до «КРОКу», святковий настрій. Переглянути фото

Уже 2 роки в Університеті діє «KROK Mafia Club», що дає можливість усім бажаючим зіграти в «Мафію», найбільш студентську гру. У вівторок, 18 листопада, досвідчені гравці ділилися своїм досвідом із новими учасниками. Швидше за все, на клуб очікує значне поповнення за рахунок першокурсників. Приєднуйтеся і Ви! Переглянути фото

Вівторок довів, що ми шануємо країну, в якій живемо, та знаємо її історію! Брейн-ринг «Я люблю Україну», організований Студентською радою юридичного факультету, пройшов з успіхом. У битві ерудитів взяли участь представники різних навчальних підрозділів «КРОКу». У запеклій боротьбі перемогу здобули студенти юридичного факультету, друге місце за факультетом міжнародних відносин, третє виборов Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, четверте в Київського коледжу нерухомості. Переглянути фото

Крім того, у вівторок Студентська рада юридичного факультету провела акцію проти паління та на підтримку здорового способу життя – студенти обмінювали цигарки на цукерки. Переглянути фото

У середу, 19 листопада, святкувала Студентська рада Київського коледжу нерухомості. Було організовано конкурси, вікторини, поздоровлення.

Також цього дня на «КРОКівців» чекав перегляд студентських короткометражних фільмів. У кіноконкурсі взяли участь 5 робіт. Перше місце посіла робота Київського коледжу нерухомості. Друге місце поділили між собою фільми студентів юридичного факультету та Марченко Вікторії. Третє місце зайняла робота факультету міжнародних відносин. А в номінації «Найоригінальніший задум» переміг фільм факультету економіки та підприємництва. Поза конкурсом з успіхом була представлена робота Студентської ради Університету, що заслужила овації глядачів. Усі автори отримали подарунки. Було внесено пропозицію знімати короткометражні фільми на різну тематику кожного місяця.

20 листопада відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню студентів. Концерт проходив у вигляді трансляції університетського телеканалу «КРОК-ТВ». Глядачів вітали команда КВК «Голый завтрак», Театр танцю «КРОК», Вокальна студія «КРОК», студенти-активісти та адміністрація навчального закладу. Голова Студентської ради Університету Анастасія Войтенко вручила всім факультетам, коледжам і Інституту інформаційних та комунікаційних технологій подяки за виховання розумних, успішних і талановитих студентів, які блискуче представляють «КРОК».

Вечір четверга «КРОКівці» провели на яскравій вечірці в клубі «Форсаж».

21 листопада святкову естафету підхопив факультет міжнародних відносин. А Студентська рада Університету провела набір до команди КВК «КРОК».

Завершив студентський тиждень 22 листопада проект Студради юридичного факультету «КіноКРОК».

Дякуємо всім студентам, які брали активну участь у заходах під час святкового тижня!

Студентство Університету економіки та права «КРОК» висловлює подяку ректору Лаптєву Сергію Михайловичу, адміністрації, усім підрозділам за підтримку студентських ініціатив та проектів.

05 грудня 2014 Новини та події

3 грудня 2014 р. в рамках проекту «Темпус» «Освіта для лідерства, інтелігентності та розвитку таланту» (ELITE – Education for Leadership, Intelligence and Talent Encouraging) в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Університет і лідерство». Захід відвідала керівник проектів та програм управління міжнародного співробітництва та координатор проекту «Темпус» в Університеті «КРОК» Галина Богаченко.

Тематичні напрями конференції:
- Пленарне засідання. Роль університетів у розвитку лідерського потенціалу суспільства
- Секція 1. Розвиток лідерства для освіти (education leadership)
- Секція 2. Розвиток лідерства для державного управління (public leadership)
- Секція 3. Розвиток лідерства для підприємств (business leadership)

Для керівників закладів вищої освіти був організований міжнародний круглий стіл «Розвиток лідерського потенціалу університетів». 

Слід зазначити, що в серпні Університет «КРОК» брав участь в опитуванні від проекту «ELITE», що проводилося серед вишів України. Результати цього опитування були опрацьовані та включені в публікацію проекту «Роль університету у розвитку лідерського потенціалу суспільства: концептуальні засади», презентовану на конференції.

Також варто наголосити, що Університет «КРОК» включений до  університетів – партнерів проекту «ELITE». 

04 грудня 2014 Новини та події

За ініціативи студентів і за підтримки адміністрації Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК» у листопаді 2014 року на базі Коледжу створено Студентське наукове товариство, метою якого є організація та координація науково-методичного забезпечення роботи з обдарованою молоддю, створення сприятливих умов для розвитку й реалізації творчих здібностей студентів, залучення їх до активної науково-дослідної, пошукової діяльності. Попередньо було проведено анкетування студентів 2–4 курсів, результати якого підтвердили актуальність створення такого товариства.

Активну участь у заходах зі створення товариства, підготовки необхідних нормативних документів, що визначають структуру і порядок діяльності його керівництва та секцій, взяли студент 4 курсу спеціальності «Правознавство» Пижов Олександр Михайлович і співробітники Коледжу: заступник директора з наукової та методичної роботи Добришин Юрій Євгенович, завідувач юридичного відділення та відділення інформаційних технологій Головко Світлана Анатоліївна і завідувач економічного відділення Новіцька Наталія Костянтинівна.

Вітаємо студентів Коледжу з відкриттям нових можливостей для професійного зростання!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2014