Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2011 — Університет «КРОК»

Новини та події

29 вересня 2011 Новини та події

Зустріч адміністрації ККН та представників Спілки оцінювачів України29 вересня, продовжуючи традиції співпраці Університету «КРОК» з професійними організаціями оцінювачів і рієлтерів, відбулася спільна робоча зустріч керівництва Київського коледжу нерухомості і Спілки оцінювачів України. Спілка оцінювачів України – саморегулівна організація, яка зареєстрована Міністерством юстиції України, представлена у Наглядовій раді з питань оціночної діяльності та Екзаменаційній комісії Фонду державного майна України.

29 вересня 2011 Новини та події

Зустріч студентів з Азербайджану29 вересня відбулася зустріч студентів з Азербайджану, які навчаються в Університеті «КРОК», з членом правління Конгресу азербайджанців України, членом ради старійшин Азербайджану в Україні Абульфазом Гасимовим та віце-президентом міжнародної соціальної організації «The pulse of democracy» Дмитром Кулібабою. Учасники зустрічі обговорили питання освіти іноземних студентів в Україні та, зокрема, їх враження від навчання в Університеті «КРОК».

28 вересня 2011 Новини та події

Вітаємо!Видавництво «КБД-Видав» і журнал «Банкір» підвели підсумки I Всеукраїнського конкурсу «Кращий вищий навчальний заклад з підготовки фахівців банківсько-фінансової сфери - 2011». Урочиста церемонія нагородження лауреатів конкурсу відбулася 28 вересня 2011 року в Кришталевому залі готельного комплексу «Київ». Організаторами заходу виступили міжнародне видавництво «КБД-Видав», що випускає щорічний довідник-каталог «Банки України, СНД, Балтії, Грузії» і спеціалізований журнал «Банкір». Вітаємо Навчально-науковий інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК», який став лауреатом конкурсу у номінації «Кращий вищий навчальний заклад за якістю післядипломної освіти»!

28 вересня 2011 Новини та події

КРОКівці взяли участь в імітаційній рольовій грі «Модель ЮНЕСКО»28 вересня відбулася імітаційна рольова гра «Модель ЮНЕСКО», яка цього року була присвячена проголошеному Організацією Об’єднаних Націй за пропозицією Виконавчої ради ЮНЕСКО Міжнародному року хімії. Коледж економіки, права та інформаційних технологій отримав сертифікат учасника у творчому конкурсі «Зустріч у мережі» для організацій-претендентів на участь в ігровій сесії 2011 р. «Хімія – наше сьогодення, наше майбутнє».

25 вересня 2011 Новини та події

Будь ЕКОлогічним!23-25 вересня в Університеті «КРОК» відбувся екологічний фестиваль «ECO Fest», організаторами якого виступили проектна група «SPG» та ГО «ЕкоКлуб «Зелена Хвиля». Підтримку заходу надали екологічний рух 350.org та велика кількість еко-партнерів. Метою фестивалю було об’єднати активну молодь, громадські організації та представників бізнес-сектору, які стурбовані проблемами навколишнього природного середовища і змінами клімату, задля cтворення потужного екологічного руху в Україні.

15 вересня 2011 Новини та події

Презентація КРОКівських проектів та ініціатив15 вересня на подвір’ї Університету пройшла презентація КРОКівських проектів та ініціатив. Під час презентації студенти мали змогу ознайомитися з усіма можливостями, які пропонує Університет у вільний від занять час. КРОКівці мають змогу долучитися до Студентського наукового товариства, університетської команди з брейн-рингу, дебатної академії, творчо реалізуватися у вокальній студії «КРОК», Театрі танцю «КРОК» чи Театральній студії «КРОКодил», стати частиною проектної групи «SPG» або медіа-групи «KMG production», взявши участь в освітньому проекті «Піраньї КРОКу», тощо.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2011