Фільтрувати матеріали за датою: березня 2011 — Університет «КРОК»

Новини та події

Управління міжнародного співробітництваДо управління міжнародного співробітництва завітав Джем Пейман, директор рекрутингового агенства з навчання за кордоном "HCOM" з Нідерландів. Під час зустрічі з начальником управління Андрієм Лотарєвим було обговорено загальні засади майбутнього партнерства можливості організації мовних курсів для молоді на базі вищих навчальних закладів країн Середнього Сходу, набір груп студентів для навчання на англомовних програмах в Університеті "КРОК".

Управління міжнародного співробітництваДо уваги студентів 1-4 курсів економічних та управлінських спеціальностей!!!

29 березня 2011 Новини та події

Виїзне заняття студентів юридичного факультету29 березня 2011 року відбулося виїзне заняття студентів 4-го та 5-го курсів юридичного факультету Університету «КРОК» – слухачів Школи майбутніх юристів Асоціації міст України в комітеті Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

26 березня 2011 Новини та події

««ПАРОЛЬ» до успіху»26 березня в приміщенні Університеті «КРОК» проходив проект «ПАРОЛЬ», організаторами якого виступили проектна група «SPG» та Київська міська рада старшокласників. Учасниками заходу, назва якого розшифровується як «прогрес, активність, розвиток, освіта, лідерство», стали понад 80 лідерів учнівського самоврядування - представники шкіл дев’яти районів столиці.

25 березня 2011 Новини та події

Нові нагороди для майбутніх юристів25-26 березня 2011 р. на базі економіко-правового факультету Донецького національного університету відбулися ХІІ Всеукраїнські змагання з господарського права та процесу ім. професора С.З. Михайліна. Організаторами заходу виступили Донецький осередок Ліги студентів Асоціації правників України, Молодіжний центр правничих досліджень та економіко-правовий факультет Донецького національного університету.

21 березня 2011 Новини та події

Вітаємо!Вітаємо випускницю спеціальності «Управління проектами» Інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК» Дарію Олександрівну Чепак з призначенням на посаду Прес-секретаря Президента України

21 березня 2011 Новини та події

«Stud-Expert»«Stud-Expert»: перші майстер-класи проведено! Команда проекту «Stud-Expert», який реалізує проектна група Університету «КРОК» «SPG», провела англомовні майстер-класи на тему «Навички та правила побудови презентації» для старшокласників (10-11 класи) двох спеціалізованих шкіл. У заходах взяли участь школярі Житомирської гуманітарної гімназії № 1 та Київської спеціалізованої школи № 129.

Управління міжнародного співробітництваУ середу, 16 березня, до Управління міжнародного співробітництва завітав Стюарт Бойд, представник Коледжу Вігана і Лейя, Великобританія (Wigan and Leigh College). Андрій Лотарєв, начальник управління, провів переговори щодо налагодження освітнього співробітництва. Під час зустрічі було обговорено можливості проведення літніх мовних шкіл та навчальних турів у Великобританії та Україні, створення спільних англо-українських освітніх програм типу "подвійний диплом", впровадження програм студентської та викладацької мобільності. Стюарт Бойд був приємно вражений діяльністю Університету вцілому та управління міжнародного співробітництва зокрема.

16 березня 2011 Новини та події

Зустріч з Томом Палмером16 березня в актовій залі Університету «КРОК» відбулася зустріч із віце-президентом Фонду економічних досліджень «Атлас», старшим науковим співробітником Інституту Катона, директором Університету Катона Томом Палмером. Тема зустрічі - «Приклади успішних ліберальних реформ в різних країнах світу». Організаторами заходу виступили Центр розвитку підприємництва, Фонд підтримки реформ та «ATLAS network».

15 березня 2011 Новини та події

«KPOK»15 березня відбулася зустріч студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій з першим секретарем, керівником відділу преси Т. Байєр у Посольстві Федеративної Республіки Німеччини. Посольство висловило підтримку команді студентів КЕПІТу, яка представлятиме країну на VI регіональній конференції старшокласників «Модель ООН. Київ – 2011», присвяченій Міжнародному року молоді.

14 березня 2011 Новини та події

Нагороди для Студентської ради14 березня відбулася зустріч голови Київської міської державної адміністрації О.П. Попова з представниками студентського самоврядування вишів м. Києва. Вітаємо студентку IV курсу, голову Студентської ради Університету «КРОК» Кушик Марту, яку було нагороджено грамотою за активну участь у роботі Студентської ради м. Києва, ініціативність та доброчинну діяльність!

11 березня 2011 Новини та події

«Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина»11 березня в Університеті «КРОК» відбулася зустріч студентів І курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій із представником посольства Франції в Україні, аташе з питань співробітництва у галузі французької мови Франком Івером. Зустріч стосувалася підготовки наших студентів до участі у VI регіональній конференції старшокласників «Модель ООН. Київ-2011», присвяченій Міжнародному року молоді.

10 березня 2011 Новини та події

Чемпіонат з баскетболу – 2011В університетських змаганнях з баскетболу І місце посіла команда «Heatles» (Слободенюк Євгеній, Діхнич Сергій, Чертов Олександр, Малишев Данило, Постоєв Артем, Півко Сергій). ІІ місце – команда «Уровень» (Підмогильний Влад, Арнаутов Андрій, Мамчур Віталій, Шульц Андрій, Кіпоть Дмитро, Зайцев Всеволод). ІІІ місце – команда «Red Devil’s» (Маньківський Сергій, Семенищ Богдан, Сикірінський Максим, Пилипенко Олег). Бажаємо «КРОКівським» спортсменам нових здобутків та нагород не лише на університетському рівні, а й на рівні всієї країни.

10 березня 2011 Новини та події

Святкування 8 Березня10 березня в актовій залі Університету «КРОК» відбувся концерт з нагоди Міжнародного дня захисту прав жінок та миру для слухачів програми «Навчання осіб «третього віку». Підготував та провів концерт Навчально-науковий інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти за підтримки Культурного центру. У концерті взяли участь: викладач курсу «Психологія» Надія Степанівна Чаюн, танцювальний гурт «Ice Dance» факультету економіки та підприємництва, танцювальний гурт «Rich four» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій та Марія Мельникова у жанрі вокалу.

07 березня 2011 Новини та події

«КРОКівці» взяли участь у молодіжному екологічному форумі3-4 березня студенти (Роменська Аніта, Романець Сергій) і викладачі (Прохоренко В.О., Хрутьба А.С.) Коледжу економіки, права та інформаційних технологій і Університету "КРОК" взяли участь у роботі І Карпатського молодіжного екологічного форуму та науково-практичної конференції. Ці заходи проходили на базі Надвірнянського коледжу Національного транспортного університету з нагоди 100-річчя з дня народження Юрія Володимировича Юркевича - науковця, лісівника, природоохоронця, краєзнавця.

03 березня 2011 Новини та події

Стань волонтером на Євро-2012!3 березня члени Студентської ради Університету «КРОК» на чолі з головою Мартою Кушик взяли участь у зустрічі, організатором якої виступила Київська міська державна адміністрація. Захід було присвячено створенню волонтерських груп до Євро-2012 із числа студентів київських вишів, які володіють іноземною мовою та мають бажання допомогти країні у підготовці до чемпіонату. Під час зустрічі заступник начальника Головного управління освіти КМДА Л. Нестеренко розповіла присутнім про волонтерський рух та перспективи для тих, хто хоче до нього долучитися. Всі бажаючі стати волонтерами мають змогу зареєструватися на сайті: http://www.city-kyiv.com.ua/uefaeuro2012.

02 березня 2011 Новини та події

Вітаємо!2-4 березня у приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва пройшла друга міжнародна виставка «Сучасні навчальні заклади – 2011». Організаторами виставки виступили: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ». У рамках заходу було проведено конференції, семінари, презентації та круглі столи.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: березня 2011