Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2017 — Університет «КРОК»

Новини та події

26 вересня 2017 Новини та події

23 вересня 2017 року відбулася корпоративна екскурсія «Гранітні береги Житомирщини» для шкіл – партнерів Університету «КРОК» у рамках проекту «Партнерство заради успіху».

21 вересня 2017 року з нагоди Міжнародного дня миру у Національному музеї історії України у Другій світовій війні відбувся IV Конгрес юних посланців миру «Усім світом – за мир!» під гаслом «Разом за мир: повага, безпека та гідність для всіх».

21 вересня 2017 року відбулося перше в цьому навчальному році засідання голів циклових комісій Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Було визначено пріоритетні завдання та плани роботи на рік; розглянуто стан навчально-методичного забезпечення дисциплін, закріплених за цикловими комісіями.

25 вересня 2017 Новини та події

27 вересня 2017 року з нагоди Всесвітнього дня туризму, 25-річчя Університету «КРОК», 5-річчя кафедри туризму запрошуємо всіх взяти участь у концертно-урочистому заході.

Початок о 13:30 в актовій залі.

18 вересня 2017 Новини та події

16 вересня 2017 року студенти КЕПІТу – волонтери Екологічного Клубу Однодумців «ЛОТОС» долучилися до щорічного заходу «Подаруй Землі затишок», що проводиться восени екологічним рухом «За затишну Землю».

15 вересня 2017 Новини та події

14 вересня 2017 року студенти I–II курсів КЕПІТу – Вікторія Берднікова, Микита Бурханов, Соломія Кашуба, Катерина Ладягіна, Андрій Яцковина разом із багатьма іншими учнями – членами відділення філософії та суспільствознавства Київської Малої академії наук учнівської молоді завітали до державної скарбниці мудрості та знань – Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого.

14 вересня 2017 Новини та події

Київська Мала академія наук учнівської молоді успішно та натхненно розпочала навчальний рік. До відкриття її навчального сезону стали причетними юні дослідники – студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

13 вересня 2017 Новини та події

У цьому році за підтримки Студентської ради та деканату Коледжу стартував новий проект – Школа молодшого куратора. 7 вересня серед студентів-активістів, які навчаються на старших курсах, було проведено кастинг на роль молодших кураторів. І тільки найкращі претенденти отримали чудову можливість пройти навчання в Школі молодшого куратора з 11 по 13 вересня 2017 року.

05 вересня 2017 Новини та події

4–5 вересня 2017 року начальник Управління міжнародного співробітництва Андрій Лотарєв, голова правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Світлана Заріпова, керівники проектів та програм Управління Галина Богаченко і Анна Дробина разом з представниками університетів з Нідерландів, Німеччини, Румунії, Грузії, Молдови та України взяли участь у фінальній зустрічі Темпус-проекту EANET «Створення мережі випускників-підприємців», яка пройшла у Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича.

05 вересня 2017 Новини та події

4 і 5 вересня 2017 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулися організаційні збори з першокурсниками, на яких виступила адміністрація та представники всіх проектних груп.

03 вересня 2017 Новини та події

Уже традиційно кожного року викладачі та працівники «КРОКу» отримують нагороди за активну діяльність. Наші успішні, активні, творчі колеги створюють та втілюють у життя важливі та цікаві проекти, беруть участь у різноманітних міжнародних, всеукраїнських, міських заходах. Кращий проект – це нагорода за результативну роботу та ініціативу. Вітаємо переможців:

02 вересня 2017 Новини та події

1 та 2 вересня 2017 року на урочистих церемоніях новачки-першокурсники набули омріяного статусу – Студент. Схвильовані, усміхнені та щасливі молоді люди високо піднімали вгору студентські квитки. Сповнені прагнення розпочати реалізовувати повною мірою свій потенціал, новоспечені студенти уважно дослухалися до напутніх слів своїх викладачів.

Під час церемонії Посвяти у студенти першокурсники долучилися до однієї з чудових «КРОКівських» традицій – стали свідками вручення відзнаки «Зірка КРОКу» кращим студентам, викладачам та співробітникам Університету.

01 вересня 2017 Новини та події

Це свято об’єднує нас усіх: хто викладає науки, хто отримує знання, опановує нове.

Ми КРОКуємо шляхом, що буде сповненим яскравими подіями, напруженою, але цікавою роботою над втіленням мрій і реалізацією нових завдань. 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2017