Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2009 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 листопада 2009 Новини та події

Участь у роботі правління ESU22-29 листопада у Кракові (Польща) проходило засідання правління Європейського Студентського Союзу (ESU). У заході загалом взяли участь делегати з 38 країн Європи. У складі делегації, яка представляла українське студентство, була студентка 3 курсу ф-ту міжнародних відносин Щепетильникова Єлизавета (міжнародний секретар Української асоціації студентського самоврядування). У рамках роботи правління була проведена конференція «Аспіранти: їх статус та проблеми навчання».

30 листопада 2009 Новини та події

Про ліцензування нової спеціальностіУніверситет економіки та права «КРОК» повідомляє про ліцензування нової спеціальності. Галузь знань 0501 «Інформатика та обчислювальна техніка». Напрям підготовки 6.050103 «Програмна інженерія». Спеціальність 5.05010301 «Розробка програмного забезпечення». Освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст. Загальна чисельність викладачів, які забезпечуватимуть навчальний процес спеціальності «Розробка програмного забезпечення», становить 35 осіб з 11 циклових комісій Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Якісна характеристика викладацького складу: викладачів вищої категорії - 15 осіб; кандидатів наук – 19 осіб.

23 листопада 2009 Новини та події

Студентське партнерствоСтудентка 3-го курсу факультету міжнародних відносин Університету «КРОК», заступник Голови Секретаріату УАСС з питань міжнародного співробітництва Щепетильникова Єлизавета взяла участь у роботі "Школи з прав людини та студента" Міжнародного правозахисного руху (МПД), яка проходила у м. Мінськ (Білорусь). Програма Школи включала ознайомлення учасників з принципами роботи Європейського суду та Європейської конвенції з прав людини. Були також розглянуті способи захисту громадян країн - членів Ради Європи від їх урядів. Крім того, у рамках заходу учасники розглянули актуальні проблеми студентства, що мають суспільний вплив, а також зробили спробу розробити алгоритми їх вирішення.

20 листопада 2009 Новини та події

Голові Студради ФЕП вручено ПодякуВітаємо студентку ІІІ курсу факультету економіки та підприємництва, екс-голову Студентської ради ФЕП Владиславу Юрчук з нагородою – Подякою голови Шевченківської у м. Києві районної державної адміністрації «За активну громадську діяльність, вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування в Шевченківському районі м. Києва та з нагоди відзначення Дня студента»! Щиро зичимо натхнення та подальших здобутків!

17 листопада 2009 Новини та події

Визнання до Міжнародного дня студентаЗ нагоди Дня студента за відмінне навчання, активну участь у науково-дослідній роботі та громадському житті, згідно з наказом МОНУ № 841-ОП від 16 листопада 2009 року, Сидоренка Вадима Анатолійовича, студента юридичного факультету Університету «КРОК», нагороджено Подякою Міністерства освіти і науки України. Щиро вітаємо Вадима! Зичимо неодмінних успіхів у навчанні та подальших досягнень!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2009