Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2010 — Університет «КРОК»

Новини та події

29 квітня 2010 Новини та події

Участь у бізнес грі від HeadHunter::УкраїнаДиректор центру розвитку кар’єри Олена Володимирівна Воронцова та Голова Правління Асоціації випускників “Університету «КРОК» Світлана Зульфирівна Заріпова за запрошенням HeadHunter::Україна взяли участь у конференції та бізнес-грі «Проектні практики HR-брендингу і підсилення стратегічної ролі HR». В першій частині конференції учасники були ознайомлені з короткими доповідями практиків HR-брендингу про проекти, які реалізовувались в їх компаніях, таких як Міжкорпоративний університет (МТС-Україна).

27 квітня 2010 Новини та події

«Крок до здоров’я»На базі Університету «КРОК» відбувся оздоровчо-масовий захід «Крок до здоров’я», присвячений Міжнародному дню здоров’я. Організаторами акції виступили факультет додипломної освіти та кафедра управління здоров’ям та психофізичної підготовки. Учасниками стали представники шкіл-партнерів м. Києва та Київської області: гімназія «Діалог», СЗШ № 11, СЗШ № 8, Коледж економіки, права та інформаційних технологій, а також Бородянська загальноосвітня школа I-II ступенів.

18 квітня 2010 Новини та події

Брейн-ринг16-17 квітня 2010 року під час Київського Форуму «Правники суспільству» відбувся Другий Всеукраїнський юридичний VIP-турнір. Команда Університету економіки та права "КРОК" посіла почесне 2-е місце, поступившись команді з Києво-Могилянської Академії 5-ма балами і обійшовши команду з Одеської національної юридичної академії на 1 бал. Вітаємо членів команди «Лапті»: Сулейманова Станіслава (капітан), Полатайка Микиту, Пилюченко Дар’ю, Григоренка Андрія, Сидоренка Вадима та Баглаєва Кирила – і бажаємо їм нових перемог!

14 квітня 2010 Новини та події

Візит з Незалежного Університету Республіки МолдоваУніверситет економіки та права «КРОК» відвідав проректор з міжнародних зв’язків Незалежного Університету Республіки Молдова (ULIM, м.Кишинеу) Герхард Орбанд. Пан Герхард прочитав лекцію для студентів 4 курсу напрямку підготовки «Міжнародна економіка (КРОК-ексклюзив)» на тему: «Centralization and economic crises – the psychology of bad decisions (Централізація та економічна криза – психологія прийняття неправильних рішень)». Після лекції відбулася дискусія зі студентами. У рамках візиту пан Герхард Орбанд ознайомився з підрозділами Університету «КРОК» та особливостями його освітньої діяльності. Відбулися переговори щодо подальшої співпраці Університету «КРОК» та Незалежного Університету Республіки Молдова.

11 квітня 2010 Новини та події

Всеукраїнський форум представників наукових об’єднань10-11 квітня в Університеті «КРОК» відбувся Всеукраїнський форум представників наукових об’єднань «Підвищення наукової діяльності студентів: довід, стан та перспективи». Організаторами форуму виступило Студентське наукове товариство Університету «КРОК», інформаційну підтримку заходу надавала Українська асоціація студентського самоврядування.

06 квітня 2010 Новини та події

Студентка Університету «КРОК» обрано Президентом УАСС6 березня в рамках Всеукраїнського студентського форуму «Нові законодавчі ініціативи та Болонський Процес в українському освітньому просторі» відбулася сьома Генеральна асамблея національного об'єднання Української асоціації студентів студентського самоврядування. Під час Генеральної асамблеї студенти підбили підсумки діяльності за 2009 рік, який відзначився значними успіхами, зокрема, прийняттям Змін до Закону України «Про Вищу Освіту» за розширення прав студентів.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2010