Фільтрувати матеріали за датою: січня 2011 — Університет «КРОК»

Новини та події

Управління міжнародного співробітництваУправління міжнародного співробітництва вітає Коробейнікову Ксенію (КРОК-Ексклюзив, 3 курс) та Кандибу Анастасію (КРОК-Екслюзив, 3 курс) з перемогою у конкурсному відборі та отриманням можливості безкоштовно навчатися цілий семестр у одній із найкращих бізнес шкіл Центральної та Східної Європи - Університеті ім. Леона Козмінського (м. Варшава, Польща).

Також вітаємо студентів Університету Темборську Анастасію (КРОК-Профі, 3 курс) та Шиманську Галину (Міжнародна економіка, 3 курс) з перемогою у конкурсному відборі на безкоштовне навчання у спільному польсько-американському університеті Вищій Школі Бізнесу (м. Новий Сонч, Польща).

Бажаємо переможцям успіхів у навчанні та незабутніх вражень!!!

12 січня 2011 Новини та події

Юридична ділова гра12-14 січня студенти третього курсу юридичного факультету взяли участь у діловій грі, під час якої створили ряд цивільно-процесуальних документів. Ці документи було взято за основу на відкритому судовому засіданні, яке відбулося 14 січня. Студенти мали змогу на прикладі однієї справи спостерігати усе судове засідання, наприкінці якого було винесено ухвалу суду. Такий захід проводився вперше, але студенти висловили бажання, щоб пари частіше проводилися в подібній формі.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: січня 2011