Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2010 — Університет «КРОК»

Новини та події

10 грудня 2010 Новини та події

Вітаємо майбутніх юристів з перемогою!10-11 грудня проходив Всеукраїнський правовий турнір серед студентів вищих навчальних закладів, приурочений до Всеукраїнського тижня права. Мета турніру – сприяти розвитку правової культури студентської молоді, вихованню поваги до права в Україні, підвищенню рівня правових знань та уміння застосовувати їх на практиці. Організатором конкурсу виступило Міністерство юстиції України. Вітаємо студентів юридичного факультету Університету «КРОК» Цьомру Володимира, Баликіну Людмилу, Патлуна Богдана, Панасюка Сергія та Тимченка Олександра з перемогою у турнірі, фінал якого відбувся 11 грудня! У фіналі КРОКівські «Лапті» перемогли команду КНУ ім. Т.Г. Шевченка, а у VIP-грі з рахунком 3:1 здолали команду провідних юристів України.

10 грудня 2010 Новини та події

Гордість «КРОКу»Вітаємо студента другого курсу Коледжу економіки права та інформаційних технологій Романця Сергія Васильовича, якого було нагороджено стипендією Київського міського голови Л. Черновецького за успіхи у навчанні та громадську активність. Сергій захистив наукову роботу у галузі екології, окрім цього студент є головою екологічного клубу «ЕкоЛотос». Бажаємо успіхів та наснаги стипендіату!

07 грудня 2010 Новини та події

Фінал Олімпіади «ІТ-Планета»7-8 грудня в стінах Університету «КРОК» відбувся фінал Олімпіади «ІТ-Планета». 7 грудня проходив другий тур змагань, в якому взяли участь 113 осіб. Членами журі стали представники компаній D-Link, ERC, 1С-Телур, «Центр знань», Massive solutions, а також організатори проекту Груша.org.ua. Розробниками завдань виступили провідні світові виробники програмних продуктів - Microsoft, D-link, Oracle, 1C, Linux-Center. 8 грудня відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих студентів України – переможців українського етапу Міжнародної олімпіади у сфері інформаційних технологій «ІТ-Планета 2010». Із 113 фіналістів 18 було відзначено медалями, дипломами та цінними призами від партнерів.

03 грудня 2010 Новини та події

Активні студенти «КРОКу»3-7 грудня у м. Санкт-Петербург (Росія) відбулася VII міжнародна студентська модель ООН, в якій взяв участь студент четвертого курсу Коледжу економіки, права та інформаційної технологій Боришкевич Олександр Васильович. Олександра було нагороджено дипломом за участь у рольовій грі та конференції у ролі повноважного представника країни Сінгапур.

01 грудня 2010 Новини та події

Досвід найкращих – для студентів «КРОКу»1 грудня у черговий раз клуб «Піраньї КРОКу» та Школа маркетингу «Be First» надали можливість студентам Університету «КРОК» взяти участь у майстер-класі від професіонала у сфері бізнесу. Цього разу практичний семінар на тему «Ефективні підходи до створення і комунікації брендів. Західний досвід» провів Андрій Прудіус, голова маркетингового комітету Європейської бізнес-асоціації.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2010