Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2012 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 листопада 2012 Новини та події

Вітаємо!30 листопада 2012 року відповідно до Указу Президента України № 670/2012 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року» за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю Потійку Юрію Алійовичу, доцентові кафедри вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК», голові комісії Київської обласної ради, присвоєно почесне звання – «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЕКОНОМІСТ УКРАЇНИ».

Управління міжнародного співробітництва29 листопада 2012 року відбувся ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ «НЕ ДАЙ СНІДу ШАНС», приурочений до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІД. На заході були присутні представники Управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК».

29 листопада 2012 Новини та події

«Виклики та потреби бізнесу ХХІ століття»29 листопада 2012 року відбулася Третя міжнародна науково-практична конференція «Виклики та потреби бізнесу ХХІ століття». Конференція була присвячена 20-річчю Університету економіки та права «КРОК» та 10-річчю Української Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (УАРМБО).

28 листопада 2012 Новини та події

Університет «КРОК» вітає з отриманням нагороди!З нагоди святкування Міжнародного дня студентів за сумлінну працю, активну громадську діяльність та вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування в Університеті економіки та права «КРОК» подяками голови Шевченківської районної у м. Києві державної адміністрації були нагороджені Шемчук Віталій Олександрович, працівник Університету, менеджер зі зв’язків з громадськістю, та Гусакова Марина Сергіївна, студентка факультету міжнародних відносин III курсу за напрямом «Міжнародна економіка» (Україно-австрійська програма), студентський мер м. Києва.

Вітаємо з нагородою!

24 листопада 2012 Новини та події

В Університеті «КРОК» відбувся семінар-тренінг з ейдетикиЗ 22 по 24 листопада 2012 року проходив навчальний семінар-тренінг з ейдетики для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів.

Організатором заходу виступив департамент довузівської підготовки Університету «КРОК». Семінар відвідав 21 учасник з п’яти міст України, а саме: з Києва, Кременчука, Білої Церкви, Ірпеня, Боярки.

Управління міжнародного співробітництва23 листопада 2012 року група студентів підготовчого відділення з Екваторіальної Гвінеї разом зі своїм куратором відвідала виставку мистецьких робіт Future Generation Art Prize 2012 у PinchukArtCentre.

23 листопада 2012 Новини та події

Майстер-клас «Пошукова оптимізація сайту» для міжнародників23 листопада кафедра міжнародної економіки організувала майстер-клас з Інтернет-маркетингу для студентів факультету міжнародних відносин.

Спікером виступав Антон Воронюк, співзасновник та технічний директор однієї із лідируючих компаній українського Інтернет-маркетингу - Web-Promo.

Темою зустрічі була пошукова оптимізація сайту. Під час майстер-класу були розглянуті основні теоретичні аспекти просування сайту в мережі Інтернет; що впливає на його позицію в пошуковій видачі таких систем як Google та Яндекс.

19 листопада 2012 Новини та події

Наші НІВРОКУ!Вітаємо студентів Університету «КРОК» з отриманням стипендій та премій Київського міського голови!

Стипендії призначаються з метою підтримки студентів, які успішно навчаються, проводять наукові дослідження, здійснюють науково-технічні розробки і вже досягли значних результатів у цій справі, займаються активною громадською діяльністю.

Вітаємо студентів з отриманням винагороди, а саме: Вовк Т.А. (ККН, ІІІ курс, МД), Шульгу Є.С. (КЕПІТ, ІІ курс, ФК), Ястребова О.І. (IV курс, «Психологія»), Михайлович О.С. (ІІІ курс, ФМВ). Премію отримала Гусакова М.С. (ІІІ курс, ФМВ).

Управління міжнародного співробітництва17 листопада 2012 року стартувала Україно-нідерландська програма «Подвійний диплом» для першого року навчання. По завершенню чотирьох років навчання слухачі програми отримають диплом бакалавра з бізнес-адміністрування нідерландського університету, який визнається в країнах Європи та Америки. Набір на програму триває! Детальну інформацію можна отримати в Управлінні міжнародного співробітництва, каб. 418 або за тел.: +380935087417, контактна особа: Анна Дробина.

17 листопада 2012 Новини та події

Вітаємо «КРОКівця» - фіналіста кубка з карате!Студент ІІІ курсу юридичного факультету Олексенко Владислав зайняв ІІІ місце у Відкритому всеукраїнському турнірі з Кіокушинкан карате-до Ренмей пам’яті Кушнірика Віталія Богдановича у категорії «чоловіки 18-35 років, 65-70 кг».

17-18 листопада 2012 року у Тернополі відбулося два турніри: Відкритий фінал Кубка України та Всеукраїнський турнір пам'яті Кушнірика Віталія Богдановича. У змаганнях взяло участь близько 300 осіб, з них 102 особи - учасники Всеукраїнського турніру та 186 - учасники фіналу Кубка України. З'їхались спортсмени з різних куточків України: з Івано-Франківської, Дніпропетровської, Хмельницької, Запорізької, Волинської, Житомирської, Львівської, Рівненської, Донецької, Миколаївської, Закарпатської, Київської областей, міста Києва. Також були присутні команди з Білорусії - спортсмени з міст Ліда, Брест, Гродно і Гомель та команда з Росії.

Університет «КРОК» вітає Владислава з перемогою і бажає не лише спортивних злетів, а й досягнень у навчанні!

17 листопада 2012 Новини та події

Університет «КРОК» нагороджено дипломом!15-17 листопада Університет «КРОК» взяв участь в міжнародній виставці «Освіта та кар’єра - 2012».

Виставка «Освіта та кар’єра» вважається найбільшою освітньою виставкою в Україні за кількістю учасників та відвідувачів. Цього року в заході взяло участь понад 50 закордонних вищих навчальних закладів.

17 листопада 2012 Новини та події

Студентський тиждень в Університеті «КРОК»17 листопада 2012 року «КРОКівці» відзначали Міжнародний день студентів.

Святкування розпочалося 12 листопада. Хол Університету прикрасили різнокольоровими кульками, банером з привітанням та фото «КРОКівців». Кожної перерви Студентська рада навчального закладу проводила лотерею, в якій розігрувалося безліч подарунків. Також проводилися ігри, конкурси, організатори поздоровляли студентів та викладачів.

Студенти з Екваторіальної Гвінеї відвідали екскурсії16 листопада 2012 року група студентів підготовчого відділення з Екваторіальної Гвінеї відвідала Національний музей історії України. Під час екскурсії студенти ознайомилися з історією та культурою України від кам’яного віку до отримання Україною незалежності в 1991 році. Також бажаючі мали змогу відвідати виставки, які пропонує Музей, - «Дивосвіт трипілля», «З історії грошового обігу в Україні», «Серж Лифар. Життя для танцю», «Барви художнього скла», «Нагороди країн світу», «Скарби музею», «Україна і світ», «Серж Лифар і Київ» та «Спортивна слава України».

16 листопада 2012 Новини та події

Нагородження Дубенського Романа ІгоровичаЗ нагоди святкування Міжнародного дня студентів за сумлінну працю, активну громадську діяльність та вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування в Університеті економіки та права «КРОК» подякою голови Шевченківської районної в р. Києві державної адміністрації був нагороджений Дубенської Роман Ігорович, студент магістратури факультету міжнародних відносин.

Вітаємо з нагородою!

15 листопада 2012 Новини та події

У рамках реалізації Україно-австрійської програми відбулася зустріч партнерських вузів15 листопада 2012 року Університет «КРОК» відвідали представники Університету прикладних наук ІМС (Кремс, Австрія).

Питання подальшої співпраці вузів в рамках Україно-австрійської програми обговорили між собою адміністрація Університету «КРОК» і віце-ректор австрійського університету Карл Енсфеллнер та координатор програми з австрійської сторони Домінік Фреен Бахлер.

Управління міжнародного співробітництва12 листопада 2012 року розпочалася навчально-екзаменаційна сесія студентів першого курсу заочної форми навчання, напрям підготовки «Фінанси і кредит».

Усього в групі 67 осіб, які протягом місяця складатимуть іспити з вищої математики, економічної теорії, інформатики, мікроекономіки, історії України, економіки підприємства, безпеки життєдіяльності, теорії ймовірностей та математичної статистики, а також проходитимуть інтенсив-курс з російської мови. Іноземних студентів гостинно приймає один із гуртожитків Університету «КРОК».

12 листопада 2012 Новини та події

Університет «КРОК» бажає вдалої сесії!12 листопада 2012 року в Університеті «КРОК» розпочалася навчально-екзаменаційна сесія в іноземних студентів.

З Грузії та Азербайджану на місячну сесію до Університету приїхало 67 студентів першого курсу заочної форми навчання за напрямом підготовки «Фінанси і кредит». Всього гостям «КРОКу» необхідно скласти 9 іспитів, а саме: «Інформатика», «Вища математика», «Економічна теорія», «Історія України», «Мікроекономіка», «Економіка підприємства», «Безпека життєдіяльності», «Теорія ймовірностей» та «Математична статистика».

Окрім складання заліків та екзаменів, студенти пройдуть інтенсивний курс із російської мови.

11 листопада 2012 Новини та події

Університет «КРОК» вітає нових учасників проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО»!Ректорат вищого навчального закладу Університету економіки та права «КРОК» вітає директорів шкіл-партнерів, які приєдналися до міжнародного проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО» (АШЮ) та одержали відповідні сертифікати за сприянням Університету. Нагородження відбулося під час VI Всеукраїнської екологічної конференції.

09 листопада 2012 Новини та події

Яскрава осінь у техніці «Ізонитка»9 листопада 2012 року в холі Університету відбувся ярмарок «Яскрава осінь».

Студенти ІІ курсу спеціальностей «Комерційна діяльність» та «Маркетингова діяльність» (КЕПІТ) в рамках дисципліни «Вступ до фаху» готували вироби за допомогою техніки «Ізонитка».

Управління міжнародного співробітництва7 листопада 2012 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулися презентації студентів першого курсу. Цього року завдання для підготовки вистави складалося із двох частин: відео-презентація та театральна постановка. Основна тема заходу – «Казки народів світу».

У конкурсі найкращої презентації Коледжу перемогла команда КЕПІТ-Ексклюзив! Підтримати своїх колег-студентів на дійство завітали слухачі підготовчого відділення з Екваторіальної Гвінеї. Алаіс Бееба Хуан Антоніо виконав пісню під назвою «We round it (Odo Reyta)» двома мовами – англійською та іспанською. Вітаємо переможців!

07 листопада 2012 Новини та події

Вітаємо випускницю «КРОКу» з перемогою у конкурсі Intranet Awards UA!В конкурсі інтранет-проектів Intranet Awards UA, в номінації «Бізнес рішення», перемогла команда Наталії Заверухи з проектом «Автоматизація бізнес-процесів ProNET». 7 листопада 2012 року було оголошено та нагороджено переможців конкурсу. «На виході ми отримали досить потужний результат - окрім стандартних карточок працівників, днів народжень, сухих новин компанії у нас тепер живий портал, де можна ознайомитись із затвердженими схемами процесів в компанії, де посадові інструкції не закачані з інету, а реальні та базуються на процесах, в яких задіяний працівник», – говорить Наталка.

07 листопада 2012 Новини та події

Відбулися презентації першого курсу КЕПІТу7 листопада 2012 року в Коледжі економіки права та інформаційних технологій відбулися презентації першого курсу.

Презентація - урочисте свято для кожного студенту Коледжу. Під час заходу актова зала була переповненою глядачами, які активно підтримували друзів та одногрупників, що виступали на сцені.

Цього року завдання для підготовки вистави складалося із двох частин: відео презентація та театральна постанова. Основною темою заходу була «Казки народів світу».

06 листопада 2012 Новини та події

В ННІМППО розглянуто актуальні питання сертифікації систем управління6 листопада відбулося навчання для фахівців територіальних центрів та органів сертифікації на тему: «Актуальні питання впровадження та проведення аудиту систем управління безпечністю харчової продукції за вимогами Food Safety Scheme Certification FSSC 22000 (ISO 22000:2005 та ISO/TS 22002-1:2009) та сертифікації аудиторів».

03 листопада 2012 Новини та події

Вітаємо новачків у «KPOK MAFIA»!3 листопада 2012 року відбулася п’ята гра «KPOK MAFIA» для студентів Університету. Нагадуємо, що координатором гри є студентка третього курсу, яка навчається в КЕПІТі - Анастасія Войтенко, а її помічником виступає Марина Гусакова, активістка 4 курсу, факультету міжнародних відносин.

Цього разу гра була цікавою та насиченою, адже до постійних гравців приєдналося майже десятеро новачків.

01 листопада 2012 Новини та події

Семінар-тренінг для проектних менеджерів в Університеті «КРОК»1 листопада 2012 року в Університеті «КРОК» відбувся семінар – тренінг «Управління проектами», організаторами якого виступили компанія «Ернст енд Янг» та Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (УАРМБО). Модераторами семінару стали Ганна Григораш - старший викладач Академії Бізнесу «Ернст енд Янг» в Україні і Тамара Довгань - провідний викладач Академії Бізнесу «Ернст енд Янг» в Україні.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2012