Фільтрувати матеріали за датою: травня 2011 — Університет «КРОК»

Новини та події

25 травня 2011 Новини та події

АВУ вручила стипендії

25 травня відбулось вручення стипендії АВУ «КРОК»25 травня відбулось нагородження переможців Конкурсу на здобуття стипендії Асоціації випускників Університету «КРОК».

Вітаємо Стипендіатів АВУ 25 травня відбулось вручення стипендії АВУ "КРОК" 2011 року: Роменська Аніта (3 курс, ФЕП, «економіка підприємства») - стипендія 1 500 грн., Юрчук Владислава (4 курс, ФЕП, «фінанси») - стипендія 1 000 грн., Михалків Ольга (4 курс, ЮФ, «психологія») - стипендія 1 000 грн., Солодюк Оксана (4 курс, ЮФ, «психологія») - стипендія 1 000 грн. «за вагомий внесок у реалізацію культурно-освітніх проектів».

Управління міжнародного співробітництваУправління міжнарожного співробітництва щиро вітає студентів Університету "КРОК", котрі пройшли конкурсний відбір на безкоштовне неавчання протігом 1 семестру 2011-2012 навч. року у закордонних вищих навчальних закладах - партнерах Університету.

Юлія Кива та Ольга Алєксєєва, студентки 3 курсу факультету міжнародних відносин, отримали можливість пройти стажування у одній із найкращих бізнес шкіл східної Європи - Університету ім. Козмінського в м. Варшаві.

Олександр Ващук, студент Інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти, протягом семестру навчатиметься у Вищій Школі Бізнесу - Національному УНіверситеті Льюіса (м. Новий Сонч - Краків).

Бажаємо студентам успіхів у навчанні, професійного розвитку та особистісного росту!

Управління міжнародного співробітництваЗ 22 по 29 травня начальник управління міжнародного співробітництва А.Г. Лотарєв, завідувач кафедри фінансів та банківського бізнесу В.І. Грушко та доцент кафедри фінансів та банківського бізнесу Л.Д. Тулуш завітали з робочим візитом до партнерського навчального закладу в Грузії - Україно-грузинського навчально-наукового міжнародного інституту. Протягом тижня викладачі Університету «КРОК» проводили навчальні заняття для студентів спільної україно-грузинської програми та підготовку студентів 4-курсу до державної атестації.

Також під час візиту відбулася зустріч А.Г. Лотарєва із А. Бакурідзе, ректором Державного університету ім. Шота Руставелі у м. Батумі, в результаті якої було досягнуто попередніх домовленостей та обговорено сфери майбутнього співробітництва між двома навчальними закладами.

17 травня 2011 Новини та події

Допомагаємо бібліотеціНовоград-Волинська центральна міська бібліотека нещодавно поповнилася новими виданнями, серед яких – збірник наукових праць «Вчені записки Університету «КРОК». Такий подарунок зробив закладу наш Університет. Працівники бібліотеки висловили вдячність ректору Сергію Михайловичу Лаптєву і вважають, що отримані в дарунок книги знайдуть своїх читачів і будуть їм корисні.

15 травня 2011 Новини та події

Вітаємо «КРОК» з 19-річчям15-го травня Університету «КРОК» виповнилося 19 років. Святкування Дня народження навчального закладу відбувалося по-особливому – студенти, випускники та працівники вишу взяли учать у квесті «19 років – 19 КРОКів» в центрі столиці. Кількість «станцій» «КРОК-квесту» символізувала кількість років, які виповнилися Університету, - дев’ятнадцять. Назви цих станцій також були досить символічними – «КРОК до вибору професії», «КРОК до навчання без корупції», «КРОК до ексклюзивності», «КРОК до студентського життя», «КРОК до кохання», «КРОК до саморозвитку» та інші. До участі у квесті могли долучитися не лише КРОКівці, а й усі бажаючі – кияни та гості міста. Так, на станції «КРОК до родини» вони могли створити своє родинне дерево, на станції «КРОК до здорового способу життя» - обміняти цигарки на цукерки.

Управління міжнародного співробітництваВітаємо Савчук Анну, студентку 2 курсу, факультет міжнародних відносин та Кордубан Яну, студентку 4 курсу, факультет міжнародних відносин з перемогою у конкурсному відборі на безкоштовну участь у літній школі італійської мови та культури, яка проходитиме з 5 по 23 липня в Університеті м. Удіне (Італія).

Програма літньої школи насичена та цікава, студенти матимуть змогу інтенсивно вивчати італійську та активно ознайомлюватися із культурою та традиціями Італії, адже Університет розташований на північному сході Італії, поблизу Венеції – культурної та мистецької колиски Європи.

Управління міжнародного співробітництва Університету КРОК та Міжнародний департамент Університету Удіне вже другий рік поспіль надають можливість найкращим студентам КРОКу безкоштовно навчатися на таких мовленнєвих курсах.

Переможцям щиро бажаємо подальших успіхів!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2011