Фільтрувати матеріали за датою: травня 2010 — Університет «КРОК»

Новини та події

Управління міжнародного співробітництваЗапрошуємо усіх бажаючих на відкриту лекцію:

The Netherlands: Go Round the World! Comparative Characteristics of Different Histories, Economies and Cultures.

Професор Jos Otten (Нідерланди) Лекція проходитиме англійською мовою.

Чекаємо на вас 31 травня о 18:30 в ауд. 312.

За детальною інформацією звертайтеся в управління міжнародного співробітництва, к. 418, 419.

30 травня 2010 Новини та події

Корпоративна екскурсія для лауреатів корпоративного фестивалюЯк і було анонсовано на День народження "КРОКу", учасники та організатори Корпоративного мультифестивалю «Нівроку-2010» були нагороджені заохочувальною екскурсією від Університету і цієї неділі мали можливість погуляти по чарівному дендропарку «Олександрія»! Ранок 30 травня для багатьох учасників екскурсії видався неспокійним. Відсвяткувавши День Києва, вони зібрались у подорож до м. Біла Церква.

27 травня 2010 Новини та події

Переможці – команда ФМВЧлен Студради Університету Олександр Мацикевич виконав взяте на себе цього року зобов’язання і повернув до "КРОКу" Чемпіонат КВН на Кубок ректора! З чотирьох команд, які готувались протягом останніх місяців, до гри дійшли три: команда ф-ту економіки та підприємництва "ФЕП.ua", ф-ту міжнародних відносин «ПРО100 90» і команда Коледжу «Зніму квартиру». Глядачі і журі із задоволенням оцінили чотири традиційні конкурси – візитку, розминку, СТЕМ і домашнє музичне завдання. На прохання організаторів Асоціація випускників "КРОКу" обрала кращого гравця Чемпіонату.

20 травня 2010 Новини та події

Клуб «Never give up»»В актовій залі Університету в рамках Корпоративного мультифестивалю «Нівроку-2010» відбулось шоу талантів! Домашня атмосфера свята, яка панувала в залі, дозволила учасникам відчувати себе розкуто та імпровізувати під час виступу. Участь взяли як студенти коледжу, університету, так і співробітники КРОКу - сестри Редько, у виконанні яких прозвучала народна українська пісня.

18 травня 2010 Новини та події

Нагородження переможців студентських конкурсів та олімпіадВ актовій залі Університету відбулася церемонія нагородження переможців першого та другого етапів Всеукраїнської студентської олімпіади та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук 2009-2010 навчального року. Серед 765 студентів Університету та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, які взяли участь у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із 26 спеціальностей та дисциплін, конкурсними комісіями було обрано 106 переможців.

17 травня 2010 Новини та події

Піраньї КРОКу17 травня відбулося урочисте закриття освітнього проекту імені Олега Анатолійовича Білоконя - «Піраньї КРОКу», до якого було підготовлено 8 унікальних проектів. Їх презентаціям була присвячена перша половина урочистого закриття. Кожна команда підготувала пакет документів, в яких були представлені: ціль проекту (SMART), стратегія, яка реалізовуватиметься через тактику, основні завдання проекту («Дерево задач»), час, необхідний на його реалізацію (діаграма Ганта), запропонований механізм моніторингу ефективності реалізації проекту на різних етапах, розроблений бюджет, проведений великий SWOT-аналіз.

15 травня 2010 Новини та події

КРОКу - 18!КРОКу – 18 років! Під час Урочистих зборів трудового колективу значна кількість працівників Університету була відмічена нагородами: від Міністерства освіти і науки України – Нагрудні знаки «Петро Могила», «Відмінник освіти України», Почесні грамоти, а від засновників Університету – Знак «Шани», Відзнака, Почесні грамоти! Ректор С.М. Лаптєв привітав колектив зі святом і в своєму виступі відмітив визначні КРОКівські події 2009-2010 навчального року. Святкового настрою додали творчі виступи працівників Університету

13 травня 2010 Новини та події

Брейн КРОКу – Ілля ІвановДо Дня Народження Університету зусиллями заступника начальника відділу аспірантури Лічман Т.В. та студентки 4 курсу юридичного факультету Пилюченко Дар’ї відбувся Перший Всеуніверситетський чемпіонат з Брейн-рингу на Кубок Ректора. У змаганнях взяли участь 6 команд: команда аспірантів «Перлини «КРОКу», команда співробітників «Переможці», команда КЕПІТ «КЕПІТ», збірна команда студентів «Срібні кеди», команда ФЕП «Не важливо» та збірна команда ЮФ та ФМВ «Прецедент-Провокація».

12 травня 2010 Новини та події

Лого АВУ «КРОК»На відкритому засіданні Правління Асоціації випускників «КРОКу» відбулась презентація номінантів та обрано переможців першого конкурсу на здобуття стипендії Асоціації випускників Університету «КРОК». Ними стали студенти трьох факультетів стаціонару: Сергій Панасюк (3 курс, ЮФ), Олена Сас (4 курс, ФМВ), Надія Сперчун (4 курс, ФЕП). Основним критерієм при виборі переможців було ефективне поєднання видатних особистих здобутків та досягненнь в навчанні, науковій діяльності, розвитку студентської спільноти або іншій діяльності, які суттєво впливають на формування іміджу Університету. Конкурс викликав неабияку зацікавленість академічної спільноти і на думку організаторів, має стати традиційним заходом Асоціації випускників КРОКу, що буде щорічно проводитись до дня народження Університету.

11 травня 2010 Новини та події

Університет В перший день третього триместру в Університеті стартував КРОКівський корпоративний мультифест талантів «НІВРОКУ-2010»! Це новий проект Культурного центру та Студради Університету - фестиваль талантів, здібностей та унікальних якостей КРОКівців - студентів та їх батьків, співробітників та їх дітей, а також випускників КРОКу. Мультифест проводиться з нагоди 18-річчя Університету і за думкою організаторів має стати традиційним. Лауреати фестивалю будуть нагороджені одноденною екскурсією мальовничими місцями України! Ти – нівроку? Доведи це!

06 травня 2010 Новини та події

«Освіта для всіх»В Університеті «КРОК» відбувся науково-практичний семінар «Впровадження проекту ЮНЕСКО «Освіта для всіх». Організаторами проекту виступили департамент міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства освіти та науки України, Коледж економіки, права та інформаційних технологій та факультет додипломної освіти Університету «КРОК».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2010