Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2009 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 жовтня 2009 Новини та події

Візит польських студентів та викладачівУ жовтні Навчально-науковий Інститут менеджменту безпеки Університету «КРОК» у рамках програми «Братерство з безпеки» та на виконання договору з Краківською академією ім. Фріча Модржевського приймав студентів факультету безпеки цього навчального закладу. Протягом тижня гості Інституту опановували програму «Введення в фінансово-економічну безпеку суб’єктів господарювання».

30 жовтня 2009 Новини та події

Halloween - жахливо, але позитивно!«Жарт або солодощі!». Так, наші студенти знають, як святкувати Halloween. Якщо Ви бачили все на власні очі, то знаєте, про що ми кажемо! Костюми, маски, конкурси, жарти, призи, страшилки - все це чатувало на студентів та викладачів.

30 жовтня 2009 Новини та події

Осінній марафон КоледжуЯк швидко пролетіли перші місяці навчання в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій для першокурсників, але не слід жаліти, адже в пам’яті назавжди залишаться досвід та позитивні емоції як від насичених цікавою інформацією пар, так і від участі у культурно-масових заходах — Малі олімпійські ігри, День працівника освіти, Міжнародний день ООН, презентація 1-го курсу, Звітно-виборча Конференція студентів Коледжу, Halloween!

26 жовтня 2009 Новини та події

«Skills Matter» від AIESECУніверситет економіки та права «КРОК» став головним освітнім партнером проекту з розвитку бізнес-навиків у студентів «Skills Matter» від міжнародної організації AIESEC. «Skills Matter» - це 8 майстер-класів від професіоналів успішних компаній та 16 тренінгів від іноземних фахівців. Теми майстер-класів та тренінгів: психологія успіху, ефективна комунікація, постановка цілей, кар’єрний розвиток, проектний менеджмент, робота у команді, управління персональними фінансами та часом, ведення переговорів, бізнес-етика.

26 жовтня 2009 Новини та події

Skills Matte від AIESECУніверситет економіки та права «КРОК» став головним освітнім партнером проекту з розвитку бізнес-навиків у студентів «Skills Matter» від міжнародної організації AIESEC. «Skills Matter» - це 8 майстер-класів від професіоналів успішних компаній та 16 тренінгів від іноземних фахівців. Теми майстер-класів та тренінгів: психологія успіху, ефективна комунікація, постановка цілей, кар’єрний розвиток, проектний менеджмент, робота у команді, управління персональними фінансами та часом, ведення переговорів, бізнес-етика.

22 жовтня 2009 Новини та події

ПЕРШИЙ КРОК першокурсників-2009Вперше в Університеті відбулася прем’єра трьохсерійного фільму «Перший КРОК», або так звана Презентація першокурсників. У фільмі розповідалося про дивовижні пригоди п’яти студентів першого курсу: красуні Альони, футболіста Паші, епатажного Дмитра, яскравої Масі та геніального Олександра. Вони такі різні, алевсі вони студенти, і вжез першого дня на них чатували пригоди... Це був дивовижний серіал, адже навіть під час реклами неможливо було перевести подих, бо виступали креативні, яскраві, трохи незвичайні перші курси.

15 жовтня 2009 Новини та події

PTPI в Університеті «КРОК»На базі Університету «КРОК» наші студенти заснували у м. Києві Студентський Осередок Всесвітньої організації People to People International («Люди до людей») під назвою «Futuremakers. PTPI об’єднує 135 країн світу під гаслом «Мир через Взаєморозуміння». На меті нашої організації - сприяння досягненню взаєморозуміння та розвитку толерантної поведінки у багатонаціональному суспільстві України та у міжнародному просторі. Зауважимо, що це не єдиний осередок PTPI в нашому Університеті - вже не перший рік активно діє Adult Chapters, яка об'єднує викладачів кафедри спеціальної мовної підготовки.

15 жовтня 2009 Новини та події

PTPI в Університеті «KPOK»На базі Університету «КРОК» наші студенти заснували у м. Києві Студентський Осередок Всесвітньої організації People to People International («Люди до людей») під назвою «Futuremakers. PTPI об’єднує 135 країн світу під гаслом «Мир через Взаєморозуміння». На меті нашої організації - сприяння досягненню взаєморозуміння та розвитку толерантної поведінки у багатонаціональному суспільстві України та у міжнародному просторі.

10 жовтня 2009 Новини та події

ЕКОЛОТОС в діїНе зважаючи на вихідний, відбулась акція «Чистий парк», організована активом екологічного клубу «ЛОТОС» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Студенти, яким небайдужа доля нашої планети, із задоволенням, і вже не вперше, взяли участь у такій акції – очистили прилеглу до Університету зону парку «Нивки» від численного сміття. Приємно усвідомлювати, що студенти нелише відчувають свою відповідальність за чистоту природи, яка їх оточує, а й роблять все можливе, щоб світ навколо став чистішим і кращим.

08 жовтня 2009 Новини та події

Від школи до університету і навпакиВ Університеті відбувся Круглий стіл «Реалії та перспективи співпраці вищого та середнього навчальних закладів», учасниками якого стали представники адміністративного складу шкіл-партнерів та регіональних центрів навчання. Програма заходу була насиченою: доповіді про нові форми довузівської підготовки, основні напрями співпраці, робота у секціях, обмін досвідом та обговорення нових проектів у контексті корпоративної співпраці середнього та вищого навчальних закладів. Дякуємо всім за активну участь та чекаємо на нові зустрічі!

07 жовтня 2009 Новини та події

Юридичному факультету - 15 років!Юридичному факультету Університету «КРОК» виповнилося 15 років! Щиро вітаємо колег зі святом! Зичимо щастя, здоров’я, невичерпної енергії, натхнення та плідної праці! Приємно, що ця визначна подія співпала і з професійним святом – Днем юриста. Вітаємо всіх і висловлюємо слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян. Зичимо успіхів у благородній справі утвердження ідей верховенства права, справедливості, гуманізму і добра!

06 жовтня 2009 Новини та події

Вчитися ніколи не пізно!3 жовтня Навчально-науковий інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти започаткував нову програму «Навчання осіб «третього віку». Для всіх, хто прагне цікавого спілкування, має нездійснені мрії, пропонується курсове навчання за програмами: «Іноземні мови», «Психологія», «Соціальне право», «Користувач ПК», «Інтернет та цифрові технології», «Фізична культура та оздоровчий масаж» тощо. Вітаємо колег та зичимо всім учасникам нової навчальної програми наснаги та натхнення!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2009