Фільтрувати матеріали за датою: березня 2009 — Університет «КРОК»

Новини та події

31 березня 2009 Новини та події

Університетська автономія – складова громадянського суспільстваВ рамках проекту "Університетська автономія – складова громадянського суспільства", який реалізується за підтримки Міжнародного фонду "Відродження", в Університеті "КРОК" відбулась зустріч експертних груп Консорціуму українських університетів, які розробляють модель оцінювання якості університетської освіти.

31 березня 2009 Новини та події

Перший в Україні випуск магістрів з УФЕБВ Університеті «КРОК» відбулась визначна подія - урочиста церемонія з нагоди першого в Україні випуску магістрів зі спеціальності «Управління фінансово-економічною безпекою», в якій взяли участь: Президент Українського союзу промисловців та підприємців (УСПП), Народний депутат України А. Кінах, Віце-президент УСПП з корпоративної безпеки, доктор юридичних наук, професор, генерал-лейтенант В. Крутов, Президент міжнародної громадської організації «Міжнародна антитерористична єдність» О. Дічек, інші представники органів державної влади та недержавної системи безпеки в Україні.

30 березня 2009 Новини та події

Вітаємо переможців змагань з армрестлінгу!Кафедра фізичного виховання вітає чемпіонів та призерів змагань з армрестлінгу! ДІВЧАТА: І місце - Лисенко Вікторія (КЕПІТ II к., П-7), ІІ місце - Коваль Алла (ЮФ, II к., 2 гр.), ІІІ місце - Дубина Наталія (ЮФ, ІI к., 3 гр.). ЮНАКИ: І місце - Бабіч Ярослав (ФЕП, V к., МА-08), ІІ місце - Скрипка Станіслав (ЮФ, III к., 3 гр.), ІІІ місце - Попков Руслан (магістр).

28 березня 2009 Новини та події

Школа студентської пресиНа цих вихідних Студрада Університету вкотре не дала студентському активу "розслабитися" :) і організувала Школу студентської преси, яку вели Дзюба Сашко, Бабенко Настя і Ященко Ірина - досвідчені тренери, що об’їздили чимало міст України, навчаючи студентів журналістської справи. В ході школи було розглянуто питання: завдання студентської преси, основні моменти написання статей та взяття інтерв’ю, розділення ролей в команді, правила успішного налагоджування контактів з людьми тощо.

26 березня 2009 Новини та події

«Що таке корупція і чому з нею варто боротися»Сьогодні у рамках Програми правової освіти молоді «Знай свої права!» відбулась відкрита лекція «Що таке корупція і чому з нею варто боротися». Лекція мала на меті культивування непримиренного ставлення до будь-яких проявів корупції і пропагування правомірної поведінки. Організатор - Всеукраїнська молодіжна організація «Молодь проти корупції» за підтримки Студради Університету та Студради юридичного факультету.

23 березня 2009 Новини та події

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робітДирекція Навчально-наукового Інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти вітає студентку магістерської програми "Інтелектуальна власність" Ольгу Мацкевич та її наукового керівника к.е.н., професора Геннадія Олександровича Андрощука з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт - ІІ місце!

21 березня 2009 Новини та події

«Людина – бренд» або «Чи варто себе продавати?»За ініціативою Центру розвитку кар’єри пройшов майстер-клас Василя Вишнякова «Людина – бренд» або «Чи варто себе продавати?». Розглядалися питання, які жваво обговорювалися в аудиторії: Яка різниця між знанням та досвідом? Що таке результат і чим він відрізняється від процесу? Які зусилля потрібні, щоб шлях від «хочу зробити» до «можу зробити» був найкоротшим?

18 березня 2009 Новини та події

Вітаємо переможців змагань з силового триборстваКафедра фізичного виховання вітає чемпіонів та призерів змагань з силового триборства! ДІВЧАТА: І місце - Сиденко Анастасія (КЕПІТ ІІ к., Ф), Рижак Олена (ФМВ, ІІІ к., МЕ-exl.), ІІ місце - Богданець Марина (КЕПІТ ІІ к., БС), ІІІ місце - Борисенко Тетяна (ЮФ, І к., 3 гр.). ЮНАКИ: І місце - Бунда Олексій (ФМВ,ІІ к., МЕ-07), Чарупа Олександр (ЮФ, І к., 1 гр.), ІІ місце - Мельничук Віталій (ФМВ, IV к., МЕ-1), ІІІ місце - Доценко Максим (ФЕП, Ік., КРОК - Лідер).

14 березня 2009 Новини та події

Зустріч випускників 1999 року14 березня наш Університет тепло приймав випускників 1999 року. Одногрупники, друзі, які дуже довго не бачили один одного (деякі навіть і по 10 років), знову були разом! Дуже приємно було спостерігати за дорослими, які зустрівшись, здається знову відчули себе студентами! За це свято дякуємо Асоціації випускників Університету «КРОК», яка доклала максимально зусиль, щоб зібрати всіх і створити гарну атмосферу!

12 березня 2009 Новини та події

Співпраця Університету та шкіл-партнерівЗа традицією, до дня народження факультету додипломної освіти, КРОК зібрав представників адміністрацій шкіл-партнерів м. Києва. Цього року зустріч відбулася у форматі круглого столу “Співпраця вищого та середнього навчальних закладів у контексті експериментальної педагогічної діяльності”, в якому також взяли участь співробітники Центру моніторингу столичної освіти Головного управління освіти і науки КМДА.

02 березня 2009 Новини та події

«Алло, ми шукаємо таланти!»Студентська рада Коледжу протягом січня проводила відбір учасників конкурсу «Алло, ми шукаємо таланти!». 30 січня кожен студент Коледжу міг взяти участь в цьому шоу, але на гала – концерті виступали кращі з кращих! Всього було 16 конкурсантів, які продемонстрували свої таланти - феєричні танці в сучасних костюмах, пісні різних жанрів з мультемедийным супроводом, декламування власних віршів і поем.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: березня 2009