Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2017 — Університет «КРОК»

Новини та події

22 лютого 2017 Новини та події

18 лютого 2017 року в рамках Школи майбутнього дипломата відбулася зустріч з Борисом Івановичем Тарасюком – видатним українським політиком і дипломатом, депутатом Верховної Ради України, Міністром закордонних справ України (1998–2000, 2005–2007), Надзвичайним і Повноважним Послом України, заступником голови комітету, головою підкомітету з питань законодавчого забезпечення і контролю за діяльністю дипломатичної служби комітету Верховної Ради України у закордонних справах.

20 лютого 2017 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01 подано кандидатську дисертацію Нікішина Євгена Валерійовича

Тема дисертації:

  • «Контроль системи продовольчого забезпечення як чинник економічної безпеки регіону»
16 лютого 2017 Новини та події

16–17 лютого 2017 року Лотарєв Андрій Григорович, начальник управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК», спільно з партнерами з Грузії та підготовчим центром ТАО беруть участь у міжнародній освітній виставці «International Education Fair Georgia» (м. Тбілісі, Грузія), організатором якої виступає виставковий центр ExpoGeorgia Co.

15 лютого 2017 Новини та події

Майже з півсотні старшокласників Києва, у тому числі й студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, стали слухачами Школи майбутнього дипломата, що в лютому почала свою роботу в Університеті «КРОК».

14 лютого 2017 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01 подано кандидатську дисертацію Снігир Лариси Петрівни

Тема дисертації:

  • «Механізм забезпечення економічної безпеки вищих навчальних закладів у сучасних умовах»
11 лютого 2017 Архів оголошень

Запрошуємо учнів 10-11 класів та студентів випускних курсів коледжів
до Школи майбутнього дипломата!

Університет «КРОК» разом з Українською Асоціацією зовнішньої політики започатковує Школу майбутнього дипломата. Головне завдання: ознайомлення із основами дипломатичної діяльності; формування підвалин розуміння зовнішньополітичних пріоритетів України; створення сприятливого клімату для визначення свого місця у міжнародному житті як представників громадянського суспільства, в майбутньому при відповідних умовах, як професійних дипломатів. Викладачі школи – це люди, які об’єдналися, щоб служити своєму народові в якості незалежних, об’єктивних, авторитетних професіоналів у сфері публічної зовнішньої політики.

Класичне визначення дипломатії міститься в «Оксфордському словнику англійської мови»: «Дипломатія – це здійснення міжнародних відносин шляхом переговорів; сукупність засобів, що їх використовують посли й посланники з метою забезпечення переговорного процесу». Що це все означає на практиці? Україна як суверенна, незалежна держава виконує внутрішні та зовнішні функції. Щодо останніх, то вони характеризуються як основні напрями діяльності держави за її межами у взаємовідносинах з іншими державами, міжнародними організаціями, світовими громадськими організаціями і світовим співтовариством у цілому. До цих функцій належать: організація співпраці з іншими суб'єктами міжнародних відносин, захист державного суверенітету, підтримка миру в регіоні та світі, боротьба з міжнародним тероризмом, захист прав своїх громадян за кордоном, культурний та освітній обмін тощо.

Чим ще цікава дипломатія? Дізнайтеся на заняттях. Можливо, це у подальшому стане Вашим фахом, адже молода людина з дипломатичною освітою має великі переваги на ринку праці. Тому що вона може знайти достойні відповіді на виклики сьогодення.

Викладачі та спікери Школи: видатні дипломати, науковці, міністри закордонних справ, Надзвичайні та Повноважні посли України, а також посли закордонних країн в Україні, керівники представництв міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Терміни навчання: 1 модуль (1 місяць) – щосуботи 11 лютого, 18 лютого, 25 лютого, 4 березня 2017 року; 2 модуль (1 місяць) з 11 березня 2017 року, 3 модуль (1 місяць) з 8 квітня 2017 року.

Графік занять: з 10:00 до 13:00

Слухачі Школи майбутнього дипломата будуть мати можливість відвідати Міністерство закордонних справ, деякі посольства зарубіжних країн, акредитовані в Україні, Секретаріат ГУАМ.

Після закінчення навчання слухачам буде видано сертифікат. Найбільш успішні та активні слухачі будуть нагороджені цінними подарунками. Випускники Школи отримують знижки в оплаті за навчання при вступі на спеціальності факультету міжнародних відносин Університету «КРОК»: один модуль – 5 %, два модулі – 10 %, 3 модулі – 15%.

Участь у школі БЕЗКОШТОВНА.

Дізнавайтеся більше та реєструйтеся: 067 506-88-16, [email protected], куратор: Момот Неля Миколаївна

Чекаємо на Вас!

Угода про співпрацю Університета «КРОК» та Української Асоціації зовнішньої політики

10 лютого 2017 Новини та події

Запрошуємо викладачів іноземних мов вищої школи, вчителів та викладачів іноземних мов середньої та середньоспеціалізованої освіти (шкіл, коледжів тощо) на курси підвищення кваліфікації за програмою «Інноваційні технології у викладанні іноземних мов»

09 лютого 2017 Новини та події

2 лютого 2017 року в рамках реалізації програми місяця заходів Студентського наукового товариства Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відбувся круглий стіл на тему «Толерантність у сучасному світі». Захід було проведено секцією наук загальноосвітньої підготовки СНТ.

09 лютого 2017 Новини та події

Пошук, аналіз, відкриття

девіз Студентського наукового товариства КЕПІТу

Саме з таким девізом починає свою роботу Студентське наукове товариство – СНТ, що забезпечує захист прав та інтересів студентів КЕПІТу щодо питань наукової діяльності, підтримки наукоємних ідей, інновацій та обміну знаннями, забезпечує реалізацію творчих наукових можливостей студентської молоді.

У 2016–2017 навчальному році стартував новий проект Коледжу економіки, права  та інформаційних технологій «Лютий – місяць СНТ».

06 лютого 2017 Архів оголошень

Інститут управління природними ресурсами Університету «КРОК» в м. Коломия (Івано-Франківська область) проводить набір слухачів на курси підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників та осіб, позбавлених кваліфікаційного сертифіката.

02 лютого 2017 Новини та події

Студенти-психологи 4 курсу бакалаврату проходять практику. Студентки Аліна Годун та Світлана Дворська розвивають власні психологічні вміння та навички в Департаменті протидії наркозлочинності Національної поліції України.

01 лютого 2017 Новини та події

У січні для студентів 2 курсу КЕПІТу пройшла цікава та корисна практика, яка допомогла їм ближче познайомитися з обраними професіями. Протягом двох тижнів студенти відвідали профорієнтаційні майстер-класи, екскурсії на підприємства, тренінги з особистісного розвитку і взяли участь у захоплюючій бізнес-грі.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2017