Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2009 — Університет «КРОК»

Новини та події

27 грудня 2009 Новини та події

Новорічне свято для КРОКівської малечіЗа традицією КРОК запросив дітей та онуків своїх співробітників, студентів та випускників на Новорічне свято. На малюків чекала казка «Новорічні пригоди Вінні-Пуха» від Театральної студії «КРОКодил» під керівництвом Дениса Гусакова за участю Театру танцю «КРОК» та Вокальної студії «КРОК», ігри біля ялинки від активу Культурного центру, призи та смачний корпоративний тортик від засновників Університету. Свято було дійсно казковим і феєричним!

26 грудня 2009 Новини та події

Волонтерська акція від студентів КРОКу - членів PTPIПершим проектом студентської організації «Futuremakers» PTPI (що перекладається як «Люди до людей»), створеної у нашому Університеті у жовтні 2009 року, стала волонтерська акція - благодійний візит до будинку Ветеранів Сцени, що знаходиться в Пущі Водиці, за адресою вул. Городська,1. Студенти КРОКу привітали ветеранів з Новим Роком - подарували їм маленьку Новорічну виставу, сповнену радості та креативу. А по закінченні вистави частували власноруч приготовленими тістечками та фруктами.

17 грудня 2009 Новини та події

Проблеми і перспективи працевлаштування випускниківУ Донецькому національному університеті економіки та торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського в рамках ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і перспективи працевлаштування випускників вищих навчальних закладів» відбувся круглий стіл «Реалізація компетентнісного підходу в роботі центрів кар’єри ВНЗ». Модератором круглого столу була Ніна Миколаївна Ушакова, завідувач кафедри менеджменту освіти Університету «КРОК», голова Ради Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

16 грудня 2009 Новини та події

Студентам КРОКу вручено Подяки мера КиєваЗа успіхи у навчанні, науковій роботі та сприяння розвитку міста Києва двоє студентів Університету «КРОК» - Сидоренко Вадим (юридичний факультет) та Щепетильникова Єлизавета (факультет міжнародних відносин) - були відзначені Подяками мера Києва з нагоди Міжнародного дня студента. Взагалі подяки Київського міського голови отримали 25 кращих представників київських ВНЗ.

10 грудня 2009 Новини та події

Всеукраїнська студентська рада при КМУВітаємо Надію Сперчун (4 курс, ФЕП), яку обрано заступником голови Всеукраїнської студентської ради при Кабінеті Міністрів України з питань розвитку студентського самоврядування. Перше засідання ВСР, на якому вирішувалися організаційні питання, обиралися керівні органи та визначалися плани подальшої роботи, проходило з 10 по 12 грудня 2009 року. Для участі в створенні та роботі ради було запрошено голів органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів України ІІІ та IV рівнів акредитації від усіх регіонів України. 11 грудня відбулася зустріч членів ВСР з Прем’єр-міністром України Юлією Володимирівною Тимошенко.

04 грудня 2009 Новини та події

Відбір студентів на навчання в Польщі завершеноУправління міжнародного співробітництва Університету "КРОК" вітає студентів факультету міжнародних відносин: Головатюк Тетяну (КРОК-Профі-07), Дерезу Аліцію (МІ-07), Лєпіну Дарію (МІ-07), які отримали можливість навчатися у Вищій школі бізнесу (м. Новий Сонч, Республіка Польща) протягом 2 семестру 2009-2010 навчального року.

04 грудня 2009 Новини та події

Проектно-аналітична сесія для першокурсниківЦього року перший курс факультету економіки та підприємництва закінчував перший навчальний триместр іграми. На першій проектно-аналітичній сесії майбутні економісти, фінансисти, представники обліку та аудиту, маркетологи вчились приймати управлінські рішення, керуючи віртуальним виробничим підприємством. Протягом п’яти кварталів кожна з 12 команд мала не тільки виготовити достатню кількість продукції, а й обстояти ринки збуту.

03 грудня 2009 Новини та події

Історія успіху від Ігоря КондратюкаВ рамках проекту «Історії успіху» пройшов майстер-клас з відомим українським продюсером та шоуменом Ігорем Кондратюком. Протягом двох годин пан Кондратюк ділився секретами свого успіху, а також відповідав на численні питання аудиторії. Менеджер Центру «КРОК-Консалтинг» Юлія Кунченко (студентка магістратури за спеціальністю "Управління проектами", солістка Вокальної студії "КРОК") звернулася до пана Ігоря з декількома запитаннями. Читайте інтерв'ю...

02 грудня 2009 Новини та події

Обрано новий Студентська рада Університету «КРОК»Нарешті (після вимушених канікул) для вирішення актуальних питань студентського життя зібралася VI Звітно-виборча конференція студентів Університету. Головні рішення Конференції: роботу Студентської ради Університету 2008-2009 визнати задовільною; внести зміни в "Положення про студентське самоврядування в Університеті "КРОК", що стосуються складу Студентської ради Університету; затвердити "Положення про Раду зі студентських питань Університету "КРОК".

Головний результат роботи Конференції - обрання нового складу Студентської ради Університету на чолі з Мартою Кушик (3 курс, ФЕП).

02 грудня 2009 Новини та події

Обрано нову Студентську раду Університету «KPOK»Нарешті (після вимушених канікул) для вирішення актуальних питань студентського життя зібралась VІ Звітно-виборча конференція студентів Університету. Головні рішення Конференції: роботу Студентської ради Університету 2008-2009 визнати задовільною; внести зміни до "Положення про студентське самоврядування в Університеті "КРОК", що стосуються складу Студентської ради Університету; затвердити "Положення про Раду зі студентських питань Університету "КРОК". Головний результат роботи Конференції - обрання нового складу Студентської ради Університету на чолі з Мартою Кушик (3 курс, ФЕП).

02 грудня 2009 Новини та події

«Молодий волонтер - 2009»Всеукраїнська студентська рада при Міністерстві освіти і науки України та ВМГО «Фундація регіональних ініціатив» оголосили переможців «Молодіжного рейтингу року - 2009». Молодіжним лідером року став Іван Крулько - заступник міністра у справах сім’ї, молоді та спорту. Кращим молодим депутатом була визнана член Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради Леся Оробець, авторка низки законодавчих ініціатив стосовно зовнішнього незалежного оцінювання. А ми вітаємо студента 5 курсу юридичного ф-ту Микиту Полатайка, який став переможцем у номінації "Молодий волонтер - 2009"!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2009