Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2013 — Університет «КРОК»

Новини та події

25 квітня 2013 Новини та події

«Піраньї КРОКу 3»25 квітня 2013 року на базі Університету «КРОК» відбулось урочисте закриття освітнього практикоорієнтованого проекту «Піраньї КРОКу 3».

В рамках заходу учасники проекту захистили рішення командних випускних кейсів за своєю спеціалізацією перед комісією, до складу якої увійшли представники компаній-партнерів та викладачі Університету «КРОК».

23 квітня 2013 Новини та події

Студенти-майстри із Екваторіальної ГвінеїНа честь 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка у Києві було встановлено ще один монумент Кобзарю. До різьблення монументу вже вдруге долучаються іноземні студенти «КРОКу», які приїхали на навчання із Екваторіальної Гвінеї.

21 квітня 2013 Новини та події

КРОКівці долучилися до благодійної акції АШАНу21 квітня 2013 року Студентська рада Університету «КРОК» взяла участь у благодійній акції «Добровозик», яку проводив один з гіпермаркетів міжнародної мережі АШАН. Акція проходила заради підтримки та допомоги пенсіонерам, багатодітним сім’ям та незахищеним верствам населення. Волонтери наглядали за дітлахами, в той час поки батьки здійснювали покупки. Також, батькам пропонувалося придбати деякі харчові продукти, які розвозилися в 31-у точку гарячого харчування «соціальним патрулем».

20 квітня 2013 Новини та події

«Із сусідами КРОКу чисто й нівроку»Студенти і співробітники Університету «КРОК» запросили своїх сусідів, жителів мікрорайону, 20 квітня приєднатися до всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою» та прибрати парк «Нивки».

Вже третій рік поспіль відбувається масштабна акція «Зробимо Україну чистою!» із наведення чистоти в парках і місцях відпочинку по всій країні! Таке величезне спільне прибирання об’єднує соціально активне населення, компанії та громадські організації задля вирішення проблеми засмічення.

19 квітня 2013 Новини та події

Квітень – місяць нагород!Квітень 2013 року став продуктивним місяцем для Університету «КРОК». В цей період навчальний заклад «КРОК» взяв участь у виставці «Освіта та кар’єра – 2013», ХІІ-ій міжрегіональній спеціалізованій виставці «Освіта. Кар’єра. Суспільство – 2013», яка проходила у м. Дніпропетровськ, та форумі «Найкращі соціальні проекти України».

Головним досягненням стало отримання золотої медалі за перемогу у номінації «Інформаційні ІТ-технології у вищому навчальному закладі», в рамках виставки «Освіта та кар’єра – 2013».

18 квітня 2013 Новини та події

Олімпіада з «Управління проектами»З 18 по 20 квітня 2013 року в Університеті проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Управління проектами». На олімпіаду з’їхалися студенти з усієї країни (81 учасник), магістри із 27 українських вишів.

Спеціально для іногородніх студентів було проведено екскурсію містом. В склад журі олімпіади увійшло 18 членів, а також була створена апеляційна комісія, яка включала 5 науковців із вищих навчальних закладів країни.

16 квітня 2013 Новини та події

КРОКівці прямують до екологічного життя!16 квітня 2013 року для студентів Університету «КРОК» було проведено майстер-клас по роздільному збору сміття на тему «Розділяй та володарюй: Практичні поради з сортування сміття». Відвідувачами стали бажаючі навчитися правильно сортувати сміття в себе вдома та за його межами.

Організатором заходу виступив екологічний клуб однодумців «ЛОТОС» за ініціативою заступника голови клубу Пижова Олександра (2 курс, КЕПІТ).

15 квітня 2013 Новини та події

Міжнародний семінар «Інноваційні технології в освіті»15 квітня 2013 року в Університеті розпочався семінар «Інноваційні технології в освіті», що проводиться у рамках реалізації проекту SCOPES наукової співпраці між Східною Європою та Швейцарією «Інституційне партнерство: впровадження сучасних дидактичних методів та дослідницьких інструментів у академічну практику».

13 квітня 2013 Новини та події

Питання проблем прав інтелектуальної власності та інноваційної діяльності13 квітня 2013 року відбулася Третя міжвузівська науково-практична конференція «Сучасні проблеми прав інтелектуальної власності та інноваційної діяльності в господарській сфері».

Організаторами конференції виступили адміністрація Університету та юридичний факультет.

11 квітня 2013 Новини та події

Містер та Міс КРОКу – 201311 квітня 2013 року відбулася подія року, адже пройшов конкурс «Містер та Міс КРОКу-2013». Конкурс ознаменувався затятою боротьбою чотирьох хлопців та семи дівчат. Студенти активно готувалися до конкурсів: «Дизайн костюму», «Візитівка», «Портфоліо», «Карибська вечірка», «Творчий конкурс», «Дефіле у вечірніх нарядах».

11 квітня 2013 Новини та події

Вітаємо учасників олімпіади з Управління фінансово-економічної безпеки!З 11 по 13 квітня 2013 року в Університеті «КРОК» проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Управління фінансово-економічною безпекою", в якій взяло участь понад 40 студентів - представників 21 ВНЗ міста Києва та України.

10 квітня 2013 Новини та події

Carslberg Ukraine провів екскурсію для Піраній КРОКу10 квітня 2013 року студенти Університету «КРОК» відвідали виробничі потужності заводу Carslberg Ukraine.

Добігає кінця перший етап освітньої програми для студентів «Піраньї КРОКу», і вчора пройшов останній майстер-клас для спеціалізації «HR» (управління персоналом), який проводили фахівці компанії Carslberg Ukraine.

09 квітня 2013 Новини та події

Майстер-клас для «піраній-банкірів» проходив в головному офісі Platinum BankГенеральний партнер спеціалізації «Банківська справа» освітнього проекту «Піраньї КРОКу» організував сьомий майстер-клас для студентів «КРОКу» в головному офісі Platinum Bank.

Начальник управління бранч-продажів, Катерина Ладиженська розповіла студентам про ключові моменти роботи відділення банку та про реальні інструменти розбудови банківської мережі.

09 квітня 2013 Новини та події

Зустріч студентських ради Києва із Першим заступником Міністра освіти і науки України9 квітня 2013 року відбулася зустріч Першого заступника Міністра oсвіти і науки України Євгена Суліми з керівниками органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів.

08 квітня 2013 Новини та події

«KPOK»Щорічно команда студентів «КРОКу» змагається із представниками інших вузів за звання найвеселіших та кмітливіших.

Всеукраїнський фестиваль студентських команд КВК на «Кубок Гоголя» проходить в Ніжинському державному університеті ім. М. Гоголя в якому беруть участь студенти-активісти.

05 квітня 2013 Новини та події

КРОКівський мер Києва на першому Міжнародному форумі студентського врядування5 та 6 квітня 2013 року в Запорізькій державній інженерній академії відбувся І Міжнародний форум органів студентського самоврядування «Розвиток студентського самоврядування - важливий чинник вдосконалення молодіжної політики». Метою форуму є об’єднання лідерів для ефективного вирішення актуальних питань студентства та вдосконалення роботи органів студентського самоврядування.

03 квітня 2013 Новини та події

Вітаємо випускників УФЕБ!3 квітня 2013 року відбулася церемонія вручення дипломів студентам магістратури за спеціальністю «Управління фінансово-економічною безпекою».

На церемонії випуску був присутній президент Міжнародного антитерористичного єднання (МАЄ) Дічек О.І., який вручив почесні грамоти від організації за вагомий особистий внесок у формування толерантної свідомості в суспільстві, активну громадянську позицію у протидії екстремізму і тероризму та з нагоди 10-ї річниці МАЄ (IAU) проректору з наукової роботи Сідаку В.С. та директору Інституту менеджменту безпеки Захарову О.І.

01 квітня 2013 Новини та події

Вітаємо ФЕП із Днем народження!З 1-го квітня в Університеті «КРОК» розпочалося святкування дня народження факультету економіки та підприємництва. День народження ФЕПу тривало протягом тижня, активну участь в організації заходу взяли Студентська рада факультету економіки та підприємництва та Студентська рада Університету.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2013