Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2010 — Університет «КРОК»

Новини та події

25 вересня 2010 Новини та події

«Green Park of KEПІТ»25 вересня 2010 року в парку «Нивки» в рамках проекту «Зелений парк Коледжу» (GPK – «Green Park of KEПІТ») відбувся традиційний щорічний збір першокурсників.

Мета заходу - познайомити нових членів КРОКівської родини з їхніми кураторами, у тому числі старшокурсниками, допомогти їм знайти нових друзів та творчо проявити себе. Різноманітні конкурси (привітання, квест, КВК, КЕПІТ-Pictures), організовані Студентською радою, були спрямовані на те, щоб зовсім незнайомі люди стали одним колективом, друзями, яким надалі доведеться разом навчатися й переживати усі світлі моменти студентського життя.

16 вересня 2010 Новини та події

Red Bull Gravity ChallengeСтуденти І курсу напряму «Комп’ютерні науки» Півень Віталій, Нажденко Андрій, Токар Олександр посіли почесне третє місце на змаганнях Red Bull Gravity Challenge. Цей захід проходив у кількох містах України з 6 вересня до 19 жовтня. Його учасники мали складне завдання: розробити пристрій, який здолав би силу гравітації. Це мав бути креативний апарат розміром не більше 1 кв. м.

13 вересня 2010 Новини та події

В Університеті «КРОК» відбувся кейс-семінар13 вересня пройшов кейс-семінар «PR на 100%» від маркетингової школи Be First, організований за підтримки клубу «Піраньї КРОКу».

Спікером заходу виступила Аліна Харечко, директор Be First, яка в минулому працювала в Unilever Ukraine на позиції бренд-менеджера Lipton. Учасники семінару мали змогу ознайомитися із деякими секретами роботи у PR-індустрії, розробити та презентувати власну ідею просування бренда.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2010