Фільтрувати матеріали за датою: січня 2012 — Університет «КРОК»

Новини та події

19 січня 2012 Новини та події

«KPOK»19 та 20 січня Університет «КРОК» гостинно зустрічав учнів початкових класів зі шкіл-партнерів нашого Університету.

У ці дні в актовій залі навчального закладу лунав дитячий сміх, було по-справжньому святково та весело. Настрій малечі піднімали співи, танці, яскраві костюми та декорації.

Святкове дійство спеціально для маленьких глядачів підготували студенти театральної студії «КРОКОДИЛ» і вокальної студії «КРОК», а також Студентська рада.

16 січня 2012 Новини та події

«KPOK»16-18 січня відбулося вручення сертифікатів студентам Коледжу економіки, права та інформаційних технологій про успішне засвоєння додаткових професійних компетенцій зі спеціальностей «Маркетингова діяльність», «Комерційна діяльність», «Бухгалтерський облік», «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит», «Розробка програмного забезпечення», «Обслуговування програмних систем і комплексів».

16 січня 2012 Новини та події

Підсумки навчально-наукового семінару від факультету додипломної освіти16 та 21 січня проходив навчально-науковий семінар для вчителів.

Головна увага учасників заходу була зосереджена на темі ефективного використання сервісів Інтернету та можливостей, які при цьому відкриваються.

Провівши підсумкове опитування щодо корисності та якості семінару, організатори зробили висновки про необхідність та актуальність проведення подібних заходів. Це підтверджує переважання (87%) відповідей «дуже корисний» та «в цілому корисний» на запитання в анкеті.

14 січня 2012 Новини та події

«KPOK»13 та 14 січня в Університеті «КРОК» проходила XVII Всеукраїнська конференція Міжнародної асоціації вчителів та викладачів англійської мови як іноземної (IATEFL).

Конференція мала на меті сприяти розвитку та підтримати на професійному рівні викладання англійської мови по всій країні, а також залучити учасників заходу до обміну досвідом, обговорення та співпраці заради розвитку власних ідей і досягнення поставленої мети.

13 січня 2012 Новини та події

«KPOK»13-14 січня 2012 року в Університеті економіки та права «КРОК» відбулася 17 щорічна міжнародна науково-практична конференція Українського відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної (IATEFL). Тема конференції «Обмін досвідом – шлях до професійного взаємозбагачення».

Викладачі Університету «КРОК» Карпова Т.В., Клименко Л.Й., Ножовнік О.М., Маринович В.В., Севастьянова Ж.В., Сорока І.А., Чуйко Г.Е. та Уварова Ю.В. провели семінари на актуальні теми у галузі викладання англійської мови та отримали цінні подарунки від запрошених видавництв.

Управління міжнародного співробітництва13 січня відбулася презентація програми «ЛІТНЄ СТАЖУВАННЯ в Туреччині» від туристичної компанії TurTess.

Перевагами програми «Summer Internship. Відпочивай та заробляй!» є оплачувані переліт, транспортування, харчування та проживання, можливість отримання по закінченню стажування відповідного сертифіката, досвід роботи у міжнародній компанії, а також кар’єрний ріст.

Під час презентації було проведено співбесіду для бажаючих взяти участь у проекті.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: січня 2012