Фільтрувати матеріали за датою: січня 2013 — Університет «КРОК»

Новини та події

31 січня 2013 Новини та події

Благодійний аукціон в Університеті «КРОК»!31 січня 2013 року відбувся благодійний аукціон за ініціативи Студентського Благодійного Товариства Університету «КРОК» «Серце у долоньках» та Студентської ради Університету.

Вже понад дев’ять років, кроківці опікуються вихованцями дитячого будинку-інтернату для дітей інвалідів у м. Цурюпинську Херсонської області.

26 січня 2013 Новини та події

Перший День відкритих дверей у 2013 році!26 січня 2013 року відбувся День відкритих дверей в Університеті «КРОК», а також коледжах КЕПІТ та ККН.

Зустріч відбулася у теплій атмосфері діалогу між дітьми, батьками та адміністрацією навчальних закладів. Програма дня включала екскурсії університетом, презентації та профорієнтаційне тестування для школярів. На презентації виступили Перший проректор Університету Шаров О.І., директор департаменту зв’язків з громадськістю Чабала К.Г., та директор департаменту розвитку Тулякова І.С, які представили ексклюзивні програми в коледжах та Університеті, спілкувалися із батьками з приводу умов вступу в 2013-2014 навчальному році, відповідали на запитання. Спілкування проходило у формі діалогу.

25 січня 2013 Новини та події

Вітаємо студентів Університету «КРОК» із «професійним» святом!25 січня 2013 року в Україні та Росії святкується день покровительки всіх студентів Тетяни.

В цей день майже 300 років тому імператриця Єлизавета Петрівна підписала указ про відкриття Московського університету, згодом день народження вузу стало святом російських та українських студентів. Для нашої молоді День студентів трапляється двічі на рік - зимою та пізньою осінню.

24 січня 2013 Новини та події

Подяка організаторам казки «ОСТРІВ НОВОРІЧНИХ СКАРБІВ»Університет «КРОК» оголошує подяку організаторам, учасникам та помічникам Новорічної казки для КРОКівських малят «ОСТРІВ НОВОРІЧНИХ СКАРБІВ».

20 січня 2013 Новини та події

Крок до розвитку професійного середовища – виїзд «SPG»-2013!20 cічня 2013 року відбулася сесія стратегічного планування проектної групи «SPG», яка мала на меті розподіл основних обов’язків всіх членів проектної та медіа групи, затвердження відповідних планів робіт, формування проектних команд, обмін досвідом між новим та старим складом Студентської проектної групи. Захід проходив на базі партнера Коворкінг центру Startup Україна, що сприяло ефективній роботі учасників.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: січня 2013