Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2011 — Університет «КРОК»

Новини та події

29 жовтня 2011 Новини та події

ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ СПІЛКИ ОЦІНЮВАЧІВ УКРАЇНИ29 жовтня на базі Київського коледжу нерухомості відбулися збори громадської організації «Спілка оцінювачів України». На зборах було розглянуто низку питань, пов’язаних із сьогоденням практичної діяльності у сфері оцінки. Представники регіонів обмінялися досвідом роботи в умовах сучасної економіки. Під час зборів було визначено пріоритети роботи організації на найближчий час.

27 жовтня 2011 Новини та події

Вітаємо!Щиро вітаємо кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансів та банківського бізнесу Університету «КРОК» Тулуша Леоніда Дмитровича з тим, що на V Всеукраїнському конкурсі наукових робіт молодих вчених імені М.І. Туган-Барановського він був удостоєний першої премії у номінації «Монографічне видання» за конкурсним напрямом «Податкові аспекти економічного розвитку України».

Високу оцінку отримала його монографія «Функціонування податку на додану вартість у сфері агропромислового виробництва» (Л.Д. Тулуш / Монографія. – К.: ННЦ ІАЕ, 2011. – 280 с.). Пишаємося досягненнями представника «КРОКу» та бажаємо Леоніду Дмитровичу нових звершень на ниві науки!

25 жовтня 2011 Новини та події

Всеукраїнський чемпіонат зі стратегічного менеджменту25 жовтня 2011 року в Університеті відбулася презентація Всеукраїнського чемпіонату зі стратегічного менеджменту. Global Management Challenge Junior – перший студентський чемпіонат зі стратегічного менеджменту, в якому взяли участь 2000 команд із 235 вищих навчальних закладів країни. Це унікальне змагання, призначене для активних, прогресивних, талановитих студентів, які планують кар’єру та зростання в бізнесі.

19 жовтня 2011 Новини та події

Виставка «Магістратура та MBA 2011»19 жовтня в готелі «Хаятт Рідженсі Київ» відбулася виставка «Магістратура та MBA 2011», організатором якої виступила компанія Begin Group, яка є експертом освітнього ринку і співпрацює з провідними освітніми організаціями Росії та інших країн світу (бізнес-школи, вузи, приватні школи). На виставці були представлені: - програми магістратури та МВА; - Executive MBA; - короткотермінові курси; - підвищення кваліфікації та профперепідготовка; - курси ділової іноземної мови; - спеціалізовані курси з підготовки до міжнародних мовних іспитів (TOEFL, IELTS та ін.).

18 жовтня 2011 Новини та події

Нові КРОКівські здобутки18-20 жовтня у Київському палаці дітей та юнацтва проходила третя національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті». Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України і компанія «Виставковий Світ». Вітаємо Університет «КРОК» з отриманням диплому та золотої медалі у номінації «Інновації у використанні інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі»!

01 жовтня 2011 Новини та події

Вручення дипломів випускникам Дніпропетровської філії1 жовтня 2011 року у м. Дніпропетровську відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Дніпропетровської філії Університету «КРОК». Дипломи бакалавра отримали 100 студентів напрямів підготовки «Облік і аудит», «Економіка підприємства» та «Фінанси і кредит». В урочистостях узяли участь перший проректор О.І. Шаров, проректор з науково-педагогічної роботи В.С. Міщенко та проректор з корпоративного управління Н.В. Наконечна. Переглянути фотозвіт з випуску.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2011