Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2014 — Університет «КРОК»

Новини та події

24 квітня 2014 Новини та події

Творчий вечір Віри Мандич24 квітня 2014 року в Інституті управління природними ресурсами м. Коломиї відбулася зустріч із Мандич Вірою. Віра Володимирівна, викладач економічних дисциплін, відкрила студентам свій поетичний талант. Вона презентувала збірку поезії під назвою «Мої вірші». Усі її поетичні твори пронизані найдобрішими та найніжнішими почуттями до близьких людей і рідного краю.

17 квітня 2014 Новини та події

Щорічна зустріч Консорціуму EMP-AIMЗ 15 по 17 квітня в Університеті Печ (Угорщина) проходила зустріч членів Консорціуму EMP-AIM програми Erasmus Mundus для Білорусі, України та Молдови, в рамках якої було підведено підсумки першого та другого набору, а також здійснено відбір кандидатів на мобільність у 2014-2015 н.р.

16 квітня 2014 Новини та події

Міжнародний семінар ІІТН ЮНЕСКО та Асоційованих шкіл ЮНЕСКО16 квітня 2014 року департамент довузівської підготовки і Коледж економіки, права та інформаційних технологій взяли участь у міжнародній конференції «Використаня ІКТ у навчально-виховному процесі як чинник розвитку проектної компетентності вчителів та учнів» на запрошення київської гімназії «Оболонь» – освітнього партнера Університету «КРОК».

16 квітня 2014 Новини та події

Битву виграє той, хто твердо вирішив перемогти!Дипломом переможця було нагороджено студента IV курсу юридичного факультету Олексенко Владислава за І місце на 4-му відкритому чемпіонаті Київської області з кіокушин-кан карате серед дітей, юнаків, дівчат, юніорів, чоловіків та жінок в розділі «куміте». Владислав отримав перемогу у ваговій категорії до 72 кг серед чоловіків.

14 квітня 2014 Новини та події

ПРОФ Тур у Коломиї9 та 14 квітня 2014 року Інститут управління природними ресурсами та Коломийський коледж (м. Коломия, Івано-Франківська область) організували профорієнтаційний захід для школярів «ПРОФ Тур».

«ПРОФ Тур» – це профорієнтаційний квест для старшокласників, який проводила Студентська проектна група (м. Коломия) в Ланчинській ЗОШ І–ІІ ступенів та в Замулинецькому НВК І–ІІІ ступенів.

12 квітня 2014 Новини та події

«День рідних» в Університеті «КРОК»12 квітня 2014 року в Університеті «КРОК» відбувся фестиваль «День рідних». Організували це родинне свято Університет «КРОК», Київський ліцей бізнесу, літній табір «Час Індіго», «Майстерня успіху» і «Пріколкампанія».

12 квітня 2014 Новини та події

Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Стратегічне управління»Для участі в Олімпіаді зареєструвалися 50 учасників – представників 27 вищих навчальних закладів України та міста Києва, серед яких був Університет економіки та права «КРОК».

12 квітня 2014 Новини та події

«Участь у корпоративному  прибиранні парку «Нивки»12 квітня 2014 року відбулася четверта всеукраїнська акція з прибирання парків, скверів, пляжів та інших місць відпочинку – «Зробимо Україну чистою – 2014».

12 квітня 2014 Новини та події

Разом із «PROF-SCHOOL» до професійної мріїІз 1 березня до 12 квітня в Університеті «КРОК» учні 9-11-х класів київських шкіл мали можливість пройти курс тренінгів у школі особистісного розвитку «PROF-SCHOOL». Цей проект реалізується вже вдруге. Він покликаний допомогти підліткам в усвідомленому виборі професії та сприяти їхньому особистісному розвитку.

11 квітня 2014 Новини та події

Відбулася VІI Всеукраїнська екологічна конференція11 квітня 2014 року в Університеті «КРОК» відбулася VІI Всеукраїнська екологічна конференція «Зелене майбутнє планети: від конкретного рішення до глобального мислення». Цей щорічний захід об’єднав понад 150 старшокласників та студентів із 32 навчальних закладів, представників природоохоронних громадських організацій і соціально відповідального бізнесу.

03 квітня 2014 Новини та події

Ярмарок вакансій «HOT VACANCY DAY»3 квітня 2014 року в Університеті «КРОК» пройшов ярмарок вакансій «HOT VACANCY DAY», під час якого молоді спеціалісти мали можливість подати резюме на представлені вакансії та безпосередньо поспілкуватися з роботодавцями.

01 квітня 2014 Оголошення

Запрошуємо Вас 3 квітня 2014 року взяти участь у ворк-шопі від Ірини Нікітіної на тему: «Життя у змінах – новий вимір в системі координат сучасного бізнесу», який відбудеться в рамках ярмарку вакансій в Університеті «КРОК».

Під час ворк-шопу ви зможете дізнатися про:

01 квітня 2014 Новини та події

Як пройшли весняні канікули разом із «PROF CAMP»Весняний відпочинок у частини старшокласників цього року був особливим, адже останній березневий тиждень вони провели в профорієнтаційному таборі «PROF CAMP».

Цей табір покликаний допомогти школярам обрати майбутню професію. Програма заходу була присвячена найактуальнішим професіям сьогодення: аудитор, юрист, ІТ-спеціаліст, дипломат та HR-спеціаліст. Крім того, учасники змогли побувати на тренінгах з особистісного розвитку, що проводили досвідчені спеціалісти. Та, мабуть, найзахопливішими для школярів виявилися імітаційні ігри й екскурсії до компаній «EY» та «WIN Interаctive».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2014