Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2016 — Університет «КРОК»

Новини та події

28 вересня 2016 Новини та події

Студенти першого курсу спеціальності «Психологія» 29 вересня 2016 року відвідали Психологічний центр «Доктор Сказка». Екскурсія до Центру відбулася під час практичного заняття з дисципліни «Вступ до фаху», яку викладає кандидат психологічних наук, професор кафедри психології І.В. Сингаївська.

Керівник Центру «Доктор Сказка» кандидат психологічних наук Разіда Мугаллімівна Ткач радо прийняла гостей, познайомила з колегами-співробітниками, розповіла про історію створення та розвитку Центру, про його завдання, напрями діяльності та досягнення. Також студенти дізналися про методи казкотерапії та юнгіанського консультування, які активно використовує в практиці «Доктор Сказка», розглянули окремі кейси з консультативної та психотерапевтичної роботи.

Першокурсники з натхненням та цікавістю сприйняли все побачене й почуте, надихнулися прекрасною атмосферою Центру, побачили перспективи розвитку в обраній професії психолога.

Щиро дякуємо Р.М. Ткач за плідну співпрацю!

28 вересня 2016 Новини та події

21 вересня 2016 року в Університеті відбулася благодійна акція зі збору коштів, до якої долучилися студенти та співробітники «КРОКу». Так свій новий навчальний рік розпочало студентське благодійне товариство «Серце в долоньках».

Під час акції було зібрано 738 гривень та 5 грузинських ларі. Їх буде витрачено  на закупівлю необхідних товарів для дітей, які потребують особливого піклування.

Дякуємо студентам – організаторам цього заходу: Кисіль Анні, Філімоновій Ярославі, Кисіль Анастасії, Полозюк Роману та Магдік Анастасії.

Подібні благодійні акції проводяться в Університеті вже понад 12 років. І за цей час добрі справи стали частиною життя всіх, хто працює та навчається в нашому навчальному закладі.

Кожен бажаючий може допомогти робити світ добрішим. Приєднуйтеся до команди небайдужих студентів!

За додатковою інформацією звертайтеся:
Вікторія Ковальчук – 073-419-50-62
Кисіль Анна – 093-690-80-97

27 вересня 2016 Новини та події

У рамках профорієнтаційного проекту від Центру розвитку кар’єри Prof Discovery відбувся другий майстер-клас для студентів економічних спеціальностей «Від економіста до власника бізнесу». Студентів очікували приємні зустрічі з успішними підприємцями. У майстер-класі взяли участь 29 студентів, які мріють побудувати кар’єру в економічній галузі. А деякі з них вже починають міркувати над відкриттям власного бізнесу.

Наші спікери: Аліна Кулік, генеральний директор і власник компанії Several Group, випускниця Університету «КРОК» за спеціальністю «Економіка підприємства», та Олег Саламаха, який пройшов шлях від економіста в банку до регіонального директора, сертифікований кредитний експерт Європейського банку реконструкції та розвитку і Національного банку України, на сьогодні успішний підприємець, коуч, автор програми «Мислення підприємця».

Майстер-клас пройшов у формі відкритого діалогу. Студенти ставили багато запитань, що їх хвилювали. Зокрема, як розпочати кар’єру без досвіду роботи, які етапи відкриття власного бізнесу, які книжки необхідно прочитати підприємцю-початківцю, як долати труднощі та не зламатися в критичній ситуації. На всі ці питання наші спікери змогли дати відповіді, а головне – мотивували студентів на професійний розвиток, здобуття нових знань та навичок у галузі економіки.

Спікери розповіли учасникам історії власного успіху, про шлях, який вони пройшли від фахівців-початківців до успішних підприємців. Аліна Кулік поділилася секретами відкриття бізнесу, розказала про знання та навички, які необхідно для цього освоїти, а також описала основні ризики, які трапляються на шляху підприємця. Головна порада для наших студентів від Аліни: «Необхідно робити більше і краще, ніж від вас очікують. Тільки так можна стати профі». Олег Саламаха змалював учасникам портрет успішного підприємця, надав поради з організації власного бізнесу, а також поділився головними принципами інвестування. Студенти отримали цінну інформацію, що зможе допомогти їм у кар’єрному старті.

Центр розвитку кар’єри висловлює велику подяку спікерам Аліні Кулік та Олегу Саламасі за проведення цікавого й надихаючого майстер-класу. Наступним етапом у знайомстві студентів «КРОКу» з економічною сферою стане відвідання уроків фінансової грамотності. Економісти, готуйтесь до цікавих зустрічей уже цього тижня! 

27 вересня 2016 Новини та події

22 вересня 2016 року відбулася ІІ Звітно-виборча конференція Студентського наукового товариства (СНТ) Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, на якій було представлено звіт про роботу та обрано новий склад товариства.

На зібранні були присутні представники адміністрації Університету та Коледжу:

  • Кучко Андрій Миколайович – доктор фізико-математичних наук, професор, перший проректор Університету;
  • Наконечна Наталія Василівна – кандидат психологічних наук, проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Університету;
  • Сумбаєва Людмила Петрівна – директор Коледжу;
  • Кахута Надія Дмитрівна – кандидат фізико-математичних наук, доцент, декан факультету економіки та підприємництва Університету;
  • Лічман Тетяна Володимирівна – кандидат економічних наук, начальник відділу аспірантури і докторантури Університету;
  • Добришин Юрій Євгенович – кандидат технічних наук, доцент кафедри комп'ютерних наук;
  • Демиденко Галина Іванівна – директор Навчально-наукової бібліотеки Університету;
  • Заріпова Світлана Зульфирівна – голова правління Асоціації випускників Університету «КРОК»;
  • Чепіга Лідія Михайлівна – заступник директора Коледжу з виховної роботи;
  • Іщенко Людмила Володимирівна – відповідальний секретар Приймальної комісії Університету.

Після звіту Олександра Пижова, голови товариства у 2014–2016 роках, відбулися вибори на посади СНТ.

Тож вітаємо новообраний склад товариства:

  • Голова СНТ – Бабенко Юлія;
  • Голова секції правових наук – Сорокопуд Вікторія;
  • Голова секції економічних наук – Бодопростова Ангеліна;
  • Голова секції інформаційних технологій – Яцентюк Назар;
  • Голова секції наук загальноосвітньої підготовки – Опалинський Ярослав;
  • Вчений секретар СНТ – Лутченко Наталія.

Також до складу правління товариства входять завідувачі відділень:

  • Кудряшова Світлана Вікторівна – завідувач відділення загальноосвітньої підготовки;
  • Червінська Тетяна Миколаївна – завідувач економічного відділення;
  • Гурінова Леся Олександрівна – завідувач юридичного відділення та відділення інформаційних технологій.

Наукові керівники секцій:

  • Двірська Оксана Василівна – керівник секції правових наук;
  • Сасім Марина Олександрівна – керівник секції інформаційних технологій;
  • Лелюк Олеся Олександрівна – керівник секції економічних наук;
  • Рибак Ірина Вікторівна – керівник секції наук загальноосвітньої підготовки.

Висловлюємо щиру подяку учасникам конференції за плідну та творчу роботу під час заходу.

Особлива вдячність Олександру Пижову і Добришину Юрію Євгеновичу за їхню плідну, кропітку працю.

Також дякуємо лічильній комісії за роботу під час переобрання складу СНТ – Бузовецькій Анні та Коваль Владиславі, студенткам ІІІ курсу КЕПІТу за спеціальністю «Фінанси і кредит» (спеціалізована програма «КЕПІТ-Ексклюзив»).

Новообраному складу Студентського наукового товариства бажаємо наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання!

 

27 вересня 2016 Новини та події

Студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Бабенко Юлія (ІІІ курс, спеціальність «Правознавство»), Опалинський Ярослав (ІІ курс, спеціальність «Правознавство»), Дудік Андрій (ІІ курс, спеціальність «Правознавство»), Сорокопуд Вікторія (ІІ курс, спеціальність «Правознавство») взяли участь у навчально-презентаційному семінарі «Політико-правова свідомість учнівської молоді та безпека держави» в рамках міського учнівського конкурсу «Омбудсмен», який відбувся 20 вересня у Великій педагогічній вітальні Київського міського будинку учителя. Захід організований відділенням філософії та суспільствознавства КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими –
це зробити їх щасливими.

О. Уальд

Права людини починаються з прав дитини. Права дитини – це її можливість бути щасливою, незалежною у своїх поглядах, виборі свого життєвого шляху. Історичний досвід переконує нас, що неможливо створити групу однакових особистостей, потрібно шукати зважений диференційований підхід до кожної дитини.

До цього заходу також долучилися випускники Коледжу: Карпеєва Олександра – випускниця Коледжу 2011 року; Боришкевич Олександр — випускник Коледжу 2012 року, помічник народного депутата, юрист у юридичній фірмі Вrite&Gribe, голова громадської організації «1991. Покоління незалежних», правозахисник, кандидат у депутати Київської облради; Пижов Олександр – випускник Коледжу 2015 року, директор Інституту права, політології та інформації, стипендіат Київського міського голови 2015 року, юристконсульт юридичного відділу Університету «КРОК».

Розглядалися правові ситуації, визначення, терміни та поняття. Саме сьогодні молодь потребує активних ігрових чи розумових дій, але при цьому вона має отримувати знання про свої права, проголошені й захищені законами України. Тобто ігрові чи інші заходи мають бути насиченими правовими питаннями.

Відверто хочеться, щоб за наслідками усіх цих заходів не забувалися слова педагога А.С. Макаренка:

Наші діти – це майбутні громадяни нашої країни та громадяни світу. Їм належить створювати нашу історію. Вони – майбутні батьки, вони також будуть виховувати своїх дітей. Наші діти повинні вирости чудовими громадянами та гарними батьками.

27 вересня 2016 Новини та події

«КЕПІТ-Expert» – це освітній проект для учнів 8–10 класів, у рамках якого студенти виступають експертами з питань економічної, екологічної, юридичної, комп’ютерної грамотності молоді та проводять корисні майстер-класи.

Команда «КЕПІТ-Expert»:

  • Поварчук Альона – голова Студентської ради Коледжу, студентка ІV курсу за спеціальністю «Розробка програмного забезпечення»;
  • Петричко Юрій – студент ІІІ курсу за спеціальністю «Розробка програмного забезпечення»;
  • Козаков Антон – студент ІІІ курсу за спеціальністю «Розробка програмного забезпечення»;
  • Стеценко Андрій – студент ІІІ курсу за спеціальністю «Розробка програмного забезпечення»;
  • Зонь Андрій – студент ІІІ курсу за спеціальністю «Розробка програмного забезпечення»;
  • Близнюкова Олександра – студентка ІІІ курсу за спеціальністю «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням права»;
  • Табачек Павло – заступник голови Студентської ради Коледжу, студент ІІІ курсу за спеціальністю «Правознавство»;
  • Віштал Леонтій – студент ІІІ курсу за спеціальністю «Правознавство»;
  • Мельніковський Алекс – студент ІІІ курсу за спеціальністю «Правознавство».

Чекаємо на бажаючих приєднатися до цього проекту зі складу студентів Коледжу.

27 вересня 2016 Новини та події

15 вересня 2016 року відбулося перше засідання голів циклових комісій Коледжу економіки, права та інформаційних технологій у 2016–2017 навчальному році.

На початку засідання стипендіат Асоціації випускників Університету «КРОК» – 2016, випускниця Коледжу 2016 року за спеціальністю «Правознавство» Аліна Гольцева презентувала головам циклових комісій КЕПІТу свій проект KROK LAW FEST,який реалізуватиметься в жовтні цього року за підтримки АВУ.

Після презентації на засіданні розглядалися такі питання:

  • основні підсумки роботи циклових комісій 2015–2016 навчального року;
  • проект плану наукової та методичної роботи на 2016–2017 навчальний рік;
  • чергова атестація викладачів;
  • проходження чергових акредитацій у 2016–2017 навчальному році.
26 вересня 2016 Новини та події

В Університеті «КРОК» 14 вересня розпочалося навчання в Школі лідерів. Метою цієї Школи, яка розрахована на першокурсників, є створення команди молодих лідерів через навчання, розвиток лідерських навичок, участь у семінарах, дискусіях та шляхом спільної діяльності.

Під час занять акцентують увагу на важливості формування цінностей у суспільстві, проводять тренінги на теми ефективної роботи в команді, навичок спілкування, планування діяльності, мистецтва публічного виступу, організовують для студентів зустрічі з цікавими людьми.

Веде Школу лідерів проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Університету «КРОК» Наконечна Н.В.

Наступні зустрічі відбудуться вже в жовтні. Слідкуйте за оголошеннями!

21 вересня 2016 Новини та події

У п’ятницю, 16 вересня 2016 року, студенти-другокурсники спеціальності «Туризм» відкрили власний проект «Стежками Києва» в рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери», координатором якого є Луцюк Христина.

Проект, що створений з метою ознайомлення з туристичними ресурсами столиці України, стартував з Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України та Видубицького монастиря. Екскурсію проводила Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму Університету «КРОК».

Національний ботанічний сад – це не тільки провідна наукова установа України, а й найспокійніше і одне з найгарніших місць у Києві. Під час прогулянки ботанічним садом можна побувати в різних куточках України і світу.

Першою зупинкою студентів став «Корейський традиційний сад». Це копія павільйону, в якому бували корейські королі. Павільйон знаходиться в Сеулі, у Палаці Чангдук, що визнаний ЮНЕСКО частиною світової культурної спадщини.

Наступна зупинка – «Українські Карпати». Тут можна відчути всю силу карпатських гір, не покидаючи столицю, піднятися на найвищу точку саду і побачити могутній Дніпро та казковий Київ.

Спустившись з гори, студенти одразу потрапили у «Степи України». Дикі поля, своєрідна рослинність ніби перенесли їх до південної частини нашої країни.

Також студенти познайомилися з іншими ботаніко-географічними ділянками, з історією Свято-Троїцького Іонинського монастиря, зі сторінками історії цієї частини Києва.

Наступним був Видубицький монастир. Це стародавній монастир у Києві та визначна пам’ятка архітектури. Він оточений крутими схилами, на яких висаджено релікти ботанічного саду. На території монастиря знаходяться поховання видатних діячів науки та культури, серед яких Костянтин Ушинський – педагог, основоположник вітчизняної наукової педагогіки і народної школи, Богдан та Варвара Ханенки – колекціонери, меценати, засновники Національного музею Західного та Східного мистецтва у Києві, Євген Афанасьєв – доктор медицини, професор Київського університету Святого Володимира, Володимир Бец – український видатний анатом і гістолог, педагог, громадський діяч, професор Київського університету Святого Володимира.

Також на території монастиря є стародавній колодязь, з якого можна випити холодної освяченої води, що учасники студентського проекту й зробили із задоволенням.

Закривали «першу стежку» студентів сади бузків та гірський сад. Це найдивовижніше і найгарніше місце Києва. Особливо навесні, коли все починає квітнути. Неймовірна кількість різноманітних бузків зачарують кожного.

Національний ботанічний сад – це чудове місце, де можна відпочити від гамірного міста, зануритися у власні думки та насолодитися різноманітною природою.

Федорук Катерина / 2 курс / Туризм

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Стежками Києва / 16.09.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

20 вересня 2016 Новини та події

Наука – це завжди свято. Адже саме в ній людина здатна пізнати істину, сягнути в розпечені надра власної свідомості, відкрити себе в розвитку. Наука покликана наповнювати особистість знаннями, і сей її сокровенний посил приносить радість, натхнення і гармонію.

14 вересня 2016 року в Палаці дітей та юнацтва відбулася настановча сесія відділення економіки Київської Малої академії наук учнівської молоді.

Працювати в Київській МАН у відділенні економіки виявили бажання студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

  • Секція економічної теорії та історії економічної думки:
    • Крапівін Єгор, студент І курсу за спеціальністю «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням англійської мови»
  • Секція фінансів, грошового обігу та кредиту:
    • Ришко Діана, студентка І курсу за спеціальністю «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням англійської мови»
    • Некрутенко Анастасія, студентка І курсу за спеціальністю «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням англійської мови»
    • Земляна Аліна, студентка І курсу за спеціальністю «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням англійської мови»
    • Даниленко Олександр, студент І курсу за спеціальністю «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням англійської мови»

Бажаємо успіху нашим юним дослідникам у наукових розвідках!

20 вересня 2016 Новини та події

У вересні Центр розвитку кар’єри розпочав серію профорієнтаційних майстер-класів та тренінгів із працевлаштування для студентів економічних спеціальностей. Усі ці зустрічі орієнтовані на мотивацію «КРОКівської» молоді до усвідомлених виборів у побудові майбутньої кар’єри. 

Перший тренінг «Старт кар’єри у фінансовій галузі» відбувся 15 вересня. Студенти дізналися про посади, які вони зможуть займати після випуску, та про навички й знання, які необхідно отримати протягом навчання, щоб успішно працевлаштуватися за фахом. Також студенти вчилися аналізувати ринок праці, вимоги роботодавців до фахівців з економічною освітою й умови праці. Учасники тренінгу проаналізували, яка різниця між роботою економіста, бухгалтера та фінансового менеджера. Кожен зміг приміряти посади на себе і вирішити, чи хоче на них працювати. Після знайомства з професією студенти отримали завдання скласти свої перші резюме, які вдосконалюватимуть разом із кар’єрними консультантами Центру розвитку кар’єри протягом навчання.

Після тренінгів на юних економістів очікують майстер-класи від успішних фахівців-практиків, які надихатимуть своїми історіями успіху на професійне зростання та побудову власної кар’єри зі студентських років.

15 вересня 2016 Новини та події

10 вересня 2016 року в парку «Нивки» вчергове пройшов «КРОК-КВЕСТ – 4 стихії». Цей дуже динамічний та позитивний проект для студентів Коледжу й Університету щороку організовують Студентська рада «КРОКу» та департамент зі студентських питань.

За «легендою» проекту «КРОКівці» мали підкорити чотири стихії – Землю, Повітря, Воду та Вогонь. А зробити це можна було лише об’єднавшись у команди та навчившись діяти спільно. Учасники проходили квест, змагалися, демонстрували власні здібності й таланти, відкривали нові якості своїх друзів.

Успішно пройшовши всі етапи проекту та підкоривши стихії студенти отримали приємні призи. Але головне – це чудові емоції, гарний настрій і натхнення для майбутніх перемог. 

14 вересня 2016 Архів оголошень

До Дня юриста запрошуємо студентів 3–6 курсів юридичного факультету Університету «КРОК» напряму підготовки «Правознавство» до участі в Правовому турнірі на Кубок Головного територіального управління юстиції в місті Києві «Майбутній працівник юстиції»

Турнір складатиметься з 3 етапів:

  • 1 етап – тестування в Університеті «КРОК» – 15 питань з юридичних дисциплін, зокрема щодо функціонування органів та установ юстиції
  • 2 етап – дебати за участю двох осіб (доповідач, опонент) на визначену тему
  • 3 етап – інсценування судового розгляду справи за участю двох команд (позивач, відповідач) 

Заповнити заявку на участь можна за посиланням

Ознайомитися з Положенням про проведення Правового турніру (PDF)

13 вересня 2016 Новини та події

10 вересня 2016 року в Університеті «КРОК» відбувся День відкритих дверей.

Старшокласники, яким навесні 2017 року доведеться складати ЗНО, а також учні 9-х класів, які планують цього року вступати до Коледжу, разом із батьками пройшлися коридорами «КРОКу», зазирнули до навчальних аудиторій, бібліотеки, комп’ютерних класів, спеціалізованого класу криміналістики і зали судових засідань та розмістилися в актовій залі Університету «КРОК».

Директор департаменту зв’язків із громадськістю та реклами Наталія Титаренко презентувала відвідувачам освітні можливості Університету, надала інформацію про нові спеціальності, перспективи навчання, отримання додаткової або неформальної освіти, особистісного розвитку, подальшого працевлаштування.

Умотивовані старшокласники та їхні батьки вже сьогодні замислюються, ким бути, яку професію опановувати, де продовжувати навчання після школи. Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій радо зустрінуть влітку 2017 року в лавах своїх студентів учасників Дня відкритих дверей.

Для успішного проходження вступних випробувань у Коледж або складання ЗНО відвідувачам Дня відкритих дверей запропонували підготовчі курси зі зручним графіком (щосуботи або двічі на тиждень), відносно невисокою вартістю (400 грн/міс. за 5 предметів для учнів 9-х класів та 800 грн/міс. за 4 предмети для 11-класників і випускників шкіл минулих років).

Цього разу до «КРОКу» завітало понад 40 родин. І майже 2/3 відвідувачів написали заяви на проходження курсів, що розпочнуться 17 вересня.

Якщо Ви пропустили День відкритих дверей, проте прагнете дізнатися більше про Університет і Коледж, а також бажаєте стати слухачем підготовчих курсів, запрошуємо Вас завітати до «КРОКу» у зручний для Вас час. Ми працюємо з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 19:00 та в суботу з 9:00 до 15:00. Чекаємо на Вас у кабінеті 316.

Крім того, Ви можете дізнатися потрібну інформацію за телефоном: (044) 455-57-57. Попередню реєстрацію на підготовчі курси можна пройти на сайті за посиланням.

Наступний День відкритих дверей відбудеться 1 жовтня 2016 року, у суботу. Початок об 11:00.

Будемо раді зустрічі!

12 вересня 2016 Новини та події

8 вересня 2016 року в конференц-залі Київського міського будинку вчителя відбулася урочиста подія – настановча сесія відділення філософії та суспільствознавства Київської Малої академії наук учнівської молоді. Зібралися учні, батьки, педагоги, перші особи української науки, почесні гості. Долучилися і випускниці Київської МАН, переможниці ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН.

Студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій виявили бажання працювати в Київській МАН на відділенні філософії та суспільствознавства:

  • секція філософії
    • Близнюкова Олександра, студентка ІІ курсу за спеціальністю «Фінанси і кредит»
  • секція педагогіки
    • Опалинський Ярослав, студент ІІ курсу за спеціальністю «Правознавство»
    • Кривко Микита, студент ІІ курсу за спеціальністю «Фінанси і кредит (ексклюзив)»
    • Хиленко Валерій, студент ІІ курсу за спеціальністю «Готельне обслуговування»
  • секція соціології
    • Логош Вікторія, студентка ІІІ курсу за спеціальністю «Правознавство»
    • Лутченко Наталія, студентка ІІІ курсу за спеціальністю «Правознавство»
  • секція правознавства
    • Сорокопуд Вікторія, студентка ІІ курсу за спеціальністю «Правознавство»
    • Сергєєва Маргарита, студентка ІІ курсу за спеціальністю «Правознавство»
    • Дудік Андрій, студент ІІ курсу за спеціальністю «Правознавство»
    • Корченов Тарас, студент ІІ курсу за спеціальністю «Правознавство»

Успіхів та натхнення вам, юні дослідники, у наукових розвідках. Нових вершин та здійснення мрій і бажань.

12 вересня 2016 Новини та події

7 та 8 вересня 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулися організаційні зустрічі з першокурсниками та студентами, які вступили на другий курс. Учасники познайомилися зі студентськими організаціями, які існують у КЕПІТі.

Голова Студентської ради Коледжу Поварчук Альона разом зі своєю командою розповіли про можливості, проекти та активне студентське життя в навчальному закладі.

Студентське наукове товариства презентувала Юлія Бабенко, член Студради і завідувач відділення загальноосвітньої підготовки Товариства. Вона познайомила учасників зустрічі з можливостями, що відкриваються перед студентами, які віддають перевагу науковій діяльності.

Про напрями екологічної діяльності та зелений рух в Університеті розповіла голова Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» Ліана Шмакова. Студенти дізналися, наскільки серйозними та масштабними є проекти «колежанських» екологів.

Також студенти познайомилися з випускником Коледжу й Університету Євгенієм Савельєвим, який запалив у серцях присутніх жагу до лідерства та презентував проект КЕПІТ-expert.

Не маємо сумніву, що перед студентами постав нелегкий вибір: чим зайнятися в Коледжі? Але головне, що кожен знайде справу, яка допоможе самореалізуватися. Адже в нас росте достойне покоління, якому небайдуже майбутнє країни.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Організаційна зустріч в КЕПІТі / 8.09.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

07 вересня 2016 Новини та події

Вересень у Центрі розвитку кар’єри Університету «КРОК» розпочався з тренінгів із побудови успішної кар’єри для першокурсників. У цих заходах взяли участь студенти КЕПІТу спеціалізації «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням англійської мови» та студенти 1 курсу Університету за спеціальністю «Туризм».

Учасники тренінгів дізналися більше про професії, які вони обрали, та про вимоги роботодавців, до яких потрібно готуватися вже зараз. Також тренери зорієнтували студентів щодо посад, на яких вони зможуть працювати після випуску.

Під час тренінгів студенти створили свої перші резюме та мотиваційні листи до роботодавців, які зможуть доповнювати протягом навчання відповідно до отриманих знань, навичок та практичного досвіду.

Тренінги пройшли в позитивній та надихаючій атмосфері. В ігровій формі студенти примірювали на себе ролі спеціалістів різних напрямків у галузях економіки та туризму. Групи ділилися на команди, кожна з яких обирала одну професію за спеціальністю та мала розібратися зі специфікою роботи в певній сфері. Команди за допомогою тренерів побудували особистісні профілі фахівців обраних галузей і визначили обов’язки, умови праці та вимоги, які висувають до них роботодавці.

Наприкінці студенти змогли визначитися з напрямками роботи, за якими їм цікаво розвиватися, проаналізували свої сильні сторони, з’ясували, які ще знання та навички їм необхідно розвинути для успішного кар’єрного старту.

07 вересня 2016 Новини та події

Традиційно у вересні для адаптації першокурсників до студентського життя за ініціативи корпоративного управління в Університеті «КРОК» відбуваються зустрічі-тренінги.

2 та 5 вересня 2016 року з новими студентами зустрілися представники Університету: проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Н.В., директор Студентського офісу Кудак В.М., директор департаменту зі студентських питань Ковальчук Н.О., директор Центру розвитку кар’єри Поліщук Т.С.

Студентам презентували програми та проекти, спрямовані на реалізіцію лідерських якостей, творчих талантів, розповіли про можливості отримання неформальної освіти, особистісного розвитку, познайомили з основами корпоративної культури та традиціями «КРОКу», а також наголосили на важливості активної громадянської позиції та соціальної відповідальності.

Першокурсників запросили долучатися до творчої діяльності Культурного центру, брати участь у проектах зі студентського працевлаштування, наприклад «КРОК до роботи своєї мрії», а також познайомили з департаментом зі студентських питань, що виступає як вірний друг і помічник студента.

Презентували і Студентський офіс – новий структурний підрозділ, який створено для комфортного перебування студента в Університеті: організації навчального процесу та здійснення інформаційної підтримки студентів.

Під час адаптаційних тренінгів студенти роззнайомилися: трішки розповіли про себе, свої інтереси і захоплення, а також поділилися очікуваннями від студентського життя.

Дякуємо провідному методисту департаменту довузівської підготовки Дудко С.О. за допомогу в організації та проведенні заходу.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Тренінги для першокурсників

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

05 вересня 2016 Новини та події

Група першокурсників – майбутніх психологів розпочала своє навчання. Тридцять молодих, зацікавлених у своєму майбутньому студентів здобуватимуть знання за освітніми програмами спеціалізацій «Організаційна психологія» та «Юридична психологія».

Перше вересня було насиченим: знайомство з Університетом та однокурсниками; лекції з дисципліни «Загальна психологія» (викладач – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології Т.О. Ковалькова); лекція та тренінг з дисципліни «Вступ до фаху» (викладач – кандидат психологічних наук, завідувач кафедри психології І.В. Сингаївська).

Попереду – чотири роки бакалаврату! Успіхів нашим першокурсникам!

01 вересня 2016 Новини та події

Останні суботу й неділю літа в Університеті «КРОК» було гамірно, святково, радісно. Це на урочистих церемоніях новачки-першокурсники набували омріяного статусу – Студент. Цього року КРОКівська родина поповнилася майже на 1000 студентів, які прийшли в Університет здобувати вищу освіту за різними ступенями та формами навчання.

Серед багатьох вищих навчальних закладів Києва ці юнаки та дівчата за підтримки батьків обрали «КРОК» – Університет, який у 2016–2017 навчальному році відзначатиме 25-річчя освітньої діяльності. Який протягом кількох останніх років посідає вищі щаблі в різних рейтингах недержавних вишів України, а влітку 2016-го впевнено зайняв першу сходинку Консолідованого рейтингу серед приватних вищих навчальних закладів країни. Тут нові студенти опановуватимуть обрані професії, братимуть наукові вершини, долатимуть труднощі у навчанні. Тут дістануть підтримку й розуміння викладачів, знайдуть нових друзів, проявлять свої таланти та ділові риси. Звідси вже з державними дипломами молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста чи магістра поринуть у світ дорослого та відповідального життя.

А поки що схвильовані, усміхнені та щасливі молоді люди високо піднімали вгору студентські квитки. Сповнені прагнення розпочати реалізувати повною мірою свій потенціал, новоспечені студенти уважно дослухалися до напутніх слів своїх завтрашніх викладачів. Перший проректор, доктор фіз.-мат. наук, професор А.М. Кучко наголосив:

– Ви вже студенти. І це не означає, що Ви витягли щасливий квиток у майбуття. Усе значно вагоміше і серйозніше – Ви отримали можливості стати успішними людьми. А можливостями, які надали Вам Ваші сім’ї, сама доля і наш Університет, потрібно розумно скористатися. Отримання вищої освіти – це відповідальний, виснажливий і водночас надзвичайно цікавий марафон. І щоб його здолати, Вам знадобляться серйозні зусилля. Я хочу дати Вам пораду: від наших чудових, мудрих, потужних викладачів намагайтеся взяти все, що вони знають, бо це для вас унікальний шанс стати справді фахівцями і в майбутньому перемогти в конкурентній боротьбі на ринку праці.

Проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління), к. псих. н., Н.В. Наконечна запевнила, що першокурсники тепер не просто студенти «КРОКу», а члени багатотисячної КРОКівської родини: «І Ви вже в перші дні навчання відчуєте, що всі ми – саме Родина. Можу Вас щиро запевнити – в Університеті Ваші амбітні мрії та надії обов’язково здійсняться. У добру путь, Студенти!».

Під час церемонії Посвяти у студенти першокурсники долучаються до однієї з чудових «КРОКівських» традицій – стають свідками вручення відзнаки «Зірка КРОКу» кращим студентам, викладачам та співробітникам Університету.

2016 року за високі результати діяльності, професіоналізм, якісну підготовку студентів, активну організаційну та проектну діяльність відзнаку отримали:

  • доцент кафедри економічної теорії факультету економіки та підприємництва, к. е. н., М.О. Гофман
  • доцент кафедри міжнародних економічних відносин факультету міжнародних відносин, к. е. н., Г.П. Оласюк
  • заступник директора з наукової та методичної роботи Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Н.К. Новіцька
  • викладач Коледжу економіки, права та інформаційних технологій В.В. Полєтаєв
  • заступник директора з технічних питань Культурного центру О.Р. Карапетян
  • провідний методисту департаменту довузівської підготовки С.О. Дудко

За високі результати у навчанні, активну участь у студентському самоврядуванні та проектній діяльності «Зірку КРОКу» отримали випускники Університету: Микита Шарапов та Дар’я Чмерук, випускники КЕПІТу: Аліна Гольцева, Сніжана Кримова, Вікторія Дяченко, Наталія Руліковська, Євгенія Гричик, Джонатан Тела та студенти Університету: Ярослава Філімонова, Вікторія Ковальчук, Антон Січевлюк, Ірина Бурська, Євген Лученок.

Щиро вітаємо усіх: батьків, першокурсників, студентів, викладачів та співробітників з початком нового навчального року, нового етапу в житті та впевнені, що 2016–2017 рік відкриє нові горизонти для кожного з нас!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Посвята у Студенти - 2016 / 27-28.08.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

01 вересня 2016 Новини та події

31 серпня 2016 року в Університеті «КРОК» урочисто відкрито новий структурний підрозділ – Студентський офіс – який забезпечуватиме комплексне обслуговування організації навчального процесу, а також здійснюватиме інформаційну підтримку студентів та їхню взаємодію з навчальними, науковими та іншими структурними підрозділами.

Була і традиційна червона стрічка, і привітання та побажання від засновників, адміністрації, співробітників, студентів.

Були і слова ректора, які надихали на роботу: «За 25 років діяльності Університету відкриття Студентського офісу – це визначна подія, що торкається масштабних структурних змін саме щодо забезпечення студентських потреб. А, як відомо, одні кардинальні зміни призводять до нових і нових наступних КРОКів. Створивши Студентський офіс, ми це розуміли. Тож усіх нас, і адміністрацію, і викладачів, і студентів чекають зрушення в роботі із забезпечення навчального процесу, студентського самоврядування тощо. Звичайно, будуть певні труднощі, адже це лише початок, тому закликаю всіх, а понад усе – працівників Офісу: наберіться терпіння, врівноваженості, розуміння.  Втім, вірю, що нова структура набуде популярності та поваги в нашій КРОКівській родині».

В Університеті з’явився абсолютно новий клієнторієнтований підрозділ, який створюватиме умови для комфортного перебування студента в навчальному закладі. Тож запрошуємо переконатися у цьому особисто, завітавши в кабінет 103, де відтепер щоденно менеджери по роботі зі студентами: Дар’я, Валерія, Марія і Мілана під керівництвом директора Студофісу Володимира Миколайовича Кудака готові допомагати Вам у вирішенні питань, пов’язаних із навчанням в Університеті «КРОК».

01 вересня 2016 Новини та події

Вітаємо усю КРОКівську родину та друзів з початком нового навчального року!

Це свято об’єднує нас усіх: хто викладає науки, хто отримує знання, опановує нове.

1 Вересня – день особливий. Ми КРОКуємо шляхом, що буде сповненим яскравими подіями, напруженою, але цікавою роботою над втіленням мрій і реалізацією нових завдань.

Зичимо команді викладачів Університету творчих сил, розуміння важливості та актуальності просвітницької місії. Нехай новий навчальний рік принесе Вам стабільність і задоволення від роботи, нові професійні та наукові досягнення, сумлінних і небайдужих студентів!

Бажаємо студентам – щирого прагнення оволодіти новими знаннями та навичками! Нехай новий навчальний рік буде для вас періодом відкриттів, знайомств та захоплюючого студентського життя.

Переконані, що новий навчальний рік – ювілейний для Університету «КРОК» – стане часом звершень!

Зі святом, з новим навчальним 2016-2017 роком!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2016