Тренінги для першокурсників — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінги для першокурсників

07 вересня 2016 Новини та події

Традиційно у вересні для адаптації першокурсників до студентського життя за ініціативи корпоративного управління в Університеті «КРОК» відбуваються зустрічі-тренінги.

2 та 5 вересня 2016 року з новими студентами зустрілися представники Університету: проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Н.В., директор Студентського офісу Кудак В.М., директор департаменту зі студентських питань Ковальчук Н.О., директор Центру розвитку кар’єри Поліщук Т.С.

Студентам презентували програми та проекти, спрямовані на реалізіцію лідерських якостей, творчих талантів, розповіли про можливості отримання неформальної освіти, особистісного розвитку, познайомили з основами корпоративної культури та традиціями «КРОКу», а також наголосили на важливості активної громадянської позиції та соціальної відповідальності.

Першокурсників запросили долучатися до творчої діяльності Культурного центру, брати участь у проектах зі студентського працевлаштування, наприклад «КРОК до роботи своєї мрії», а також познайомили з департаментом зі студентських питань, що виступає як вірний друг і помічник студента.

Презентували і Студентський офіс – новий структурний підрозділ, який створено для комфортного перебування студента в Університеті: організації навчального процесу та здійснення інформаційної підтримки студентів.

Під час адаптаційних тренінгів студенти роззнайомилися: трішки розповіли про себе, свої інтереси і захоплення, а також поділилися очікуваннями від студентського життя.

Дякуємо провідному методисту департаменту довузівської підготовки Дудко С.О. за допомогу в організації та проведенні заходу.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Тренінги для першокурсників

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 08 вересня 2016 11:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінги для першокурсників