Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2011 — Університет «КРОК»

Новини та події

28 листопада 2011 Новини та події

«Видатні менеджери минулого та сучасності»Читання були організовані відділенням економіки Київської Малої академії наук учнівської молоді (КМАНУМ) за сприяння Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Під час відкриття заходу зі вступним словом виступила проректор із науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Університету «КРОК» Наконечна Н.В., а завідувач кабінету відділення економіки КМАНУМ Кагляк О.В. провела презентацію на тему «Призначення та функції менеджера».

25 листопада 2011 Новини та події

Участь у виставці23-25 листопада у м. Кременчуці проходила міжрегіональна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра», організована місцевим відділенням Полтавської торгово-промислової палати за сприяння Кременчуцького виконкому та міського управління освіти.

Виставка «Освіта та кар’єра» - важлива подія для освітян регіону, головною метою якої є знайомство випускників шкіл з умовами вступу та навчання у вищих навчальних закладах.

23 листопада 2011 Новини та події

Участие в выставкеВ рамках щорічного заходу «Місяць екології» був проведений фестиваль креативної молодіжної моди. Цього року тематикою фестивалю були «Стиляги». Участь у показі взяли студенти усіх спеціальностей І курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Вбрання учасників дивувало своїм розмаїттям та неординарністю, адже одяг був зроблений із вторинної сировини: поліетилен, диски, парасольки, платівки, картон, фольга – все це використовувалось для створення дивацького екологічного вбрання.

Завдяки фантазії учасників було продемонстровано близько 40 моделей еко-костюмів. Вітаємо команду переможців Фестивалю креативної моди «Еко-Мода 2011», студентів КЕПІТу групи «ЕП»: Савельєва Євгенія, Мороз Марину, Духоту Аллу, Лемешко Артема, Наумчак Кристину, Царьова Андрія, Третяк Настю, Базалицьку Вероніку, Приму Олександра

23 листопада 2011 Новини та події

«Еко-Мода 2011»В рамках щорічного заходу «Місяць екології» був проведений фестиваль креативної молодіжної моди. Цього року тематикою фестивалю були «Стиляги». Участь у показі взяли студенти усіх спеціальностей І курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

19 листопада 2011 Новини та події

Парад вищих навчальних закладів м. Києва19 листопада на Хрещатику відбувся парад вищих навчальних закладів м. Києва, організований Київською міською державною адміністрацією. У параді, присвяченому Міжнародному дню студента, взяли участь понад 200 студентів Університету «КРОК».

У цей день на головній вулиці країни відбулися і ряд інших заходів: святковий концерт студентської самодіяльності, чемпіонат з міні-футболу і вуличного баскетболу та ін.

17 листопада 2011 Новини та події

В ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 міста Українки відбувся семінар-практикум17 листопада в ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 м. Українки відбувся семінар-практикум на тему «Управлінська діяльність керівника школи щодо забезпечення впровадження інформаційно-комунікативних технологій у навчально-виховному процесі», який відвідали директори загальноосвітніх навчальних закладів та представники Обухівського відділу освіти.

17 листопада 2011 Новини та події

Вітаємо!17-19 листопада 2011 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулися XX Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2011» і VIІI Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». За результатами конкурсу, у якому брали участь українські ВНЗ, Університет «КРОК» було нагороджено дипломом та срібною медаллю у номінації «Кращий дизайн офіційного сайту вищого навчального закладу».

17 листопада 2011 Новини та події

Творчий вечір Віри Мандич 17 листопада в ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 м. Українки відбувся семінар-практикум на тему «Управлінська діяльність керівника школи щодо забезпечення впровадження інформаційно-комунікативних технологій у навчально-виховному процесі», який відвідали директори загальноосвітніх навчальних закладів та представники Обухівського відділу освіти.

16 листопада 2011 Новини та події

Відбулася першість з настільного тенісу16 листопада відбулася відкрита першість з настільного тенісу серед студентів Університету «КРОК», Коледжу економіки, права та інформаційних технологій і Київського коледжу нерухомості.

Боротьба велася за шістьма тенісними столами і тривала понад п’ять годин. Учасники пройшли відбірний тур, 1/8 фіналу та 1/4 фіналу.

15 листопада 2011 Новини та події

«KPOK»15 листопада у спортивній залі Університету «КРОК» відбулася товариська зустріч з волейболу між збірними командами викладачів та студентів.

У нерівній боротьбі (команда викладачів грала вп’ятьох, команда студентів - вшістьох) перемогу з рахунком 3:1 здобули студенти.

Вітаємо переможців:

12 листопада 2011 Новини та події

«Школа фандрайзингу»12 листопада в Університеті «КРОК» відбулася «Школа фандрайзингу» від провідного тренера Руслана Краплича.

Програма «Школи» включала серію «Школа фандрайзингу» в «КРОЦі»ів на тему залучення ресурсів у межах проектної діяльності організацій. Проект «Школи» було розроблено для працівників громадських організацій та усіх, хто цікавиться методологією і правилами залучення ресурсів.

12 листопада 2011 Новини та події

Відкритий чемпіонат з імітаційної гри «Управління підприємством»12 листопада Київський ліцей бізнесу провів Відкритий чемпіонат з імітаційної гри «Управління підприємством». У чемпіонаті взяло участь 11 шкіл, 2 гімназії та 2 ліцеї. Всього було зареєстровано 15 команд. Перемогу здобули команди Київського ліцею бізнесу та ліцею «Універсум». Переможці отримали призи від адміністрації Університету «КРОК».

09 листопада 2011 Новини та події

Вітаємо!Вітаємо старшого викладача кафедри комп’ютерних наук Шикову Олену Миколаївну з успішним захистом кандидатської дисертації за спеціальністю 21.04.01 - економічна безпека держави. Тема дисертації: «Моделювання як інструмент забезпечення економічної безпеки держави». Науковий консультант - Кириченко Олександр Анатолійович, доктор економічних наук, професор. Зичимо подальших успіхів та натхнення.

08 листопада 2011 Новини та події

Вітаємо нову Студраду КЕПІТу!8 листопада пройшла звітно-виборна конференція студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Під час конференції було обрано новий склад Студентської ради Коледжу (СРК).

07 листопада 2011 Новини та події

Вітаємо!Вітаємо професора кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та логістики, кандидата технічних наук, доцента Алькему Віктора Григоровича з успішним захистом докторської дисертації за спеціальністю 21.04.02 - економічна безпека суб'єктів господарської діяльності. Тема дисертації: «Генезис і розвиток системи економічної безпеки суб'єктів логістичної діяльності». Науковий консультант - Кириченко Олександр Анатолійович, доктор економічних наук, професор.

Зичимо подальших успіхів та натхнення.

04 листопада 2011 Новини та події

Брейн-ринг «Think green»4 листопада в Університеті «КРОК» відбувся брейн-ринг «Think green». Його учасниками стали студенти першого курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Всього у грі взяло участь 45 студентів, які були об’єднані у вісім команд, по п’ять студентів у кожній.

Брейн-ринг «Think green» - важливий крок у формуванні молодіжної екологічної культури. Під час гри було висвітлено низку проблем, з якими кожна людина стикається щодня. Основна мета брейн-рингу – закликати молоде покоління до екологічного мислення, сформувати відчуття власної відповідальності за стан навколишнього середовища.

02 листопада 2011 Новини та події

«KPOK»Вітаємо студентів Університету «КРОК» з отриманням стипендій та премій Київського міського голови! Стипендії за відмінне навчання та активну громадську діяльність призначено Роменській Аніті (факультет економіки та підприємництва), Богатиренко Ярославі (Київський коледж нерухомості) і Грицику Денису (юридичний факультет).

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2011