Фільтрувати матеріали за датою: березня 2010 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 березня 2010 Новини та події

Зображення виданняРішенням президії Вищої атестаційної комісії України (постанова №1-05/1 від 10 лютого 2010 року), яке опубліковане у Бюлетені ВАК України №3 за 2010 рік, збірник наукових праць «Правничий вісник Університету «КРОК» визнано фаховим виданням, в якому можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук з юридичних та психологічних галузей наук.

24 березня 2010 Новини та події

Студентський центр розвитку кар’єриСтудрада Університету «КРОК» презентувала студентам свій новий проект – Студентський центр розвитку кар’єри, який свідчить про розуміння і готовність майбутніх фахівців ще зі студентської лави приділити увагу такому важливому питанню як кар’єробудування.

13 березня 2010 Новини та події

Школа дебатів для студентів КРОКу13 березня студенти Університету «КРОК» та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій взяли участь у проекті «Школа дебатів». Організаторами проекту виступили Рада СНТ Університету «КРОК» та Київське відділення ВМГО «Дебатна Академія». Програма Школи складалася із теоретичної частини (майстер-клас із ораторського мистецтва, тренінг по правилам гри за Британським форматом парламентських дебатів) та практичної частини (симуляція).

06 березня 2010 Новини та події

Студентка Університету «КРОК» обрана Президентом УАСС6 березня у рамках Всеукраїнського студентського форуму «Нові законодавчі ініціативи та Болонський Процес в Українському освітньому просторі» відбулась сьома Генеральна асамблея національного об’єднання студентів Української асоціації студентського самоврядування. Під час Генеральної асамблеї студенти підбили підсумки діяльності за 2009 рік, який відзначився значними успіхами, зокрема, прийняттям Змін до Закону України «Про Вищу Освіту» щодо розширення прав студентів.

05 березня 2010 Новини та події

Конкурс наукових робітВітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу наукових робіт (галузь наук «Інтелектуальна власність») – магістрів Навчально-наукового Інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти – Малиш Лілію (І місце), Мусієнка В’ячеслава (ІІІ місце). Науковий керівник: професор Андрощук Геннадій Олександрович. Зичимо Лілії та В’ячеславу успіхів, натхнення подальших здобутків та перемог, а Геннадію Олександровичу талановитих студентів!

02 березня 2010 Новини та події

Відкриття першого в Україні RTC2 березня на базі Університету «КРОК» та Київського ліцею бізнесу відбулося офіційне відкриття першого регіонального навчального центру Apple (Regional Training Center) для вчителів. На відкритті Київському ліцею бізнесу було присвоєно статус RTC Apple, про що оголосили директор департаменту дистрибуції Apple компанії ERC Сергій Кадулін та директор ліцею Людмила Паращенко. «Це мобільна мультимедійна лабораторія, яка надає унікальні можливості для цікавого й ефективного навчання та самостійної роботи як учителів, так і учнів.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: березня 2010