Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2010 — Університет «КРОК»

Новини та події

31 жовтня 2010 Новини та події

Відзначимо Хеллоуін разом!Святкування Хеллоуіна в нашій країні розпочалося відносно недавно. Проте молодь України швидко вподобала це свято і активно бере у ньому участь. Хеллоуін має давню історію – це святкування кінця фертильного періоду кельтської богині Ейсерії, який припадає на 31 жовтня. У цей день, за віруваннями стародавніх кельтів, світ живих і мертвих перетинається. Також це свято відоме як День усіх святих. 29 жовтня студради юридичного факультету і факультету економіки та підприємництва організували святкування Хеллоуіна в Університеті «КРОК». З 8.00 до 13.05 в холі навчального закладу проходили різноманітні конкурси («Мумія», «Впізнай тіло Клеопатри» тощо). Всі бажаючі мали змогу загримуватися та відчути себе учасниками костюмованої вечірки. Найактивніші студенти отримали солодкі призи та грамоти за найкращий костюм.

30 жовтня 2010 Новини та події

Згадаймо студентські роки!30 жовтня в стінах нашого вузу відбулася зустріч випускників «AlumniCamp», організована Асоціацією випускників Університету «КРОК». Партнерами виступили: Університет «КРОК», Центр розвитку кар’єри, Студрада Університету, HеadHunter, «Історії успіху». «AlumniCamp» - новий неформальний, демократичний, інтерактивний формат зустрічі випускників для інтеграції середовища, обміну досвідом і ідеями, а також доброго відпочинку.

27 жовтня 2010 Новини та події

Нові перемоги «КРОКу»З 27.10 по 29.10 в Київському палаці дітей та юнацтва проходила виставка «Інноватика в освіті України», організована Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України і компанією «Виставковий світ». Університет «КРОК» було нагороджено золотою медаллю у номінації «Інноватика у вищій освіті». Вищий навчальний заклад отримав цю нагороду за дві освітні програми – Україно-австрійську програму з експортноорієнтованого менеджменту (УАП) та КЕПІТ-Ексклюзив.

26 жовтня 2010 Новини та події

Конференція Студентського наукового товариства26 жовтня відбулася Конференція Студентського наукового товариства Університету. Результатами роботи Конференції стали затвердження Звіту Ради СНТ за 2009-2010 рік роботи та вибори нового складу Ради. Спікером СНТ на 2010-2011 роки була обрана Лук Анна, студентка 3 курсу КЕПІТ. Також Конференція затвердила рекомендації до плану роботи Ради СНТ 2010-2011, а саме: провести майстер-класи з написання курсових та наукових робіт, видати інформаційний бюлетень для підвищення обізнаності студентів щодо наукових заходів, що проходять в Україні, провести роботу щодо підвищення навичок студентів використання ресурсів бібліотеки Університету. Перше засідання Ради СНТ відбудеться вже 1 листопада.

25 жовтня 2010 Новини та події

«Green Park of КЕПІТ»25 вересня 2010 року в парку «Нивки» в рамках проекту «Зелений парк Коледжу» (GPK – «Green Park of КЕПІТ») відбувся традиційний щорічний збір першокурсників.

Мета заходу - познайомити нових членів Кроківської родини з їх кураторами, в тому числі старшокурсниками, допомогти їм знайти нових друзів і творчо проявити себе. Різноманітні конкурси (вітання, квест, КВК, КЕПІТ-Pictures), організовані Студентською радою, були спрямовані на те, щоб зовсім незнайомі люди стали одним колективом, друзями, якими надалі доведеться разом вчитися і переживати всі світлі моменти студентського життя.

22 жовтня 2010 Новини та події

Студенти «КРОКу» продовжують захищати права громадянНещодавно світ побачив «Юридичний путівник автомобіліста». Це третє видання серії науково-практичної літератури «Юридичні путівники», започаткованої з метою підвищення рівня правової культури і правової освіти населення. Студенти «КРОКу» вже брали участь у написанні путівника з цієї серії. У виданні читачі-водії можуть знайти зразки скарг та позовних заяв, а також термінологічний словник з основними поняттями і дефініціями в межах проблематики, яка розглядається у путівнику, та узагальнення судової практики захисту прав і застосування законів.

22 жовтня 2010 Новини та події

На варті змін бюджетного законодавстваВ липні 2010 року Верховна Рада України прийняла нову редакцію Бюджетного кодексу України, за якими формується фінансовий план нашої держави і фінансові плани місцевого самоврядування.

Усвідомлюючи важливість змін бюджетного законодавства, авторський колектив молодих науковців підготував і видав науково-практичний коментар Бюджетного кодексу України. Над виданням працювали фахівці ВМГО "Український молодіжний правничий союз" та ВГО «ДОЗОР». Коментар видано під загальною редакцією прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

20 жовтня 2010 Новини та події

Red Bull Gravity ChallengeСтуденти i курсу напряму «Комп’комп'ютерні науки» Півень Віталій, Нажденко Андрій, Токар Олександр зайняли почесне третє місце на змаганнях Red Bull Gravity Challenge. Цей захід проходив в декількох містах України з 6 вересня до 19 жовтня. Його учасники мали складне завдання: розробити пристрій, який здолав би силу гравітації. Це повинен був бути креативний апарат розміром не більше 1 кв. м.

18 жовтня 2010 Новини та події

Сім врятованих дерев.18 жовтня відбулася благодійна акція «День врятованого дерева», яка стала першим кроком програми з підвищення ефективності використання паперу в офісних цілях. Учасники програми наголошують на необхідності економії паперу, його повторного використання та вторинної переробки. Організатором акції є Екологічний клуб однодумців «Лотос», який представляє Коледж економіки, права та інформаційних технологій. На рівні усього Університету захід проводиться вперше.

15 жовтня 2010 Новини та події

Студенти вп’яте спробували себе в ролі парламентарівЗ 15 по 17 жовтня в Національному університеті «Одеська юридична академія» реалізовувався Всеукраїнський проект «Модель Верховної Ради України». Його суть полягала в умовному відтворенні законодавчої роботи парламенту з метою набуття та вдосконалення майбутніми юристами навичок парламентської дискусії, стимулювання наукової діяльності студентів ВНЗ України юридичного профілю.

15 жовтня 2010 Новини та події

Всеукраїнський з'їзд студентів із Монголії, які навчаються в Україні15 жовтня 2010 року в приміщенні Університету «КРОК» відбувся Всеукраїнський з'їзд студентів із Монголії, які навчаються в Україні, за участю Почесного Консула Монголії в Україні та за підтримки Управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК».

Управління міжнародного співробітництваНа базі Університету відбувся Всеукраїнський з'їзд студентів із Монголії, що навчаються в Україні за участю Почесного Консула Монголії в Україні та за підтримки Управління міжнародного співробітництва. У привітальному слові Почесний Консул Монголії Хорлу Болдкхуяг висловив подяку Університету "КРОК" за гостинність та за цьогорічний прийом 10 студентів із Монголії на навчання на основних та підготовчому факультетах. Загалом на з'їзді були присутні більше 70 учасників з усіх куточків України. Офіційну частину гармонійно завершив баскетбольний турнір між командами монгольських студентів. Переможці серед чоловічих та жіночих команд отримали кубки, також їх привітали представники Управління міжнародного співробітництва та нагородили символічними подарунками від Університету.

На думку начальника УМС Андрія Григоровича Лотарєва такі зустрічі сприятимуть міжнародному іміджу і визнанню Університету та популяризації навчальних програм для іноземців серед потенційних студентів із країн Азії.

10 жовтня 2010 Новини та події

Студенти «КРОКу» в черговий раз взяли участь у виставці Education AbroadСпробувати свої сили у якості перекладачів та асистентів студенти мали змогу у неділю, 10 жовтня, під час виставки Education Abroad, організованої компанією DEC, що з успіхом проходила у київському готелі «Прем’єр-Палац». Студенти 3-4 курсів напряму підготовки «Міжнародна інформація», програм «КРОК-Профі» та «КРОК-Ексклюзив» раді були отримати безцінний досвід спілкування англійською мовою з представниками навчальних закладів Великої Британії, США, Канади, Німеччини, Голландії, Швейцарії, Нової Зеландії, Австралії, Данії та інших країн. Задоволеними залишилися усі – і студенти, і гості з-за кордону, і численні відвідувачі виставки.

01 жовтня 2010 Новини та події

Здобутки наших студентівСтудент Університету «КРОК» візьме участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу «Юрист-2010» Вадим Сидоренко, студент 4 курсу юридичного факультету, став одним із десяти фіналістів Всеукраїнського конкурсу «Юрист-2010» в номінації «Студент-юрист». Конкурс «Юрист року» традиційно проводиться Союзом юристів України за участю Міністерства юстиції, Генеральної прокуратури, МВС, СБУ, Вищої ради юстиції, Верховного Суду та інших профільних органів державної, судової влади, провідних громадських організацій юридичної спрямованості.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2010