Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2008 — Університет «КРОК»

Новини та події

17 листопада 2008 Новини та події

З Міжнародним днем студента!Щиро вітаємо всіх з Міжнародним днем студента! Нехай це свято додасть Вам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах! Бажаємо успіхів у навчанні, досягнення всіх поставлених цілей! Щастя! Щиро вітаємо всіх з Міжнародним днем студента! Нехай це свято додасть Вам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах! Бажаємо успіхів у навчанні, досягнення всіх поставлених цілей! Щастя!

17 листопада 2008 Новини та події

Студентський тижденьБез гуляння – не буде навчання! Протягом 17-21 листопада з нагоди Дня студента в нашому Університеті відбувся Студентський тиждень! У ці дні в обігу лапті – валюта «КРОКу», і Студентська рада пропонує масу цікавих вакансій! Цього разу можна було заробити, якщо ти: - щось створив на тему «КРОК – самий студентський ВНЗ»; - добре навчаєшся; - приходиш вчасно на заняття; - співаєш?

15 листопада 2008 Новини та події

Школа студентського самоврядування «Estudiart»З 15 по 16 листопада у Клавдієво на базі «Зміна» для студентів-активістів Університету «КРОК» було проведено школу студентського самоврядування «Estudiart». Всі ми знаємо, що студентам потрібно допомагати вирішувати свої проблеми і відстоювати свої права, для цього й існують органи студентського самоврядування. «Estudiart» створена спеціально для розвитку співпраці представників Студентської Ради з адміністрацією.

13 листопада 2008 Новини та події

Сергій ГулаВітаємо Сергія Гулу - переможця конкурсу "НАЙАКТИВНІШИЙ ГРОМАДСЬКИЙ ДІЯЧ СЕРЕД СТУДЕНТІВ", який проводився за участі конкурсної комісії при Міністерстві освіти і науки України. Переможці конкурсу були відзначені відомчими нагородами під час урочистостей в "Українському домі" у Києві 13 листопада. Нам особисто приємно, що свою громадську діяльність Сергій розпочинав на посаді голови Студентської ради юридичного факультету Університету "КРОК"!!! Ще раз вітаємо! Пишаємось! Бажаємо нових перемог!

12 листопада 2008 Новини та події

Ярмарок вакансійЦентр розвитку кар'єри Університету "КРОК" провів черговий, осінній "Ярмарок вакансій". Формат Ярмарку був продиктований ситуацією на ринку праці - економічна криза різко скасувала безліч вакансій, тому ми використали час для того, щоб підготуватися до того моменту, коли криза піде на спад і державі знову знадобляться спеціалісти. У форматі Ярмарку Центр розвитку кар'єри проводив майстер-класи провідних бізнес-тренерів Києву, презентації рекрутингових та рекламних агенцій, страхових компаній, а також був проведений День кар'єри "ABBY 1C" компанії "ABBY Україна".

11 листопада 2008 Новини та події

Новій Студраді Університету - нових звершень!11 листопада пройшла V Звітно-виборча Конференція студентів Університету "КРОК". 2007-2008 рік роботи Студентської ради було ухвалено більшістю делегатів оцінкою задовільно. У новий склад Студентської Ради було обрано: Сперчун Надія (3 курс, ФЕП) - голова Студради Університету. Члени Студради Університету: Іванов Єгор (3 курс, ФЕП), Дмитро Лиганов (3 курс, ФЕП), Забелло Алла (4 курс, Коледж), Євген Петрунець (3 курс, ФЕП), Щепетильникова Єлизавета (2 курс, ФМВ), Денікевич-Левіна Лілія (2 курс, ФМВ). Вітаємо! Бажаємо шалених ідей, креативних проектів та якісної роботи!

10 листопада 2008 Новини та події

Підсумки І туру Міжнародного конкурсу імені Петра ЯцикаОргкомітет І туру Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, який пройшов в нашому Університеті 10 та 13 листопада, оголосив переможців серед студентів Університету та Коледжу! Університет "КРОК": I місце - Ольга Михалків (ЮФ, психологія, II курс), II місце - Ірина Маркевич (ФМВ, "КРОК-ексклюзив", III курс), III місце - Павло Лагойко (ФЕП, маркетинг, I курс).

03 листопада 2008 Новини та події

Студенти ФМВ обрали нову Студраду факультетуВітаємо новообрану Студентську раду факультету міжнародних відносин! Голова Студради - Тімченко Анна, Заступник голови - Сас Олена. Члени Студради ФМВ: Пеляк Тетяна, Павліченко Станіслав, Литвин Юлія, Онішенко Олександр. Бажаємо успіхів! Творчого натхнення, креативного мислення, нових досягнень!

01 листопада 2008 Новини та події

КУЛЬТУРНОМУ ЦЕНТРУ УНІВЕРСИТЕТУ «КРОК» - 10 РОКІВ!!!"Если звезды зажигают - значит - это кому-нибудь нужно!" З1 жовтня 1998 - перший випуск студентської газети КРОКу (народження КЦ - юху! Квіти, шампанське, нескінченна радість батьків), 1999 рік - перший виїзд до Одеси збірної команди КВН Університету (дитинка росте на очах), 2001 рік - починає діяти танцювальний колектив (у майбутньому, через 5 років, - 6 березня 2006 року отримує статус Театру танцю «КРОК»). Перший серйозний крок на серйозній сцені - Посвята у студенти-2001, на сцені Конгрес-Холу "Аліса у країні чудес" (посвята у вигляді казок стає традицією і до сьогоднішнього року, вже на сцені Жовтневого Палацу, ми запалюємо зірки на сцені і в очах першокурсників).

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2008