Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2020 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 грудня 2020 Новини та події

Чайна традиція є невід’ємною складовою нематеріальної культурної спадщини народів світу, до якої причетний чи не кожний із нас…

30 грудня 2020 Новини та події

У рамках імплементації основних положень Закону України «Про вищу освіту» щодо формування власної освітньої траєкторії та індивідуального навчального плану здобувача вищої освіти за рахунок вільного вибору дисциплін кафедра Комп’ютерних наук провела I етап вільного вибору дисциплін для студентів бакалаврату освітньої програми «Комп’ютерні науки» на 2021-2022 навчальний рік.

30 грудня 2020 Новини та події

У грудні 2020 року Університет «КРОК» приєднався до програми Oracle Academy – міжнародної програми підготовки ІТ-фахівців у навчальних закладах.

29 грудня 2020 Новини та події

От і закінчився осінній семестр, прийшов час підбивати підсумки! 2020 рік був сповнений не тільки викликами, але й новими можливостями та ініціативами. Так, Навчально-науковий інститут інформаційних та комунікаційних технологій долучився до ініціативи «Підприємницький університет», що реалізується мережею стартап-інкубаторів YEP спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів, за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Проєкт охопив 29 міст України, понад 2 000 студентів були слухачами курсу. Отже, ділимося результатами ННІІКТ!

28 грудня 2020 Новини та події

Шановні викладачі, співробітники, студенти,
аспіранти Університету «КРОК»!
Шановна КРОКівська родино!

28 грудня 2020 Новини та події

На початку грудня 2020 року в Університеті «КРОК» на платформі Microsoft Teams відбулась наукова конференція для студентів «Спадщина ЮНЕСКО та туризм». Організатором заходу стала кафедра туризму Університету «КРОК».

24 грудня 2020 Новини та події

Наприкінці 2020 року Фаховий коледж Університету «КРОК» став учасником науково-практичної онлайн-конференції студентів закладів фахової передвищої освіти м. Києва «Сучасні синтетичні матеріали та їх вплив на навколишній світ».

23 грудня 2020 Новини та події

Продовжуємо підбивати підсумки 2020 року, в якому Університет «КРОК» брав участь у Microsoft Imagine Academy – міжнародній програмі підготовки ІТ-фахівців у навчальних закладах.

22 грудня 2020 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01 подано докторську дисертацію Герасименко Олени Михайлівни

Тема дисертації:

  • «Ризик-орієнтоване управління в системі економічної безпеки підприємства»
22 грудня 2020 Новини та події

Свій Ювілей сьогодні святкує видатний український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України, проректор Університету «КРОК» з міжнародних зв'язків, доктор політичних наук, професор, завідувач кафедри міжнародних відносин та журналістики, а крім того, відомий художник-кераміст Ткач Дмитро Іванович.

21 грудня 2020 Новини та події

Новий рік вважається без перебільшення найулюбленішим святом всіх країн та народів. Всупереч значній календарній різниці його святкування, прагнення відзначити закінчення старого року та початок нового є важливим для народів в усіх куточках світу.

21 грудня 2020 Новини та події

Фаховий коледж Університету «КРОК» та ЕКО «ЛОТОС» оголошують новий Міжнародний освітній проєкт «ЕсoEthnoEducation». Сьогодення – це глобалізація та диджіталізація, але в той же час особливої ваги набуває потреба збереження національної ідентичності, цінність автентичної культури народу.

18 грудня 2020 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми 073 «Менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 07 Управління та адміністрування.

18 грудня 2020 Новини та події

Дистанційне навчання внесло свої корективи у спілкування викладачів та студентів: постала проблема як оперативно у будь-який час доби отримати необіхдну інформацію?

17 грудня 2020 Новини та події

Мистецький фотопроєкт «Українська душа: від витоків до сьогодення» – це ініціатива студентів та випускників Коледжу Університету «КРОК», а також студентів Університету «КРОК» й викладачів, що має на меті створити візуальне артове бачення співіснування в місті Києві традиційного та новаційного, етно- та урбаністичного стилю, крізь призму мистецьких образів молоді в такому концептуальному ключі.

14 грудня 2020 Новини та події

У грудні 2020 року відбувся вебінар «Освітні можливості для осіб з інвалідністю» спільно з партнерами Університету «КРОК» – Державною службою зайнятості.

14 грудня 2020 Новини та події

Сьогодення вже неможливо уявити без діджитилізації. Соціальні мережі – це живий простір, де постійно вирує наше життя. Адже всі суспільні колаборації, політичні процеси, громадянська активність відбуваються повноцінно не лише офлайн, а й у віртуальному режимі. Тому репутаційний менеджмент у соціальних мережах – це норма сучасного ділового життя.

11 грудня 2020 Кроківські будні

У 2020 році Університет «КРОК» став одним з 60 університетів України, що приєднались до участі у проєкті «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти», котрий реалізується за підтримки Посольства США в Україні, Міністерства освіти та науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

10 грудня 2020 Новини та події

7 грудня 2020 року, не зраджуючи традиціям, попри карантин, у першокурсників відбулось Свято залікової книжки. До онлайн заходу під'єдналось 253 учасники!!!

10 грудня 2020 Новини та події

5 грудня 2020 року виповнюється рік, як відійшов у вічність український видатний науковець, доктор історичних наук, кандидат юридичних наук, професор, генерал-лейтенант, член-кореспондент НАПН України, Заслужений діяч науки і техніки України, радник ректора з наукової роботи Університету «КРОК» Володимир Степанович Сідак.

09 грудня 2020 Новини та події

Дорога КРОКівська родино!
9 грудня 2020 року МИСТЕЦЬКА СТУДІЯ «Аrt-КЕПІТ» відкриває власну художню виставку найкрасивіших архітектурних об'єктів Києва «Мандруємо старим Києвом».

08 грудня 2020 Новини та події

З 24 листопада до 07 грудня 2020 року у форматі серії ZOOM конференцій відбувся V Науково-практичний студентський круглий стіл іноземними мовами «Стратегії міжкультурної комунікації в сучасному світі: культура, політика, економіка».

07 грудня 2020 Новини та події

3 грудня 2020 року представники юридичного факультету Університет «КРОК» Доляновська І.М., к.ю.н., доцент, заступник декана факультету та Григорчук М.В., к.ю.н., доцент кафедри державно-правових дисциплін факультету взяли участь у онлайн круглому столі з питань обговорення та вироблення спільних підходів до реалізації стандарту СК8 – здатність застосовувати медіацію та інші правові інструменти альтернативного позасудового розгляду і вирішення правових спорів.

07 грудня 2020 Архів оголошень

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Інформуємо Вас про проведення наукової конференції для студентів «Спадщина ЮНЕСКО та туризм», яка відбудеться 7 грудня 2020 року в ВНЗ «Університеті економіки та права «КРОК» у дистанційному форматі.

07 грудня 2020 Новини та події

На початку грудня 2020 року представники Студентської ради та активісти Університету вирішили подарувати новорічний настрій усім співробітникам та науково-педагогічному складу і прикрасити нашу Alma Mater до свята.

04 грудня 2020 Новини та події

Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти № 1796-Е від 30.11 2020 року в Університетi «КРОК» буде проводитись акредитаційна експертиза із використанням технічних засобів відеозв'язку освітньої програми «Дизайн» спеціалізація «Дизайн середовища» з 9 грудня по 11 грудня 2020 року.

03 грудня 2020 Новини та події

20 листопада 2020 року Асоціація адвокатів України висловила подяку Університету «КРОК» та особисто Карлову Олександру Федоровичу, директору Центру розвитку кар'єри Університету «КРОК», за допомогу в організації та проведенні TAX&BUSINESS TALKS – 2020 A2B FORUM, який відбувся в IQ Business Center.

03 грудня 2020 Новини та події

Шановні студенти!
Формування індивідуального навчального плану здійснюється за рахунок Вашого самостійного вибору дисциплін.

02 грудня 2020 Новини та події

Університет «КРОК» став одним з 60-ти університетів України, котрі приєднались до участі у проєкті «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти», що реалізується за підтримки Посольства США в Україні, Міністерства освіти та науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

01 грудня 2020 Новини та події

Шановні колеги!

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» проводить онлайн-опитування серед науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти на тему «Впровадження академічної автономії в українських закладах вищої освіти».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2020