Свято залікової книжки онлайн — Університет «КРОК»

Новини та події

Свято залікової книжки онлайн

10 грудня 2020 Новини та події

7 грудня 2020 року, не зраджуючи традиціям, попри карантин, у першокурсників відбулось Свято залікової книжки. До онлайн заходу під'єдналось 253 учасники!!!

Куратори привітали першокурсників з цією подією та побажали всім скласти сесію на «відмінно». Викладачі Коледжу також розповіли студентам про те, як саме буде проходити їх перша в житті сесія та дали корисні поради, як успішно її скласти.

До свята долучилися і запрошені гості. Дуже приємно, що на заході була присутня засновниця Асоціації випускників Університету «КРОК» Заріпова Світлана Зульфирівна, яка теж щиро привітала студентів з першою сесією. Адміністрація ж Університету мала нагоду вручити їй нагороду від Мистецької студії «Аrt-КЕПІТ» – «ArtЕРА». Вдячні за те, що до таких заходів доєднуються наші випускники, які, закінчивши коледж, досягли значних успіхів у професійному та особистому житті. І цей онлайн-захід не став виключенням: на ньому була присутня екс-голова Студентської ради Коледжу 2009-2011 Вікторія Голубєва, яка поділилася своїми спогадами про студентські роки і привітала перший курс зі святом. Сама ж Вікторія Голубєва отримала «Пам'ятну відзнаку «З КЕПІТом у серці – з КРОКом назавжди» від адміністрації за активну підтримку Студентських ініціатив Університету та Коледжу. Вона постійно співпрацює з Коледжем, долучаючись до різних заходів, патронуючи як проєкти, створені нею особисто, так і нові заходи Коледжу та Університету.

Хочемо висловити окрему подяку і ведучим заходу: Рибак Ірині Вікторівні, викладачці історії та заступниці директора Коледжу з наукової та методичної роботи, а також Янчаруку Валентину, студенту 3 курсу, керівнику Мистецької студії «Аrt-КЕПІТ» і заступнику голови Студенстької Ради Коледжу.

Щиро бажаємо Вам, дорогі першокурсники, успішної сесії. Нехай завжди щастить у всіх Ваших починаннях, а головне – бережіть себе та своє здоров’я!

Оновлено: Четвер, 10 грудня 2020 23:25
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Свято залікової книжки онлайн