Фільтрувати матеріали за датою: серпня 2013 — Університет «КРОК»

Новини та події

31 серпня 2013 Новини та події

Вітаємо першокурсників «КРОКу»!З 31 серпня по 1 вересня 2013 року в освітній корпорації «КРОК» відбулася серія церемоній «Посвята у студенти». Протягом двох днів команда «КРОКу» провела 7 церемоній для студентів двох коледжів та Університету.

24 серпня 2013 Новини та події

Фінал мультифестивалю «Студентська республіка - 2013»З 24 по 27 серпня 2013 року біля м.Євпаторія з нагоди святкування Дня Незалежності України проходив фінал Міжнародної програми мультифестивалю «Студентська республіка - 2013». Захід проходив за участі переможців регіональних етапів фестивалю, експертів, ЗМІ та іноземних гостей.

15 серпня 2013 Новини та події
КРОК за чисте місто!
Університет економіки та права «КРОК» разом із Екологічним Клубом Однодумців «ЛОТОС» долучилися до соціального проекту «Я – за чисте місто!», що організовує Міжнародний благодійний фонд «Україно! Я за тебе!».
Соціальний проект направлений на благоустрій парку «Нивки». Заплановано встановити лавки та урни для сміття, обладнати спортивний майданчик сучасними тренажерами, замінити існуючі залізобетонні конструкції часів Радянського Союзу новим устаткуванням. Все це сприятиме покращенню умов для комфортного відпочинку дорослих та дітей.
крок Детальніше на сайті
01 серпня 2013 Новини та події

Співробітники приймальної комісіїВідповідно до Правил прийому до ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» закінчився прийом докуменів на 1 курс бакалаврату денної форми навчання та на 1-2 курс Коледжів у складі Університету. Співробітники приймальної комісії 31 липня, протягом години після закінчення прийому документів, оприлюднили рейтингові списки абітурієнтів в паперовому вигляді на інформаційному стенді в Університеті, а 1 серпня – в електронному вигляді на офіційному сайті «КРОКу».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: серпня 2013