Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2014 — Університет «КРОК»

Новини та події

26 лютого 2014 Оголошення

18 березня 2014 року (вівторок) на базі Університету «КРОК»  відбудеться ІІ Київська конференція асоційованих шкіл ЮНЕСКО приурочена до 200-річчя від Дня народження Тараса Шевченка.

Запрошуємо до участі!

26 лютого 2014 Оголошення
Конференція «Підіймайтеся професійними сходами завдяки англійській в Кембриджі й IATEFL»

17 березня 2013 року відбудеться конференція «Підіймайтеся професійними сходами завдяки англійській в Кембриджі й IATEFL».

Запрошуємо відвідати конференцію викладачів середніх та вищих навчальних закладів.

26 лютого 2014 Новини та події

Методоб'єднання викладачів іноземної мови Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів26 лютого 2014 року Університет «КРОК» гостинно відкрив двері для методичного об'єднання викладачів іноземної мови Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації м. Києва.

25 лютого 2014 Оголошення

Школа особистісного розвитку PROF-School

Запрошуємо до участі школярів 9-11 класів, які прагнуть самовдосконалення

17 лютого 2014 Новини та події

«Діалог культур: країни Азії»17 лютого 2014 року на базі Університету «КРОК» успішно пройшов четвертий країнознавчий просвітницький фестиваль «Діалог культур» для шкіл – партнерів Університету «КРОК», Асоційованих шкіл ЮНЕСКО та студентів. Тема фестивалю цього року – «Діалог культур: країни Азії».

14 лютого 2014 Новини та події

Привітання з Днем всіх закоханих від Студентської ради Університету!14 лютого 2014 року в Університеті «КРОК» панувало свято кохання.

Із творчою ініціативою привітати всіх закоханих виступила Студентська рада «КРОКу». Активісти святково прикрасили хол чарівними сердечками. На першому поверсі було встановлено музичну апаратуру. Лунала музика, доповнюючи атмосферу свята. Було встановлено фоновий стенд, де всі бажаючі могли зробити креативні фото.

13 лютого 2014 Новини та події

Розпочалася підготовка до конкурсу «МІС та МІСТЕР КРОКу»13 лютого 2014 року Студентська рада Університету ініціювала серію промоакцій, присвячених конкурсу «МІС та МІСТЕР КРОКу». Студенти були в гарному настрої, фотографувалися, заповнювали анкети для участі в конкурсі.

Дякуємо організаторам заходу: Войтенко Анастасії, Шарапову Микиті, Гусаковій Марині, Дубенському Роману, Ковальчук Вікторії, Мельник Ірині, Шелаєву Дмитру, Корсунівському Дмитру, Дєрябкіну Андрію, Чарупі Ларисі.

12 лютого 2014 Новини та події

БЛАГОДІЙНІ АКЦІЇ до ВЕЛИКОДНЯ12 лютого 2014 року стартували великодні акції студентського товариства «Серце в долоньках» на підтримку Цюрупинського будинку-інтернату для дітей-інвалідів. Під час першого заходу було зібрано 261 гривню. Дякуємо всім, хто приєднався до акцій!

10 лютого 2014 Новини та події

Вітання Віткіна Л.М. з присвоєнням  вченого звання професора

Щиро вітаємо Віткіна Леоніда Михайловича радника ректора з якості, стандартизації та сертифікації з присвоєнням вченого звання професора.

08 лютого 2014 Новини та події

Вітаємо студента Університету «КРОК» Олексенко Владислава із зайнятим І-м місцем!8 лютого 2014 року на відкритому чемпіонаті м. Києва з кіокусін карате серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих студент 4 курсу юридичного факультету Університету «КРОК» Владислав Олексенко посів І місце в змаганнях серед чоловіків 28-35 років у категорії до 70 кг.

Це вже п’ята перемога Владислава за три роки. Його найпершою визначною перемогою стало зайняття почесного третього місця на клубному Кубку Європи з кіокушин-кан карате. Університет «КРОК» пишається досягненнями своїх студентів! Щиро вітаємо Владислава з перемогою і зичимо подальших успіхів!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2014