Фільтрувати матеріали за датою: червня 2013 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 червня 2013 Новини та події

Студентська республіка – 2013 – КРОКівські досягненняЗ 28 по 30 червня 2013 року на Трухановому острові відбувся XV Київський регіональний етап мультифестивалю Міжнародної програми «Студентська республіка - 2013».

КРОКівці взяли активну участь у тренінгах, конкурсах, субфестивалях, соціальних та спортивних змаганнях заходу. Наші активісти студентського самоврядування досягли визначних перемог!

25 червня 2013 Новини та події

Випуск студентів з Екваторіальної Гвінеї25 червня 2013 року відбувся випуск слухачів програми підготовчого відділення для іноземних громадян Університету «КРОК», громадян Республіки Екваторіальна Гвінея.

На заході були присутні: проректор з науково-педагогічної роботи Олена Шикова, начальник управління міжнародного співробітництва Андрій Лотарєв, а також почесні гості в особі радника Президента Республіки Екваторіальна Гвінея Мігеля Екуа Ондо, генерального інспектора з енергетики континентальної частини Республіки Екваторіальна Гвінея Хуана Нгема Нзе та адміністративного директора компанії «DUGLAS ALLIANCE LTD. Олексія Васильчука.

10 червня 2013 Новини та події

Семінар-тренінг у рамках реалізації проекту SCOPES10 червня в Університеті «КРОК» розпочався семінар-тренінг «Дидактика та впровадження дистанційного навчання у вищій освіті в Україні», що проводиться у рамках реалізації проекту SCOPES наукової співпраці між Східною Європою та Швейцарією «Інституційне партнерство: впровадження сучасних дидактичних методів та дослідницьких інструментів у академічну практику».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: червня 2013