Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2017 — Університет «КРОК»

Новини та події

29 грудня 2017 Новини та події

Шановні викладачі, студенти, аспіранти!

Графік роботи Університету «КРОК» на період новорічних свят:

29 грудня 2017 Новини та події

Департамент довузівської підготовки Університету економіки та права «КРОК» проводить навчально-науковий семінар для вчителів шкіл-партнерів Університету «КРОК», які мають бажання познайомитись з предметом «Ейдетика», методикою його викладання та використання у шкільній програмі. 

28 грудня 2017 Новини та події

27 грудня 2017 року у читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» відбулося урочисте відкриття виставки робіт відомих українських художників: Довганя Михайла Васильовича та Славгородської Аліни Василівни. 

27 грудня 2017 Новини та події

Дорога КРОКівська родино!

Новий рік та Різдво – це найтепліші родинні свята, настання яких завжди пов'язане у людей з новими планами та надіями. Прийміть наші сердечні вітання і найкращі побажання! 

23 грудня 2017 Новини та події

19 грудня 2017 року о 15:00 в актовій залі Університету економіки та права «КРОК» відбувся урочистий захід – випуск спеціалістів юридичного факультету спеціальності «Приватна детективна діяльність». 

22 грудня 2017 Новини та події

Якщо у вас є запитання або пропозиції до української виконавчої влади усіх рівнів з широкого кола проблем – телефонуйте на короткий номер 1545 (урядова «гаряча лінія») і отримуйте кваліфіковану, офіційну відповідь на будь-яке ваше звернення. 

21 грудня 2017 Новини та події

14 грудня 2017 року студенти Університету економіки та права «КРОК», а також студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій долучилися до масштабної бізнес-події року – конференції «Майбутнє МСБ в Україні: виклики та можливості». 

18 грудня 2017 Новини та події

Від усієї душі бажаємо благополуччя і процвітання, нових вершин у професійній сфері, а також реалізації цікавих та амбіційних проектів! 

18 грудня 2017 Новини та події

16 грудня 2017 року відбулося чергове заняття Школи майбутнього дипломата, яке проходило в Урядовому контактному центрі.

18 грудня 2017 Новини та події

Нещодавно студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій стали учасниками презентації новаційного соціального проекту #STOPBULLYING, що був ініційований учнями, педагогічним колективом спеціалізованої школи № 16 з поглибленим вивченням англійської мови міста Києва. 

18 грудня 2017 Новини та події

11 грудня 2017 року відбулося чергове засідання Клубу ПРОФЕСІОНАЛІВ. Цього разу учасники Клубу мали змогу ознайомитись із останніми трендами національного та міжнародного туристичного бізнесу. Модераторами зустрічі були керівники успішного вітчизняного проекту TourInfo Kiev – це Олена Яцуренко та Артем Рева. 

18 грудня 2017 Новини та події

22 листопада 2017 року студентська команда КЕПІТу стала учасником II науково-практичного круглого столу іноземними мовами «Стратегії міжкультурної комунікації в сучасному світі: культура, політика, економіка, право». 

13 грудня 2017 Новини та події

21 листопада 2017 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій уже вдруге в цьому навчальному році відвідали Київський міський центр роботи з жінками. З ними зустрілися представники Київського міського центру зайнятості. Тема зустрічі звучала так: «Трудові відносини. Що потрібно знати при влаштуванні на роботу». Спікер Шубіна Оксана поділилися зі слухачами порадами щодо працевлаштування, розказала більше про діяльність центру зайнятості. 

13 грудня 2017 Новини та події

28 листопада 2017 року в рамках проекту Коледжу «Люди, які поруч» відбулася зустріч з українським правознавцем, професором, заслуженим юристом України, відмінником освіти України, деканом юридичного факультету, державним діячем і Героєм України Французом Анатолієм Йосиповичем. 

13 грудня 2017 Новини та події

Коледж не порушує своїх традицій і 1, 4 та 5 грудня 2017 року в актовій залі Університету провів урочисту церемонію вручення залікових книжок – захід, який можна назвати другою посвятою у студенти для першокурсників. Отримуючи залікові книжки, вони стають повноцінними студентами. Слова привітань і побажань успішного навчання та вдалої сесії для першокурсників звучали від голів циклових комісій, кураторів, рідних, друзів-одногрупників, викладачів. 

08 грудня 2017 Новини та події

НСК «Олімпійський» є одним із найпопулярніших стадіонів Києва та України і водночас улюбленим місцем для проведення яскравих культурних заходів. Так, 2 грудня 2017 року понад сорок посольств іноземних держав за підтримки великої кількості відомих українських та зарубіжних фірм організували передріздвяний благодійний ярмарок, на якому було запропоновано різноманітну продукцію: починаючи від виробів ручної роботи і закінчуючи товарами відомих брендів. Зокрема, одяг, електронні та побутові пристрої, гаджети, книги та багато іншого.

07 грудня 2017 Новини та події

30 листопада 2017 року студенти III–IV курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій спеціальності «Правознавство» стали учасниками II Міжнародної наукової конференції «Право і суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку». Почесну місію організації конференції з успіхом виконав Полтавський юридичний коледж Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. 

06 грудня 2017 Новини та події

1 грудня 2017 року в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова відбулася знакова подія загальнонаціонального значення – публічна дискусія на тему «Перше грудня 1991 року, український референдум: уроки історії для майбутнього», присвячена 26 річниці цієї доленосної для нашої країни події. Цього дня було засвідчено цілковиту всенародну підтримку рішення Верховної Ради щодо ухвалення Акта проголошення незалежності України від 24 серпня 1991 року. Відтоді почалася новітня доба становлення самостійної української держави.

06 грудня 2017 Новини та події

29 листопада 2017 року в рамках відзначення місяця екології КЕПІТ розпочав новий проект – «Сучасні крос-культурні студії». На першій зустрічі студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій отримали унікальну можливість відкрити для себе чарівну, таємничу та величну Індію. 

05 грудня 2017 Новини та події

Звичайний осінній суботній день – 25 листопада – для студентів першого курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій став часом незабутніх пригод та веселощів. Цього разу в рамках місяця екології винахідливі активісти ЕКО «ЛОТОС» організували для першокурсників грандіозний ЕКО-КВЕСТ. 

04 грудня 2017 Новини та події

У листопаді 2017 року відбулася презентація спеціальностей Інституту управління природними ресурсами на ярмарках кар’єри. Захід був корисним та пізнавальним для його учасників, серед яких були школярі випускних класів Снятинського, Городенківського та Косівського районів Івано-Франківської області. 

04 грудня 2017 Новини та події

Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС», а також Коледж економіки, права та інформаційних технологій відзначили в листопаді місяць екології. За доброю традицією й цьогоріч у рамках місяця екології були проведені його ключові акції – «День врятованого дерева» та збір батарейок для подальшої утилізації. Завдяки зусиллям наших екологічних активістів та волонтерів кожен «КРОКівець» мав змогу зробити реальний внесок у захист навколишнього середовища, здавши будь-яку кількість використаного паперу та батарейок. 

01 грудня 2017 Новини та події

25 листопада розпочала свою роботу Школа майбутнього дипломата. 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2017