Люди, які поруч: студенти КЕПІТу зустрілися з А.Й. Французом — Університет «КРОК»

Новини та події

Люди, які поруч: студенти КЕПІТу зустрілися з А.Й. Французом

13 грудня 2017 Новини та події

28 листопада 2017 року в рамках проекту Коледжу «Люди, які поруч» відбулася зустріч з українським правознавцем, професором, заслуженим юристом України, відмінником освіти України, деканом юридичного факультету, державним діячем і Героєм України Французом Анатолієм Йосиповичем. 

Зі вступною промовою виступив Гіжевський Володимир Казімірович, кандидат юридичних наук, професор, відмінник освіти України, який розповів про нелегкий, часом тернистий, шлях Француза Анатолія Йосиповича.

Після вступного слова до уваги студентів і всіх присутніх був представлений фільм «Європейський конвой», у якому один із героїв є прототипом Анатолія Йосиповича. До слова був запрошений і він сам.

Несподіванкою для усіх присутніх стало те, що Анатолій Йосипович вийшов у формі з великою кількістю нагород та орденів. Герой України розповів про себе і своє життя, про фільм. Студенти активно ставили запитання і з цікавістю слухали відповіді, адже раніше знали цю людину лише як декана факультету та вимогливого викладача.

Наприкінці зустрічі відбулася жвава дискусія, в якій брали участь усі охочі.

Ми пишаємося тим, що навчаємось і працюємо з людиною, яка є почесним професором вітчизняних і зарубіжних вузів, лауреатом премії ім. Ярослава Мудрого, людиною, яка вміє цінувати людей і завжди йде їм на допомогу.

Дякуємо колегам, які завітали на цю зустріч!

Оновлено: Понеділок, 11 березня 2019 17:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Люди, які поруч: студенти КЕПІТу зустрілися з А.Й. Французом