Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2011 — Університет «КРОК»

Новини та події

28 лютого 2011 Новини та події

Вітаємо КЕПІТ!Вітаємо Коледж економіки, права та інформаційних технологій зі вступом до проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО»! Ініційований ЮНЕСКО в 1953 році, цей проект налічував 33 середні школи-учасниці з 15 країн. Сьогодні він включає в себе 7500 організацій у 174 країнах, починаючи від дошкільних навчальних закладів і закінчуючи інститутами з підготовки викладачів. Проект асоційованих шкіл ЮНЕСКО – один з найбільш успішних тривалих проектів цієї міжнародної організації.

25 лютого 2011 Новини та події

Всеукраїнська екологічна конференція25 лютого в Університеті «КРОК» відбулася V Всеукраїнська екологічна конференція «Реалізація екологічних проектів на шляху до сталого споживання». Ініціаторами заходу виступили: Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС», Коледж економіки, права та інформаційних технологій та Університет «КРОК».

22 лютого 2011 Новини та події

Ярмарок стажувань від AIESEC22 лютого в Університеті «КРОК» відбувся «Ярмарок стажувань», який провела міжнародна молодіжна організація «AIESEC» для студентів Університету «КРОК». Представники організації розповіли про переваги та умови стажувань за кордоном, а також про вимоги до кандидатів, які хочуть взяти участь у соціальних чи професійних стажуваннях в Індії, Румунії, Туреччині та Росії.

19 лютого 2011 Новини та події

Захист дипломних робіт студентів україно-нідерландської програми19 лютого відбувся захист дипломних робіт студентів україно-нідерландської програми «Подвійний диплом». Захист бізнес-планів провели професори голландського університету Hogeschool NOVI (Університет професійної освіти NOVI) Якко Столкер і Пол Віссерс. Випускники програми успішно презентували свої роботи і в березні 2011 року отримають дипломи нідерландського університету. Їм буде присвоєно кваліфікацію «Бакалавр бізнес-адміністрування».

19 лютого 2011 Новини та події

«Бізнес-адміністрування»19 лютого відбувся круглий стіл для студентів та випускників магістерської програми «Бізнес-адміністрування», тема якого - «Програми бізнес-освіти в Університеті «КРОК»: перші здобутки, виклики та перспективи». Організаторами заходу виступили Асоціація випускників Університету «КРОК», кафедра інвестиційного бізнесу Навчально-наукового інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК».

Управління міжнародного співробітництваДо уваги слухачів програми "Подвійний диплом"!!! 19 лютого о 9.30 год. в аудиторії 414-1 відбудеться захист дипломних робіт випускниками Україно-Нідерландської програми "Подвійний диплом для бакалаврату" . Його проводитимуть представники Нідерландського партнерського університету, викладачі Якко Столкер та Пол Віссерс. У разі успішного захисту робіт слухачі отримають дипломи Нідерландського університету.

Управління міжнародного співробітництва19 лютого 2011 року проходив захист дипломних робіт студентів україно-нідерландської програми «Подвійний Диплом». Захист бізнес планів проводили професори з голландського університету Hogeschool NOVI (Університет професійної освіти NOVI) Якко Столкер і Пол Віссерс. Випускники програми успішно провели презентації підготовлених бізнес планів і в березні 2011 року одержать дипломи нідерландського університету із присвоєнням кваліфікації «Бакалавр бізнес адміністрування». Голландська професура відзначила дуже високий рівень підготовки бізнес планів студентками Маркіною Олександрою й Микитюк (Бурдегою) Мар'яною. Професор Якко Столкер дав рекомендації майбутнім випускникам програми з написання дипломних робіт і вказав на типові помилки, з якими зустрічаються студенти при підготовці фінансової частини бізнес плану, проведенні маркетингового дослідження та, безпосередньо, при презентації бізнес плану.

Вітаємо випускників програми «Подвійний Диплом» з успішним захистом дипломних робіт: Маркіну Олександру, Микитюк (Бурдегу) Мар'яну, Ягшимурадова Байрама, Мудрик Юлію, Звольску Вікторію.

16 лютого 2011 Новини та події

Продовжуємо перемагати!16-18 лютого в м. Києві проходила освітня виставка «Сучасна освіта в Україні – 2011», організаторами якої виступили: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, виставкова фірма «КАРШЕ» та Київська торгово-промислова палата. Університет «КРОК» було нагороджено золотою медаллю у номінації «Бізнес-школи – вимога сучасного суспільства».

16 лютого 2011 Новини та події

Вітаємо проектну групу «SPG»!16-18 лютого в м. Києві, у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбулася спеціалізована виставка рекламно-сувенірної індустрії «b2b Show». В рамках цієї щорічної виставки на всеукраїнському конкурсі «Effect PROMO» проектна група Університету «КРОК» «SPG» отримала Гран-прі. На розгляд журі від студентів було подано концепції PR-кампаній «Я склав ЗНО! Я – супергерой» та «Батьківська картка». До складу експертної комісії, яка оцінювала подані роботи, увійшли члени Асоціації виробників та імпортерів рекламних сувенірів України («АВІРСУ»), незалежні експерти у сфері маркетингу, реклами, PR, бізнес-консультанти та представники ЗМІ.

15 лютого 2011 Новини та події

Нові здобутки «КРОКівців»15 лютого в стінах Європейської бізнес-асоціації (European Business Association) відбулася презентація проектів команд «SIFE» («Students in free enterprise»). «Студенти у вільному підприємництві» («SIFE») – міжнародна студентська організація, учасники якої формують команди в своїх університетах, розробляють і реалізують проекти навчання різних груп населення базовим поняттям, ідеям, законам ринкової економіки і вільного підприємництва, вмінню орієнтуватися у вільній ринковій економіці.

10 лютого 2011 Новини та події

«Піраньї КРОКу – 2». Новий заплив

«Піраньї КРОКу – 2»10 лютого в Університеті «КРОК» відбулося відкриття освітнього проекту імені О.А. Білоконя «Піраньї КРОКу – 2», організованого проектною групою «SPG». Партнерами проекту виступили Українська асоціація зі зв’язків з громадськістю «UAPR», Асоціація івенторів України, Google в Україні, івент-школа «Event School», рекламна агенція «Idea Group», студія вірусної реклами «Digital emotion»

06 лютого 2011 Новини та події

Економічна гра «Wecanomy» в Університеті «КРОК»6 лютого в Університеті «КРОК» відбулася економічна гра «Wecanomy», в якій взяли участь студенти та випускники навчального закладу. Захід проводив винахідник гри Володимир Логвиненко, нагороджений премією «Український національний Олімп» у номінації «Новинка року». «Wecanomy» - це гра-модель життя людини, граючи в яку, вона може побачити, куди її приведуть ті життєві стратегії, які вона використовує в даний момент.

03 лютого 2011 Новини та події

«Піраньї КРОКу – 2»З лютого в Університеті «КРОК» впроваджується освітній проект «Піраньї КРОКу – 2», організатором якого є проектна група «SPG». Проект передбачає комбінування тренінгів зі спеціалізації за певними професійними спрямуваннями та з особистісного розвитку. Відбірковий тур до участі у проекті проходив у форматі інтерв’ю, яке було максимально наближене до співбесіди при влаштуванні на роботу.

02 лютого 2011 Новини та події

Театру танцю «КРОК» - 10 років2 лютого в Університеті «КРОК» відбувся концерт, приурочений до десятиріччя Театру танцю «КРОК». В 2001 році було створено танцювальний колектив «КРОК», назву якого пізніше було змінено на Театр танцю. З часом змінилося і саме спрямування танцювальних постанов… Сьогодні кожен номер Театру – це шедевр, в якому вміло поєднані найкращі традиції драматичного і хореографічного мистецтв. Там і тема шаленого кохання, і веселі народні байки, і сучасне студентське життя, і патріотичні військові теми пам'яті… Незмінним керівником Театру танцю «КРОК» вже десять років є випускниця КНУКіМ Інна Бєлозор. З ростом професійної майстерності учасників зростає і інтерес до самого колективу. Сьогодні Театр танцю «КРОК» є бажаним гостем на будь-яких танцювальних майданчиках Києва

01 лютого 2011 Новини та події

Профорієнтаційні заходи в регіонах1 лютого в ЗОШ № 1 м. Українка Київської області Молодіжний освітній центр і Департамент зв’язків з громадськістю та реклами Університету «КРОК» провели профорієнтаційну презентацію для учнів дев’ятих класів. Під час презентації старшокласникам протягом однієї академічної години розповіли про особливості різноманітних професій. Школярі дізналися про напрями підготовки, які дозволяють здобути той чи інший фах. Цей захід було висвітлено у місцевих засобах масової інформації.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2011