Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2017 — Університет «КРОК»

Новини та події

26 квітня 2017 Новини та події

24 квітня 2017 року відбувся конкурсний відбір студентів Університету «КРОК» на програми мобільності з європейськими вищими навчальними закладами. До складу відбіркової комісії входили: Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва, Кудак В.М., директор Студентського офісу, заступник декана факультету економіки та підприємництва, Момот Н.М., заступник декана факультету міжнародних відносин, Богаченко Г.К. та Дробина А.О., керівники проектів та програм, Вовчок В., представник Студентської ради Університету.

26 квітня 2017 Архів оголошень

27 квітня 2017 року відбудеться відкриття інтерактивної виставки «Розвиток територіальних громад, як шлях до розбудови України: історія і перспективи (до 100-річчя проголошення УНР)». Захід проводиться Фондом «Українська політика» спільно з Університетом економіки та права «КРОК».

Місце проведення: Київська обласна державна адміністрація (площа Лесі Українки, 1, другий поверх).

Початок об 11:00. 

Запрошуються усі бажаючі. При собі мати паспорт або інший документ, що засвідчує особу.

25 квітня 2017 Новини та події

Найважливішою справою освітнього процесу у вищому навчальному закладі є залучення студентів до наукової роботи. Заклад, який прагне створити підґрунтя для розвитку прогресивного свідомого покоління, зобов’язаний піклуватися про формування ядра молодої наукової еліти.

13 квітня 2017 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій Університету економіки та права «КРОК» пройшла ІІІ Міжвузівська студентська конференція «25 років розвитку економіки: уроки минулого, виклики майбутнього».

21 квітня 2017 Архів оголошень

21 квітня 2017 року в Університеті «КРОК» відбудеться ІІ Міжнародний HR Форум.

21 квітня 2017 Новини та події

13 квітня 2017 року в Університеті «КРОК» відбулося засідання представників Міністерства освіти і науки України - робочої групи із розроблення навчальної програми профільного рівня з економіки для 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

20 квітня 2017 Новини та події

1 квітня 2017 року відбулася екскурсійна корпоративна поїздка до Вишгорода для викладачів і співробітників Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

14 квітня 2017 Новини та події

Нещодавно, 30 березня, відбувся урочистий концерт на честь 14-річчя нашого улюбленого Коледжу. Усе проходило дуже весело, і протягом концерту не полишало відчуття єдності, розуміння того, що всі ми одна велика сім’я. 

13 квітня 2017 Архів оголошень

Запрошуємо всіх до участі у Міжвузівській студентській економічній конференції «25 років розвитку економіки: уроки минулого, виклики майбутнього» в рамках святкування 25-річчя Університету «КРОК». Організатори конференції: Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК», Коледж економіки, права та інформаційних технологій, Студентське наукове товариство КЕПІТу.

11 квітня 2017 Новини та події

7–8 квітня 2017 року в Університеті «КРОК» відбувся Національний форум «Архітектор кар’єри: успішний крок до старту». Форум – це соціальний проект, основною метою якого є просвіта працівників шкіл, університетів і батьків з питань свідомого вибору професії та розвитку кар’єри. Адже вони є тими людьми, які найбільше впливають на професійне майбутнє української молоді. Саме тому Центр розвитку кар’єри Університету «КРОК» впровадив новий проект – Національний форум «Архітектор кар’єри». Протягом двох днів понад 300 учасників з усієї України проходили майстер-класи та тренінги від 30 найкращих експертів ринку праці, кар’єрних консультантів, фахівців із профорієнтації, бізнес-тренерів та HR-директорів компаній.

11 квітня 2017 Новини та події

В Університеті економіки та права «КРОК» відбулася масштабна Міжнародна науково-практична конференція «Теоретико-правові засади становлення, розвитку та діяльності інституту приватних детективів: вітчизняна та зарубіжна практика».

11 квітня 2017 Новини та події

3–7 квітня 2017 року Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, та Анна Дробина, керівник проектів та програм, взяли участь у 7-му Міжнародному тижні, що проходив в Університеті прикладних наук ім. Яноша Кодолані (KJU), Угорщина.

04 квітня 2017 Новини та події

1 квітня 2017 року відбулось урочисте закриття Восьмого профорієнтаційного табору для школярів PROF CAMP.

На початку тижня 27 учнів старших класів київських шкіл прийшли на відкриття табору з важливим запитанням: «Ким бути?» Попереду на них чекали шість днів для того, щоб зануритися у світ різноманітних професій та відшукати свою.

Це був дуже насичений період, наповнений не лише тренінгами, екскурсіями та профорієнтацією, а й шаленою зацікавленістю, з якою наші учасники кожного дня приходили на PROF CAMP. Хтось відкрив для себе багато корисної інформації, хтось з інтересом занурився у роботу великих підприємств, багатьом вдалося зустріти тут нових друзів, але у кожного надовго залишаться приємні спогади про ці весняні канікули. Загалом школярам було представлено 8 професій, проведено 3 екскурсії до компаній та 5 тренінгів.

На закритті всі учасники із захопленням розповідали про обраний фах під час презентації «Моя професійна мрія». А найкращими було визнано презентації Шестак Дар’ї, Клименка Назара, Берднікової Вікторії, Горбань Анни, Білоус Катерини.

Усі учасники отримали подарунки від компаній-партнерів: сертифікат на знижку до 50 гривень від компанії CHOICE. Від Університету «КРОК» школярі одержали сертифікати на знижку розміром 10% на оплату першого навчального півріччя та пам’ятні подарунки.

Організатори табору висловлюють щиру вдячність партнерам, які підтримали проект: JuniorБанку, компанії CHOICE та Вищому господарському суду України. Окрему подяку висловлюємо викладачам, спікерам проекту: Антону Сорокону, Анастасії Усенко, Лізі Крапівіній, Ганні Оласюк, Олені Стародубцевій, Євгенію Савельєву, Віктору Дзюбку, Тетяні Червінській, Валерії Лойко, Дар’ї Лойко, Ірині Сингаївській, Федору Подшивайлову, Валентині Лук’янець, Богдану Бойку, Вікторії Кнут, а також студентам, які виступили в якості спікерів: Олександрі Близнюковій, студентці 2 курсу Коледжу (спеціальність «Фінанси та кредит»), Катерині Федорук та Христині Луцюк, студенткам 2 курсу Університету (спеціальність «Туризм»).

Вітаємо випускників PROF CAMP та бажаємо їм професійного розвитку!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

PROF СAMP 8 / 27-31.03.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

04 квітня 2017 Новини та події

З 18 лютого по 25 березня в Університеті «КРОК» проходив проект для школярів PRO WAY.

PRO WAY – це новий освітній проект для учнів 9–11 класів загальноосвітніх шкіл міста Києва, спрямований на популяризацію і підвищення інтересу молоді до саморозвитку, правильного вибору професії, а також отримання нових навиків та створення власних проектів. 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2017