Корпоративна екскурсія для працівників Коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

Корпоративна екскурсія для працівників Коледжу

20 квітня 2017 Новини та події

1 квітня 2017 року відбулася екскурсійна корпоративна поїздка до Вишгорода для викладачів і співробітників Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Учасники подорожі мали змогу оглянути історико-культурний заповідник національного значення, що в IX–XII століттях був резиденцією і другою після Києва столицею правителів Русі-України. Уперше Вишгород згадується в літописі за 946 рік.

Працівники КЕПІТу відвідали гончарний центр, який знайомить із Вишгородом як зі значним історичним осередком гончарських традицій – від доби Київської Русі й до сьогодення.

Вразила викладачів та співробітників і археологічна експозиція. На базі заповідника діє постійна археологічна експедиція і тривають рятувальні археологічні дослідження. Виявлено гончарні печі, господарські та житлові споруди гончарів Київської Русі, інші матеріали, які й представлені в експозиції.

Учасники екскурсії відвідали Храм Бориса і Гліба – зразок російської синодальної архітектури другої половини XIX століття та отримали неймовірні враження від знайомства з пам’яткою.

Після насиченої історичної подорожі екскурсанти переїхали до не менш цікавого місця на Київщині – у с. Демидів, до зоопарку «12 місяців». Неможливо передати захоплення в поглядах представників викладацького складу Коледжу, коли вони спостерігали за «братами нашими меншими».

Співробітники – викладачі, куратори, адміністрація Коледжу – дякують ректору Університету Сергію Михайловичу Лаптєву за організовану поїздку та можливість краще пізнати нашу країну!

 

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Корпоративна екскурсія для працівників Коледжу / 01.04.2017

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Корпоративна екскурсія для працівників Коледжу