Фільтрувати матеріали за датою: липня 2012 — Університет «КРОК»

Новини та події

24 липня 2012 Новини та події

«Три дні з життя Києва»У липні 2012 року Олексій Ястребов і Влад Сулима - студенти Університету «КРОК» - присвятили частину своїх канікул створенню спільного медіапроекту. Цікаво, що натхнення для цієї роботи прийшло до них під час ректорської поїздки, коли хлопці активно обговорювали роботу «KMG-production» за минулий рік.

20 липня 2012 Новини та події

Університет «КРОК» отримав подяку від товариства інвалідівУніверситет «КРОК» вважає своїм обов’язком підтримувати людей, які потребують додаткової уваги. Вагому частку благодійної допомоги, яку надає навчальний заклад, становить студентська ініціатива. Проте частина цільової допомоги надається у вигляді фінансових відрахувань. Також це можуть бути іграшки, література та інші речі.

13 липня 2012 Новини та події

Асоціація випускників Університету «КРОК» святкує День народженняЦього року Асоціації випускників Університету «КРОК» виповнилося 5 років.

За час своєї роботи Асоціація провела багато зустрічей випускників, допомагала бути в курсі університетських подій тим, хто колись навчався в «КРОЦі», і систематично організовувала різноманітні тренінги та майстер-класи для студентів та випускників Університету.

12 липня 2012 Новини та події

Диплом бакалавра «Облік і аудит» + Свідоцтво оцінювача = програма «КРОК-Експерт»На початку липня Університет «КРОК» переуклав угоду про співпрацю з професійної підготовки оцінювачів з Фондом державного майна України.

Цій події передувала кропітка робота комісії, до складу якої входили представники Фонду та саморегулівних професійних організацій. Комісія ознайомилася з процесом підготовки та підвищення кваліфікації оцінювачів у Київському коледжі нерухомості.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: липня 2012