Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2008 — Університет «КРОК»

Новини та події

31 жовтня 2008 Новини та події

КУЛЬТУРНОМУ ЦЕНТРУ УНІВЕРСИТЕТА Якщо зірки запалюють - значить - це кому-небудь потрібно!" З1 жовтня 1998 - перший випуск студентської газети Кроку (народження КЦ - юху! Квіти, шампанське, нескінченна радість батьків), 1999 рік - перший виїзд в Одесу збірної команди КВК Університету (дитина росте на очах), 2001 рік - починає діяти танцювальний колектив (в майбутньому, через 5 років, 6 березня 2006 року отримує статус Театру танцю "КРОК").

31 жовтня 2008 Новини та події

Обрано нову Студраду Коледжу31 жовтня пройшла звітно-виборча Конференція студентів КЕПІТ. Вітаємо новообраних членів Студентської Ради Коледжу, яку вже вдруге очолила Марта Кушик! Плідної вам роботи на цей навчальний рік, розвивайтесь, прагніть найкращого, залучайте нових студентів! Успіхів!

23 жовтня 2008 Новини та події

Презентації першокурсників «ПЕРШИЙ КРОК»Катя, Ваня, Люда, Марина, Андрій - ХТО ВОНИ? З першого разу здається і не запам'ятати всіх, але якщо Катя - гарно співає, Ваня - вдало шуткує, Люда - танцює, Марина з Андрієм круто грають і всі вони голосно кричать "Ми нівроку, бо ми з КРОКу, КРОК нівроку, бо є ми!", відразу зрозуміло - свої! За цей місяць актова зала нашого Університету побачила багато! Головна подія жовтня - Презентації першокурсників "ПЕРШИЙ КРОК".

22 жовтня 2008 Новини та події

Обрано нову Студраду ФЕП22 жовтня пройшла звітно-виборча Конференція студентів факультету економіки та підприємництва, яка схвалила звіт Студентської ради факультету за 2007-2008 навчальний рік та обрала новий її склад на чолі зі студенткою 2 курсу Владою Юрчук! Бажаємо новій команді натхненої праці задля студентів ФЕПу та особистої самореалізації!

10 жовтня 2008 Новини та події

На ФМВ стартувала виборча кампанія...10 жовтня пройшла Звітна Конференція студентів факультету міжнародних відносин. Було утверджено кількісний склад Студради у 2008-2009 навчальному році - сім чоловік (Голова, заступник голови, секретар та голови освітнього, наукового, культурно-розважального та інформаційного відділів). Обрано делегатів на Конференцію студентів Університету, яка відбудеться 11 листопада. За рішенням Конференції робота Студради факультету у 2007-2008 навчальному році була визнана незадовільною. Отже, чекаємо прямих виборів, які відбудуться 29 жовтня! А далі буде…

06 жовтня 2008 Новини та події

Брейн-ринг до Дня ЮристаЗусиллями студентів юридичного факультету Пілюченко Дар'ї (3 курс) та Цьомри Володимира (1 курс) було проведено відкритий чемпіонат з Брейн-рингу, присвячений Дню Юриста. Було представлено 4 команди. Сили були досить нерівні, адже разом із корифеями з команд "Лапті" та "Br Dr" до змагань приєдналися команди-новачки "Бурундучки" та "Болти".

05 жовтня 2008 Новини та події

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!!!Вітаємо співробітників Університету "КРОК", Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, Київського ліцею бізнесу та шкіл-партнерів З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!!! Дорогі освітяни! Вітаємо вас із професійним святом! Бажаємо вам відчуття повноти і неповторності життя, здоров'я, невичерпних творчих сил, щастя, натхнення. Ми вас любимо! Ми готові для вас на все: навіть вчитися =) "МИ нівроку, бо ми з КРОКу, КРОК нівроку, бо є ВИ!"

04 жовтня 2008 Новини та події

Вручення дипломівЗ 25 вересня по 4 жовтня в Університеті "КРОК" пройшли Церемонії вручення дипломів випускникам 2008 року! Цього разу було випущено більше 800 студентів заочної форми навчання. Вітаємо Вас, випускники, зі святом і бажаємо ніколи не спинятися на досягнутому, і завжди прагнути більшого! Невичерпної енергії, наснаги і успіху. У нашому Університеті ви завжди бажані гості!

02 жовтня 2008 Новини та події

Вибори Студентської ради гуртожиткуСьогодні відбулися вибори Студентської ради гуртожитку в Ірпіні. До складу увійшли: Голова Студради гуртожитку - Єфименко Олена. Заступник Голови Студради гуртожитку - Кухарук Інна. Члени студради: Борисенко Таня; Никитенко Юлія; Пашковськая Алла. Це ті люди, які турбуються не тільки за своє повсякдення, а й за твоє!

01 жовтня 2008 Новини та події

Вибори Студентської ради гуртожитку1 жовтня відбулися вибори Студентської ради гуртожитку на Шамрила. До нового складу увійшли: Голова Студради гуртожитку - Реджепов Бахтіяр. Члени студради: Головатюк Тетяна; Рой Вікторія; Рудь Ольга. Не будь байдужим! Слідкуй за тим, що навколо тебе!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2008