КУЛЬТУРНОМУ ЦЕНТРУ УНІВЕРСИТЕТУ "КРОК" - 10 РОКІВ!!! — Університет «КРОК»

Новини та події

КУЛЬТУРНОМУ ЦЕНТРУ УНІВЕРСИТЕТУ "КРОК" - 10 РОКІВ!!!

31 жовтня 2008 Новини та події

КУЛЬТУРНОМУ ЦЕНТРУ УНІВЕРСИТЕТА Якщо зірки запалюють - значить - це кому-небудь потрібно!" З1 жовтня 1998 - перший випуск студентської газети Кроку (народження КЦ - юху! Квіти, шампанське, нескінченна радість батьків), 1999 рік - перший виїзд в Одесу збірної команди КВК Університету (дитина росте на очах), 2001 рік - починає діяти танцювальний колектив (в майбутньому, через 5 років, 6 березня 2006 року отримує статус Театру танцю "КРОК").

Перший серйозний крок на серйозній сцені - Посвята в студенти-2001, на сцені Конгрес-Холу "Аліса в країні чудес" (посвята у вигляді казок стає традицією і до сьогоднішнього року, вже на сцені Жовтневого Палацу, ми запалюємо зірки на сцені і в очах першокурсників). У 2003 році з'є Вокальна студія "КРОК", а слідом, у 2004 році - Театральна студія "КРОКодил".

Кількість студентів зростає, з ними збільшуються і потреби. З 2004 утворюється ініціативна група і вже 22 лютого 2005 року на Конференції студентів вибирається перша Студентська Рада Університету! Отже, пройшло 10 років… Потрібно було зібратися всім-всім хто десь колись сяяв посмішкою/справою в Культурному Центрі (який би він не був, де б не знаходився).

До зустрічі готувалися ретельно: по-перше - зіркова алея на стінці в актовій, безліч старих і нових фотографій. Не забути замовити статуетки "Зірки Кроку" (Воронцова Олена Володимирівна, Світлана Дудко, Олександр Карапетян, Ірина Архипчук, Ганна Новодворська, Дмитро Липовий, Максим Макаренко, Бірюков Денис, Олег Акулінін, Артем Жорноклей, Олексій Шмирін, Романцова Олександра, Олена Каюмова). Купити дрова, сосиски, солодку воду… І! І настало 1 листопада! І почав народ (студенти, випускники, співробітники збиратися на свято!

Зустрілися давні друзі, колективи - ті, що були, ті, що є. Згадували прожиті часи, з чого починалося, розповідали що є зараз, провели для себе грандіозний концерт (який приготували за хвилин 30, розбившись по студіях) і на двір Університету за своєю порцією сосиски і… І салют ще запускали прямо з нашого рідненького даха і дискотеку зробили! Було жарко! Ще раз всіх зі святом і окремі вітання керівникам творчих студій Культурного Центру - Гусакову Денису, Дудку Сергію і Куценко Інні, які були нагороджені Відзнакою Університету "КРОК"!!!

Оновлено: Четвер, 19 червня 2014 15:37
Детальніше в цій категорії: « «Алло, ми шукаємо таланти!» Вітаємо! »
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КУЛЬТУРНОМУ ЦЕНТРУ УНІВЕРСИТЕТУ "КРОК" - 10 РОКІВ!!!