Фільтрувати матеріали за датою: січня 2010 — Університет «КРОК»

Новини та події

29 січня 2010 Новини та події

Наші таланти29 січня у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся творчий конкурс «Алло, ми шукаємо таланти!». Учасниками стали представники всіх спеціальностей, всіх курсів, адже це унікальна можливість розкрити креативно-творчі здібності, продемонструвати яскраві таланти та просто поділитися гарним, позитивним настроєм. А ділитися було з ким: глядачі – студенти Коледжу, Університету, рідні та близькі конкурсантів залишилися задоволеними. А переможці? Перемогли всі, бо всі талановиті, яскраві, сміливі та неповторні!

28 січня 2010 Новини та події

Вітаємо переможців конкурсуЩиро вітаємо переможців І етапу Х Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – студентів Університету "КРОК" та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій: Дарину Свертоку – І місце, Ірину Ляпун, Ольгу Михалків – ІІ місце, Єлізавету Коноваленко, Дениса Кравцова – ІІІ місце. Зичимо всім успіхів та не зупинятися на досягнутому і залишатися відкритими перед світом, зберігаючи водночас власну культурну самобутність та невичерпне розмаїття українського слова.

26 січня 2010 Новини та події

Вручення стипендійУ січні на юридичному факультеті Університету відбулося вручення стипендій ім. академіка Академії правових наук України Копєйчикова Володимира Володимировича (1923-2002) – видатного українського вченого-юриста, засновника та першого керівника кафедри теорії та історії держави і права Університету «КРОК» (1997-2002). Ця стипендія призначається за видатні досягнення у навчанні та науково-дослідній роботі. Стипендіати – студенти Бондар Юрій та Рожкова Тетяна – отримали також відповідні дипломи та нагрудні знаки.

25 січня 2010 Новини та події

Семінар для викладачів ейдетики25-28 січня в Університеті відбувся навчально-методичний семінар «Розвиток пам’яті, образного мислення та уяви» для викладачів ейдетики. Учасниками цікавого, а головне – пізнавального, семінару стали викладачі Київського ліцею бізнесу, шкіл-партнерів Університету м. Києва, Білої Церкви, Кіровограда. Надалі планується ще не одна зустріч, і найближчим часом відбудеться семінар «Використання методів ейдетики на уроках фізики, геометрії, української та іноземної мов».

24 січня 2010 Новини та події

Проект «Обережно - особистість!»Факультетом додипломної освіти, департаментом зі студентських питань та Студрадою Університету економіки та права «КРОК» для лідерів та активістів учнівського самоврядування шкіл-партнерів 23 січня був проведений проект «Обережно – особистість!». Метою проведення проекту є створення платформи для адаптації школярів у студентському середовищі, розвиток у них навичок та вмінь самоврядування, розкриття творчого потенціалу особистості тощо.

Всьому цьому учасники заходу вчилися у студентів та випускників Університету, які пропагують девіз «Якісне життя – це звичка успішної людини»!

23 січня 2010 Новини та події

Проект «Обережно – особистість!»Факультетом додипломної освіти, департаментом зі студентських питань та Студрадою Університету економіки та права «КРОК» для лідерів та активістів учнівського самоврядування шкіл-партнерів 23 січня був проведений проект «Обережно – особистість!». Метою проведення проекту є створення платформи для адаптації школярів у студентському середовищі, розвиток у них навичок та вмінь самоврядування, розкриття творчого потенціалу особистості тощо. Всьому цьому учасники заходу вчилися у студентів та випускників Університету, які пропагують девіз «Якісне життя – це звичка успішної людини»!

21 січня 2010 Новини та події

Благодійний проект Студради УніверситетуШостий рік поспіль Студентська рада Університету проводить благодійний проект «Не будь байдужим: допоможи дітям-інвалідам!» Цього року в рамках акції проходять благодійні вистави Культурного центру «Новорічні пригоди Вінні-Пуха», всі кошти від яких підуть на придбання речей, необхідних дітям з Цюрупинського дитячого будинку для дітей-інвалідів. Нам приємно, що до акції, як і минулого року, приєднуються школярі м. Києва - учні 1-6 класів.

15 січня 2010 Новини та події

Професійні спроби першокурсниківДруга можливість перевірити свої аналітичні та стратегічні здатності на фінансовій ниві видалася першокурсникам 15-16 січня 2010 року. Згідно до навчального плану на цей період була призначена проектно-аналітична сесія «Фінансова система. Фондова біржа». Протягом двох днів найбільш витривалі та зацікавлені розбирались з устроєм основних фінансових інститутів та робили спроби організувати їх взаємодію в рамках фінансової системи (поки що віртуальної).

10 січня 2010 Новини та події

Внутрішня школа студентського самоврядування «ESTUDIART»Можна з впевненістю стверджувати, що два останніх дні зимових канікул стали яскравою подією в житті студентського активу КРОКу! Саме в ці дні екс-Студрада на чолі з екс-головою Надією Сперчун зібрала нових лідерів – членів студентських рад факультетів, Коледжу та Університету, щоб передати їм свій досвід, традиції КРОКівського студентського самоврядування та своєрідний «символ влади» - банер Студради Університету «КРОК» під час VI-ої Внутрішньої виїзної школи студентського самоврядування «ESTUDIART».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: січня 2010