Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2008 — Університет «КРОК»

Новини та події

31 грудня 2008 Новини та події

З НОВИМ 2009 РОКОМ!!!Вітаємо всіх співробітників, студентів, випускників, друзів і партнерів Університету економіки та права «КРОК» З НОВИМ 2009 РОКОМ!!! У новорічну ніч казкову Бажаєм щастя віднайти! Вітаємо з Різдвом Христовим! Здоров’я зичимо міцного, Кохання, успіхів в житті! Людської щирої уваги, Чеснот всіляких, довгих літ! І вистачило щоб наснаги Зробити кращим цілий світ.

28 грудня 2008 Новини та події

Новорічний подарунок КРОКівським малятамПригоди Буратіно та Новий Рік. Що може пов’язати ці, на перший погляд, різні події? Тільки КРОК!  28 грудня в актовій залі пройшла шоста, традиційна, новорічна казка для дітей співробітників Університету. Ви скажете, що чогось не може бути? Може! Під Новий Рік в Кроці все може бути, навіть тато Карло стати Дідом Морозом, а Мальвіна - Снігуронькою. Сніжинки, сніговики, снігуроньки та чарівники - не фантазія, а реальні образи, в яких з’явилась дітвора на КРОКівському святі!

24 грудня 2008 Новини та події

Презентація книгиВ Університеті «КРОК» відбулась презентація українського перекладу книги «Університетська автономія: її друзі та вороги». У презентації книги взяли участь провідні вчені та фахівці Університету «КРОК»: ініціатор перекладу і видання Тарас Фініков, проректор з міжнародних проектів; Олег Шаров, перший проректор; Олександр Мережко, зав. кафедрою цивільно-правових дисциплін; представники студентського самоврядування; інші зацікавлені особи. У книзі наведено матеріали міжнародної наукової конференції (Варшава, грудень 2006 р.), присвяченої проблемам університетської автономії.

05 грудня 2008 Новини та події

Вручення дипломів5 та 19 грудня, як завжди урочисто, відбулись церемонії вручення дипломів випускникам-магістрам 2008 року Навчально-наукового Інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти! Вітаємо з успішним закінченням навчання! Бажаємо, щоб всі наступні кроки наших випускників були не менш успішними. А також радимо їм не проґавити можливість вступити до Асоціації випускників Університету «КРОК»!

05 грудня 2008 Новини та події

Тиждень факультету міжнародних відносин5 грудня факультету міжнародних відносин виповнилося 9 років! Вітаємо з Днем народження! Цілий тиждень святкували, розпочалося все з фотовиставки і розважальних конкурсів (запам’яталися смачні шоколадки, які можна було отримати у подарунок за участь). На перервах у холі лунала музика і привітання від бажаючих. Далі інтелектуально-розважальна гра, акцент було зроблено на розумниках. Змагалися за титул – КРОКоРОЗУМ, відповідаючи на питання за тематикою: «Загальна економіка».

05 грудня 2008 Новини та події

Відкриття Клубу кар’єристівВідбулося перше засідання Клубу кар’єристів - нового проекту Центру розвитку кар'єри. Стежте за розвитком подій…

01 грудня 2008 Новини та події

1 грудня – Міжнародний день боротьби зі СНІДомКожен рік, цього дня, Студентська рада Університету проводить акцію «День боротьби зі СНІДом». При вході до Університету кожен студент отримує червону стрічку – міжнародний символ боротьби зі СНІДом.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2008