Фільтрувати матеріали за датою: червня 2009 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 червня 2009 Новини та події

Ми нівроку, бо ми з КРОКу! КРОК нівроку, бо є МИ!По-діловому, але все ж таки в дружній і невимушеній атмосфері відбулись Загальні збори Асоціації випускників Університету "КРОК", яка наразі налічує біля 100 членів. Учасники зборів схвалили звіт Правління та Ревізійної комісії, а, головне, обрали членів керівних органів, які будуть працювати над розбудовою і розвитком АВУ "КРОК" наступні 2 роки. Тож вітаємо нову команду: Голова Правління - Світлана Заріпова (випуск 2002 р., ФПО). Члени Правління: Олена Вальковська (випуск 1999 р., ФЕП), Ірина Скринник (випуск 2009 р., ФМВ), Сергій Кравченко (випуск 1999 р., ФЕП), Олександр Карапетян (випуск 1999 р., ЮФ).

Управління міжнародного співробітництваЗ 28 червня до 3 липня 2009 року проходив освітній тур для групи нідерландських професорів та магістрів і студентів програми «Подвійний диплом»

Дякуємо за участь у програмі:

  • Голові ради директорів групи компаній «Дукат» Наталії Погожевій
  • Голові PR-відділу компанії «ABBYY»
  • Віце-президенту компанії «Bears Food Ingredients» Дмитру Березовському
  • Віце-президенту компанії «Softline» Юрію Сивіцькому
19 червня 2009 Новини та події

Студентський мер Києва знову з КРОКу!«Наша Надія - Студентський мер Києва!!!» 19-21 червня 2009 року відбувся Київський регіональний етап Всеукраїнського мульти-фестивалю «Студентська Республіка – 2009». В проекті брали участь близько 60 команд з різних вишів: Університет «КРОК», НАУ, НУХТ, НУ КМА, Медичний університет ім. Богомольця, НТУУ «КПІ», НУБІП, КНЕУ, НПУ ім. Драгоманова, ВМУРЛ «Україна», ДАКІМ, КНУТД, КНУ ім. Шевченка та інші.

17 червня 2009 Новини та події

Ми кажемо: «НІ»!!!17 червня 2009 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій та студенти Університету «КРОК» провели акцію протесту, спрямовану проти незаконної торгівлі слабоалкогольними напоями у кіоску, що розташований біля території Університету. В рамках акції студенти створили імпровізовану загорожу з клейкої стрічки та утворили «живий ланцюжок» навколо кіоску. До акції були залучені представники ЗМІ.

05 червня 2009 Новини та події

Ректорська екскурсіяХтось з самого початку навчального року гриз граніт науки, а хтось, крім цього, ще займався самоврядуванням, танцював або співав, деякі грали в театральних виставах, а були й такі, що встигали все і одразу! Кожного року по закінченні навчання активісти КРОКу отримують подарунок від ректора - «Ректорську екскурсію» у якесь з відомих своїми краєвидами та історичними пам'ятками місць України! Цього року було обрано Хортицю -прекрасний острів, де скелясті кручі переходять у воду, поляни покриті квіточками, у лісі прохолодно і затишно, а довкола багато-багато студентів КРОКу (майже 60 чоловік!) бігають туди-сюди, змагаючись за свою державу! А тепер детальніше.

03 червня 2009 Новини та події

Playback – театр в гостях у КРОКуВ актовій залі Університету відбувся виступ-перфоманс Київського Playback – театру «Déjà vu plus». Playback – театр представляє новий напрям психодрами, а саме імпровізації, в якому глядач виступає у ролі автора сценарію, що спонтанно розігрується непрофесійними акторами. Різноманітні історії та хвилюючі моменти власного життя були озвучені студентами просто із зали. Емоції кожного, щойно створеного глядачем сценарію, миттєво відтворювались на сцені акторами у різних техніках психологічного театру: «Палітра», «Клин» тощо.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: червня 2009