Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2012 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 вересня 2012 Новини та події

Участь у Національному форумі «Бізнес і університети»29 та 30 вересня 2012 року на базі Університету «КРОК» проходив перший етап Київської школи студентського самоврядування. Організаторами заходу виступили Студентська рада Університету «КРОК» та Українська асоціація студентського самоврядування.

29 вересня 2012 Новини та події

Участь у Національному форумі «Бізнес і університети»Захід, що традиційно проводиться на початку навчального року для студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, відбувся 29 вересня. Проект став чудовою нагодою для першокурсників познайомитися ближче і розкрити власні таланти.

Цікаві конкурси, квест, КВК та брейн-ринг організувала для них Студентська рада Коледжу. Кубок переможців отримала команда групи «КЕПІТ-Ексклюзив». Друге місце посіла група П-2, третє - ОПСІК-2. Слід зазначити, що наприкінці навчального року в Коледжі буде визначено найактивнішу групу, що проявить себе протягом року якнайкраще і братиме участь в усіх заходах, які проводитиме навчальний заклад. Група отримає звання «Best group» (найкраща група). Бажаємо всім командам-учасницям незалежно від результатів гідно показати себе та отримати чудовий досвід!

27 вересня 2012 Новини та події

Участь у Національному форумі «Бізнес і університети»27 вересня 2012 року в Університеті «КРОК» відбувся круглий стіл на тему «Напрямки ефективної співпраці вищої та середньої школи у сучасних умовах». Учасники заходу - адміністративно-педагогічний склад десяти шкіл-парнерів Університету, регіональних центрів навчання, департамент довузівської підготовки, департамент регіональних центрів навчання та молодіжний освітній центр Університету «КРОК».

26 вересня 2012 Новини та події

Участь у Національному форумі «Бізнес і університети»26 вересня 2012 року відбулася перша гра «KPOK MAFIA» у новому сезоні. Координатором гри стала студентка 3 курсу спеціальності «Фінанси і кредит» (КЕПІТ) Анастасія Войтенко. Перша гра була насиченою та цікавою.

Управління міжнародного співробітництва25 вересня 2012 року відбувся випуск бакалаврів напряму підготовки «Фінанси та кредит». 23 студенти з Грузії та Азербайджану навчалися за заочною формою навчання.

Урочиста церемонія відбулася в актовій залі Університету «КРОК». На вручені дипломів були присутні: перший проректор Шаров О.І., начальник управління міжнародного співробітництва Лотарєв А.Г., завідувач кафедри фінансів та банківського бізнесу Грушко В.І., а також почесні гості з Грузії: в.о. ректора Україно-Грузинського навчально-наукового міжнародного інституту Табуцадзе Александер та директор міжнародного навчального центру «ТАО» Местіашвілі Іраклій. Вітаємо випускників з цією знаменною подією та бажаємо подальших успіхів!

25 вересня 2012 Новини та події

Участь у Національному форумі «Бізнес і університети»20, 21 та 25 вересня Університет взяв участь у двох ярмарках професій (у містах Бровари та Ірпінь), а також в ярмарку кар’єри і вакансій «Молодь Києва – майбутнє столиці», що відбувся в Київському палаці дітей та юнацтва.

20 вересня 2012 Новини та події

Участь у Національному форумі «Бізнес і університети»20 вересня 2012 року розпочалася щорічна благодійна акція стартувала щорічна благодійна акція «До Дня Святого Миколая» для дітей-інвалідів із дитячого будинку-інтернату у м. Цюрупинську (Херсонська область). Протягом перших днів завдяки вашій небайдужості було зібрано 901 гривню. Ці кошти та кошти з майбутніх промо-акцій будуть витрачені на закупівлю необхідних товарів для дітей.

18 вересня 2012 Новини та події

Участь у Національному форумі «Бізнес і університети»18 вересня 2012 року розпочали роботу курси з підвищення кваліфікації за спеціальністю «Забезпечення безпеки підприємницької діяльності суб’єктів господарювання в Україні».

Управління міжнародного співробітництваВикладач кафедри спеціальної мовної підготовки Ірина Сорока отримала грант Erasmus Mundus і вивчає психологію в Університеті Печ (Угорщина).

Здобувачка гранту, сповнена радістю та натхненням, надіслала листа про своє навчання за кордоном.

13 вересня 2012 Новини та події

Зіграємо в «KPOK MAFIA»?13 вересня 2012 року відбулася третя гра «KPOK MAFIA». Нові учасники приєдналися до бувалим гравцям і створили нову атмосферу гри-інсталяції, завдяки чому «Мафія» стала ще цікавіше.

16 студентів прийшли на гру, всі вони навчаються на різних спеціальностях від першого по п'ятий курс (магістратура).

13 вересня 2012 Новини та події

Зіграємо у «KPOK MAFIA»?13 вересня 2012 року відбулася третя гра «KPOK MAFIA». Нові учасники приєдналися до бувалих гравців і створили нову атмосферу гри-інсталяції, завдяки чому «Мафія» стала ще цікавішою.

16 студентів завітало на гру, всі вони навчаються на різних спеціальностях від першого по п’ятий курс (магістратура).

10 вересня 2012 Новини та події

Участь у Національному форумі «Бізнес і університети»Завідувача та викладача секції фізичного виховання нагороджено подяками від Київської міської адміністрації. З нагоди Дня фізичної культури та спорту подякою від Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого органу міської ради було відзначено завідувача секції Кондес Тетяну Василівну за значний особистий внесок у розвиток та пропаганду фізичної культури в м. Києві. Також Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація нагородила подякою за багаторічну плідну працю, виховання здорового способу життя викладача секції Бондаренка Олександра Юрійовича.

09 вересня 2012 Новини та події

Університет «КРОК» отримав подяку від спеціалізованої школиКолектив спеціалізованої школи № 85 з поглибленим вивченням англійської мови висловив подяку Університету «КРОК» за багаторічну плідну співпрацю. Навесні цього року Коледж економіки, права та інформаційних технологій та проектна група «SPG» реалізували проект «КЕПІТ-Expert» та провели майстер-класи для учнів школи, поглибивши їх знання з окремих предметів. Зокрема, було відзначено членів групи Романця Сергія, Мичака Романа, Савельєва Євгена, Лозка Андрія, Благодір Юлію. Також за постійну підтримку та координацію співпраці висловлено подяку Наконечній Наталії Василівні, Мелько Людмилі Федорівні, Власенку Андрію Олексійовичу, Сумбаєвій Людмилі Петрівні.

05 вересня 2012 Новини та події

Участие в Национальном форуме «Бизнес и университеты»З 3 по 5 вересня 2012 року відбулися традиційні адаптаційні зустрічі з першокурсниками Університету «КРОК» та Київського коледжу нерухомості. Під час зустрічей юні студенти дізналися про можливості розвитку та реалізації власного потенціалу в Університеті вже під час першого року навчання, познайомилися із керівниками підрозділів та факультетів вузу. Метою заходів була підготовка та адаптація першокурсників до студентського життя.

04 вересня 2012 Новини та події

Участь у Національному форумі «Бізнес і університети»4 вересня 2012 року за ініціативи Департаменту з розвитку Університету «КРОК» наш навчальний заклад увійшов до складу членів Глобального договору Організації Об’єднаних Націй. На сьогодні Договір об’єднує понад 8 000 компаній та організацій у 135 країнах світу. Глобальний договір ООН – це ініціатива, спрямована на виявлення й поширення передового досвіду у сфері розробки і реалізації корпоративної соціальної відповідальності компаній. Члени Договору сприяють вирішенню фундаментальних проблем глобальної економіки і розвитку суспільства.

Таким чином, утворюється нове бізнес-середовище, що впроваджує принципи соціальної відповідальності не лише на національному, а й на регіональному та глобальному рівнях. Приєднавшись до цієї ініціативи, Університет підтримав 10 принципів Глобального договору ООН.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2012