Фільтрувати матеріали за датою: травня 2012 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 травня 2012 Новини та події

Конференція «Психологія та безпека бізнесу»30 травня до 20-річчя Університету «КРОК» відбулася науково-практична конференція молодих учених «Психологія та безпека бізнесу».

Конференція розпочалася із відкриття та пленарного засідання, після перерви учасники розподілилися між засіданнями секцій, на яких по завершенню заходу відбулося підведення підсумків.

28 травня 2012 Новини та події

Команда Університету «КРОК» посіла ІІІ місце в національних змаганнях SIFEВітаємо проектну групу SPG, яка виступила від Університету «КРОК» на національному змаганні міжнародного конкурсу SIFE.

Команда Університету «КРОК» презентувала п’ять різних проектів, які вразили суддів своєю інноваційністю та нестандартністю, і пройшла в фінал, змагаючись в лізі із п’ятьма командами інших університетів.

Управління міжнародного співробітництва15 травня відбувся відбір студентів на навчання в літній школі італійської мови Університету м. Удіне.

Можливість навчання наших студентів у літній школі в Італії - результат тривалої та кропіткої роботи Управління міжнародного співробітництва, яке займається налагодженням партнерських зв’язків Університету «КРОК» з навчальними закладами з усього світу.

15 травня 2012 Новини та події

Вітаємо Університет «КРОК» із 20-ю річницею!15 травня Університету «КРОК» виповнилося 20 років. За час своєї роботи навчальний заклад лише з одного факультету перетворився на велику корпорацію, яка на сьогодні включає чотири факультети, чотири інститути, три коледжі та багато інших підрозділів, що забезпечують якісну роботу «КРОКу».

Святкування Дня народження тривало протягом дня. На подвір’ї закладу, де зібралися студенти і працівники, відбулося нагородження переможців олімпіад та інших змагань, найкращих студентів Університету.

11 травня 2012 Новини та події

Університет «КРОК» вітає Київський коледж нерухомості!11 травня відбулося урочисте святкування Дня народження Київського коледжу нерухомості, якому виповнилося 14 років.

Святкування розпочалося з самого ранку. У холі Університету лунали музика та привітання, студенти Коледжу пригощали усіх солодощами, а в актовій залі відбувся урочистий концерт від вихованців ККН.

11 травня 2012 Новини та події

«KPOK MAFIA»?11 травня відбулося Відкрите засідання Правління АВУ «КРОК», на якому учасники презентували власні досягнення та бачення своєї майбутньої участі в розвитку спільноти випускників та підтримці Університету.

Це був ІІ-ий етап конкурсу, на який пройшло вісім студентів із десяти, які подавали заяви на участь. Нагадуємо, що завданням І-го туру було написати резюме власних досягнень та есе на тему: «КРОК через 20 років». Кандидатами стали: Кiрiллова Анастасiя, Луцiв Катерина, Пiнчук Iрина, Темборська Анастасiя, Тимошенко Марiя, Харченко Павло, Чаплiна Анастасiя, Ястребов Олексiй.

09 травня 2012 Новини та події

День Перемоги в Університеті «КРОК»Святкування Дня Перемоги розпочалося з самого зранку в холі Університету: лунала музика воєнних часів, всі вітали один одного, а співробітникам Університету вручали георгіївські стрічки.

Пізніше був святковий концерт, присвячений Дню Перемоги, на який запросили ветеранів. Присутнім також був Іванков О.В. – ветеран Великої Вітчизняної Війни, доцент кафедри конституційного, адміністративного та міжнародного права.

03 травня 2012 Новини та події

«КРОКівці провели танцювальний флешмоб в КоломиїНа минулих вихідних студенти Університету «КРОК» відвідали Івано-Франківську область під час ректорської поїздки. Маршрут КРОКівців проліг через Коломию.

Тут, в одному з наймальовничіших міст Прикарпаття, було проведено запальний танцювальний флешмоб. Усміхнені студенти танцювали в яскравих білих КРОКівських футболках. До флешмоберів приєдналися школярі, які почали активно танцювати та водити хороводи. Спеціально для них студенти з радістю станцювали ще один раз. Після флешмобу його учасники дарували перехожим солодкі писанки із білого шоколаду з написом «КРОК любить Коломию». Врешті-решт студенти і їхні нові друзі обмінялися контактами і домовилися підтримувати зв’язок.

02 травня 2012 Новини та події

Ректорська поїздка – 2012Щороку 50 кращих та найактивніших студентів відправляються у ректорську подорож, яка є винагородою за їхню плідну працю. У цьому році вперше до КРОКівських студентів приєдналося 10 студентів з Інституту управління природними ресурсами (м. Коломия), який у 2011 році приєднався до Корпорації «КРОК».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2012